canım hadi bakalım, akıntı iyiye işaret, başka belirtin var mı, benim bu sabah sağ kasığıma batmalar başladı, hala devam ediyor, hafiften ağrı da var.
Ay kızlar bende tüp bebekten sonra bir düşük yasamistim. 9 nisan da ameliyat olali bir yıl olacak. Dondurulmuş lari almadan hamile kalır miyim ki. Çok degerlendiremedik sanki bu ay ama adet olursam da buz bebislerimiz için tedaviye baslicam.rabbim hayırlı olanı versin hepimize
Keşke canim, batmayi bazi aylarda da yasamistim o yüzden emin olamiyorumkızlar yoksa hamiş haberleri mi geliyor
Keşke canim, batmayi bazi aylarda da yasamistim o yüzden emin olamiyorum
Canım bu tedavi o kadar goreceli ki. Böyle nankör bir şey yok valla. Bizim bir yıl oldu. İlk üç ay Neofortil sonra arimidex kullandik. Sonuç tüp bebekHanımlar eşleriniz ameliyat olalı nekadar oldu yazarmısınız benim eşim şubatta oldu şuan neofortil ve trentilin diye damar açıcı bir ilaç kullanıyor ben bunun yanında eşime bazı aksamlar keçiboynuzu kürü hazırlıyorum sizde eşinizin kullandıgı ilaçları yazarmıaınız hamile olan arkadaslarda kaçıncı aylarında hamile kaldılrını yazabilirlermi
Hanımlar eşleriniz ameliyat olalı nekadar oldu yazarmısınız benim eşim şubatta oldu şuan neofortil ve trentilin diye damar açıcı bir ilaç kullanıyor ben bunun yanında eşime bazı aksamlar keçiboynuzu kürü hazırlıyorum sizde eşinizin kullandıgı ilaçları yazarmıaınız hamile olan arkadaslarda kaçıncı aylarında hamile kaldılrını yazabilirlermi
Bizim 10 ay oldu canım.3. Ay duzeldi degerler ama gebelik olusmadı.dr bir sene dolmasını bekleyin olmazsa klomen tarzı ilac yazacakmıs. hormon ilacları verip dengeyi bozmaya gerek yok dedi o yuzden bekledik.bu zaman zarfında kboynuzu kürüde yaptım.şimdi evicap l carnitine zinco içiriyorum.dra sordum tabi vitamin oldugu için içebilir dediHanımlar eşleriniz ameliyat olalı nekadar oldu yazarmısınız benim eşim şubatta oldu şuan neofortil ve trentilin diye damar açıcı bir ilaç kullanıyor ben bunun yanında eşime bazı aksamlar keçiboynuzu kürü hazırlıyorum sizde eşinizin kullandıgı ilaçları yazarmıaınız hamile olan arkadaslarda kaçıncı aylarında hamile kaldılrını yazabilirlermi
canım geçmiş olsun, benim eşim ekimde ameliyat oldu, 100. günde test yaptırdık, ilk değerler, 63 milyon sperm, %14 hareketlilik; son değerler, 252 milyon sperm, %52 hareketlilik, %20 morfoloji. böyle hatırlıyorum. daha sonra test yaptırmadık. benim değerler normal çıktı. 10 nisan adet günüm, eğer adet olursam ikimiz de tekrar test yaptırıp aşılama denemeyi düşünüyoruz. bu arada eşim ameliyattan sonra düzensiz şekilde e vitamini kullandı, 100. gün test yaptırdığımız dr, trental, progeny m ve benexol diye bi ilaç yazdı. trental eşimde baş dönmesi ve uyku gibi yan etkiler yaptığı için bıraktık diğerlerine devam ediyor. başka sorun olursa cevaplayabilirim canım. hakkımızda hayırlısı olur inşallahHanımlar eşleriniz ameliyat olalı nekadar oldu yazarmısınız benim eşim şubatta oldu şuan neofortil ve trentilin diye damar açıcı bir ilaç kullanıyor ben bunun yanında eşime bazı aksamlar keçiboynuzu kürü hazırlıyorum sizde eşinizin kullandıgı ilaçları yazarmıaınız hamile olan arkadaslarda kaçıncı aylarında hamile kaldılrını yazabilirlermi
