canım bizim evlilik 15 ay oldu tam. evlendiğimizden beri bebek istiyoruz, ameliyat da altıncı ayın içindeyiz işte bakalımHahaha dogru soyluyorsun canım :) insanlar bos bogazlık etmese hersey daha kolay olurdu gercekten. Sükür ki yakın cevrem beni oyle yıpratmıyor. Zaten calıstıgım için kimseyle de gorusemiyorum. esim çok emek verdi canı cok tatlıdır ve panik atagı var ama hemen ameliyat oldu Allah ım emegini bosa cıkarmasın. Eylülde üç yıl olacak evleneli. Bebek isteyeli de 14 ay oldu. Senin nasıl?
canım geçmiş olsun tam yerine geldin.buradaki arkadaşların ben de dahil çoğunun eşi ameliyat oldu, süreyle ilgili kesin bri cevap yok eşinin değerlerine ve senin sağlık durumuna bağlı. ayrıntılı sorarsan daha net cevaplar alabilirsin. inşallah sonu hayırlı olurKızlar merhaba ben yeni katıldım benim esimdede varikosel çıktı mayıs ayında ameliyat olcak bizde yaklaşık 10 aydr bebek istiyorz böyle bi sorunla karşılaştık ameliyattan ne kadar sure sonra hamile kalinabilir acaba boyle sorun yaşayanlar yardm bekliyorm
İnsallah efsunsuz. Benim de 20 nisan. Ben henüz ovulasyon gunlerimdeyim. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Beraber bekleyip gorecegiz.
hoşgeldin aramiza canim...süre herkesde değişiyor bizim 8ay oldu henüz sonuç alamadık ama 1 yıl içinde olur diyor dr.lar bazilarinda 2.ayda bazilarinda 3.ayda sonuçlanmış gebelik ama bu varikoselin deresine Göre değişiklik ve kadın unsuruna göre farklılik gösterebiliyor ve en büyük olan stres varsa da olmuyor inşallah allah bizlere Hayırli evlatlar verir tez zamanda...Kızlar merhaba ben yeni katıldım benim esimdede varikosel çıktı mayıs ayında ameliyat olcak bizde yaklaşık 10 aydr bebek istiyorz böyle bi sorunla karşılaştık ameliyattan ne kadar sure sonra hamile kalinabilir acaba boyle sorun yaşayanlar yardm bekliyorm
Yarın bat günüm inşallah bu ay tutmuştur allahim sen bize sabır ver isyan etmekten koru ...en zor sınavlardan biriymis beklemek inşallah günaha girmeden çıkariz bu sinavdan kızlar.
Efsunsuz bizim 14 ay oldu bebek isteyeli. Ameliyat olalı da 4.aya girdik. İnsallah hakkımızda hayırlısı olur.
canım henüz gelen giden yok akıntım yumurtlama günüm gibi sumuksu ve parlak sonu ne olcak bende merakla bekliyorumyarın müjdeler ver bize
canım henüz gelen giden yok akıntım yumurtlama günüm gibi sumuksu ve parlak sonu ne olcak bende merakla bekliyorum
inşallah canım ...Ayyy sanki güzel bir haber gelecekmiş gibi
Hadi inşallah
Canım hepimizde aynı ümit beklemedeyiz senden sonra biz ameliyat olmuşuz herhalde 10 ay olacak bizimde. Benim daha yeni yumurtlama günlerim. Her ay bir ümit bekliyoruz... inşallah en kısa sürede olur hepimizin...Ay kızlar bende tüp bebekten sonra bir düşük yasamistim. 9 nisan da ameliyat olali bir yıl olacak. Dondurulmuş lari almadan hamile kalır miyim ki. Çok degerlendiremedik sanki bu ay ama adet olursam da buz bebislerimiz için tedaviye baslicam.rabbim hayırlı olanı versin hepimize
canım hadi bakalım, akıntı iyiye işaret, başka belirtin var mı, benim bu sabah sağ kasığıma batmalar başladı, hala devam ediyor, hafiften ağrı da var.inşallah canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?