Tebrik ederim Cemre hanım çok güzel bir haber. Sizin doktorunuz ameliyattan hemen sonra klomen verdi. Teşekkürler.
Ya anlamıyorum bizim doktorumuz 9. aydan sonra kullan dedi ve boşuna hiç sperm tahlili yaptırma o zamana kadar dedi. Bu doktorları anlamıyorum. Ya bilipte söylemediği bi şey varsa söylesin baştan. İnsanı çıldırtıyorlar.Allahım bize de hayırlısı ile nasip eyle hayırlı evlatlar ve isteyen tüm arkadaşlarımıza.
Tebrikler cemre hanım cok sevindim sizin adınıza bisey sorabilir miyim?Hareketlilik az bizim de sizin hareketlilikte de duzelme oldu muteşekkürler basak46. bu durumda doktor çok önemli. biz sanırım o konu da biraz şanslıyız. şu da var her doktorun yoğurt yeme tarzı farklı olabilir yöntemleri deneyimleri farklı olabilir. güvenmek lazım. inanmak önemli. olmadı olmayacak demek yok. Allah ın ol deyipte olmadığı ne var ki? umutlu olun. biz tam 10 aydır denedik olmadı 3 aydır ameliyat sonrası deniyoruz 14 ay falan olacak ama ben umutluyum Allah ın izniyle. herşey Allah tan. nasip kısmet.
Hepsinin içeriği hemen hemen aynı biz proxeed da kullandık emodex de eşimin son değerleri gayet iyi idi. Morfoloji biraz bozuktu ama o da %3 yani olmayacak bişey yok ama olmuyor işte..Kızlar ya bizim doktor Klomen fln demedi emodex verdi ama kullanan mi yok yoksa doktora mi bağlı anlamadım klomeni de ilk burda duydum eşiniz kullaniyo demi biz bayanlarda kullaniyomus tüp bebek icin fln kafam karisti.Emodex yerine digerlerini mi denesek Proxeed yada Neofortil bi fikri olan var mı
Perşembe gecesi önce namaz kıldım Rabbim senden sağlıklı hayırlı bir evlad istiyorum dedim sonra meryem suresini okudum hergün günde bir defa persembe gecesi başla oku örn adet oldun yerine başkası okusun 41 gün boyunca hiç bırakılmıcak böleMeryem suresini nasıl okuduzuz. yani nasıl uyguladınız.
kızlar bu klomen olayına bende birşey yazayım. her sey nasip kısmet ama bizde ameliyat olduğumuz ilk günden beri klomen kullanıyoruz. yani eşim yaklaşık 3 aya 6 kutu klomen alıyor yani toplam 12 kutu olcak.eşime en son doktor pregnyl iğne verdi. sayımız 4 mil-28 milyon arası ileri hareket 0. bu arada proceed plus ve saraçoğlundan 350 tl ye karışım aldık, keçiboynuzü özü kürü hepsini yaptık ama bize derman olmadı adet olunca tüp bebk tedavisine başlayacağız.. yani bence bu ameliyat kişiden kişiye değişiyor.bu arada zaten vitemin ve benzer seylere verdiğimiz para 1500 tl olmuştur. tüp bebeğin ilk taksidi gibi...
bu arada klomeni günde kaç tane alıyor eşin bir de ayın her günü mü kullanıyor?kızlar bu klomen olayına bende birşey yazayım. her sey nasip kısmet ama bizde ameliyat olduğumuz ilk günden beri klomen kullanıyoruz. yani eşim yaklaşık 3 aya 6 kutu klomen alıyor yani toplam 12 kutu olcak.eşime en son doktor pregnyl iğne verdi. sayımız 4 mil-28 milyon arası ileri hareket 0. bu arada proceed plus ve saraçoğlundan 350 tl ye karışım aldık, keçiboynuzü özü kürü hepsini yaptık ama bize derman olmadı adet olunca tüp bebk tedavisine başlayacağız.. yani bence bu ameliyat kişiden kişiye değişiyor.bu arada zaten vitemin ve benzer seylere verdiğimiz para 1500 tl olmuştur. tüp bebeğin ilk taksidi gibi...
evet canım her gün 1 tanebu arada klomeni günde kaç tane alıyor eşin bir de ayın her günü mü kullanıyor?
amin doğru ama artık çok yoruldum bennn...sukretmek gerek teşekür ederim öneclikle. evet hareketlilikte de iyileşme var. ameliyattan 3 ay sonraki hali %58 ileri hareketli %36 yerinde hareketli %6 hareketsiz olmuş. klomen sayıyı artırmada etkili. bizim sayı iyileştiği için bıraktık. günde sabah yarım akşam yarım içiyordu eşim. dediğim gibi eczaneden keçiboynuzu özü klomen vemax ligone kullandı. bizde özel hastaneye ameliyat ilaçlar testler derken baya bir harcadık ama ne yapalım sonunda Allah gönlümüze göre versin de çalışır yine kazanırız. Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin inşaallah.
Aynen canım bizde beklemedeyiz 2 ay daha sabredicez eşim de ben de hergün meryem suresini okuyoruz 41 gün okucaz inşallah keçiboynuzu kürü ve evicap kullanmaya da devam ediyor eşim bakalım artık Rabbim yüzümüzü güldürür hayırlı haberlerle inşallahamin canım inşallah hepimiz için en erken ve hayırlı zamanda olur
bizim ameliyat öncesi ml de 3 milyon morfoloji %0 ileri hareketli% 46
ameliyat sonrası : ml de 7 milyon morfoloji % 1 ileri hareketli %51 olarak değişmiş ama doktor beklenen bu değil dedi. daha ii olmalı dedi6. ayda cevap alabilirsiniz dedi. bekl,yoruz bu ay 2 tane yumurtam çatladıı 2 nisanı bekliyorum regl günümü :) çok sabırsızım ama umudumda yok gibi
selam arkadaşlar benim yumurtam bugün çatladı sanırım. bu ay düzenli olarak günaşırı çalışma yaptık. ilaçlarımızı düzenli kullandık. her zaman olduğu gibi elimizden geleni yaptık şimdi tevekkül vakti. iki hafta bekleyeceğiz sabırla.. kırmızı kartı yersem dooooğru aşılamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?