Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu arada hamd olsun ben de bir sorun yok eşimi anlattım yukarıda. Ben hiç çatlatma felan kullanmadım. Acaba bi faydası olur mu ne dersiniz?

Canım çok sevindim vallahi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim )) ben meryem suresinin okunmasının etkili olduğunu daha önce de duymuştum hep dua ediyoruz ama anlamına uygun duaları da etmek lazım Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah biz Allah tan çok isticez çok çok dua edicez ama tabiki Allah ın verdiğine de Razı gelicez napalım Rabbim herşeyin hayırlısını versin güç versin sabır versin bizlere

Bugün doktora gittim ama gebelik yok dedi doktor adet söktürücü verdi ama birazdahami beklesem DİE düşünüyorum morelim çok bozuk ilkkez bu kadar günüm geçti hosmonel değişiklikler olabilir dedi doktor

hadi ya canım...
benim de ilk kez bu kadar gecikmişti...Ben strese bağlıyorum..sanırım içten içe üzülmenin etkisiyle adetim gecikti
umut edip sonra üzülmek kötü oluyor
Hayırlısı olsun canım hakkımızda
Bizim de güzel haberler vereceğimiz günler de gelecektir inşallah

Bugün doktora gittim ama gebelik yok dedi doktor adet söktürücü verdi ama birazdahami beklesem DİE düşünüyorum morelim çok bozuk ilkkez bu kadar günüm geçti hosmonel değişiklikler olabilir dedi doktor
Bnce cnm başka bi doktora git belli mi olur bi kac yerr git bakit hepside aynisini derse o zaman adet sokturucu vb ne derlerse onu kullanirsin bak bnm kuzenime dış gebelik dediler alcaz yoksa hayatin tehlikeye girer dediler başka bi hastaneye gittiginde gayet saglikli hamilesin dediler ve şuan 5 yaşında evladı o yüzden başka yerlere git dene derim

B
Bence şansını denemelisiniz çünkü hem sansiniz artacak hemde hemen olur belli mi olur..Tüp bebek için de gerekli varikosel olunca once ameliyati en en son t.bebege basvuruyolar aşılama vs birsuru yontem var ondan önce bence acele edip yine bekleyecegine ameliyat daha mantikli demekki 2 ameliyattata da duzeltilmeyen seyler olmus bi defasinda duzelir ilk aydan hamile kalirsin oyle insanlarda var bi iki ayda hamile olan..Bnm bi arkadasim tup bebekte bile bi yil bekleyip 2..3...4 denemelerinde anca tutdu yani demem o ki ondada bekliyosun bi umut bundada bekliyosun esininde gözü keserse ameliyat korkusu tedirginligi yoksa hemencecik bi kac hafta icinde yaptırın gerisi Allaha kalmış baktiniz yok bi duzelme zaman kaybetmeden de diger yontemleri düşünürsünüz yillar gectiginde belki olurdu dusuncesiyle yasamaktansa boylesi daha iyi olur diye düşünüyorum nacizane fikrim

Evet, Allah cc. razı olsun eşimden şimdiye kadar üzerine düşeni yaptı. Ameliyat mevzusunda kendine düşeni yapar. Doktorumuz ile ciddi konuşalım diyoruz, hayatta hiç bişeyin garantisi yok biliyorum fakat biz hep doktorumuza güvendik 2 side bizi yarı yolda bıraktı. 2. ye zaten akıl sır erdiremiyorum. Sne istiyorsun diye yapıyorum demiş eşime, çok önemli bişey yok demiş. Al 1 sene sonra ciddi varikosel diyo başka doktor. İnsan ne diceğini bilemiyor. Neyse canım, işte sütten ağızımız yandı, yoğurtu üfleyerek yiyecez. İyiyce bi soruşturcaz etrafımızdaki doktorlara, bilgili insanlara bi karar vereceğiz. Rabbim hayırlara çıkarsın. Amin.

bilmezmiyim. Geçen ay 5 gün adetim geçikti.Havalara uçuyorum tabi.Bi gittik doktora hiç bir şey yok. yıkıldım.

Amin canım Rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin inşallah

selam arkadaşlar, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :) geçmiş olsun öncelikle, Rabbim hayırlı zamanda bebiş haberlerini aldırır inşallah :) mesajları okurken ben de bi hesap yaptım 5 ayımız dolmuş ameliyattan sonra. yarın yumurtlama günüm inşallah. bu ay gün aşırı çalışmaları kaçırmadan devam ediyoruz bakalım, bebiş gelmezse aşılama denicez. ankara için önerisi olan var mı arkadaşlar

Reactions: gve
Ne
Ne demek cnm...Bakalım hayırlı haberlerini alırız insallah

amin canım inşallah hepimiz için en erken ve hayırlı zamanda olur

bizim ameliyat öncesi ml de 3 milyon morfoloji %0 ileri hareketli% 46

ameliyat sonrası : ml de 7 milyon morfoloji % 1 ileri hareketli %51 olarak değişmiş ama doktor beklenen bu değil dedi. daha ii olmalı dedi 6. ayda cevap alabilirsiniz dedi. bekl,yoruz bu ay 2 tane yumurtam çatladıı 2 nisanı bekliyorum regl günümü :) çok sabırsızım ama umudumda yok gibi

Merhaba arkadaslar. Bugun sırf birilerine umut olabilmek için kayıt oldum. eşim 23 aralıkta sol taraftan en son evresindeki varikoselinden ameliyat oldu. Doktorumuz bahcelievler medicana Zafer Oyman'dı. 2 adet vitamin klomen ve eczanedeki keciboynuzu özünü verdi doktorumuz ve eşim istisnasız saati saatine ilaçlarını düzenli kullandı. Dün kontrolümüz vardı ve arkadaslar biz 2 milyon spermle basladığımız yolculugumuzda üç ay sonra 1ml de 34 milyon toplam sperm sayısında 88 milyonuz. Biz hep Allah a sıgındık eşim söylenmez belki ama namaza baslamıştı ben hep dua ettim önce Allah ın izniyle sonra doktorumuzun sayesinde ve eşimin azmiyle mucizeye vardık. Doktorumuz her an bekleyen bebek müjdesini dedi. Allah a sukurler olsun. Demem o ki sakın umutsuz olmayın. Hersey Allah ın takdiri. Önce Allah a sonra kendinize güvenin. Bu güzel haberi sizinle paylastım eger hamile kalırsam da Allah ın izniyle sizinle paylasıp insallah umut olacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…