Eşinin değerleri çok iyi normal yoldan olmasında bi engel yok dedi değilmi doktorun bizim bi bucuk ay oldugu için henüz test yaptırmadık doktor mu önerdi aşılamayı nekadarlık evlisiniz istiyosununzcanım geçmiş olsun, benim eşim ekimde ameliyat oldu, 100. günde test yaptırdık, ilk değerler, 63 milyon sperm, %14 hareketlilik; son değerler, 252 milyon sperm, %52 hareketlilik, %20 morfoloji. böyle hatırlıyorum. daha sonra test yaptırmadık. benim değerler normal çıktı. 10 nisan adet günüm, eğer adet olursam ikimiz de tekrar test yaptırıp aşılama denemeyi düşünüyoruz. bu arada eşim ameliyattan sonra düzensiz şekilde e vitamini kullandı, 100. gün test yaptırdığımız dr, trental, progeny m ve benexol diye bi ilaç yazdı. trental eşimde baş dönmesi ve uyku gibi yan etkiler yaptığı için bıraktık diğerlerine devam ediyor. başka sorun olursa cevaplayabilirim canım. hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Keçiboynuzunu ben normal aktardan alıp kaynatıyorum o daha etkiliymiş eczaneden alınanda var evde ama düzenli yapmıyorum malesef birde hurma poleni aldım henüz başlamadık denemeye insallah gerek kalmaz siz nekadarlık evlisiniz23 aralıkta ameliyat oldu eşim soldan ve ileri evreydi. 3. Ayda değerler düzeldi. bu 4.ayımız bekliyoruz. Bende bir sıkıntı yok düzenli kontrole gidiyorum. Eşim eczaneden keçi boynuzu kürü ligone vemax ve klomen kullandı. Bizim hikayemiz de bu canım. Sormak istediğin bir sey olursa bende seve seve yardımcı olurum.
sagolasın canım, biz 15 aylık evliyiz, evlendiğimizden beri bebek düşünüyoruz, testi yapan dr doğal yoldan olur ama kafanız rahat olsun diye ilaç veriyorum, eğer iki ay içinde olmazsa tekrar test yaptırın başka yollara bakalım dedi, ilk etapta aşılama olur diye düşündük. inşallah sizinki de güzel olur canım, ama düşük olursa canını sıkma ilk zamanlarda düşük de çıkabiliyormuş, biz aynı hafta iki test yaptırdık, ilk yaptırdığımız hastane özel olmasına rağmen test konusunda iyi değilmiş bütün değerler sıfır çıktı. başka bir hastanede o iyi olan sonuçları aldık.Eşinin değerleri çok iyi normal yoldan olmasında bi engel yok dedi değilmi doktorun bizim bi bucuk ay oldugu için henüz test yaptırmadık doktor mu önerdi aşılamayı nekadarlık evlisiniz istiyosununz
Canım bende birbucuk senelik evliyim herkesin cocuk sormasıda ekstra bir sitres ben çok sabırsızım bieni kadın dogum doktorları sasırttı hepsi sperm sonucu için iyi bu sekilde hamile kalabilirsin dediler en son eşim ürolojiye gitti ozaman doktor zaten elle muayene de hemen anladı ve bir hafta içinde ameliyat oldu ben çok ısrar ettim eşime oda basta sıcak bakmadı ama benim nekadar üzüldüğümü görünce kabul etti mikrocerrhi oldu ve birgün bile yatmadı ağrısı sızısı hiç olmadı cok şükür ahh bide sonucunu alsak ne bir dakka önce ne bir dakka sonra bebeğimiz gene vakti geldiğinde olacaktır bunu bilmemize ragmen ahh su dülünceleri atabilsek kafamızdan ama çok zorElay,
Bizde evlendiğimizden beri istiyoruz aynen senin gibi 3. Ayda dra gittik hemen ve sorunu öğrendik ona ragmen bir sene sonra anca ameliyat oldu esim.hem iş yogunlugu hemde dogal takviyelerle olur umidiyle bekledik tabi bunda birkaç dr payı var 20 ml iken normal olur diyenler vardı.
Bu arada zaman kaybı olmasın diye rahim filmide cektirdim.derken 28 ay bitmiş bile..
Rabbim hepimizin yüzünü tez vakitte güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?