Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadaşlar gebelik testi aldım üç tane, yarın sabah ve pazar günü bakıcam bebiş var mı

Senin 2 günün vardı galiba dimi canım regl olmana. Ay benim evde var test birsürü hemde ama ben yapmamak için tutuyorum kendimi 3 gün daha beklemem lazım gibi hastalanmazsam ilk gün yapıcam hemen ama pek umudum yok işte niye bilmiyorum sanırım hiç hissetmediğim için Hayırlısı canım inşallah ya hem biyandan heyecanlanıyorum hem bi yandan da umutlanmamaya çalışıyorum her ay böle işte napalım alıştık artık

İnşallah güzel haber veriirsn bize hayırlısı bakalım
inşallah canım, kan testi yaptıracaktım ama sabah vermek gerekiyormuş kanı,pazartesiye kaldı. dr gecikme olursa on gün bile geçmesi lazım dedi. en iyisi değerler arttı mı artacak mı stresine girmez insan aslında, ama ah bu sabırsız ben

Benin eşiminde sayısı iyiydi morfolojiside seninle aynı ama yüzde yetmişi hareketsiz çıkmıstı ameliyattan sonra harekette düzelme oldumu çok merak ediyorum ama yeni diye yaptırmadık üç ay dolsun diyr beklioruz bakalım insallah getek kalmaz

evet canım pazar günü normalde, inşallah gelmez tabi :) bu arada aşılamayla ilgili okuma yaptım biraz gebelik şansı %10-15 yazıyor, çok düşük geldi bize başarı oranı

evet canım pazar günü normalde, inşallah gelmez tabi :) bu arada aşılamayla ilgili okuma yaptım biraz gebelik şansı %10-15 yazıyor, çok düşük geldi bize başarı oranı
Evet yüzde yirmlere kadar çıkabiliyor diyolar ama benim eşimin toplam sperm sayısı da çok düşüktü ameliyattan önce mesela toplamda 4 milyondu tabi şimdi ne durumda bilmiyoruz ameliyattan sonrasını ama eğer değerlerde pek bir değişiklik olmadıysa eğer eşimde yani hem hız hem sayı olarak 5milyon spermin altındakilere pek uygulamayı tavsiye etmiyor doktorlar. En az 20 milyon sperm olması lazım diyorlar toplamda ki o spermlerinde yıkama işlemi sırasında hareketsiz olanlarından ayrıştırılmasıyla sayı daha da azalıcak oyüzden en az 20 milyon istiyorlarmış valla eğer şartlar böyleyse gerçekten ve bizim değerler hiç değişmediyse aşılama bizim için uygun olmayabilir direkt tüp bebek diyebilirler oyüzden bizim haziran ayından sonra belli olucak ihtimallerimiz ameliyatın 6.ayından sonra yani ama yine de hiiiçç umudumu kaybetmeye biyetim yok çalışmalara devam senin eşinin değerleri nasıldı canım ?

toplam sperm 252 milyon canım, toplam hareketli %52, morfoloji %20. şubat ayının değerleri bunlar. daha sonra yaptırmadık test

Selam kızlar
mayısta 11 ay bitiyor..ani bir kararla mayısta aşılama kararı aldım
Ramazandan sonraya kalınca yılın yarısı bitiyor boyle dusununcede iyice moralim bozuldu.normal yolla toplam 28 ay denemiş olduk.adetin 3. Gunune randevu aldım bakalım neler olcak
Bütün testler elimde bi sıkıntı çıkmaz umarım.şuan regli bekliyorum 12 sonra fln benim için yeni bir seruven baslıyor.
Bana dua edin kızlar
Allaha emanet olun

kızlar benimde adete 7 gün var göğüs ucum sızlıyor belimde ara sıra ağrıyor ancak bunu fazla ayakta kalmaktan olduğunu sanıyorum..
Geçen ay da sızılarım oldu adetim de gecikmişti ama malesef hüsrana uğradım..
Bilmiyorum kızlar çok karamsarım...Bu arada elinizde ovulasyon testi varsa yapınsanıza...
O da gebeliği öğrenmekte kullanılıyormuş..Ben şahsen yaptım gene tek çizgi...
inşallah sizlerden gebelik haberleri gelir

Allah yardımcın olsun canım İnşallah gebe kalabilirsin...Temmuza kadar bekleyecem ben de olmazsa ben de aşılama düşüyorum...Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin

Allah yardımcın olsun canım İnşallah gebe kalabilirsin...Temmuza kadar bekleyecem ben de olmazsa ben de aşılama düşüyorum...Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
Amin.Allah razı olsun canım.ben artık dogal olabilecegine kanaatim yok Zaman kaybı tamamen.inş vesile olur artık.

Amin.Allah razı olsun canım.ben artık dogal olabilecegine kanaatim yok Zaman kaybı tamamen.inş vesile olur artık.

seni çok iyi anlıyorum....3 yıldır evliyim...yanlış teşhisler hastalıklar sonra ameliyat ve değerlerin düzelmemesi
beni öyle yıprattıki....İnsan bir küçücük de olsa umut arıyor..

inşallah canım ameliyat özellikle hizda ve sayida düşük olundugunda özellikle faydali oluyormuş allah hayırlısıni versi.

haklısın canım insan sabredemiyor...inşallah çift çizgiyi görürsün

ben de senin gibi umutsuzum adet yaklaştıkça daha çok belirti arar oluyorum farklı bir belirti bulamıyorum
adete 7 günüm var benimde pek bir belirti yok var da adet belirtileriyle aynı
kasık batması gebelik belirtisi olabilir ben de o da yok malesef
hayırlısı olsun

toplam sperm 252 milyon canım, toplam hareketli %52, morfoloji %20. şubat ayının değerleri bunlar. daha sonra yaptırmadık test
Canım morfolojinin kaç olması gerekio normalde yüzde ikide duydum benim eşiminki en son yüzde kırkikiydi doktor bununla ilgili birşey demedi bize

inşallah canım hepimiz hayırlı zamanlarda güzel haberler alırız. ben bu akşam yapıcam sanırım bir test. üç tane aldım eczaneden. bir bu akşam, bir yarın öğlen, bir tane de pazar yaparım. bakalım hayırlısı

Gecikme olmadıysa evde yapacağım test yaniltir ama tatlım en güvenlisi kan testi devlet te yani doğum evinde acil de yapıyorlar hemde 1 saate çıkıyor sonuc aslında oyle daha güvenli olmazmi sabah olması 'nden gerekiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…