Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benide aglattin burda...

Msjlari sirayla okudum yazdim ben yarin sanarken bu aksam soylemissin hem sok hem sevinc cok duygulandim ben yaaa

günaydın arkadaşlar, gece rüyamda hamileymişim, bebeğin kalp atışlarını duymaya çalışıyordum elimle karnıma dokunup. rüyası bile o kadar tatlı ki. sanırım bu aralar bebek konusunu kafama takmaya başladım. bikaç tane de bebek haberi aldım yakın çevremden, hoop rüyama girdi Rabbim hayırlısını versin, yine de ille de bebeğimiz olsun demek istemiyorum, neyin hayırlı olduğnu bilemiyoruz.. bat ı 10 mart civarında olan var mı, beraber bekleyelim

Sen simdi ruya deyince bende bu gece ruyamda cocugum varmis ama sarisin mavis bana diyolar ki babasina benzetmissin esim sarışın bende diyorum ki ben degil ALLAH benzetti ilginc bir ruyaydi cocuk ayakkabisi kiyafeti beşiği hep görüyorum bende dun dr gittim herkes karni burnunda ondan heralde kii

Ay ne güzel rüya maşallah inşallah en kisa zamanda gercek olur canım

Ay ne güzel rüya maşallah inşallah en kisa zamanda gercek olur canım
Canım sen şu ameliyat öncesi değerlerini bi yazar mısın? Sonra olcturdunuz mu hiç. Ya aklım hiç eermiyo bazen niye herkeste ayni etkiyi yapmiyo. İnan düşündükçe çok ilgincime geliyor. Durup durup koyuyor bazen

Canım amelyattan önceki değerler sperm sayısı 25 milyon ileri hız %2 morfoloji % 2 doktor bu değerle çok zor dedi mecbur amelyat olduk normalde bekleyelim biraz demiştik iyiki beklememisiz sizin değerler nasıldı canım bizimki nden düşük değildi sanırım 3.ay kontrolü 7 martta ama eşim gitmem diyo ben çok istiyorum merak ediyorum ama ikna edemedim

amelıyat olalı ıkı hafta oldu bakalm bızım durum ne olacak...

Nerdeyse aynı ya. İnanamiyorum valla. Hasetligimden değil ja:) ama şaşırıyorum. Canım bizim sayı 30 milyon hareket 0. Morfoloji 8 di.

Aşılama mi diyosun canım. Önce yaptırdık. Değerleri soruyosan aynıydı. Sadece yıkama sonrası hareket 5 olmuştu

Ay yanlış yazmışım değeri sorduydum anladım canım ek takviye falan aliyormusunuz aliyorsunuzdur belki inşallah en kisa zamanda toparlar canım değerler hayirlsiiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…