Hadi ya inşallah bidakine olur canim ben daha olmadim bakalim bekliyorum inşallah olmama
Cnm hic üzülme bi dahakine olur ovulosyon testi fln kullanirsin tam yumurtlama gununude degerlendirirsin belli mi olur oluverir denemeye devam
İnşallah olmam canm gelen giden yok daha bakalim bekliycem biraz daha haber veririm tabi ☺inşallah
Amin canm inşallah insallah
Bnde sitres altindayim saliya kirmizi karti yememem gerekiyo insallah hayirlisi olur bakalim haber vericem bu gidisle bi 50lik bende alicam gibi göZüküyorcanım ben ovulasyon testi kullanıyorum da sanırım spermler yeterli olmuyor döllenmeye
şimdi yine aldım 50 tane ovulasyon testi
hatta içimden demiştim gebe kalırsan kadınlar kulubünden birine yollarım onları diye
gene bana nasip oldu...
hayırlısı kırmızı kart görmeye de alıştım...
Bnde sitres altindayim saliya kirmizi karti yememem gerekiyo insallah hayirlisi olur bakalim haber vericem bu gidisle bi 50lik bende alicam gibi göZüküyor
Canım testin yanlış olduğu düşünülüyorsa 72 gün uzun bir süre. En gec 1 ay içinde tekrar ettirin. Toplam sayı neden yok ki burda. Bide hareketin bile üç kriteri vardır. İleri yavaş ve yerinde hareketli olmak üzere. Hastanenin kriterleri az geldi bana. Bulunduğunuz yerde tüp bebek merkezi varsa bir de oraya yaptırın derim. Yada daha büyük bir hastane. Size şu an tek tavsiyem başka bir doktorMerhaba bu test sonucunu yorumlaya bilecek olan varmi?Doktor testin yanlis olabilecigini dusunmus.72 gun sonra tekrar istemis.
Çok teşekkür ederim. Dün aktardan sperm kalitesini arttırıcı bir karışım hazırlattım. Satıcı 9 yıldır çocuğu olmayan birine bu karışımı hazırladım. Çocugu oldu dedi. Aynı zamanda Keçi boynuzu kürüne başladı. Ben bu arada başka bir hastaneden randevu alacağım. o zamana kadar bu kürlerde bitmiş olur ve sperm kalitesini tekrar kontrol ettirmiş oluruz. Birde 2.6 vartikosel tespit edilmiş ama ameliyat konusunda birşey söylelmemiş. İllaki sperm sayımı tekrar yapıcaz demiş. Anlamadım gitti.Canım testin yanlış olduğu düşünülüyorsa 72 gün uzun bir süre. En gec 1 ay içinde tekrar ettirin. Toplam sayı neden yok ki burda. Bide hareketin bile üç kriteri vardır. İleri yavaş ve yerinde hareketli olmak üzere. Hastanenin kriterleri az geldi bana. Bulunduğunuz yerde tüp bebek merkezi varsa bir de oraya yaptırın derim. Yada daha büyük bir hastane. Size şu an tek tavsiyem başka bir doktor
Bu işler hiiic sarkitmaya gelmez. 72 günde neler yapılır. Kürler vitaminler ameliyat a gerek varsa ameliyat. Hiç vakit kaybetmeyin lütfen zaman hem en iyi dostumuz hemde en kötü dusmanimiz
canım evet ameliyat olması gerekiyor diyorlar çevremde öle insanlar var. Vartikosel kanalları tıkadığı için spermler rahme ulaşmıyor.Merhaba hanımlar benim eşimde 11subatta ameliyat oldu henüz beklemedeyiz ameliyattan önceki ve sonraki sonuclarınızı yazarmısınız benim eşimin sayısı ml de 26 milyon civarındaydı ama hareketli sayısı düşüktü ileri hızlı %25 di kadın doğum doktoru bu şekilde dogal yoll hamile kalabilisin desede aylar geçti kalamadım ürolojiye gittiğimizde elle muayene etti emin olmak için doopler ultrason istedi ve direk ameliyat dedi sperm sayısı iy olsada varikosel oldugu için spermler yumurtaya ulaşamadan ölüyormus ameliyattan sonra test yapmadık üç ayın dolmasını bekkiyoruz insallah gerek kalmaz sizlerde degerlerinizi yazarmısınız
canım nerdesiniz. Ben istanbuldayım. Ameliyat tarihini hemen veriyorlarmı beklemeye gücüm kalmadı. Size çok geçmiş olsun.İşallah tez zamanda hayırlı bir evlada kavuşursunuz .Canım benim eşimin sperm sayısı iyi bende iki üç aya yakın keçiboynuzu uygulamıstım testten önce eşime onun etkisi olmusmudur bilmiyorum çünkü daha öncesinden sperm testi yaptırmamıstık aktardan bizde osmanlı macunu almıstık testten sonra ama varikosrl oldugu içinmidir bilmiyorum etkisi olmadı hala hamile değilim doktor bize isterseniz aşılama yaptırabilirsiniz ama varikosel olunca çoğununki tutmuyo demişti bizde o yüzden ameliyat olmasına karar verdik eşimin zaten bir hafta içindede ameliyatını oldu hemen
