- 1 Kasım 2013
- 3.233
- 2.833
- 333
Aglamanin böylesine can kurban canım. Rabbim mutlugunuzu hiç bozmasin.Ay canım valla yeni kendimize geliyoruz biz aglamayalim artık Gülelim sıra sizde
Hadi hayirlisi bekliyoruz güzel haberlerini.Babaya o güzel surprizin karsisinda tepkisi mutlulugu nsl olcak..Ayy çok sekersin yaaaHerkes şaşırıyo bana sakladigima
Benide aglattin burda...Kızlar eşime söyledim resmen duygu seli yaşadık ilk defa ağladığını gördüm eşimininanamadı benim.gibi şok geçirdi resmen inanılmaz yani anlatamıyorum iyiki dememisim şimdi soylemisim rabbim en kisa zamanda sizede nasip.etsin canlarim öyle bir duyguymus ji yaşamayan tatmayan kalmasın inşallah
Msjlari sirayla okudum yazdim ben yarin sanarken bu aksam soylemissin hem sok hem sevinc cok duygulandim ben yaaaKızlar eşime söyledim resmen duygu seli yaşadık ilk defa ağladığını gördüm eşimininanamadı benim.gibi şok geçirdi resmen inanılmaz yani anlatamıyorum iyiki dememisim şimdi soylemisim rabbim en kisa zamanda sizede nasip.etsin canlarim öyle bir duyguymus ji yaşamayan tatmayan kalmasın inşallah
Msjlari sirayla okudum yazdim ben yarin sanarken bu aksam soylemissin hem sok hem sevinc cok duygulandim ben yaaa
Aglamanin böylesine can kurban canım. Rabbim mutlugunuzu hiç bozmasin.
Amiiinn burdaki ve uzaktan okuyup amin diyen isteyen herkeze nasip etsin inşallahAynen canım benim bu sebeplere aglayalim yeterki aminnn rabbim cumlemizin mutluluğuna mutluluk katsin
canım hep böyle mutluluktan ağlayın, Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinAy canım valla yeni kendimize geliyoruz biz aglamayalim artık Gülelim sıra sizde
canım hep böyle mutluluktan ağlayın, Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
günaydın arkadaşlar, gece rüyamda hamileymişim, bebeğin kalp atışlarını duymaya çalışıyordum elimle karnıma dokunup. rüyası bile o kadar tatlı ki. sanırım bu aralar bebek konusunu kafama takmaya başladım. bikaç tane de bebek haberi aldım yakın çevremden, hoop rüyama girdiRabbim hayırlısını versin, yine de ille de bebeğimiz olsun demek istemiyorum, neyin hayırlı olduğnu bilemiyoruz.. bat ı 10 mart civarında olan var mı, beraber bekleyelim
Canım sen şu ameliyat öncesi değerlerini bi yazar mısın? Sonra olcturdunuz mu hiç. Ya aklım hiç eermiyo bazen niye herkeste ayni etkiyi yapmiyo. İnan düşündükçe çok ilgincime geliyor. Durup durup koyuyor bazenAy ne güzel rüya maşallah inşallah en kisa zamanda gercek olur canım
Canım sen şu ameliyat öncesi değerlerini bi yazar mısın? Sonra olcturdunuz mu hiç. Ya aklım hiç eermiyo bazen niye herkeste ayni etkiyi yapmiyo. İnan düşündükçe çok ilgincime geliyor. Durup durup koyuyor bazen
Nerdeyse aynı ya. İnanamiyorum valla. Hasetligimden değil ja:) ama şaşırıyorum. Canım bizim sayı 30 milyon hareket 0. Morfoloji 8 di.Canım amelyattan önceki değerler sperm sayısı 25 milyon ileri hız %2 morfoloji % 2 doktor bu değerle çok zor dedi mecbur amelyat olduk normalde bekleyelim biraz demiştik iyiki beklememisiz sizin değerler nasıldı canım bizimki nden düşük değildi sanırım 3.ay kontrolü 7 martta ama eşim gitmem diyo ben çok istiyorum merak ediyorum ama ikna edemedim
Nerdeyse aynı ya. İnanamiyorum valla. Hasetligimden değil ja:) ama şaşırıyorum. Canım bizim sayı 30 milyon hareket 0. Morfoloji 8 di.
Aşılama mi diyosun canım. Önce yaptırdık. Değerleri soruyosan aynıydı. Sadece yıkama sonrası hareket 5 olmuştuAmelyattan sonr aşık yaptirdinizmi
Aşılama mi diyosun canım. Önce yaptırdık. Değerleri soruyosan aynıydı. Sadece yıkama sonrası hareket 5 olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?