- 3 Haziran 2015
- 530
- 396
- 23
tatlım hadi gözün aydın, kendimin olmuş kadar sevindim, Rabbim buradaki arkadaşlar ve tanımadığımız bilmediğimiz çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
aminnnn inşallah....tatlım hadi gözün aydın, kendimin olmuş kadar sevindim, Rabbim buradaki arkadaşlar ve tanımadığımız bilmediğimiz çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah
iş yerinde fırsat bulup bakayım dedim senin içinşükürler olsun... duanda bizi de unutma bizim duamız seninle.....10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Canım çok sevindim gözün aydın. Hadi hayırlısı. Günde bir avuç kabak çekirdeği, bol marul ye. Sağlam folik asit var onda. Maydanoz nane dere otu kekik gibi toksin Atıcı gıdalardan uzak dur. Ayrıca o beta ne oyle maşallah. İkiz mi ne:)) eşine söyleyince tepkisini yaz merak ediyorum. Ağlayacak mi cildiracak mi. :) ay çok heyecanlı10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Geçmiş olsun öncelikle. Tüp Bebek tedavisi yaparken azosperm hastalarına da mikro tese ameliyatı yapıyorlar. Damardan sperm arıyorlar yanisperm sayısı 0 olursa bunun bi çözümü var mı
erkek arkadaşım 5 yıl önce spermografiye girmiş ve manuel bi şekilde tahlil vermiş. canlı sperm sayısı sıfır çıkmış. yinede evlenirsek bebğimiz olur mu acabaGeçmiş olsun öncelikle. Tüp Bebek tedavisi yaparken azosperm hastalarına da mikro tese ameliyatı yapıyorlar. Damardan sperm arıyorlar yani
Üzerinden çok zaman geçmiş canım. Bir tahlil daha yaptırıp gerekli muayenesini olsun. Belki varikosel var belki başka bir şey. Belki şu an her şey yolunda. Eğer hala öyleyse tüpten başka yol yok. Onda da dediğim ameliyat i yapıyorlar. 5 yil çoook uzun bir zaman.erkek arkadaşım 5 yıl önce spermografiye girmiş ve manuel bi şekilde tahlil vermiş. canlı sperm sayısı sıfır çıkmış. yinede evlenirsek bebğimiz olur mu acaba
çok teşekkür ederim.. bir aylık bi sevgililiğimiz var ve dün bahsetti bana bi düşündüm eeğer çocuğumuz olmazsa diye ama ben yinede onunula evlenirim. allahın işi bu onunla değil başkasıylada evlensem belki olmaz. hem dediğiniz gibi toıpta herşeyin çaresi var artık dimi. tüp oluur ameliyat olur.. allahtan umut kesilmez dimiÜzerinden çok zaman geçmiş canım. Bir tahlil daha yaptırıp gerekli muayenesini olsun. Belki varikosel var belki başka bir şey. Belki şu an her şey yolunda. Eğer hala öyleyse tüpten başka yol yok. Onda da dediğim ameliyat i yapıyorlar. 5 yil çoook uzun bir zaman.
tatlım hadi gözün aydın, kendimin olmuş kadar sevindim, Rabbim buradaki arkadaşlar ve tanımadığımız bilmediğimiz çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım çok sevindim gözün aydın. Hadi hayırlısı. Günde bir avuç kabak çekirdeği, bol marul ye. Sağlam folik asit var onda. Maydanoz nane dere otu kekik gibi toksin Atıcı gıdalardan uzak dur. Ayrıca o beta ne oyle maşallah. İkiz mi ne:)) eşine söyleyince tepkisini yaz merak ediyorum. Ağlayacak mi cildiracak mi. :) ay çok heyecanlı
Aynen öyle canım. Belki mikro tese de de bısey cikmicak. Lakin bunun için emin olduğun birinden vazgecme. Ne hikayeler var burda. Bilemezsiniz ki belki sende de bir sorun var. Ayrıca çok sanslisiniz ki evlenmeden önce bu olay keşfedilmiş. Bizler yok Korun yok aradan zaman geçsin. Hepimizin zaman kaybı çok. Dedigim gibi değerler duzelmis olabilir. 5 yılın oncesiyke simdinin tahlil okuma kriterleri bile farklı. Yani lavaratuvar da çok ilerledi bu konuda. Arkadaşın bi muayene olsun bakalım ne çıkacak şimdi.çok teşekkür ederim.. bir aylık bi sevgililiğimiz var ve dün bahsetti bana bi düşündüm eeğer çocuğumuz olmazsa diye ama ben yinede onunula evlenirim. allahın işi bu onunla değil başkasıylada evlensem belki olmaz. hem dediğiniz gibi toıpta herşeyin çaresi var artık dimi. tüp oluur ameliyat olur.. allahtan umut kesilmez dimi
aminnnn inşallah....
iş yerinde fırsat bulup bakayım dedim senin içinşükürler olsun... duanda bizi de unutma bizim duamız seninle.....
çok teşekkür ederim allah razı olsunAynen öyle canım. Belki mikro tese de de bısey cikmicak. Lakin bunun için emin olduğun birinden vazgecme. Ne hikayeler var burda. Bilemezsiniz ki belki sende de bir sorun var. Ayrıca çok sanslisiniz ki evlenmeden önce bu olay keşfedilmiş. Bizler yok Korun yok aradan zaman geçsin. Hepimizin zaman kaybı çok. Dedigim gibi değerler duzelmis olabilir. 5 yılın oncesiyke simdinin tahlil okuma kriterleri bile farklı. Yani lavaratuvar da çok ilerledi bu konuda. Arkadaşın bi muayene olsun bakalım ne çıkacak şimdi.
Nazliysa sonradan gösterir kendini:)Çok sağol canım benim amin insallah hayırlısı olsun en kisa zamanda hepinize nasip olsun insallah hayirlisiyla kabak cekirdegini uyguluyordum marulu bilmiyodum Allah razı olsun canım bilgilendirdigin için uygulayacam inşallah bende anlamadım gi beta şaşırdım ama ikiz olsa görurdu bugün galiba 1 tane kese göründü yazacam yazacam aksama hazırlık var bakalım tepkisini bende çok merak ediyorum
Nazliysa sonradan gösterir kendini:)
Rica ederim. Yolun açık olsun. Mutlu olun hep. Tahlil verirse yaz buraya doktor gibi yorumluyoruz valla:)çok teşekkür ederim allah razı olsun
Bende aglicam sizle beraber şimdiKızlar eşime söyledim resmen duygu seli yaşadık ilk defa ağladığını gördüm eşimininanamadı benim.gibi şok geçirdi resmen inanılmaz yani anlatamıyorum iyiki dememisim şimdi soylemisim rabbim en kisa zamanda sizede nasip.etsin canlarim öyle bir duyguymus ji yaşamayan tatmayan kalmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?