Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım öylw ne olursa olsun allah demeyı bırakmamalıyız...bugün çok sevdiğim bi yazı bak seninlede paylaşayım iman tevhidi,tevhid teslimi,teslim tevekkülü, tevekkül saadeti dareyn-i iktiza edermiş inşallah bzim cennetimiz vitamin halinde bekliyor annesi...

İnşallah canım geçmiş olsun bu arada. Başlayınca haber ver muhakkak

selam arkadaşlar, yarın adetim bitiyor, bu ay son denememiz sonra dr a gidicez. biraz gerginlik var üzerimde, umutsuzluk, yorgunluk, ağlama isteği, boğazımda bir yumru... bir yandan insanların onca derdi var seninki de dert mi diyorum, ama bu çevrenin sorması, bebek muhabbetleri çok yoruyor artık. şimdi de o yorulduğum anlardan birini yaşıyorum. belki geçer birazdan. düşününce komik geliyor ama bebek battaniyesi örmeye başladım, güzel haber alırsam eşime vericem güzel bir mektupla. umudum tükenmeye başladı, o battaniye umudumun bi sembolü olsun istiyorum. öyle işte. biliyorum dualarınızdayım, siz de benim dualarımda.. inşallah bu süreci bebekli ya da bebeksiz hayırlı şekilde atlatırız... Rabbim bana ve sizlere sabır versin...

benim de psikolojim aynı bugün adet günüm sabahtan beri belki adet olmam
belki hamileyimdir diye umutlanıyorum
yüzümde sivilciler çıkmış karnın göğüslerim şiş her belirti adet geliyor diyor ama yine de umut işte...
inşallah bebek battaniyene en yakın zamanda kuzucuğunu sarabilirsin

kızlar Bugün Doçent doktor olan bir kadın doğumcuya durumumla ilgili mail attım vakit kaybetmeden aşılama yaptırın dedi.
Sanırım bu sperm değerleri yükselmeyecek....Normal yoldan gebelik benim için hayal

Kızlar hala adet olmadım...Umut ne kötü birşey insanın içini kemiren...
%0 hızlı hareketli sperm var ama yine de içimin bir yanı beni öyle güzel kandırıyorki...
Olacaksam olayım da bu bekleme olmasın artık...
Her hayal daha bir üzer oldu

kızlar Bugün Doçent doktor olan bir kadın doğumcuya durumumla ilgili mail attım vakit kaybetmeden aşılama yaptırın dedi.
Sanırım bu sperm değerleri yükselmeyecek....Normal yoldan gebelik benim için hayal
Ya esasında bnde vakit kaybetmemeni öneririmm bizde aynı durumdayız ya üzülüyorum kaybettiğimiz zamanlara

Merhaba hanimlar 15 mart adet tarihimdi hatirlarsaniz migde bulantim kusmam oluyor demistim ve bugün henüz adet olmadim benim günüm hic geçmez hep günümde olurum ama gittim kan verdim sonuç negatif sizce geç döllenme olabilirmi yada daha yeni 1 haftalik falansa cikmama ihtimali kafayi yigcem artik diorum olmazsam 1 hafta daha bekliyim sonra direk doktora gidiyim hayirlisi artik

arkadaşım bhcg 0 çıkmış ise bulantılarının gebelik ile alakalı olmadığı kesinleşmiş demektir. mideni üşütmüş olmalısın.. ya da yediğin birşey dokunmuştur belki. mevsim geçişlerinde adet düzensizliği olabiliyor. ben de adet yaklaştıkça vücudumun her hareketini gebeliğe yoruyorum boşa ümitlenip sonra da üzülüyorum onun için senle açık konuştum. gebelik olsa çıkardı şimdi.
ama geç yumurtlama olur şu sıralar bir hamilelik gerçekleşirse onu da bilemeyiz elbet

aaa canım benim de bat tarihi 15 marttı ben de adet olmadım
Önce bir ovulasyon testi yaptık çizgi yok
sonra bugün bir gebelik testi yaptım o da boş bir sayfa
adetim hiç gecikmezdi....Gebe de olmadığıma ikna oldum ama insan sinir oluyor

selam arkadaşlar var mı güzel haberler. benim adet bitti çalışmalar başladı. diğer yandan ankara da aşılama için merkez arıyoruz. var mıdır önereceğiniz bildiğiniz bir yer? (bu arada kötü olan yerleri de yazarsanız çok faydalı olur, oralara gitmeyiz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…