- 9 Aralık 2015
- 780
- 416
- 53
Aynen canım herşey nasip kısmet aslında adetime bir hafta var hiç belirtim falanda yok açıkcası ümidimde kalmadı biliyormusun birsene oldu annemde bana olmayacak gibi düşün aklından çıkar at diyor gelde bana anlatbunu diyorum ne zor unutmakCanım valla 2 sene olmayınca her ay sitresin alası oluyor bende anlamıyorum o hiç stres yapmadım dusunmedigim ay oldu diyenlere bizde bi terslik var ozaman ben adet olacağım gün sabah olmayınca yaptım dayanamadım zaten gunler omcesinden başlıyorsun varmı yokmu diye yani diyeceğim o ki hiç sıkma kendini stres yaptım olmadı diye olacağı varsa istediğin kadar stres yap rabbim nasip ettiyse engel kalırmi
Tamm cok teşekkürler canimMuru61 evet o marka bizimki de canım.
Akıldan hiç çıkmıyor ki mümkün mu 11 aydır dışarıdan umursama düşünme diyorlar ama hiccc olmuyor öyle insallah Rabbim sevindirsin hepimiziAynen canım herşey nasip kısmet aslında adetime bir hafta var hiç belirtim falanda yok açıkcası ümidimde kalmadı biliyormusun birsene oldu annemde bana olmayacak gibi düşün aklından çıkar at diyor gelde bana anlatbunu diyorum ne zor unutmak
canım benim de bugünden itibaren 4 günüm var bakalım hayırlısı bende üşütme gibi bi karın ve kasık ağrısı var bide kokulara karşı böle bi hassaslık var okadar başka bir belirtm yok henüz ama ben her hastalanacağım zaman koku hassaslığım oluyor kasıklarımda da ağrı oluyor çok ayırdedici belirtler değil yani açıkcası ama koku durumu biraz daha fazla bu ay belki psikolojiktir bilmiyorum kısmet bakalım bekliycez napalımselam kızlar, 4 günüm kaldı merakla beklemekteyim, yalan yok bi de belirti arıyorum kendimde, teknoloji biraz daha ilerlese keşke hemen öğrenebilsek kan vermeden :) kızlar bir de şimdi adet olursam aşılamaya başvuracağız, onu önceden mı aramak gerekiyor, adetin ikinci günü tahlil yapmaları gerekiyormuş, bir gün önceden de aranmaz ki, süreçle ilgili bilgisi olan var mı?
canım maşallah darısı bebek haberine inşallahkızlar eşim tahlil verdi ameliyatın 9.ayinda ilerleme var cok sukur dr.bu değerlerde kötü degil hamile kalan var dedi ama cok iyi ilerlemis dedi...kürlere devam pes etmek yokkkk..
inşallah canım gobuslerimiz bebislerimizle sissin burayi bebis sesleri doldursun biz bunu cooookkkkk hakediyoruzcanım maşallah darısı bebek haberine inşallah
hadi bakalım canım hakkımızda hayırlısı olsun, ankaraya şehirdışından gidicez, haftaiçi de çalışıyoruz bakalım izin filan alıp başvurucaz, dr ne önerirse uyuzcaz canım 3 ay da bekleyin dese yapacak bir şey yok. belirti konusu dediğin gibi karışık adet belirtileriyle ayırmak çok zor, en iyisi adetin geçmesini beklemek, inşallah sizin sonuçlar da düzelmiştir canım, düzelmese de mücadeleye devam, kadınlar anne olunca çok güçlü olurmuş derler, ama biz daha anne olmadan da güçlü ve sabırlı olacağız inşallah, gerçekten de bu varikosel konusu çıktıktan sonra kendimi büyümüş gibi hissettim, güçsüz hissettiğim zorlandığım zamanlar da oldu ama ayağa kalkıp yürümeyi öğrendim sanırım, Rabbim inşallah bugünlerin hürmetine yolumuzu aydınlığa çıkarırcanım benim de bugünden itibaren 4 günüm var bakalım hayırlısı bende üşütme gibi bi karın ve kasık ağrısı var bide kokulara karşı böle bi hassaslık var okadar başka bir belirtm yok henüz ama ben her hastalanacağım zaman koku hassaslığım oluyor kasıklarımda da ağrı oluyor çok ayırdedici belirtler değil yani açıkcası ama koku durumu biraz daha fazla bu ay belki psikolojiktir bilmiyorum kısmet bakalım bekliycez napalımaşılama için adetinin 2. gününden itibren ilaç tedavisine başlıyorlar diye biliyorum ben yumurtalarını olgunlaştırmak için yani önceden doktorunla konuşablirsen daha sağlıklı olur sanki bide rahim filmi çektirmişmiydin daha önce rahim filmi de isteyebiliyorlar öncesinde ama hastalandığında o filmi çekebileceklerni sanmıyorum belkide hemen gittiğiniz gibi aşılama tedavisine başlamazlar önce filmini isteyebilirler oyüzden doktorla hastalanmadan önce görüşebilirsen sanki sizin için daha sağlıklı olucak gibi en azından bundan sonraki zaman kaybını en aza indirmiş olursunuz canım:)) haberlerini bekliyor olacağım biz de haziran ayını bekliyoruz ameliyattan sonra 6.ayımız ozman dolmuş olucak ozamana kadar gebelik olmazsa sperm testi yaptırıcaz duruma bakıcaz artık nasip dua edelim hepimiz için inşallah bu akşam kandil de hem Allahım şifamızı bizlere nasip etsin inşallah....
