Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canım öğretmenim. Amandikkat et kendine. Yapma boşver temizlik falan. Yemeği sağlıklı pratik şeyler yaparsın. Temizliği de boş ver arada esin yardım etsin.

canım bende çok uzun düşündüm tüp olursa anlatır mıyım diye anlatmama kararı aldım. ne iş arkadaşlarıma ne aileme... kimseye açıklama yapmak istemiyorum. milletin derdi dertleşmek değil zaten dedikoduya malzeme arıyorlar sadece...

Aynen öyle canım benim. Benim çene durmadı ne yazık ki. Bi daha tövbe. Annemlere de soylemicem çünkü onlar çok stres oldu ve üzüldü. Sen naptin ne zaman başlıyorsunuz Mart geldi ya ondan sordum :)

Aynen öyle canım benim. Benim çene durmadı ne yazık ki. Bi daha tövbe. Annemlere de soylemicem çünkü onlar çok stres oldu ve üzüldü. Sen naptin ne zaman başlıyorsunuz Mart geldi ya ondan sordum :)
ayy ben erteledikçe erteliyorum şimdi 2017 hazirana attık hatta 2018 mart bile olabilir. ev aldık borca girdik.normal tüp olsa yine toparlarız ama pgtye gücümüz yetmez ev ödemeleri bitene kadar. tayin durumu var zaten. tercihler belli olacak falan..

bu ay zaten korunmuştuk aktarın önerisi ile. bir dahaki aya aktarın macunu yüzünden çok ümitlendim deneyelim bakalım. sonraki aylara da klomen vs deneyeceğim. çünkü eşimin değerlerinde tek sıkıntı morfolojiinin %3 olması. o da imkansız değil gibi duruyor. benim de 40 tane şey çıkmıştı ya malum biraz kendi tedavimi deneyeyim dedim.

biz saldık çocuk işini kısaca

Ooo. Cokmus be arkadaşım. Pgt çok da tutmaz ki bize de yapmislarfi. Ay nası ev o öyle kredisi hemen bitiyor :) hayırlı olsun canım rabbim içinde huzurla bereketle oturmayi nasip etsin. Bizimde maaşın biri eve gidiyor. Annemler vermişti parasini tüpün. Canım planladiginiz zamandan önce rabbim normal nasip etsin inşallah

çok valla.. 2018 e kadar ohooo... ama psikolojisine girdim hemen. çocuk yok mu diyenlere yeni evliyiz diyorumcanım ya gerçekten korunma işi bana çok iyi geldi. hayır çocuğu istemiyor değilim ama çocuk çocuk çocuk diye geçirmediğimiz bir ayda kıymetini bilemediğim hayatımı farkettim.
bi de 3 günlük dünya. olursa olsun olmazsa da ne yapayım yani? hayat çocuktan ibaret değil. tüp zaten 3 sene için erken geliyordu bana. 5-6 sene olmasa denenir gibi idi içine girmeden önce. işte 2018 e 5-6 senelik olucaz. o zamana kadar olmazsa deneriz şansımızı. gerçi her an fikrim değişiyor malum ama tayin 2017 haziranda olacak büyükşehirlerden yaptık tercihi git gel yaşamayız tedavi için. en erken olarak onu bekliyorum..

haa bu arada istanbulda bize 2015 için 20 bin fiyat çekmişlerdi cgh tüp için. 2016 da zamla 25bin etmiştir. yolu git geli yemesi içmesi falan hariç... garanti olsa yine tamam ama burda takip ediyordum sayfasını maalesef olumlu sonuç alan 3 kişiden biri gibi. (benim gibi tekrarlayan düşükler için söylüyorum bunu hiç olmaması değil)

Canım benim çok haklısın. Aynen bende oyke düşünüyorum ama bi tarafım sabırsız. Bu arada 2018 i öp anlina koy. Çünkü 2022 yı bekleyenler var:)))

Canım bizim de 0 di biliyorsun hala öyle. Neofortil kullandik biz. Bi işe yaramadı. Proxeed i çok ovenler var bi araştır istersen

Araştırıyorum doktora sormak istiyorum en yakın zamanda
biz de Pharmaton ve evicap kullanıyoruz

Dayım doçent urolog canım o proxeed dedi biz konuyu ona sonra dan açtığımız için o sırada Neofortil i kullaniyorduk zaten

Tamam canım benim denemekte fayda var
Soru sorduğum prof 45.000.000 milyon sayı yeterli ancak hareket yetersizmiş
hareket arttırıcı ilaç kullanın dedi. o da olmazsa yıkama yapılıp aşılama öneriyorum dedi.
Yeter ki ileri hareket artsın proxeed kullanalım bakalım
inşallah işe yarar

Canım rabbim hayırlısı ni nasip etsin çok iyi anlıyorum seni değerler aynı olunca:) inşallah bizim gibi olmaz hemen ilerleme kaydedersiniz

Canım rabbim hayırlısı ni nasip etsin çok iyi anlıyorum seni değerler aynı olunca:) inşallah bizim gibi olmaz hemen ilerleme kaydedersiniz

Allah hepimize hayırlısını nasip etsin...Değerler aynı...biz daha yeni ameliyat sürecini atlatttık
Evet canım burada birbirimize destek oluyoruz
Herkes dedikodu malzemesi ararken bazen hiç tanımadığımız insanlarla dertlerimizi paylaşabiliyoruz
Birşeylerden fayda görürsem hemen yazacağım herkes kullansın diye

Kizlar tahlillerimizi gönderiyorum ameliyat oncesi bi yorumlarinizi alabilir miyim

Viskozite normal
reaksiyon ( ph) 7.8
Sperm sayisi ml de 16.500.000
Total sperm sayısı 49.500.000
Ileri hareketli % 10
Yerinde hareketli % 13
Hareketsiz % 77
Morfoloji
normal yapi % 1
Anormal yapi % 99
Bide altta not düşülmüş astenozoospermi olarak degerlendirilmistir diye kizlar daa detayli var ben bu kadar onem tasidigi icin bunlari yazdim esimde grade 3 vardi varikosel hemde cift tarafli sizce iyimi bu degerler ameliyattan once olmasina ragmen

Baska bir tahlilde morfolojisi normal yapi % 90 anormal yapi % 10 hareketli % 60 hareketsiz % 40 buda tam tersi resmen

Canim bizdee proxeed kullandik ameliyat sonrasi ama biyti doktor da tekrar basla demedi soramayi unuttuk ne kadar kullandiniz aiz

Canim bizdee proxeed kullandik ameliyat sonrasi ama biyti doktor da tekrar basla demedi soramayi unuttuk ne kadar kullandiniz aiz
Biz onu hiç kullanmadik canım. 3 ay Neofortil kullandik. Ama dayım proxeed i 6 ay önerdi. O ilaçlarla ameliyat la bir tüp daha yaptirirdik gerçi. Rabbim hayırlısını versin hpimize

Kizlar bizim dokt. Emodex onerdi aldik kullaniyo esim 3 ayimiz bitti teste gittigimizde yazicam size fark var mi diye bizde haraketlilik az onun icin emodex demisti proxeed de alalim o zaman yaaa:/ umutlar hayata tutunmaya ilaç

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar. sabah kırmızı kartı yedim canım sıkkın biraz ama akşama geçer heralde. bir adet dönemi daha bekleyip dr a gidicez. inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…