Hayır canım malesef bu ayda olmadı...Eşim yarın tahlil vercek bakalım ilerleme varmi?
keçiboynuzunu 3 aydır kullaniyor esim sabah akşam , bitti bu defada harnup özüne başladikhımmm üzüldüm...Birimiz yolu açsa sanki teker teker hamiş haberleri gelecek gibi
İnşallah tahlileriniz iyi çıkar...Biz de bu hafta keçiboynuzu kürüne başladık
keçiboynuzunu 3 aydır kullaniyor esim sabah akşam , bitti bu defada harnup özüne başladik
aah ah sorma canım eczanelerden az almadık biz de, gecenin köründe nöbetçi eczane bile aradık :) ama nette daha ucuzmuş neyseki erken öğrendik yoksa batacaktık. hafta için iki test alıcam ama pazar gününe kadar sabredicem inşallah canım. pazar öğlene kadar olmazsam test yapıcamErken gebelik testi alıp yapabilirsin cok merak ediyorsan kendimden biliyorum o testlere hatrı sayılır meblaalar ödemişimdir
merhabalar.benim esime de agustos ayında varikosel teshisi kondu ancak o zaman korunuyorduk dusunmuyorduk cocuk.yaklasik 5 aydir korunmuyoruz. varikosel sperm değerlerini biraz bozmus. morfoloji ve hizi az. sizin degerleriniz nasil? ve ameliyat kararıni ne kadar surede verdiniz?Merhaba arkaslr Keçi boynuzu pekmezinin orjinali eczanede satılan su fotoğrafını attgm mi acaba birde benim esimde mayis ayında ameliyat olcak (varikosel) ben şimdiden baslasammi ki bu pekmezeden yedirmeye İnşallah herkesin Rabbim gönlüne göre verir emeklerimiz isteklerimizin karşılığını verir Rabbim
Merhaba arkaslr Keçi boynuzu pekmezinin orjinali eczanede satılan su fotoğrafını attgm mi acaba birde benim esimde mayis ayında ameliyat olcak (varikosel) ben şimdiden baslasammi ki bu pekmezeden yedirmeye İnşallah herkesin Rabbim gönlüne göre verir emeklerimiz isteklerimizin karşılığını verir Rabbim
anladim canim allah hakkimizda hayirlisini versin. bizim agustosta ilk varikosel tesadufen farkedilip(idrarla ilgili bir sikayet nedeniyle gitmisti urolaga) spermiyogram bakildiginda hareketlilik % 7 ydi. bu ay benim reglimi bekleyip hamilelik olmazsa tekrar spermiyogran baktirip ona gore ameliyat karari vericez. tek taraflı ve grade 3 esimde de. ben kendim esime takviye amacli proseed plus+harnup özü (upek marka)+çinko+E vitamini kullandiriyorum. bakalım beklemedeyiz.Muru61 .!.:Amin insllah arkadaslar hanzade88 bizde yaklaşık 18 aylık evliyiz 11 aydır korunmuyoruz geçtiğimiz agustos ayında eşim tahlil yaptırdı doktr herşey gyet iyi dedi sonra biz stresten olmadığı ni düşündük bende bir sorun görünmüyor akışına bıraktık güya ama akıl rahat değil tabi bidaha ocak ayında özel bi hastanede klomen+catlatma ignesi yaptrdm yine olmadi o esnada esimin tahlil sonucunu gösterdm kadn dogmcma biraz düşük buldu promotil diye takviye bir ilac önerdi keci boynuzu kuru yaptm olmadi sonra geçtiğimiz ay tekrar tahlil yaptralm dedi eşim özel hastanede yaptrdk devlet hastanesnde iyi br üroloji dktruna gttk doppler cekildi orda iki taraflı cikti hatta solda grade 4 oranında fakat bizim semen sonucu çok düşük olmadığı halde hareketli %59 lrda feln ama dktor ameliyat şart dedi mayis ayinda olcak Allah nasip ederse insallh sonuc alırız hepimiz
amin canım amin.herseyin bir zamanı var diyip umut kaybetmemek gerek. benim kadin dogumcum ayni hastanesindeki urolaga yönlendirdi eşimi geçen ay. adam resmen sirf para için esime tek bir sperniyogram sonucuyla muayene bile yapmadan direk ameliyat dedi. biz de sinirlenip ilk gittigimiz acibadem deki urolaga gittik. cok iyi biri insallah gerek kalmaz ama kalırsa da ona devam edecegiz.Bizide ilk gittiğimiz urolog yaniltti sadece semen tahlili ile teshis koydu gönderdi bizi kac ay oyalandik o yüzden çok yıpratıcı yaşananlar ama ne yapalim buda bizim sınavımz Rabbim beterinden korusun insallhhh seviniriz bzde
Proseed plus ney canm bitkisel birşey mi oda
Kesinlikle sadece semen tahlili ile sonuclandrmayin renkli doppler cektrin mutlaka ben özel hastanelere hic guvenmiyorum ben o zamn bu tür takviyelere. Şimdiden baslim. 1 ay sonra ameliyat olck nasip olursa insllh promotil die bi takviye vermisti doktor o kadarda pahalı ki bu ilaçlar biraz kalmsti ondan senin bahsettign ilac gbi onunla birlikte keci boynuzu pkmzi ah ahh ne çok işimiz var
Peki canım hiç sitres yaptınmı yani illaki aklına gelmiştir dimi hiç aklımda yoktu diyorlarya onu anlayamıyorum ben ben çok sitres yapmıyorum ama aklıma geliyor ister istemez birde yumurtlama dönemlerinde çok yürümemeye calısıyorum etkisi oluyormu bilmiyorum ama yatmaya calısıyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?