- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
canım ovülasyon testiyle takip yapıyorum. test genellikle 1-2 gün koyu çıkıp ertesi gün silikleşince çatlamış oluyor yumurtalar. öncesinde kadın doğuma gidip hormonlarıma filan baktırdım dr herhangi bir sorun yok dedi. dr öyle dediği için ben de çatlamıştır diye düşünüyorum. yumurtlama ya da ovülasyon başlıklarında daha ayrıntılı bilgi ve foto bulabilirsin canım. diğer yandan test takiplerimden karşılaştırdığım kadarıyla, yumurta akı kıvamında akıntım geldikten 2-3 gün içinde yumurtluyorum.arkadaşım yumurtanın çatladığını nasıl fark ediyorsun
İnşallah aşılamaya gerek kalmaz ve güzel haberlerini duyarız...
canım ovülasyon testiyle takip yapıyorum. test genellikle 1-2 gün koyu çıkıp ertesi gün silikleşince çatlamış oluyor yumurtalar. öncesinde kadın doğuma gidip hormonlarıma filan baktırdım dr herhangi bir sorun yok dedi. dr öyle dediği için ben de çatlamıştır diye düşünüyorum. yumurtlama ya da ovülasyon başlıklarında daha ayrıntılı bilgi ve foto bulabilirsin canım. diğer yandan test takiplerimden karşılaştırdığım kadarıyla, yumurta akı kıvamında akıntım geldikten 2-3 gün içinde yumurtluyorum.
günaydın canım. aslında doktorumuz 10 ve 16. günler arasında günaşırı çalışmayla kaçırmazsınız demişti, zaten her gün ya da 3 günden fazla ara verince sperm kalitesi bozuluyor ihtimal azalıyormuş. biz de adetim bittiğinden beri gün aşırı çalışma yaptık. lh testlerini de sadece aklımda kalmasın diye kullandım. hakkımızda hayırlısı olsunben de lh testi ısmarladım canım da bir türlü emin olamıyor insan
yok yeterince koyu oldu yarın daha koyu olur mu yoksa silikleşir mi diye
o arada kaçırmak da var
Doktoruma sordum çift çizgi çıktığı gün ve sonraki 2 gün dedi ama emin olamıyor insan
inşallah Rabbim hepimizin yüzünü hayırlı zamanda güldürsün canım.İnşallah canım ilk müjdeyi sen verirsin de hepimize umut olursun
ben seni çok seviyorum ya. ne güzel yazmışın...rabbim dualarımız kabul etsin inşallah...selam arkadaşlar nasılsınız. umarım hepiniz iyisinizdir. reglime 10 gün kaldı karışık duygularla bekliyorum. bir bakıyorum sanki adet olursam hüngür hüngür ağlayacağım, bir bakıyorum amaan boşver daha zor dertler var git aşılama işini araştır diyorum. yine kendimi bebiş varmış gibi hissetmiyorum. bu arada bir kaç tane hamilelik haberi daha aldım. içten içe burukluk hissetmedim değil, bazen hamile kalana kadar eve kapansak kimseden haber almasak diyorum, hakkımızda hayırlısı, bir arkadaşımın duasıdır, Rabbim az verip bunaltmasın, çok verip azdırmasın, her duanın kabul olunacağı hayırlı bir zaman vardır, inşallah biz de geç bulup bunalmaz, erken bulup azmayız :) öyle işte hadi görüşürüz canlar kendinize iyi bakın
ben seni çok seviyorum ya. ne güzel yazmışın...rabbim dualarımız kabul etsin inşallah...
