Kızlar bu ayda olmadı benim
9. Ayı bitirdik.drmuz israrla bir sene dolmasını bekleyin diyor
Haziranda sene doluyor inş o zamana kadar dogal yolla olur.
Hepimizin kucagını doldursun Rabbim
Amin arkadaşım,,, bizimde 9 ay bitti galiba mayısta mı haziranda mı olmuştuk onu bile net hatırlamıyorum artık. Ürolojinin peşini bıraktık artık.. En son tüp bebek merkezi işe görüştük moralim Nasıl bozuldu ise daha da ne eşimi gönderdim ne de kendim gittim. Kaç aydır öyle takılıyoruz...Kızlar bu ayda olmadı benim
9. Ayı bitirdik.drmuz israrla bir sene dolmasını bekleyin diyor
Haziranda sene doluyor inş o zamana kadar dogal yolla olur.
Hepimizin kucagını doldursun Rabbim
:d yok canım kızlar adet olunca kırmızı kart gördüm diyor :dKırmızı kartı bana mı gösterdiniz ? :)
bence doktorun dediği yönde ilerle onlardan daha iyi bilemeyiz. bitkisel kürler denedinizmi?Tamam canım ben de yeni yeni öğreneceğim tabirleri :) Bana bir akıl verecek veya yönlendirecek var mı? Olursa bu 3. amelyatımız olacak. Doktor daha şansın yüksek olur demiş, eşimle o kadar kararsısız, tüp mi baş vuralım, ameliyat olup bekleyelim mi? bana bi fikir verin...
,Tamam canım ben de yeni yeni öğreneceğim tabirleri :) Bana bir akıl verecek veya yönlendirecek var mı? Olursa bu 3. amelyatımız olacak. Doktor daha şansın yüksek olur demiş, eşimle o kadar kararsısız, tüp mi baş vuralım, ameliyat olup bekleyelim mi? bana bi fikir verin...
kızlar eşleriniz keçiboynuzu,macun veya vitamin kullanmadımı ya
Benden kırmızı kart artık paydos.............Youldum artık hayat
benim eşim varikosel ameliyatı olduktan 4 ay sonra hamile kaldım ama bebiş 8 haftalıkken öldü
Evet istanbul kadıköyde ameliyat oldu eşim özelde oldu hemen verdi doktor gün bi hafta içinde oldu ameliyat eşine olması gerekiyor demişlerde bence beklemeyincanım nerdesiniz. Ben istanbuldayım. Ameliyat tarihini hemen veriyorlarmı beklemeye gücüm kalmadı. Size çok geçmiş olsun.İşallah tez zamanda hayırlı bir evlada kavuşursunuz .
Canım doktor değişikliğinde fayda var bence de daha sağlıklı karar verirsiniz ama benim eşimin 3.6 dı varikoseli elle ve gözle muaynede de bariz görülüyordu oyüzden doktor hemen ultrasonla baktırıp ameliyat dedi tereddüt etmedi bile şimdi 4. Ayımız bitio ameliyattan sonra tabi bu arada kürleri kullanıyoruz vitaminler falan.... Daha sperm testini tekrarlamadık 6. Ayı bekleyelim diyoruz bakalım be kadar yükselmiş olucak ya da belkide hiç yükselmiycek bilemiyoruz tabi çünkü varikosel kaynaklıysa tamamen yükselir dediler ama sadece varikosel kaynaklı değilse yükselmeyedebilir nasip artık orası yaşıcaz ve görücez oyüzden sabır çok önemli Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Evet doktor değiştirmeye karar verdim. Olsun bir an önce ameliyatını.Beklemnin hiç bir faydası yok. 72 sperm testini bekleyene kadar ameliyat sonrasını bekleriz. Çok teşekkür ederim.
Hemen hemen eş zamanlarda olmuş ameliyatlrımız:)) biz de haziranı bekliyoruz canım 6. Aya kadar düşebilir de dediler sayı ve hız oyüzden moralimizi yüksek tutmak için haziranı bekliyoruz ama buarada elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz kürlerle. Sizin ameliyat öncesi değerler nasıldı peki? Eşimin toplamda 4milyon sperm 1 milimde 1 milyon sperm ileri hızlı hareket yüzde sıfır yerinde ve yavaş hareket toplam yüzde 15 falan dı. Merak ediyoruz bakalım 6.aydan sonra farkı görebilecek miyiz diye ondan sonra duruma göre bende yumurta çatlatma için girişimlerde bulunucam aslında benim doktoruma kalsa o da şimdiden yumurta çatlatma için bişiler yapıcak ama biz haziranı beklemeyi düşünüyoruz sonuçlara göre hareket edicez inşallah Allah güzel haberler almamızı nasip eder inşallah canımçok çok güzel yazmışssınız ... şuanda aynı durumdayız 26 martta ameliyatımızın 4. ayı doluyor. 3. ay testlerinde çok fazla iyi sonuçlar alamadık... dileğim 6. ay testleri 7 haziranı bekliyoruz... benim doktorum çok fazla umut olmamasına rağmen (önceki değerlere ve tecrübelere dayanarak ) bana yinede klomen + çatlatma iğnesi tedavsisi uygulamayı uygun gördü . 2 yumurtam gelişti biri çatladı diğerini de cumartesi günü çatlatma iğnesiyle birlikte çatlattık inşallah... bir umut bekliyorum... Allah hepimize zamanında hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?