Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim de ovulasyon günüm geçti.Bat tarihim 15 nisan...Beklemek yoruyor keşke öğrenebilsek
insan bir umut ediyor bir karamsarlaşıyor...
Belirsizlik zor..
İnşallah hepimiz teker teker güzel haberler veririz.

İnsallah efsunsuz. Benim de 20 nisan. Ben henüz ovulasyon gunlerimdeyim. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Beraber bekleyip gorecegiz.

Kızlar merhaba ben yeni katıldım benim esimdede varikosel çıktı mayıs ayında ameliyat olcak bizde yaklaşık 10 aydr bebek istiyorz böyle bi sorunla karşılaştık ameliyattan ne kadar sure sonra hamile kalinabilir acaba boyle sorun yaşayanlar yardm bekliyorm

canım bizim evlilik 15 ay oldu tam. evlendiğimizden beri bebek istiyoruz, ameliyat da altıncı ayın içindeyiz işte bakalım

canım geçmiş olsun tam yerine geldin.buradaki arkadaşların ben de dahil çoğunun eşi ameliyat oldu, süreyle ilgili kesin bri cevap yok eşinin değerlerine ve senin sağlık durumuna bağlı. ayrıntılı sorarsan daha net cevaplar alabilirsin. inşallah sonu hayırlı olur

İnsallah efsunsuz. Benim de 20 nisan. Ben henüz ovulasyon gunlerimdeyim. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Beraber bekleyip gorecegiz.

inşallah canım benim ovulasyondan sonra günler geçmek bilmiyor sanki
bizim 6. ayımız bakalım hayırlısı
sizin kaçıncı ay

hoşgeldin aramiza canim...süre herkesde değişiyor bizim 8ay oldu henüz sonuç alamadık ama 1 yıl içinde olur diyor dr.lar bazilarinda 2.ayda bazilarinda 3.ayda sonuçlanmış gebelik ama bu varikoselin deresine Göre değişiklik ve kadın unsuruna göre farklılik gösterebiliyor ve en büyük olan stres varsa da olmuyor inşallah allah bizlere Hayırli evlatlar verir tez zamanda...

Yarın bat günüm inşallah bu ay tutmuştur allahim sen bize sabır ver isyan etmekten koru ...en zor sınavlardan biriymis beklemek inşallah günaha girmeden çıkariz bu sinavdan kızlar.

Teşekkür ederim arkadaslar bizim spermyografi düşük değil hareketli%58 hareketsz %10 civarnda feln çıkıyor ama çift taraflı ileri drecede varikosel çıktı doktorumuz bu yanıltıcı olabilir kesin ameliyat gerekir diyor mayis ayında olucak insallah 10 aydır cok yıprandık bzde Rabbim hepimizi sevindirir insallah

Efsunsuz bizim 14 ay oldu bebek isteyeli. Ameliyat olalı da 4.aya girdik. İnsallah hakkımızda hayırlısı olur.

Bizim değerler düzelmiş canım ama ne zaman nasip olur bilmem Allah ın takdir i ilahisi nasip kısmet. Bekleyip göreceğiz.

Kızlarr umut etmeye devam Benim de 2 gün önce yumurtlama günümdü bakalım nisan 11 de regl olmam lazım takvimime göre inşallah bu ay tutar meryem suresini de bırakmıyoruz her gece okuyoruz eşimle 11.günümüz bugün meryem suresinde 41 kere okumayı nasip etsin Rabbim inşallah biz dualarımızı edelim isteyelim O'ndan gerisi Allaha kalmış bizim de ameliyattan sonra 4.ayımız bitti 5.aya girdik hazirana kadar bekliycez doktora gitmek için bakalım inşallah hayırlı haberlerimizi paylaşıcaz burda hepberaber dualrımızda olalım

Ay kızlar bende tüp bebekten sonra bir düşük yasamistim. 9 nisan da ameliyat olali bir yıl olacak. Dondurulmuş lari almadan hamile kalır miyim ki. Çok degerlendiremedik sanki bu ay ama adet olursam da buz bebislerimiz için tedaviye baslicam.rabbim hayırlı olanı versin hepimize

Canım hepimizde aynı ümit beklemedeyiz senden sonra biz ameliyat olmuşuz herhalde 10 ay olacak bizimde. Benim daha yeni yumurtlama günlerim. Her ay bir ümit bekliyoruz... inşallah en kısa sürede olur hepimizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…