Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar mrb bu sonucu yorumlayabilirmişsiniz
Ameliyat sonrası spermiyogram
ameliyata ne kadar oldu canım. sayınız normalden düşük ama vahim değil bence. ayrıca sağlam bir çalışmayla rabbim muradınızı verir gibi. önceki degerleriniz nasıldı. bir de morfolojiyi yazmamşlar sankı

Mrb Can'ım ameliyattan 3 ay sonra yapıldı.
Ameliyattan önce sperm toplam sayısı 5 milyondu
Şuanki morfoloji %3

Yok canım em son salı günü baktırmistim salı gidecektim dayanamıyorum yarın gidecem doktora baktircam inşallah betayada inşallah hayırlı haberler alırım
Sağlıklı arttiysa yarın keseyi görürsün canım. 3500 üzeri çıkması gerek ki görürsün onda da keseyi inşallah
Çok sevindim yav. Bende düşük sonrası mola vereyim diyordum da hiç dayanacak gibi değilim. İkinci Adetle sanırım dondurulmuş tedavisine baslicam

Mrb Can'ım ameliyattan 3 ay sonra yapıldı.
Ameliyattan önce sperm toplam sayısı 5 milyondu
Şuanki morfoloji %3
Canım süper artmış ya maşallah bize bir yıl yaklaştı tüp bebekle hamile kaldım oda düşük oldu. Değerler de hiç düzelmedi çok sanslisiniz maşallah

İnşallah canım inşallah görürüm hayirlsiiyla başla canım bi sıkıntı olmazsa başlamanın başla bencede biz 1buçuk yıl boşuna zaman kaybetmişiz gereksiz doktorların elinde rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah senin hakkindada en hayırlısı olur

İnşallah canım sağolasın haber ver muhakkakyarın

Veririm insallah güzel haberler veririm yine bi korku sardı içimi kurtulamiyorm
Canım yapma kendini yavrunu kötü etkiliyorsun böyle. Bol bol elin karnında dua et. Ayrıca kendine bu haksizligi yapma bırak esin korkunu sevincini heyecanını paylassin. Hiç kimseye soylemezsiniz böyle daha güzel olur. Hadi yarın güzel haberlerle gel inşallah

Elimde değil engel olamıyorum bi türlü sinir oluyorum bu huyuma hep öyle dua ediyorum inşallah inşallah

korkak anne. bence esşine sölemelisinnnnn artık... allah korusun kötüsü olsa sorumlusu sen olursun öptüm sizi göbüşündeki o minnakla...

Canım benim valla öyle şeyler yaşadım ki korkmamak elde değil kan verdim 9da 1 saate çıkar inşallah güzel sonuçlar çıkar haber vericem mutlaka

günaydın canlar, sayfayı okudum ama yazamadım hafta sonu. bu hafta da güzel haberler alalım inşallah yumurtlama dönemim geçti bekliyorum kös kös

Günaydın canimm inşallah güzel. Haberler alırız sizlerdende ve bebisin döllenmistir inşallah bat ne zaman canim

Günaydın canimm inşallah güzel. Haberler alırız sizlerdende ve bebisin döllenmistir inşallah bat ne zaman canim
10-11 mart gibi bat canım. inşallah gelmez sen sonuçlarını aldın mı? mesajın altındaki hamilelik takvimi çok umut verici oluyor bu arada. inşallah değerlerin normal şekilde artar, eşine de güzel bir sürpriz olur

İnşallah gelmez canım inşallah sizlerin takviminide görürüz en kisa zamn da yok dk başı giriyorum netten daha yok 2 saat olacak nerdeyse inşallah güzel. Çıkar canım evet bugün eşime akşam söylemeyi düşünüyorum sonuçlara güzel. Çıkarsa inşallah çok güzel olacak hayirlsiiyla

canım gördün mü bebişin ilk fotosunu

Kızlar çok şükür şükürler olsun Rabbime ilk karından ultrasona aldı çok sıkışık tim ama yinede kese görünmedi bide vajinal bakalım ddi baktı ve orda kesemiz görüldü binlerce kez şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…