Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar. sabah kırmızı kartı yedim canım sıkkın biraz ama akşama geçer heralde. bir adet dönemi daha bekleyip dr a gidicez. inşallah gerek kalmaz
yapma ya bu ay ben senin adına çok ümitliydim. kısmet ama hayırlısı artık nediyelim.

yapma ya bu ay ben senin adına çok ümitliydim. kısmet ama hayırlısı artık nediyelim.
valla öyle oldu canım. ben de ümitliydim ama çalışmalar düzenli olmamıştı, 5 gün arayla oldu tam yumurtlama gününde. hayırlısı artık yapacak bişey yok şimdilik

Canm YAZDIKLARInI gördüm ve bende yazim dedim benim bi bos gebeliğim oldu ve sonra hamile kalamadim sonra eşim test yapti ve azosprem i dedi doktor ilaç kullandik vesayre değerlerde biraz yükseklik oldu ama ileri his sifirdi sonra varikosel ve fitik ameliyati oldu gecen ay test yaptik sonuç pek ilerlemiş gorunmuyodu ve ileri biz gene %0 di iğne vermişti doktor ama biz birinin tavsiyesiyle bi aktara gittik o bize ari sütü poleniyle bi macun hazirladi yaninda keçi boynuzu cayi yapiyorm caksir suyu caksir koku çoban çökerten DİE bi ot ve çörek otu yagi 2 hafta oldu kullanmaya baslayali ve bu hafta test yaptirdik gene ileri biz %6 ya yükselmiş toplamda % 24 luk bi yukselis oldu çok şükür normal yasantiniza donebilirsiniz dedi doktor 3 ay sonra tekrar yapicaz test inşallah gerek kalmazda bu ay bende hamile oldumu ogrenirim

Kızlar herkese merhaba ben yeni üye oldum aynı kaderi paylaştığımız insanları gördükçe güzel haberleri aldıkça mutlu oldum Bizim durumumuzu kısaca anlatıyım paylaşıyım istedim sizlerle de. Ben 17 yaşımda adet düzensizliğinden doktora gittiğimde polikistik olduğumu öğrendim bundan 11 yıl önce yani sonra bana doğum kontrol hapı verdi doktorum ve hangi doktora gittiysem bu hapı kullanmak zorunda olduğumu sölediler hep 8 yıl kullandım o hapı düzenli adet görmek için maalesef Sonra 2,5 yıl önce bıraktım hapı artık çocuk istyoruz diye Ama deniyoruz deniyoruz olmuyo ben de bu sürede soğan kürleri mi yapmadım incir kürleri mi yapmadım klomen tedavisi gördüm 3 ay kadar yani her yolu denedim açıkcası sonra adetim kürlerden dolayı heralde düzene girdi kistlerim gitti bu sefer prolaktinim çok yüksek çıktı onun için bi hap kullandım ama hala olmayınca gebelik doktorum eşimden sperm analizi sonucu istedi bi bakalım ona da dedi(tabi ozamana kadar hep bende sorun olduğunu düşünüyoduk polikistikten dolayı) test sonucu hiç iç açıcı çıkmadı moralimiz bozuldu tabi sonra üroloğa yönlendirdi eşimi ve eşimde çift taraflı varikosel olduğunu öğrendik ileri boyuttaymış hemen ameliyat dedi doktor 26 kasım 2015 te ameliyat oldu eşim ameliyat öncesi sonuçlar şöyleydi: 1 milde sperm sayısı 1 milyon toplam sperm sayısı 4milyon ileri hızlı hareket yüzde 0 yerinde hareket ve yavaş hareket toplamda yüzde 15 çıkmıştı. Ameliyattan hemen sonra aktara gittik bi karışım verdi 1 ay onu içti eşim birde bitkisel bi vitamin verdi onu hala içiyo sabah akşam aç karna. Havuç kürü yaptık 1 ay sonra da bu en son ay keçiboynuzu kürü yapıyoruz eşime yine 20 gün falan oldu ona da başlayalı. Aynı zamanda pharmaton ve evicap da kullanıyor eşim bu ay. Ameliyat olalı 26 martta 4 ay bitmiş olucak bizim de daha sperm analizi yaptırmadık hiç ameliyattan sonra. Bide ben ovülasyon testi yapıyorum her ay ona göre de ayarlıyoruz herşeyi bu ay geç yumurtladım 21 inde yumurtlamam gerekiodu 28inde yumurtladım ogünleri de değerlendirdik Ama martın 6sında hastalanmam gerekiodu hastalanmadım 8aydır gününde hastalanıyordum hep bu ay geç yumurtlama olduğu için adetim gecikmiş olabilir dedim hala beklemedeyim 6 gün gecikti adetim . çok bel ağrım oldu bundan 10 gün önce 3 gün boyunca belim ağrdı dedim hastalanıcam heralde ama olmadım 6sında. idrar testi yaptım bu sabah negatif çıktı 10 gündür de grip oldum ilaç kullanmadım ya hamilelik varsa die adetim gelsin ilaca başlıcam ama o da gelmio sürünerekten işe gidip geliyorum hasta hasta ilaç kullanmadığım için de iyileşemiyorum En geç pazara kadar hastalanmazsam kanda baktırıcam artık ay inşallah hamişimdir de diorum gribim devam etse de çekmeye razıyım yani böyle arada sıkıştım kaldım bu ay bakalım hala beklemedeyim haber edicem size de son durumumu ay çok uzun oldu burada noktalıyorum bu mesajımı