ne güzel yazmışsınız. biz çok büyük bir sınavdan geçiyoruz. Başaracağız...kızlar benim de bu ayki adetim bugün bitiyor. tekrar çalışmalara başlıcz. umutlarımızı kaybetmiyoruz canlarım. yazdıklarınızı okudukça aşılama konusunda zaman kaybediyor muyuz diye düşünmedim diil ben de ama doktorumuz bize ameliyattan sonraki ilk 6 ay bekleme süremiz 6 aydan sonra değerler en yüksek seviyesine yükselcek sonraki 6 aydada hamile kalınıp kalınmadığına bakıcaz demişti. yani ameliyattan sonra 1 yıl bekliycez hamilelik için eğer 1 yıl içerisinde olmazsa ondan sonra başka yöntemlere bakıcaz demişti. eşim ameliyat olalı daha 4 ay olucak 26 martta. önümüzde bekleyip sabretmemiz gereken bir zaman var. biz de eşimle dua edicez sabredicez olmazsa o zman başka yöntemleri araştırıcaz. yılmak yok ümitsizliğe kapılmak yok hepimiz bu ameliyat sürecinden geçtik hatta daha olacaklar var aramızda. her ay umutlarımızı yeşertelim canlarım bu imtihanı başarıyla geçicez inşallah bir gün bizde sırayla hamile olduğumuzu paylaşıcaz burdabiz keçiboynuzu kürüne devam ediyoruz evicap ve pharmaton da kullanıyor eşim. formen vardı birde bitkisel bi hap onu bitirdi geçen ay. şimdi bunların yanında da arı sütü polen bal karışımını alıcaz aktardan ama daha gidemedik bakalım Ya Allah Ya Nasip diyoruz bir aya daha başlıyoruz. ameliyattan sonraki 5. aya benden güzel bir merhaba olsun
amin inşallah canım senin eşin ameliyat olucak sanırsam henüz dimi. Biz bursadayız benim kendi doktorum bizi bi doktora yönlendirmişti. o doktor da muayne ettikten sonra ultrasona yönlendirdi eşimi ve kesin tanı konulduktan hemen sonra yani 1 hafta içinde ameliyat oldu eşim herhangi bir bekleme süresi falan da vermedi drekt ameliyat dedi biz de hiç zaman kaybetmeden olduk ameliyatı hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür doktorumuzda oldukça iyiydi çok yüksek bir mebla da ödemedik açıkcası. bazı doktorlar ücret konusunda gerçekten abartıyorlar iyi araştırmak lazım bu konuda siz de zaman kaybetmemeye çalışın en güzeli eğer ameliyatı kesin olması gerekiyorsa en kısa sürede olsun eşin korkulucak bişiyde diil zaten benim eşim çift taraflı oldu çabuk toparladı kendini sonrasında da :) ameliyat sonrasında sabretmek gerektiğini kabullenince de Allah kolaylığını veryor tabi tedbir bizden takdir Allahtan biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz kürler vitaminler macunlar... vs. Allah yardımcımız olsun bu yolculukta inşallah hepimizin şifasını çıkartsın önümüzene güzel yazmışsınız. biz çok büyük bir sınavdan geçiyoruz. Başaracağız...
amin inşallah canım senin eşin ameliyat olucak sanırsam henüz dimi. Biz bursadayız benim kendi doktorum bizi bi doktora yönlendirmişti. o doktor da muayne ettikten sonra ultrasona yönlendirdi eşimi ve kesin tanı konulduktan hemen sonra yani 1 hafta içinde ameliyat oldu eşim herhangi bir bekleme süresi falan da vermedi drekt ameliyat dedi biz de hiç zaman kaybetmeden olduk ameliyatı hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür doktorumuzda oldukça iyiydi çok yüksek bir mebla da ödemedik açıkcası. bazı doktorlar ücret konusunda gerçekten abartıyorlar iyi araştırmak lazım bu konuda siz de zaman kaybetmemeye çalışın en güzeli eğer ameliyatı kesin olması gerekiyorsa en kısa sürede olsun eşin korkulucak bişiyde diil zaten benim eşim çift taraflı oldu çabuk toparladı kendini sonrasında da :) ameliyat sonrasında sabretmek gerektiğini kabullenince de Allah kolaylığını veryor tabi tedbir bizden takdir Allahtan biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz kürler vitaminler macunlar... vs. Allah yardımcımız olsun bu yolculukta inşallah hepimizin şifasını çıkartsın önümüze
kızlar benim de bu ayki adetim bugün bitiyor. tekrar çalışmalara başlıcz. umutlarımızı kaybetmiyoruz canlarım. yazdıklarınızı okudukça aşılama konusunda zaman kaybediyor muyuz diye düşünmedim diil ben de ama doktorumuz bize ameliyattan sonraki ilk 6 ay bekleme süremiz 6 aydan sonra değerler en yüksek seviyesine yükselcek sonraki 6 aydada hamile kalınıp kalınmadığına bakıcaz demişti. yani ameliyattan sonra 1 yıl bekliycez hamilelik için eğer 1 yıl içerisinde olmazsa ondan sonra başka yöntemlere bakıcaz demişti. eşim ameliyat olalı daha 4 ay olucak 26 martta. önümüzde bekleyip sabretmemiz gereken bir zaman var. biz de eşimle dua edicez sabredicez olmazsa o zman başka yöntemleri araştırıcaz. yılmak yok ümitsizliğe kapılmak yok hepimiz bu ameliyat sürecinden geçtik hatta daha olacaklar var aramızda. her ay umutlarımızı yeşertelim canlarım bu imtihanı başarıyla geçicez inşallah bir gün bizde sırayla hamile olduğumuzu paylaşıcaz burdabiz keçiboynuzu kürüne devam ediyoruz evicap ve pharmaton da kullanıyor eşim. formen vardı birde bitkisel bi hap onu bitirdi geçen ay. şimdi bunların yanında da arı sütü polen bal karışımını alıcaz aktardan ama daha gidemedik bakalım Ya Allah Ya Nasip diyoruz bir aya daha başlıyoruz. ameliyattan sonraki 5. aya benden güzel bir merhaba olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?