- 9 Aralık 2015
- 780
- 416
- 53
Canım cevabın için cok tesekkür ederim benim eşimde yanlıs hatırlamıyorsam 11 subatta ameliyat ıldu mikrocerrahimi oldu senin eşinde birde ben buay ovulasyon testi kullandım sen hamile kaldıgın ay kullamısmıydın ovulasyon testi birde iki günde bir veya yumurtlama zamanı hergünmü ilişkiye girdin bunu cok merak ediyorum çünkü varikosel olunca iki günde bir öneriyorlar ama ben çift çizgiyi görmeden birgün önce denemiştim çift çizgiden birgün sonra sabah yani 36 saat sonra denedik ondan sonraki aksam tekrar denedik insallah buay hüsrana uğramam elimde değil herkes bebek soruyor varikoseli bilmiyor çevremizdkiler sölemedikHerkese merhaba kızlar yazmasamda takip ediyorum sürekli haberdarim hepinizden inşallah en kisa zamanda güzel haberlerinizide okurum burdan
Biz 10 haftayı bitirdik bakalımbiraz bulantı halsizlik iştahsızlık geçinip gidiyoruz şimdilik çok şükür
sukretmekgerek canım yazını görünce yazmak istedim benim esimde varikoselden amelyat oldu amelyat öncesi bziim değerler çok düşüktü amelyattan 2 ay sonra hamile kaldım normalde 2 yıldır istiyorduk olmuyordu sebep buymus demek diyoruz hayirlsii boyleymis demek amelyattan sonra eşim hergün keçi boynuzu pekmezi yedi sabah akşam bide sabah akşam Arisütü bal polen karışımı yedi başka bişey uygulamadık hamile kalınca eşim test vermek istemedi değerleri merak ediyorum acıkcasi ama o istemeyince zorlayamadim benim durumumda böyle canım rabbim en kisa zamanda hepinize nasip etsin inşallah hayirlsiiyla
Canım çok soru soruyorum ama doktor eşime neofortil verdi sabah aksam onu içiyor size butarz ilaçlar vermedimi hiç ameliyattan sonra birşey kullanmadımıHerkese merhaba kızlar yazmasamda takip ediyorum sürekli haberdarim hepinizden inşallah en kisa zamanda güzel haberlerinizide okurum burdan
Biz 10 haftayı bitirdik bakalımbiraz bulantı halsizlik iştahsızlık geçinip gidiyoruz şimdilik çok şükür
sukretmekgerek canım yazını görünce yazmak istedim benim esimde varikoselden amelyat oldu amelyat öncesi bziim değerler çok düşüktü amelyattan 2 ay sonra hamile kaldım normalde 2 yıldır istiyorduk olmuyordu sebep buymus demek diyoruz hayirlsii boyleymis demek amelyattan sonra eşim hergün keçi boynuzu pekmezi yedi sabah akşam bide sabah akşam Arisütü bal polen karışımı yedi başka bişey uygulamadık hamile kalınca eşim test vermek istemedi değerleri merak ediyorum acıkcasi ama o istemeyince zorlayamadim benim durumumda böyle canım rabbim en kisa zamanda hepinize nasip etsin inşallah hayirlsiiyla
Canım cevabın için cok tesekkür ederim benim eşimde yanlıs hatırlamıyorsam 11 subatta ameliyat ıldu mikrocerrahimi oldu senin eşinde birde ben buay ovulasyon testi kullandım sen hamile kaldıgın ay kullamısmıydın ovulasyon testi birde iki günde bir veya yumurtlama zamanı hergünmü ilişkiye girdin bunu cok merak ediyorum çünkü varikosel olunca iki günde bir öneriyorlar ama ben çift çizgiyi görmeden birgün önce denemiştim çift çizgiden birgün sonra sabah yani 36 saat sonra denedik ondan sonraki aksam tekrar denedik insallah buay hüsrana uğramam elimde değil herkes bebek soruyor varikoseli bilmiyor çevremizdkiler sölemedik
Canım çok soru soruyorum ama doktor eşime neofortil verdi sabah aksam onu içiyor size butarz ilaçlar vermedimi hiç ameliyattan sonra birşey kullanmadımı
