Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eyah2015, post: 45422497, member: 665985"]günaydın arkadaşlar, gece rüyamda hamileymişim, bebeğin kalp atışlarını duymaya çalışıyordum elimle karnıma dokunup. rüyası bile o kadar tatlı ki. sanırım bu aralar bebek konusunu kafama takmaya başladım. bikaç tane de bebek haberi aldım yakın çevremden, hoop rüyama girdi Rabbim hayırlısını versin, yine de ille de bebeğimiz olsun demek istemiyorum, neyin hayırlı olduğnu bilemiyoruz.. bat ı 10 mart civarında olan var mı, beraber bekleyelim [/QUOTE]
canim hayir olsun insallah rabbim gonlune gore verir..guzel haberler almayi allah hepimize nasip etsin.

canim hayir olsun insallah rabbim gonlune gore verir..guzel haberler almayi allah hepimize nasip etsin.[/QUOTE]
amin canım cümlemize inşaallah. 5 gün kaldı, bekliyorum merakla, duayla ...

canim hayir olsun insallah rabbim gonlune gore verir..guzel haberler almayi allah hepimize nasip etsin.
amin canım cümlemize inşaallah. 5 gün kaldı, bekliyorum merakla, duayla ...[/QUOTE]
canim benimde bat 10 mart inşallah güzel haberler alırız esimde hafta ici tahlil vercek 7.5 ay oldu ameliyat olali allah hayirlisiyla yüzümüzü güldürur....

kızlar ben de artık bu sayfadayım
Eşim ameliyat oldu 5 ay geçti sperm sayısı 45 milyona yükselmiş
ancak ileri hareketli sperm sayısı yine % 0
Bu değerlerle hamile kalma olasılığım var mı

kızlar ben de artık bu sayfadayım
Eşim ameliyat oldu 5 ay geçti sperm sayısı 45 milyona yükselmiş
ancak ileri hareketli sperm sayısı yine % 0
Bu değerlerle hamile kalma olasılığım var mı
canim yavas ve ileri hareketlerin toplamı en az % 50 olmalı harnup pekmezi ve havuc suyu icir esine harekete iyi geliyor...allah nasip ederse hersey olur canim hareket sıfır olupda iki tane cocucu olan arkadasim var allah ol derse olur...

Biz de hareketli sperm oranı %54

hızlı ileri %0
yavaş ileri %40
Yerinde harekli %14
Hareketsiz %46

900.000 de lökosit var yani iltihap

açıkçası ameliyattan sonra değerler daha iyi olur diye umuyordum
çok üzüldüm. İnşallah Allah bize de nasip eder
nasipten ötesi yok ama insan gene de çok üzülüyor

İleri hareket 0 canım bizde de. Sayı 30 milyon morfoloji 8. Ameliyat sayıyı düzeltti ki sayı değişken bir değer olabiliyor. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Amin canım benim bizde de sayıyı arttırmış ama ileri hareketli sperm yok
Zor bir süreç Allah hepimize yardım etsin

İleri hareket 0 canım bizde de. Sayı 30 milyon morfoloji 8. Ameliyat sayıyı düzeltti ki sayı değişken bir değer olabiliyor. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
amin canim allah ne derse o olur sabır demekten baska elden birsey gelmez üzülmeyin kızlar lütfen bizlerde birgün annecim sözünü duycagiz insallah....

Kizlar esimim ameliyattan onceki tahlilini yazsam boyle bide siz yorum yaparmisiniz ben yumurta catlatma ignesi vuruldum bakalim ne olacak doktor o kadar kesin konustu kii bi daha adet olmazsin gerci de olursan gel ama olmazsan hemen test yap gecirme dedi boyle bi an olucak mi dedim gerci ilk zamanlar szin bebeginiz olur eşinin cok dusuk degildl degerleri demisti ameliyati soyledi ins ins hadi bakalim dedi kizlar inanir misiniz benim adetim hap kullanmam catlatma igmesi vurulmam tam esimin hazir oldugu gune denk geldi ya belkide vesile dimi en ufak ayrintiyi bile artik didikliyoruz napalim

Bide bu igneyi denediniz mi hic aranizda olan var mi sabah testi aticam size canlarim kader arkadaşlarım

Kızlar merhaba eşimde varikosel tespit edildi benim de. Ayrıca morfoloji %3 ve ileri hareketli a+b 25 çıktı. Dr ameliyat kararını bize bıraktı ve aşılama ya da tüp bebek önerdi. Bu konuda tecrübelerinizle yardımcı olur musunuz lütfen. Ameliyatı aşılama sürecinden önce mi olmalı ya da aşılama tüp bebek sonuç vermezse o zaman mı olmalı

Canım tek ileri hareket kaç. Bitkisel kurle vitaminleri ilerler gibi sanki. Aşılama yı biraz takviyeden sonra denersiniz. Ama ameliyat in değerlere zararı olmuyo genelde. Yeni evliyseniz az zamana bırakın. Tabi bu arada bol takviye

Kızlar hareket arttırıcı ilaç varmış
İçinizde eşi kullanan var mı

Biz de ileri hareket %0 da

Canim ileri hareketli 7. Ilac kullanirken degerler boyke cikti emodex kulkaniyodu ve ayrica b vitamini. Evleneli 2 sene olcak. Asilamdan once ameliyat olsa riski var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…