Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fayda sağladı mı peki size uğraşmaya değer mi
Canım o hiç belli olmaz burda hemen hemen bizle aynı değerlere sahip bir arkadas hamile kaldı. Bizim hastalığın kesfindeki değerler kötüydü zaten. Ameliyat esnasında daha berbat oldu. Ameliyat o ilk değerlere dönebildik. Bilmiyorum ilaçtan mi ameliyat tan mi. Ondan sonrada hiç yükselme olmadı sadece yıkama sonrası hareket değeri beş oldu. Tüp bebek bile yaptırdık biz

Canım biz daha 1 yıldır uğraşıyoruz ondan önce benim sıkıntılarım vardı
Tam ben düzeldim hadi bebeğimiz olabilir artık dedik bu sefer de varikoseli keşfettik
Ameliyat olduk 5 ay geçti dedim herhalde artık olur ne de olsa ameliyatta oldu çok umutluydum açıkçası
spermogram da %0 ı görünce umutlarım yıkıldı.
eğer bir kaç ay daha olmazsa önce aşılama deneyeceğim
son çare tüp bebek
hem ozamana kadar da maddi birikim yapmak gerek

Valla canım bizim annemler verdi yoksa hayatta yaptiramazdik

haklısın canım ben de böyle düşünüyorum, yine de adet olduğum gün üzülüyorum ilk gün biraz depresif geçiyor ama şimdi iyiyim çok şükür Rabbim hepimize hayırlı zamanda nasip eder inşallah

Canım benim 4 ay çok erken. Biz onuncu ayda bbasladik ona bile erken demişlerdi
Yasemin esim test verdi dun. Ameliyst oncesi neyse o hala. Dr dediki varikosel kaynakli olmadigini soledi.esime sperm artirici igne verdi. Pregnyl die bi igne.gelecek adetimde gidecez 3 gun tup bebek icin. Tup bebek merkezi % 45 ihtimal ama sizin bu degerlerinizle ihtimal daha dusuk cunku canli spetm bilemiyoruz dedi.((

Canım benim tüp bebek doktorum dedi ki varikoselle ilgili yeni bir makale yayınlanmış. Ameliyat sonrası başarının başka şeylerle kaynaklı olduğuna dair. Bişi dicem sayınız kaç ki 1 sperm de yeter kuzum Tupte hiç sıkma canını yıkama yapıyorlar lazer yapıyorlar embriyologlar doktor dan önemli bu konuda ve cidden çok güzel yapıyorlar islerini hiç sıkma canını

Canim 5 milyon ile 25 milyon arasi degisti hep...son testimiz 5 milyon +1 harekwtsiz 95, +2 % 5, yani bayagi kotuyuz ameliyat onceaide bohleydi. Igne bakalim nasik fayda sahlayacak ama. Son 6 aydir kec8boynuzu.klomen.ibrahim saracoglu otu.proceed plus. Bal polen hergun yedikkkk. Ama kismet iste. Uzulmuyorum ama dun tup bebek merkezine gittugimizde bizim gibi o kadar insan varki yalniz diiliz dedim...

Canım bizim sayıda 5 le 30 milyon arasında değişiyor. Hareket tüp bebekte sorun olmaktan çıkıyor ki bizim 16 sperm dollenmis embriyo olmuştu. Ben tüp bebek merkezinin tüp bebek için yeterli değil demesini anlamadım size. Sen hiç moralini bozma tupe baslayn hemen hatta ben olsam eşime o iğneyi hiç yaptirmam bile. Yumurta vcatlatma iğnesi onu yada muadilini tedavi esnasında kullanacaksun sen zaten. Sakın eşine kullanma demiyorum yanlış anlama. Erkeklerde kullanabiliyor o iğneyi
Bi Bismillah çekin başlayın tedavinize hiç de tüp bebek için yetersiz bir sayı değil. Sanki azosperm i esin. Öyle davranmislar. Bak bizim ki sizin gibi nerdeyse. Hamile de kaldım düşük yaptım olsun ama tadı başkaydı.