Allah razı olsun arkadaşlar ben de sizleri seviyorum. gerçek kimliklerimiz burada görünmüyor burada belki ama dışarıda olduğumuzdan daha gerçek olduğumuzu düşünüyorum. çünkü birbirimizi kırmadan dökmeden içimizden geldiği gibi, en yakınlarımızla paylaşamadıklarımızı belki burada yazıyoruz öylece. her zaman yazamıyorum ama yazılanları okuyorum ve bazen üzülüp bazen seviniyorum. bazen çevremde bir olay olunca sizleri hatırlıyorum, bizim kızlar aynısını yazmıştı diye :) bu aralar doldum biraz, insanların hayattaki tek başarıymış gibi annelikten bahsetmesi,sizin yapıp ettiğiniz diğer işlerin silikleşmesi, bir de üstüne içimdeki anne olma isteği hepsi üst üste gelince sonuç böyle oluyor. önceden kendimi çok seven bir insandım, şimdi de seviyorum ama bir tarafım eksikmiş gibi hissediyorum. ama bu girdaptan kurtulmak lazım, hayatım boyunca bebeğim olmayabilir, o yüzden toparlanıcam inşallah. böyle giderse huysuz bir teyze olup çıkıcam :) hayde öptüm sizi, kendinizi sevin, hem de kocamanseyyah2015 inşallah herşey yüreğin kadar güzel olur senin için. benim de içimi bir tuhaf yaptın. hepimiz için Allah'tan hayırlısı.
Can'ım ne güzel yazmışsın aynı şeyleri hissediyoruz hatta bi testimiz de silik çizgi mi var diye heyecanlanmıştıkAllah razı olsun arkadaşlar ben de sizleri seviyorum. gerçek kimliklerimiz burada görünmüyor burada belki ama dışarıda olduğumuzdan daha gerçek olduğumuzu düşünüyorum. çünkü birbirimizi kırmadan dökmeden içimizden geldiği gibi, en yakınlarımızla paylaşamadıklarımızı belki burada yazıyoruz öylece. her zaman yazamıyorum ama yazılanları okuyorum ve bazen üzülüp bazen seviniyorum. bazen çevremde bir olay olunca sizleri hatırlıyorum, bizim kızlar aynısını yazmıştı diye :) bu aralar doldum biraz, insanların hayattaki tek başarıymış gibi annelikten bahsetmesi,sizin yapıp ettiğiniz diğer işlerin silikleşmesi, bir de üstüne içimdeki anne olma isteği hepsi üst üste gelince sonuç böyle oluyor. önceden kendimi çok seven bir insandım, şimdi de seviyorum ama bir tarafım eksikmiş gibi hissediyorum. ama bu girdaptan kurtulmak lazım, hayatım boyunca bebeğim olmayabilir, o yüzden toparlanıcam inşallah. böyle giderse huysuz bir teyze olup çıkıcam :) hayde öptüm sizi, kendinizi sevin, hem de kocaman
canım geçmiş olsun, dr değilim ameliyatla ilgili birşey diyemem ama burada yaşınız ve sabrınız önemli faktör bence, sonuçta aldığımız her türlü kararla bir risk almış oluyoruz. tüp ya da varikoselden hangisinin işe yarar bilinmez. benim eşim ekimde ameliyat oldu, değerler düzeldi, dr vitamin verip iki ay bekleyin dedi, ikinci ayımız da bu ay bitiyor, kendi adıma aşılamayı da geçip doğrudan tüp mü denesek diyorum, çünkü sabretme konusunda problem yaşamaya başladım. Rabbim verdiğiniz kararı hakkınızda hayırlı kılsın, inşallah güzel sonuçlar alırsınızArkadaşlar bizde düşündük eşimle tüp bebeğe karar verdik. Başka doktorlara danıştık. 2 kere varikosel olduğu için tüpe başvurun diyorlar. Fakat aklıma şimdi şu takıldı acaba tüp bebek tutmazsa, eşim bir daha ameliyat olabilir mi? yoksa tüp denemesinden sonra varikosel amelyatı yapılmıyor mu? Bileniniz var mı?
Önümüzdeki pazartesi rapor çıkıp çıkmadığı belli olacak. Hayırlısı hepimiz için.
