Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah canım hakkında hayırlısı olur
inşallah hayırlısı da seni mutlu eder
hepimiz zor süreçler geçiriyoruz
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..

Hanımlar eşleriniz ameliyat olalı nekadar oldu yazarmısınız benim eşim şubatta oldu şuan neofortil ve trentilin diye damar açıcı bir ilaç kullanıyor ben bunun yanında eşime bazı aksamlar keçiboynuzu kürü hazırlıyorum sizde eşinizin kullandıgı ilaçları yazarmıaınız hamile olan arkadaslarda kaçıncı aylarında hamile kaldılrını yazabilirlermi

Canım bu tedavi o kadar goreceli ki. Böyle nankör bir şey yok valla. Bizim bir yıl oldu. İlk üç ay Neofortil sonra arimidex kullandik. Sonuç tüp bebek

bizim 6.ay pharmaton evicap kullanıyor eşim
keçi boynuzu kürüne yeni başladık

Bizim 10 ay oldu canım.3. Ay duzeldi degerler ama gebelik olusmadı.dr bir sene dolmasını bekleyin olmazsa klomen tarzı ilac yazacakmıs. hormon ilacları verip dengeyi bozmaya gerek yok dedi o yuzden bekledik.bu zaman zarfında kboynuzu kürüde yaptım.şimdi evicap l carnitine zinco içiriyorum.dra sordum tabi vitamin oldugu için içebilir dedi

Cevalarınıziçin cok tesekkür ederim insallah emeklerimizin karsılıgını alırız peki sorun sadece eşinizdemiydi yoksa sizdede rahatsızlıkfalan varmıydı ben genel bütün testleri yaptırdım rahim filmi dışında herşeyim temiz çıktı rahim filminden birazkorktum sancılı diye eşime sperm testi yaptırdıgımızda üç dört kadın dogumcu busekile hamile kalabilirsin dedi fakat aylar geçti kalamadım aşılama için infertiliteye gittim orda eşimden ürolojiden rapor istediler üroloji muayene teşhisi koydu ve eşimden ameliyat olmasını istedi ultrason falanda çekildi ameliyattan sonra doktor çok iyi oldugunu söyledi bizde sayı gayet iyi çıktı hareket düşük ama yüzde yetmişi hareketsiz bakalım bekliyoruz insallah ben ve hepimiz hayırlı haberlerimizi alırız sizde ameliyattan önce ve sonra degerlerinizi yazarmısınız karsılastıralım

canım geçmiş olsun, benim eşim ekimde ameliyat oldu, 100. günde test yaptırdık, ilk değerler, 63 milyon sperm, %14 hareketlilik; son değerler, 252 milyon sperm, %52 hareketlilik, %20 morfoloji. böyle hatırlıyorum. daha sonra test yaptırmadık. benim değerler normal çıktı. 10 nisan adet günüm, eğer adet olursam ikimiz de tekrar test yaptırıp aşılama denemeyi düşünüyoruz. bu arada eşim ameliyattan sonra düzensiz şekilde e vitamini kullandı, 100. gün test yaptırdığımız dr, trental, progeny m ve benexol diye bi ilaç yazdı. trental eşimde baş dönmesi ve uyku gibi yan etkiler yaptığı için bıraktık diğerlerine devam ediyor. başka sorun olursa cevaplayabilirim canım. hakkımızda hayırlısı olur inşallah

23 aralıkta ameliyat oldu eşim soldan ve ileri evreydi. 3. Ayda değerler düzeldi. bu 4.ayımız bekliyoruz. Bende bir sıkıntı yok düzenli kontrole gidiyorum. Eşim eczaneden keçi boynuzu kürü ligone vemax ve klomen kullandı. Bizim hikayemiz de bu canım. Sormak istediğin bir sey olursa bende seve seve yardımcı olurum.

Eşinin değerleri çok iyi normal yoldan olmasında bi engel yok dedi değilmi doktorun bizim bi bucuk ay oldugu için henüz test yaptırmadık doktor mu önerdi aşılamayı nekadarlık evlisiniz istiyosununz

Keçiboynuzunu ben normal aktardan alıp kaynatıyorum o daha etkiliymiş eczaneden alınanda var evde ama düzenli yapmıyorum malesef birde hurma poleni aldım henüz başlamadık denemeye insallah gerek kalmaz siz nekadarlık evlisiniz

Biz 3 yıllık evliyiz 14 aydır istiyoruz canım. Eczanedekini bize yazdı doktor çünkü o has özüymüş zaten belli cok koyu kıvamı biz Allah ın izniyle fayda gördük bilmiyorum. Benim eşim ilaclarını cok düzenli kullandı çok emek verdi Mevlam yüzünü güldürsün insallah.