Bende doktorun verdiğinin yanunda keçiboynuzu kürü hazırlıyorum ama düzenli deüil hurma poleni aldım meryem ana otu aldım birde arabistanda satılan taş gibi bir bitki var ondan aldım henüz kullanmadık ama öylece duruyo bende buay ovulasyonda öğlen çift çizgiyi gördüm aksam denemedik sabah denedik ondan sonraki günde aksam denesik ama ondan sonra denemesik birdaha insallah tutmustur nasip bakalım dualarını eksik etme canım
Ikinci gün sabah ve aksammı denediniz yani bilseydim bende öyle yapardım
Nasipte olduktan sonra birşeylervesile oluyo gerçekten ben buay ovulasyonun silikleştiğini gördüm sabah ilişki olmustu öğlen ikinciçizgi koyuydu gene aksam yaptıgımda silikleşmişti ama biz o aksam denemedik eşim yorgundu birgün sonraki aksam denedik keske o aksamda deneseysik ama nasip işte belliolmaz olacağı varsa olur insallah Allah banada isteyen herkesede nasip eder insallaj zor bir süreçEvet canım 3 kere üst üste denedik belki bu sefer tutar dedik
Nasipte olduktan sonra birşeylervesile oluyo gerçekten ben buay ovulasyonun silikleştiğini gördüm sabah ilişki olmustu öğlen ikinciçizgi koyuydu gene aksam yaptıgımda silikleşmişti ama biz o aksam denemedik eşim yorgundu birgün sonraki aksam denedik keske o aksamda deneseysik ama nasip işte belliolmaz olacağı varsa olur insallah Allah banada isteyen herkesede nasip eder insallaj zor bir süreç
canım ben tup bebk için adetimi bekliyorum kendimce hazırlıklarımı yaptım(tüy alma falan). orada dr aşılama yaptıracak olana adetin birinci günü arıyorsun aşılama veya tup için randevu alıyorsun diye anlattı. Amasen dr ön görüşme yap bence inşallah olmazsın ama olursan dr da seni tanır.selam kızlar, 4 günüm kaldı merakla beklemekteyim, yalan yok bi de belirti arıyorum kendimde, teknoloji biraz daha ilerlese keşke hemen öğrenebilsek kan vermeden :) kızlar bir de şimdi adet olursam aşılamaya başvuracağız, onu önceden mı aramak gerekiyor, adetin ikinci günü tahlil yapmaları gerekiyormuş, bir gün önceden de aranmaz ki, süreçle ilgili bilgisi olan var mı?
cevabın için teşekkür ederim canım, inşallah gerek kalmaz dediğin gibi, ama içimden bir his bebiş yok diyor. bilemedimcanım ben tup bebk için adetimi bekliyorum kendimce hazırlıklarımı yaptım(tüy alma falan). orada dr aşılama yaptıracak olana adetin birinci günü arıyorsun aşılama veya tup için randevu alıyorsun diye anlattı. Amasen dr ön görüşme yap bence inşallah olmazsın ama olursan dr da seni tanır.
Insallah gerek kalmaz canım ama benim bildiğim adetin ikinci günü gidiyorsun muayeneye alttan muayene edip rahim kalınlıgına ve yumurta sayına bakılıyor ben aşılama yaptırmadım ama aşılama yapılcaklarla beraber bende adetin ikinci günü gidip muayene olmustum sonradan esime doktor ameliyat deyince devamını getirmedim ama olsa aşılama yaptıracaktımcevabın için teşekkür ederim canım, inşallah gerek kalmaz dediğin gibi, ama içimden bir his bebiş yok diyor. bilemedim
teşekkürler canım cevap verdiğin için. şimdi aradım randevuya gerek yokmuş, dediğin gibi adetin ikinci günü olması yeterliymiş. bu hafta sonu belli olacak artık, Rabbim hayırlısını versinInsallah gerek kalmaz canım ama benim bildiğim adetin ikinci günü gidiyorsun muayeneye alttan muayene edip rahim kalınlıgına ve yumurta sayına bakılıyor ben aşılama yaptırmadım ama aşılama yapılcaklarla beraber bende adetin ikinci günü gidip muayene olmustum sonradan esime doktor ameliyat deyince devamını getirmedim ama olsa aşılama yaptıracaktım
Hayır canım malesef bu ayda olmadı...Eşim yarın tahlil vercek bakalım ilerleme varmi?S Sosyalkadin var mı güzel haberler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?