Seyyahcım dur hele daha 6 ay olmus ameliyat olalı ne tüp bebeği.İnşallah dogal olur ama olmadı ilk önce aşılama dene mutlaka en az iki kere sonra tüp düşün bence.çünkü degerler duzelmiş aşılama da tutma ihtimali çok.tüp daha stresli,yıkıcı..canım geçmiş olsun, dr değilim ameliyatla ilgili birşey diyemem ama burada yaşınız ve sabrınız önemli faktör bence, sonuçta aldığımız her türlü kararla bir risk almış oluyoruz. tüp ya da varikoselden hangisinin işe yarar bilinmez. benim eşim ekimde ameliyat oldu, değerler düzeldi, dr vitamin verip iki ay bekleyin dedi, ikinci ayımız da bu ay bitiyor, kendi adıma aşılamayı da geçip doğrudan tüp mü denesek diyorum, çünkü sabretme konusunda problem yaşamaya başladım. Rabbim verdiğiniz kararı hakkınızda hayırlı kılsın, inşallah güzel sonuçlar alırsınız
amin canım inşallahSeyyahcım dur hele daha 6 ay olmus ameliyat olalı ne tüp bebeği.İnşallah dogal olur ama olmadı ilk önce aşılama dene mutlaka en az iki kere sonra tüp düşün bence.çünkü degerler duzelmiş aşılama da tutma ihtimali çok.tüp daha stresli,yıkıcı..
Yaş kaçtı bu arada?
Ben ağustosta asılama kararı aldım.Rabbim o zamana kadar normal yolla nasip eder inşallah.o zaman ameliyatında 14.ay doluyor.hem bizim dr israrla bir yılı bekleyin diyor.
Aynı zorlukları bizde yasıyoruz canım ama biz dışarıya kulaklarımızı kapatalım kendi hayatumızı yasayalım.sabrın sonu selamettir muhakkak.
Bu cuma gününün hürmetine Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
doğru söylüyosun canm ama diyorum ya bu aralar bunalmamla alakalı. yoksa dr a gitsek o da hemen tüp denemeyebilir. aşılama sürecini de tüpü de bilmiyorum. öyle bunaldıkça plan yapıyorum kafama göre. 28 in içindeyim canım.bakalım Rabbim hayırlısını versin, sabrımızı selamete çevirir inşallahSeyyahcım dur hele daha 6 ay olmus ameliyat olalı ne tüp bebeği.İnşallah dogal olur ama olmadı ilk önce aşılama dene mutlaka en az iki kere sonra tüp düşün bence.çünkü degerler duzelmiş aşılama da tutma ihtimali çok.tüp daha stresli,yıkıcı..
Yaş kaçtı bu arada?
Ben ağustosta asılama kararı aldım.Rabbim o zamana kadar normal yolla nasip eder inşallah.o zaman ameliyatında 14.ay doluyor.hem bizim dr israrla bir yılı bekleyin diyor.
Aynı zorlukları bizde yasıyoruz canım ama biz dışarıya kulaklarımızı kapatalım kendi hayatumızı yasayalım.sabrın sonu selamettir muhakkak.
Bu cuma gününün hürmetine Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
amin canım. tekrar spermiyogram yaptırdınız mı, yazdıysan da görmedim. inşallah çalışmaların meyvesi hayırlı zamanda gelirKızlar bende fertil günlerime bugun girdim ovulasyon günüm yakın. ameliyat olalı 3. Ayımız bitti. Hakkımızda hayırlısı. Dua edin bana da. 14 ayın sonunda bu sefer muradıma ereyim insallah. Bende hepinize dua ediyorum. Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. AMİN.
maşallah değerleriniz güzelmiş canım, valla insan dayanamam sabredemem sanıyor ama beklemeye alışıyor, Rabbim hayırla sonuçlandırır inşallah, insanlar rahat bıraksa daha kolay gidecek aslında, şurda biliyorum, mesela varikoseli öğrenince şok olduk sonucta işin içinde ameliyat filan var ama çok kişiye söylemediğimiz için kafamız rahat kendi derdimizle ilgilendik, ama diğer türlü insanlar senin üzüntünü önemsemeyip bebeği pat diye soruyor bi de eşeliyor sonra. geçen gün teyzemin komşusu demez mi "bebek yapın, ertelemeyin ", sanki bizimle aynı evde yaşıyor, diyecektim ki "nerden biliyorsun yapmaya çalışmadığımızı"Seyyah2015 biz esim 23 aralıkta ameliyat oldu 23 martta tekrar spermiyogram yaptırdık işte toplam sperm sayısı 88 milyon ileri hareket %58 sadece morfoloji hala 2 ama onu da doktor önemli degil dedi. Bakalım calısmalara devam ediyoruz amin insallah dediğin gibi olur. Sende bekliyorsun bende bekleyeceğim artık önümüzdeki adet gününü. Günler gecmez olur hakkımızda hayırlısı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?