- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
canım yerleşme kanaması olabilir mi o pembe akıntıKızlar ya ben testi tekrarlamadim da simdi cok az pembemsi akintim oldu sabah daha da olmadi normalde adet olmadan bi saat once ufak bi sizim olur ve olurdum ama simdi cok farkli bi agrim var ve olamadım yok bebis bence yarin doktoruma gideceğimuf canim skldi
Hadi bakalim hayirlisi haber ver bize cnm hayirli haberlerini aliriz insallah.4 gun olmasi iyi olmus olabilir cnm endise etme 5 olsa neysede 3 gece bitip 4 geceyse iyi cunku daha cok birikim olmustur onemli olan 72 saati doldurmasi en azindanayyy kızlar sonunda bu akşam yumurtladım. çalışma da yapıldı. biraz daha yumurtlamasaydım yumurta yerine ben çatlayacaktımama dört gündür ilişki olmamıştı, inşallah spermler zarar görmemiştir
ayyy kızlar sonunda bu akşam yumurtladım. çalışma da yapıldı. biraz daha yumurtlamasaydım yumurta yerine ben çatlayacaktımama dört gündür ilişki olmamıştı, inşallah spermler zarar görmemiştir
inşallah canım, biraz araştırdım önerilen cinsel perhiz süresi 2-5 gün yazıyor, biraz rahatladı içim, sabah da baktım koyu ama düne göre silikleşmiş, muhtemelen bugün akşama kadar çatlar yumurta, -kayınvalidemin deyişiyle- süpermenlerKizlar Allah dilerse verir demekki herseyin bi zamani var eşinizle mt
Hadi bakalim hayirlisi haber ver bize cnm hayirli haberlerini aliriz insallah.4 gun olmasi iyi olmus olabilir cnm endise etme 5 olsa neysede 3 gece bitip 4 geceyse iyi cunku daha cok birikim olmustur onemli olan 72 saati doldurmasi en azindan
inşallah canım, elimizden geleni yaptık düzenli vitaminleri de kullandık, şimdi tevekkül vakti bekleyip göreceğizHadi hayırlısı canım inşallah siperm lerle yumoş lar bulusmustur
inşallah canım, elimizden geleni yaptık düzenli vitaminleri de kullandık, şimdi tevekkül vakti bekleyip göreceğiz
öyle yapacaktım canım ama eşim çok erken çıkacak evden, belki gece deneriz çok silik olmazsa. 24 saati geçmiş olacak en azındanİnşallah hayırlı haberlerini alırız canım bide yarın sabah deneyin derim
öyle yapacaktım canım ama eşim çok erken çıkacak evden, belki gece deneriz çok silik olmazsa. 24 saati geçmiş olacak en azından
Yok kizlar yani iki gunudr damla damla goruyorum bu ay gel demisti adetinin üçüncü gunu ilac verucekti iste bende daha gitmeyip gunu bekledim pazartesi gidicem bakalim bi netice sunar oda canim sen ovulasyin testini eczaneden mi netten mi aldin bazen firsat oaketleri oluyorda ondan sordum iyle ise siteyi soyler misin
Kardeş ne sabır varmış sende valla helal olsunRica ederim canım hamdolsun çok şükür ıyim bugün evime geldim Hayır hala.söylemedim salı günü doktora gidecem keseyi gorursem ilk.fotografimizla haberi vericez inşallah babaya
Canım beta baktirdin mi bir dahaRica ederim canım hamdolsun çok şükür ıyim bugün evime geldim Hayır hala.söylemedim salı günü doktora gidecem keseyi gorursem ilk.fotografimizla haberi vericez inşallah babaya
Canim bir sey soracam hamilelik belirtileri ile adet belirtisi arasinda fark var mi...Rica ederim canım hamdolsun çok şükür ıyim bugün evime geldim Hayır hala.söylemedim salı günü doktora gidecem keseyi gorursem ilk.fotografimizla haberi vericez inşallah babaya
Canim bir sey soracam hamilelik belirtileri ile adet belirtisi arasinda fark var mi...
Hay sabrina kurban olayim maşallah hayirla gorursun insaallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?