amiiiin canım bebişlerimiz gelince ayrı topik açarız orada buluşuruz inşallah.inşallah canım gobuslerimiz bebislerimizle sissin burayi bebis sesleri doldursun biz bunu cooookkkkk hakediyoruz
sana katılıyorum canim hem 5 yaş daha büyüdük sabrım artti ve kocami ne kadar cok sevdigimi daha cok anladim....bu varikosel kisiyi olgunlaştiriyor ve zor bir zamanı nasıl atlatilmasi konusunda da tecrübe edinmiş olduk allah sabır edemiyecegimiz dert vermezmis...hadi bakalım canım hakkımızda hayırlısı olsun, ankaraya şehirdışından gidicez, haftaiçi de çalışıyoruz bakalım izin filan alıp başvurucaz, dr ne önerirse uyuzcaz canım 3 ay da bekleyin dese yapacak bir şey yok. belirti konusu dediğin gibi karışık adet belirtileriyle ayırmak çok zor, en iyisi adetin geçmesini beklemek, inşallah sizin sonuçlar da düzelmiştir canım, düzelmese de mücadeleye devam, kadınlar anne olunca çok güçlü olurmuş derler, ama biz daha anne olmadan da güçlü ve sabırlı olacağız inşallah, gerçekten de bu varikosel konusu çıktıktan sonra kendimi büyümüş gibi hissettim, güçsüz hissettiğim zorlandığım zamanlar da oldu ama ayağa kalkıp yürümeyi öğrendim sanırım, Rabbim inşallah bugünlerin hürmetine yolumuzu aydınlığa çıkarır
icim bir hoş oldu canim düşünmesi bile cok güzel inşallah canım olsun neler yapariz neler...amiiiin canım bebişlerimiz gelince ayrı topik açarız orada buluşuruz inşallah.Rabbim o günleri görmeyi hayırla nasip etsin, hayali bile güzel
Canım sperm sayını morfolojinide yazarmısın yizde kaçı hateketli kaçı hateketsizameliyat öncesi ileri hareket %2di simdi %26 olmuş kızlar diger degerlerde sorun yok biraz daha artarsa allah nasip ederse insallh bizde o duyguyu tadariz bu mübarek günde insallh dualarimiz kabul olur ...burasi bize ugur getirsin kizlar güzel haberler verelim ve alalim
Canım sperm sayını morfolojinide yazarmısın yizde kaçı hateketli kaçı hateketsiz
inşallah canım degeriniz fena degil inşallah allah nasip eder.Progresif harektli. 40
Yavas harektli. 20
Yerinde harkli. 10
Hareketsz. 30
Digeri
Toplam harektli. 59
Ileri harkli. 53
Yerinde. 6
Harektsz.41
Insallah duzelirde hamisss hamisss gezeruz rabbimden bu gecenin hürmetine dualarimiz
canım aynı durumdayız, ara ara kasıkta batmalar oluyor benim de, bi de göğüslerimde şişlik ve acı var ama dediğin gibi adet belirtilerinden farklı değil. bununla alakalı topikler var bazı arkadaşlar hamile olduklarını öğrendikten sonra bile bir süre belirti yaşamamış, en iyisi adet geçmesini beklemek. ben bugün test alıcam bugünden itibaren yapmaya başlayıp ona göre dr işine karar vericez.Kızlar benim bat a 3 günüm kaldı kasıklarımda batmalar oluyor sık sık belimde de ağrı oluyo bakalım nolucak pek umudum yok aslında çünkü eğer hamile olsaydım bir şekilde bi farklılık olurdu heralde diye düşünüyorum nebiliyim ağılarım faln belki farklı olurdu her zamankinden diye düşünüyorum göğüslrimde de öyle olurdu heraldehamile diilim sanırım yine die düşünüyorum regl tarihim yaklaştıkça bariz bi fark hissetmiyorum vücudumda diğer aylara nazaran hayırlısını versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?