İnşallah hayirli güzel haberler verirsin canm inşallah hamilesindir
İnşallah canım hep umut ediyoruz ama ben yine de pek umutlanmamaya çalışıyorum bu gecikme geç yumurtladığım için bence çünkü hiçbir hamilelik belirtim yok Yumurtlama tarihinden 15 gün sonra gelir diyo internette de baktım testlerde de bişey çıkmıyo kısmet artık alıştık beklemelere Senin de inşallah haberlerini alırız canım ya eşinin hareketlilik artmış baya bende mi arı sütü polen hazrlatsam acaba herşeyi deniyoruz onu da yapalım dermanımız tabiki Allahtan ama birşeyler vesile olucak inşallah inanıyorum ben pes etmices hepberaber

Canım bence ameliyat öncesine göre iyi sonuçlar en azndan ameliyattan sonra daha da yükselicektir benim eşimin ileri hareket yüzde sıfırdı ameliyattan önce ve 1 milde 1 milyon sperm vardı sadece toplamda da 4 milyon senin sperm sayısı bakımından da hareketlilik bakımından da daha hızlı iyileşme gösterme olasılığı daha yüksek gbi geldi bana ama hareketliliğin yüzde 50 ve üzeri olması gerekiyo dedi doktor bizede normal olması için sonucun. Allah büyük benim arkadaşımın eşi de varikosel çıktı ameliyat tarihi almaya karar verdiler ama o ay hamile kalmış farkında değil mucizesi gerçekleşti sanki şuanda 3 aylık hamile Allah ol diyor oluyor işte bizler de derdimizin dermanını bulmak için elimizden geleni yapıcaz inşallah dua ediyorum bende hep

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar. sabah kırmızı kartı yedim canım sıkkın biraz ama akşama geçer heralde. bir adet dönemi daha bekleyip dr a gidicez. inşallah gerek kalmaz
Hayırlısı olsun canım hiç üzme kendini bak her ay adet görebiliyoruz her ay bir şans daha veriliyor bize bu ay olmasa bi sonraki ay o ay olmasa sonraki o olmasa sonraki.... her ay umut etmeye sebeplerimiz var çok şükür Rabbim bu ay sondu bitti gitti artık başka da şansın yok demiyo hiçbi zaman ümitlerimizi almasın elimizden oyüzden hastalansan da hiç üzülme nasip edicek vakti saati geldiğinde inşallah bizler de elimizden geleni yapıcaz olana kadar... Ve ozamana kadar da sağlıkla yaşamaya bakalım hepberaber

biz vesile olucak kişileri buluyoruz tedbir bizden taktir Allah tan bi deneyin bence arı sütü poleninide bizde olumlu yönde etkisi oldu
Amin inşallah canım aktarlarda vardır dimi arı sütü polen karışımı onu da yesin bakalım bu ay maşallah keçiboynuzu kürü+ evicap + pharmaton + formen(bitkisel vitamin) + arı sütü polen muhteşem beşli olucak yani

Canım hemen kan verseydin keşke. Okurken kendimi gördüm sende. Bende de pko var. Liseden beri çekerim ama çok az doğum kontrol hapı kullandım.buraya hoşgeldin demeyi hiç sevmiyorum. Sayımız artıyor ne yazık ki. İnşallah bizde bir gün hamile topiklerinde konuşuruz

kızlar bu arı sutu bal polen karısım seklındemı satılıyo.. aktardamı bulunur...

Aaaah aah pko yu çeken anlar canım ben yıllarca çektim evlenince geçer dediler koca teyzeler evlendim geçmedi.çocuk olunca geçer dediler ama o da olamadı yıllardır ve ömrümde sadece son 8aydır ben düzenli adet görüyorum canım nasıl oldu ne şifa oldu onu da tam olarak bilmiyorum açıkcası çünkü hem kürler uyguladım hem ilaçlar kullandımbu aya kadar da gayet iyi gidiyodu adet düzenim bakalım bu ay ne zaman gelicek yılda bir iki kere adet düzeni kendiliğinden de şaşabiliyomuş inşallah sadece öle bişidir tekrar pko lu günlerime geri dönmek istemiyorum bu sabahtan beri karnımda bir sızı var zaten bugün yarın gelicek gibi reglim oyüzden hamilelik umudum da pek yok hamilelik belirtim de yok zaten umutlandırmıyorum kendimi beklemedeyim sadece haberdar edicem burdan da en ufak gelişmeyi

Ve kizlar bizim varikosel sonrasi hic duzelme olmadi 4 ay kontrolumuzde tup bebek tedavisine basliyoruz. Rabbim hepinizin yolunu acik etsin...ben bi kac ay buradan uzaklasiyorum hepiniz allaha emanet olun

Ve kizlar bizim varikosel sonrasi hic duzelme olmadi 4 ay kontrolumuzde tup bebek tedavisine basliyoruz. Rabbim hepinizin yolunu acik etsin...ben bi kac ay buradan uzaklasiyorum hepiniz allaha emanet olun
Canım benim 4 ay çok erken. Biz onuncu ayda bbasladik ona bile erken demişlerdi

kızlar bugün tekrar üroloğa gittik
Sperm sayısı ve hızı için neofertil önerdi.Proxeed de kullanabilirsiniz ancak fazla ücret ödemeye gerek yok dedi
Sipariş edeceğim kullanınca sonuçları sizinle tekrar paylaşırım

Bizde kullandik canım onu ilk üç ay. Aslında 3 aylığı onunda 400 500 u buluyirdu çok fark yok arada

Bizde kullandik canım onu ilk üç ay. Aslında 3 aylığı onunda 400 500 u buluyirdu çok fark yok arada

canım zaten sen önerince ben de doktora sordum. O da önerdi.
Bizde 900.000 de lökosit var bir yerde lökosit olunca bu ilaçlar kullanılmaz yazıyordu
o yüzden sordum doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…