Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ileri hareketli 7. Ilac kullanirken degerler boyke cikti emodex kulkaniyodu ve ayrica b vitamini. Evleneli 2 sene olcak. Asilamdan once ameliyat olsa riski var mi
Canım valla ne desem bilemedim. Aşılama da bazen boş uğraş gibi oluyor denedim benm yerinizde olsam ameliyat olur ve sonra olmazsa tüp bebek deneedim. Ha ameliyat ilk 3 ay değerlere kötü etki yapabiliyor..
Sonra ya normal kalıyor ya ilerliyor genelde

Canım merhaba sana söyle anlatıym biz 1 yıl önce sperm testi yaptırmıştık o zaman ileri hareket %15 sayı 98 milyon du morfoloji yoktu bu yıl tekrar yaptirdik testi tup bebek merkezinde önceki testi çok yanlış bi yerde yaptırdığımızi anlamıştik çünkü bu testte çok ayrıntı vardı bi çok değere bakilmişti neyse ilk test sonucuna göre doktor normal bi sıkıntı yok demişti ama gel gorki onun üstünden 1 yıl daha geçti sonuç yok sonra bu yıl ekim ayında tup bebek.merkezinde tekrar test verdi eşim ve sonuç ileri hız %2 morfoloji %2 sayı 25 milyon çıktı doktor bi muayene olmanız lazım dedi kadın doğumcu muayene oldu eşim ve varikosel çıktı ne dereceydi bilmiyorum doktor amelyat öneririm bu degerlerle imkansız değil ama çok zor dedi biz düşündük amelyata karar verdik aralık ta amelyat oldu eşim ve ben 19 şubatta hamile olduğumu öğrendim bukadar etki edecegini dusunmemistim 2yilimiz geçti bizim böyle insan inanamıyor amelyattan sonra ilaç vermedi doktor 3 ay sonra duruma göre bi yol izleriz demişti ama biz beklemek istemedik hergun arı sütü bal polen karışımı,kuru yemiş ve keçi boynuzu pekmezi yedi eşim çok şükür Rabbime nasip etti darısı tüm bekleyenlere inşallah benim sana tavsiyem önce tedaviye yönelmeniz, insallah olur gerek kalmazda olmadi amelyattan sonra asilama yada tup bebk denemek daha mantikli gibi

günaydın arkadaşlar nasılsınız? bugünlerde yoğunum biraz mesajları okuyorum ama yazamadım. bugün adet günüm sanki kırmızı kartı yiyeceğim gibi hissediyorum. dua edin olur mu?

günaydın arkadaşlar nasılsınız? bugünlerde yoğunum biraz mesajları okuyorum ama yazamadım. bugün adet günüm sanki kırmızı kartı yiyeceğim gibi hissediyorum. dua edin olur mu?
Gunaydın canım.hadi inşallah guzel haberler verirsin.idrar testi yaptın mı
Bende bu ay yumurta takibi yaptırdım.iki yumoşum vardı catladı iki gun pespese degerlendirdik.inş bu ay tutar.drum tutarsa ikiz olur dedi.ikiz olmasını o kadar cok istiyorumki Bekarlıgımdan beri hayalim..
Sende bana dua et olur mu 14 gun kaldı bata
Bu ay esime l carnitine zinco ve evicap vitaminleri veriyorum.bende de d vitamini eksikliği varmıs ilac kullanıyorum.drum gebeliği onler dedi
Tutunma için cok onemliymiş.canan karatay hocanında ustune basarak soylediği bi mevzu infertiliteyle dogrudan ilgisi var. Herkesin baktırması gerekiyor

canım idrar testi dün yaptım ama negatif. sabırsızlık ettim işte evde kalan tek testti. inşallah senin bebişler seninledir canım, ben de ikiz olsun çok isterim hakkımızda hayırlısı olsun artık napalım. ben imom diye bi vitamin takviyesi kullanıyorum canım. içinde folik asit de var, bazen sade folik asit kullanıyorum bazen de imom. bende hala gelen giden yok, göğüslerim sızlıyo biraz ama adet belirtisi de öyle bilemedim. adet sivilcem çıkardı o çıkmadı. şapşik şapşik bekliyorum