Kizlar merhaba 15 mart adet tarihim ve ben bugünde dahil 4 gündür yemeklerden sonra yediğini cikariyorm ilk kez boyle bise oluyo migdemi usuttum desem bigün sürer ve biter ama bu devam ediyo ve yemeklerden sonra ogurerek lavobaya kosuyorm artik icimde ki umudu okadar kaybetmisimki acaba bile diemiyorum cayi çok içen biri olarak artik fazla çayda icemiyorum fazla ictigim an cikariyorum inşallah hayirlisi olur çevredeki insanlar hamilesin kesin diolar ama ben pek inanamiyorm kirmizi karti goormeyene kadr inşallah olmam dua edin lütfen

Canım ümidini kırmak istemem ama eğer gebeysen daha yeni beta salgilamaya başlar. Çok erken mide bulantısı için. Hemen kan ver ama adet geçilmesini bekleme

Canim bakalim iste trabzon medikal parkta yaptiricaz. Ama hazir hissetmuyorum kendimi cok esime diyorum daha 4 ayi doldurduk biraz bekleyelim belkj bu igneler ise yarar falan. Bide hep ayni yerde test yaptirdik bunca zaman bi de baska hasyanede yaptiralim istiyorum. Sen ne karar verdin buz bebekler varmi sende...sen ne zaman baslayacan tekrar...

Var canım. Dusukten sonraki adetimi de dün oldum. Bir sonrakiyle başlamak istiyorum hemen. Eşim yazın diyo yatacakmisim 40 gun:) onu ikna edersem. Oldu gibi. Arayı soğutmak istemiyorum.

Var canım. Dusukten sonraki adetimi de dün oldum. Bir sonrakiyle başlamak istiyorum hemen. Eşim yazın diyo yatacakmisim 40 gun:) onu ikna edersem. Oldu gibi. Arayı soğutmak istemiyorum.
yasemi kusura bakma senide sorularımla boğuyorum ama tup bebek için adetin 3 günü gittiğinde muayene sırasında daha farklı bir muayene mi oluyor yoksa sıradan vajinal muayene mi oluyor?

yasemi kusura bakma senide sorularımla boğuyorum ama tup bebek için adetin 3 günü gittiğinde muayene sırasında daha farklı bir muayene mi oluyor yoksa sıradan vajinal muayene mi oluyor?
Canım benim ne istersen soer. 2 3 4 5. Gün başlanıyor 3 ve 4 ideal olan. Muayene normal vajinal ultrason gerek duyarsa spekulumlu muayene yapıyo. Bide hormonlara bakar

Canım benim ne istersen soer. 2 3 4 5. Gün başlanıyor 3 ve 4 ideal olan. Muayene normal vajinal ultrason gerek duyarsa spekulumlu muayene yapıyo. Bide hormonlara bakar
saol tatlım ya. dun kafaya o kadar takmışım ki gece 1 de uyandım baş ağrısından ölüyom sandım sonra bi bulantı kusma. o an dedim ki çocuk çocuk die kendi sağlığımdan oluyorum. allahım hayırlısını versin sabah işe geldiğimden beri bi bulnatı anltamam. bakalım bu ay hazır hissedersem bende başlıyacam.

kızlar benim dün lekelenmem geldi açık kahve şeklinde bugünde baya koyulaştı yarına da muhtemelen kırmızı kartı görmüş olurum vallahi hastalandığıma üzülmedim bu ay resmen çok şükür geldi yani geldi mi gelcek mi niye gecikti hamile miyim değil miyim ilaç almalımıyım almamalı mıyım umut etmeli miyim etmemeli miyim belirsizlik yoruyo insanı en azından belirsizlik kalkmış oldu 8 gündür bekliyorum kafam rahatladı en azından bu ay da nasip değilmiş bebiş demekki napalım Allah biliyo hayırlı olanı ama gönlümüzdekini hayırlı kılması için Rabbim dua etmeye devam edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…