Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben de bir değişiklik yok canım reglim bugün bitecek.. bu ay yeni umutlarla yeni denemelere başlayacağız. umudum bitmedi ama çok azaldı. eşimin değerleri normale döndü neredeyse (birtek morfoloji bir yerde %3 çıktı bir yerde %14 hangisi doğru bilemiyorum) ama gebelik olmuyor bu ayı da deneyelim normal yoldan önümüzdeki ay klomen kullanıcam. bizde tek sorun eşimin değerleri değildi çünkü malum.
nasip olmadı bir türlü... Rabbim en kısa sürede hayırlı kılarak nasip etsin hepimize...

amin canım, inşallah hayırlı sonuçlar alırız. dik durmaya çalışıyorum ama her ay daha da yorucu oluyor itiraf etmek gerekirse

merhaba. net bir bilgi yok elimde. ama eşimde vartikosel olabilir. doktor şişlik tespit etmiş. değerler şuan elimde değil evde bakacağım. kafayı yiyorum. 72gün sonra test yapalım demiş. ne bir ilaç ne bir tedavi yok. sperm sayın az demiş. konuya burdan devam edeceğim. tecrübelerimi paylaşacağım.

Bu iki test krugere gore mi whoya gore mi peki? Bana 3 olan kruger 14 olan whoya gore gibi geldi çünkü

Benimde son 4 gunum.o kadar vasatımki yine olmayacagını dusunuyorum.tamda yumurta catladıgı zamanlar degerlendirildi hayırlısı artık..dediğin gibi umidim azaldı benimde
Ameliyat olalı 9 ay bitti.genelde yorumlarda ilk 3-6 ay arasında hamile kalan cok var.niye bizimki bu kadar uzadı degerlerde gayet guzel oldugu halde.sonra kendimi teselli ediyorum demekki zamanı degil diye gunler boyle geciyor işte kızlar

Canım hiç vakit kaybetmeden dr degiştirin.
İlk 2 test iki hafta arayla bakılır.72 gün degil.
Varikosel tespitide doppler film ve elle muayene de olur

Canım hiç vakit kaybetmeden dr degiştirin.
İlk 2 test iki hafta arayla bakılır.72 gün degil.
Varikosel tespitide doppler film ve elle muayene de olur

eşimle tam konuşamadım. üzgün konuşmuyor. şuan evde yatıyor ben işyerindeyim. kendini suçluyor. elle muaynede tespit etmiş.sperm sayısıda az çıkmış.doblerde çekildi. 72 gün beklemek ne kadar mantıklı ki zaten onuda bilmiyorum. beklemekte çok zor geliyor. Hem ameliyat dese bile ne kadar zamana verecek kim bilir. özele git demiş. olmadı özele gidecez. işallah bizimde bir mucizemiz olur.

az önce bir ankete baktım. ameliyat sonrası 3 ay sonra hamile kalanlar çogunlukta. 3.ve 9.ayda bebiş yoksa 12. ayı bekle. çünkü o ankete göre 10. ve11. ayda hamile kaln hiç yok. Tabi Allah ol der olur o ayrı. Ümit edip bekleyince insan daha çok yıkılıyor. Allah olmayan herkese bu duyguyu tatdırsın. çokk amin.

Esine moral ver destek ol canım.beterşn beteri var hamdolsun ki varikoselin tedavisi var.gebelik olmasada henuz bizim degerler 3. Ayda düzeldi çok şükür.
Peki kaçıncı dereceymiş?bizim 3. Derece çift taraflıydı.
Allah şifa versin çok gecmiş olsun

Test sonuçlarına eve gidince bakacağım. burayada yazarım. eşime destek olacağım. Elimden daha fazlası gelmiyor. Hiç kimseyle paylaşamıyorum durumu içimde yaşıyorum şuan.

Test sonuçlarına eve gidince bakacağım. burayada yazarım. eşime destek olacağım. Elimden daha fazlası gelmiyor. Hiç kimseyle paylaşamıyorum durumu içimde yaşıyorum şuan.
Evet sakın hiçkimseye soyleme.soranlara düşünmüyoruz de.
Buarada kpederde ameliyat oldu gecen gün.kaynımda da var genetik eşimin ailesinde.
Dr kp ye demişki cocugun var mı senin
O kadar ilerlemiş ki artık..zaten eşim 2 sene sonra olmus Allah yardım etmiş eskiden hastane yolu bilmezlermiş

ne hastalıklar var adını bile bilmediğimiz insanın başına gelince anlıyor. Eşim ayakta çalışıyor.Sürekli bacakları ağrırdı. o zamnlar borçlar yüzünden korunuyorduk ve istemiyorduk. en son bacakları için doktora gitti varis var dedi. ilaç kullandı. çocuk istemeye başladık 10 aydır olmuyor. sorun olduğunu anladım. çünkü ben ilk muayne oldum. bir problem yok dedi. internette araştırdım. Varisde bebek oluşumuna engelmiş. keşke bacaklarından muayne olduğu doktor bebeğiniz varmı diye sorsaydı. bilmesi lazım. Çünkü yumurtalıklardaki kan birikmesi bacaklarda ağrı olarak belirti gösteriyormuş. araştıra araştıra buldum bu sonuçları. Aklıma gelen başıma geldi. randevu aldı doktora gitti. yumurtalıklarında şişme var demiş. benim bile aklıma geldi. evlendiğim günden beri rüyalarımda çocuk görüyorum. Hep elimden kaçıyor çocuk. Daha bu hafta 2 yaşında bir erkek bebek gördüm uzaktan benim oğlummuş cadde de kaybettim. Allah yardımcımız olsun.Seninde yardımcın olsun Allah. tez zamanda hayırlı bir bebiş vesin sanada.

evet canım ilk defa adetim gecikmişti ve umutlanmıştım
birkaç saat önce adet oldum malesef
İnşallah sen olmamışsındır da sen umut olursun bize
Cnm hic üzülme bi dahakine olur ovulosyon testi fln kullanirsin tam yumurtlama gununude degerlendirirsin belli mi olur oluverir denemeye devam

Can'ım varikosel eğer ağrı yapacak düzeydeyse kesinlikle ameliyat öneriyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…