Canım merhaba inşallah adet olmazsın hadi bakalım hayirlsii olsun bende yeni kontrolden geldim çok şükür kalp atışları mızı duyduk çok güzel bi andi eşime telefona kaydet demiştim oda dinlemekten unuttu kaydedememis rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin inşallah aminnn

canım maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı, kokusunu duymayı nasip eder inşallah bu arada sen hiç belirti yaşadın mı canım. benim sadece göğüslerim çok şiş ve dokununca acıyor. bi de iştahım arttı iki gündür. test yaptım dün negatif çıktı ama

Canım kese yı gormustun demi senn. Kalp atışı ne zaman

Amin canım amin insallah o günleride görürüz hayirlsiiyla yok canım ilk ogrendigimde hic bekirtim olmamisti 1haftadır yeni yeni midem bulanmaya basliyo sabahları göğüslerim de sürekli bi sizi var sisti bide geçen gece sizisina uyandım resmen bide yorgunluk var arada kasiklara batmalarim oluyo benimnisgah yok zorla yiyorum şimdilik gozlemledigim belirtiler bunlar geç döllenme olmuş olabilir canım benim son adet 22 ocak bugun 6+6 olmam gerekirken bugün ultrasonda 6+2 göründü geç döllenme olmuş dedi doktor seninkide geç döllenme olabilir yeni yeni oluşuyordur inşallah

ay inşallah canım zaten geç yumurtladım. normal adet günüm 8 marttı. yumurtlamaya göre 10 mart. du bakalım ne olacak, dün aksiliğim üstümdeydi eşime saçma sapan bi nedenden huysuzluk edip ağladım. sonra da dua ettim Rabbim benim sapıtmama izin verme diye tabi eşime bebek meselesini açmadım garibim bişey de anlamadı ne oldu şimdi deyip durdu , ağlaya ağlaya uyudum ben de

Olabilir canım bende o ay ovu testi kullanmıştım iyi biliyorum geç yumurtladım 17.güne falan denk gelmişti yanlış hatırlamıyorsam inşallah öyledir canım inşallah bide evrt o durum var bendede çok sinirliyim 2 haftadır eşim gündüz aramasa aksama büyük bi cinganlik çıkarıyorum sonra saçma gelince gülüyorum eşim kafayı yicek bu gidişle

Canım benim hadi gözün aydın. Tek demi:)

Sagol canım çok teşekkür ederim inşallah darısı başına olsun en kisa zamanda sen ne yaptın nasılsın neye karar verdin evet canım tek çok tuaf ama eşim bana hamile kaldığım ay hatta yumurtlama gününden 1gün sonra afedersin gece uyandirmistim ama o uyanmamisti gunu gecti olduysa oldu falan dedi uyku arasinda o gece eşim rüya görmüş sabahında anlattı doktora gitmişiz döllenme olmuş eğer 2 gece olsaydı ikiz olabilirmiş demiş doktor çok merak ediyorduk sonucu acaba ikiz mi falan diye tekmis canım eşim diyo tüh keşke uyansaydim diye

:))) neyse ikiz olsaydı bu kez sürekli tetikte ve tedirgin olurdunuz. Canım betanin sifirlanmasini bekliyorum daha en son 27 çıktı. Yarın bi daha olcturcem. Madden biraz toparlanmak gerek. Hazıran da olabilir ama ramazana denk geliyo. Bana kalsa hemen baslicam bi şekilde de. Eşim bu kez sürekli yatmami istiyor. Okulda da çok rapor alıyorum göze battim çok. Temmuz da da eşimin kardesinin dugunu var. Bu kez gizli saklı yapıcaz bakalım hayırlısı canım

Hmm inşallah sağlıklı bi şekilde sifirlanir canım o sürece kadar süpriz olurda olur inşallah hayirlisiyla öğretmensin galiba gebelik olduğunda izin alırsın zor canım rabbim yardımcınız olsun hem çalışıp hem anne olmak dinlemek çok önemli gerçekten ben biraz ayakta dursam belim ağrıyo hemen ev hanımı olmama rağmen doktor bol bol dinlen yat diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…