- 1 Kasım 2013
- 3.235
- 2.835
- 333
Evet canım öğretmenim. Amandikkat et kendine. Yapma boşver temizlik falan. Yemeği sağlıklı pratik şeyler yaparsın. Temizliği de boş ver arada esin yardım etsin.Hmm inşallah sağlıklı bi şekilde sifirlanir canım o sürece kadar süpriz olurda olur inşallah hayirlisiyla öğretmensin galiba gebelik olduğunda izin alırsın zor canım rabbim yardımcınız olsun hem çalışıp hem anne olmak dinlemek çok önemli gerçekten ben biraz ayakta dursam belim ağrıyo hemen ev hanımı olmama rağmen doktor bol bol dinlen yat diyo
canım bende çok uzun düşündüm tüp olursa anlatır mıyım diye anlatmama kararı aldım. ne iş arkadaşlarıma ne aileme... kimseye açıklama yapmak istemiyorum. milletin derdi dertleşmek değil zaten dedikoduya malzeme arıyorlar sadece...:))) neyse ikiz olsaydı bu kez sürekli tetikte ve tedirgin olurdunuz. Canım betanin sifirlanmasini bekliyorum daha en son 27 çıktı. Yarın bi daha olcturcem. Madden biraz toparlanmak gerek. Hazıran da olabilir ama ramazana denk geliyo. Bana kalsa hemen baslicam bi şekilde de. Eşim bu kez sürekli yatmami istiyor. Okulda da çok rapor alıyorum göze battim çok. Temmuz da da eşimin kardesinin dugunu var. Bu kez gizli saklı yapıcaz bakalım hayırlısı canım
Aynen öyle canım benim. Benim çene durmadı ne yazık ki. Bi daha tövbe. Annemlere de soylemicem çünkü onlar çok stres oldu ve üzüldü. Sen naptin ne zaman başlıyorsunuz Mart geldi ya ondan sordum :)canım bende çok uzun düşündüm tüp olursa anlatır mıyım diye anlatmama kararı aldım. ne iş arkadaşlarıma ne aileme... kimseye açıklama yapmak istemiyorum. milletin derdi dertleşmek değil zaten dedikoduya malzeme arıyorlar sadece...
ayy ben erteledikçe erteliyorumAynen öyle canım benim. Benim çene durmadı ne yazık ki. Bi daha tövbe. Annemlere de soylemicem çünkü onlar çok stres oldu ve üzüldü. Sen naptin ne zaman başlıyorsunuz Mart geldi ya ondan sordum :)
Ooo. Cokmus be arkadaşım. Pgt çok da tutmaz ki bize de yapmislarfi. Ay nası ev o öyle kredisi hemen bitiyor :) hayırlı olsun canım rabbim içinde huzurla bereketle oturmayi nasip etsin. Bizimde maaşın biri eve gidiyor. Annemler vermişti parasini tüpün. Canım planladiginiz zamandan önce rabbim normal nasip etsin inşallahayy ben erteledikçe erteliyorumşimdi 2017 hazirana attık hatta 2018 mart bile olabilir. ev aldık borca girdik.normal tüp olsa yine toparlarız ama pgtye gücümüz yetmez ev ödemeleri bitene kadar. tayin durumu var zaten. tercihler belli olacak falan..
bu ay zaten korunmuştuk aktarın önerisi ile. bir dahaki aya aktarın macunu yüzünden çok ümitlendim deneyelim bakalım. sonraki aylara da klomen vs deneyeceğim. çünkü eşimin değerlerinde tek sıkıntı morfolojiinin %3 olması. o da imkansız değil gibi duruyor. benim de 40 tane şey çıkmıştı ya malum biraz kendi tedavimi deneyeyim dedim.
biz saldık çocuk işini kısaca
çok valla.. 2018 e kadar ohooo... ama psikolojisine girdim hemen. çocuk yok mu diyenlere yeni evliyiz diyorumOoo. Cokmus be arkadaşım. Pgt çok da tutmaz ki bize de yapmislarfi. Ay nası ev o öyle kredisi hemen bitiyor :) hayırlı olsun canım rabbim içinde huzurla bereketle oturmayi nasip etsin. Bizimde maaşın biri eve gidiyor. Annemler vermişti parasini tüpün. Canım planladiginiz zamandan önce rabbim normal nasip etsin inşallah
Canım benim çok haklısın. Aynen bende oyke düşünüyorum ama bi tarafım sabırsız. Bu arada 2018 i öp anlina koy. Çünkü 2022 yı bekleyenler var:)))çok valla.. 2018 e kadar ohooo... ama psikolojisine girdim hemen. çocuk yok mu diyenlere yeni evliyiz diyorumcanım ya gerçekten korunma işi bana çok iyi geldi. hayır çocuğu istemiyor değilim ama çocuk çocuk çocuk diye geçirmediğimiz bir ayda kıymetini bilemediğim hayatımı farkettim.
bi de 3 günlük dünya. olursa olsun olmazsa da ne yapayım yani? hayat çocuktan ibaret değil. tüp zaten 3 sene için erken geliyordu bana. 5-6 sene olmasa denenir gibi idi içine girmeden önce. işte 2018 e 5-6 senelik olucaz. o zamana kadar olmazsa deneriz şansımızı. gerçi her an fikrim değişiyor malum ama tayin 2017 haziranda olacak büyükşehirlerden yaptık tercihi git gel yaşamayız tedavi için. en erken olarak onu bekliyorum..
haa bu arada istanbulda bize 2015 için 20 bin fiyat çekmişlerdi cgh tüp için. 2016 da zamla 25bin etmiştir. yolu git geli yemesi içmesi falan hariç... garanti olsa yine tamam ama burda takip ediyordum sayfasını maalesef olumlu sonuç alan 3 kişiden biri gibi. (benim gibi tekrarlayan düşükler için söylüyorum bunu hiç olmaması değil)
,
emodex mi
Canım bizim de 0 di biliyorsun hala öyle. Neofortil kullandik biz. Bi işe yaramadı. Proxeed i çok ovenler var bi araştır istersen
Dayım doçent urolog canım o proxeed dedi biz konuyu ona sonra dan açtığımız için o sırada Neofortil i kullaniyorduk zatenAraştırıyorum doktora sormak istiyorum en yakın zamanda
biz de Pharmaton ve evicap kullanıyoruz
Dayım doçent urolog canım o proxeed dedi biz konuyu ona sonra dan açtığımız için o sırada Neofortil i kullaniyorduk zaten
Canım rabbim hayırlısı ni nasip etsin çok iyi anlıyorum seni değerler aynı olunca:) inşallah bizim gibi olmaz hemen ilerleme kaydedersinizTamam canım benim denemekte fayda var
Soru sorduğum prof 45.000.000 milyon sayı yeterli ancak hareket yetersizmiş
hareket arttırıcı ilaç kullanın dedi. o da olmazsa yıkama yapılıp aşılama öneriyorum dedi.
Yeter ki ileri hareket artsın proxeed kullanalım bakalım
inşallah işe yarar
Canım rabbim hayırlısı ni nasip etsin çok iyi anlıyorum seni değerler aynı olunca:) inşallah bizim gibi olmaz hemen ilerleme kaydedersiniz
Biz onu hiç kullanmadik canım. 3 ay Neofortil kullandik. Ama dayım proxeed i 6 ay önerdi. O ilaçlarla ameliyat la bir tüp daha yaptirirdik gerçi. Rabbim hayırlısını versin hpimizeCanim bizdee proxeed kullandik ameliyat sonrasi ama biyti doktor da tekrar basla demedi soramayi unuttuk ne kadar kullandiniz aiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?