evet canım öylw ne olursa olsun allah demeyı bırakmamalıyız...bugün çok sevdiğim bi yazı bak seninlede paylaşayım iman tevhidi,tevhid teslimi,teslim tevekkülü, tevekkül saadeti dareyn-i iktiza edermiş inşallah bzim cennetimiz vitamin halinde bekliyor annesi...kızlar benim dün lekelenmem geldi açık kahve şeklinde bugünde baya koyulaştı yarına da muhtemelen kırmızı kartı görmüş olurum vallahi hastalandığıma üzülmedim bu ay resmen çok şükür geldi yani geldi mi gelcek mi niye gecikti hamile miyim değil miyim ilaç almalımıyım almamalı mıyım umut etmeli miyim etmemeli miyim belirsizlik yoruyo insanı en azından belirsizlik kalkmış oldu 8 gündür bekliyorum kafam rahatladı en azından bu ay da nasip değilmiş bebiş demekki napalım Allah biliyo hayırlı olanı ama gönlümüzdekini hayırlı kılması için Rabbim dua etmeye devam edicez
İnşallah canım geçmiş olsun bu arada. Başlayınca haber ver muhakkaksaol tatlım ya. dun kafaya o kadar takmışım ki gece 1 de uyandım baş ağrısından ölüyom sandım sonra bi bulantı kusma. o an dedim ki çocuk çocuk die kendi sağlığımdan oluyorum. allahım hayırlısını versin sabah işe geldiğimden beri bi bulnatı anltamam. bakalım bu ay hazır hissedersem bende başlıyacam.
selam arkadaşlar, yarın adetim bitiyor, bu ay son denememiz sonra dr a gidicez. biraz gerginlik var üzerimde, umutsuzluk, yorgunluk, ağlama isteği, boğazımda bir yumru... bir yandan insanların onca derdi var seninki de dert mi diyorum, ama bu çevrenin sorması, bebek muhabbetleri çok yoruyor artık. şimdi de o yorulduğum anlardan birini yaşıyorum. belki geçer birazdan. düşününce komik geliyor ama bebek battaniyesi örmeye başladım, güzel haber alırsam eşime vericem güzel bir mektupla. umudum tükenmeye başladı, o battaniye umudumun bi sembolü olsun istiyorum. öyle işte. biliyorum dualarınızdayım, siz de benim dualarımda.. inşallah bu süreci bebekli ya da bebeksiz hayırlı şekilde atlatırız... Rabbim bana ve sizlere sabır versin...
Ya esasında bnde vakit kaybetmemeni öneririmm bizde aynı durumdayız ya üzülüyorum kaybettiğimiz zamanlarakızlar Bugün Doçent doktor olan bir kadın doğumcuya durumumla ilgili mail attım vakit kaybetmeden aşılama yaptırın dedi.
Sanırım bu sperm değerleri yükselmeyecek....Normal yoldan gebelik benim için hayal
arkadaşım bhcg 0 çıkmış ise bulantılarının gebelik ile alakalı olmadığı kesinleşmiş demektir. mideni üşütmüş olmalısın.. ya da yediğin birşey dokunmuştur belki. mevsim geçişlerinde adet düzensizliği olabiliyor. ben de adet yaklaştıkça vücudumun her hareketini gebeliğe yoruyorum boşa ümitlenip sonra da üzülüyorum onun için senle açık konuştum. gebelik olsa çıkardı şimdi.Merhaba hanimlar 15 mart adet tarihimdi hatirlarsaniz migde bulantim kusmam oluyor demistim ve bugün henüz adet olmadim benim günüm hic geçmez hep günümde olurum ama gittim kan verdim sonuç negatif sizce geç döllenme olabilirmi yada daha yeni 1 haftalik falansa cikmama ihtimali kafayi yigcem artik diorum olmazsam 1 hafta daha bekliyim sonra direk doktora gidiyim hayirlisi artik
Sende doğru soyluyorsn migde usutmesi DİE düşündüm ama sadece yemeklerden sonra oluyor ve 1 haftadir boyle nebilm hayirlisi artikbulantılarının
Merhaba hanimlar 15 mart adet tarihimdi hatirlarsaniz migde bulantim kusmam oluyor demistim ve bugün henüz adet olmadim benim günüm hic geçmez hep günümde olurum ama gittim kan verdim sonuç negatif sizce geç döllenme olabilirmi yada daha yeni 1 haftalik falansa cikmama ihtimali kafayi yigcem artik diorum olmazsam 1 hafta daha bekliyim sonra direk doktora gidiyim hayirlisi artik
Hayirlisi olsun hakkimizda canim inşallah bi yanligidir ve hamileyizdir
Hayirlisi olsun hakkimizda canim inşallah bi yanligidir ve hamileyizdir
inşallah canm inşallah gelen giden yok bende belirtide yok hayirlisiKırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?