Eşinin değerleri çok iyi normal yoldan olmasında bi engel yok dedi değilmi doktorun bizim bi bucuk ay oldugu için henüz test yaptırmadık doktor mu önerdi aşılamayı nekadarlık evlisiniz istiyosununz
sagolasın canım, biz 15 aylık evliyiz, evlendiğimizden beri bebek düşünüyoruz, testi yapan dr doğal yoldan olur ama kafanız rahat olsun diye ilaç veriyorum, eğer iki ay içinde olmazsa tekrar test yaptırın başka yollara bakalım dedi, ilk etapta aşılama olur diye düşündük. inşallah sizinki de güzel olur canım, ama düşük olursa canını sıkma ilk zamanlarda düşük de çıkabiliyormuş, biz aynı hafta iki test yaptırdık, ilk yaptırdığımız hastane özel olmasına rağmen test konusunda iyi değilmiş bütün değerler sıfır çıktı. başka bir hastanede o iyi olan sonuçları aldık.

Ikinizde isteyeli çok olmamıs inanamazsınız ama ben isteyeli on onbir ay olmasına rağmen ben üç aydan sonra doktorlara gitmeye başladım neden olmuyo diye çünkü benim arkadaslarımın cogu hemen hamile kaldı ilk denemede tabiki bu işler kısmet bakalım insallah hepimiz yakın zamanda emeklerimizin karsılıgını hediyemizi alırız eşim suan neofortili düzenli kullanıyo bakalımbirde biray önce ben bir aşı oldum doktor bana bir ay korun dedi çocuk düşebilir dedi ama ben nasıl olsa olmuyor diye korunmadım ve aklımda bebek yoktu yumurtan catladıktan iki gün sonra göğüslerim ağrımaya basladı adet olana kadar bir hafta önce adet oldum ve çok az oldum rengide kırmızı değil pembeydi adet olmadan bir hafta önce bir hoca bana seni hamile görüyorum dedi tabi ben ümitlendim ama çok kaptırmaım kendimi zaten bir hafta sonrada adet oldum ama ilk kez göğüslerim yumurtlamadan sonra adete kadar ağrıdı bu normalmi yada ben düşük yapmıs olabilirmiyim çok merak ediyorum

Elay,
Bizde evlendiğimizden beri istiyoruz aynen senin gibi 3. Ayda dra gittik hemen ve sorunu öğrendik ona ragmen bir sene sonra anca ameliyat oldu esim.hem iş yogunlugu hemde dogal takviyelerle olur umidiyle bekledik tabi bunda birkaç dr payı var 20 ml iken normal olur diyenler vardı.
Bu arada zaman kaybı olmasın diye rahim filmide cektirdim.derken 28 ay bitmiş bile..
Rabbim hepimizin yüzünü tez vakitte güldürsün.

Canım bende birbucuk senelik evliyim herkesin cocuk sormasıda ekstra bir sitres ben çok sabırsızım bieni kadın dogum doktorları sasırttı hepsi sperm sonucu için iyi bu sekilde hamile kalabilirsin dediler en son eşim ürolojiye gitti ozaman doktor zaten elle muayene de hemen anladı ve bir hafta içinde ameliyat oldu ben çok ısrar ettim eşime oda basta sıcak bakmadı ama benim nekadar üzüldüğümü görünce kabul etti mikrocerrhi oldu ve birgün bile yatmadı ağrısı sızısı hiç olmadı cok şükür ahh bide sonucunu alsak ne bir dakka önce ne bir dakka sonra bebeğimiz gene vakti geldiğinde olacaktır bunu bilmemize ragmen ahh su dülünceleri atabilsek kafamızdan ama çok zor

Herkese merhaba kızlar yazmasamda takip ediyorum sürekli haberdarim hepinizden inşallah en kisa zamanda güzel haberlerinizide okurum burdan

Biz 10 haftayı bitirdik bakalım biraz bulantı halsizlik iştahsızlık geçinip gidiyoruz şimdilik çok şükür

sukretmekgerek canım yazını görünce yazmak istedim benim esimde varikoselden amelyat oldu amelyat öncesi bziim değerler çok düşüktü amelyattan 2 ay sonra hamile kaldım normalde 2 yıldır istiyorduk olmuyordu sebep buymus demek diyoruz hayirlsii boyleymis demek amelyattan sonra eşim hergün keçi boynuzu pekmezi yedi sabah akşam bide sabah akşam Arisütü bal polen karışımı yedi başka bişey uygulamadık hamile kalınca eşim test vermek istemedi değerleri merak ediyorum acıkcasi ama o istemeyince zorlayamadim benim durumumda böyle canım rabbim en kisa zamanda hepinize nasip etsin inşallah hayirlsiiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…