inşallah canım hepimiz hayırlı zamanlarda güzel haberler alırız. ben bu akşam yapıcam sanırım bir test. üç tane aldım eczaneden. bir bu akşam, bir yarın öğlen, bir tane de pazar yaparım. bakalım hayırlısı
Allah yardımcın olsun canım, hepimize en kısa sürede güzel haberler vermeyi nasip etsin RabbimSelam kızlar
mayısta 11 ay bitiyor..ani bir kararla mayısta aşılama kararı aldım
Ramazandan sonraya kalınca yılın yarısı bitiyor boyle dusununcede iyice moralim bozuldu.normal yolla toplam 28 ay denemiş olduk.adetin 3. Gunune randevu aldım bakalım neler olcak
Bütün testler elimde bi sıkıntı çıkmaz umarım.şuan regli bekliyorum 12 sonra fln benim için yeni bir seruven baslıyor.
Bana dua edin kızlar
Allaha emanet olun
farklı sınıflandırmalar var canım. who ya göre kruger e göre gibi gibi. who ya göre normali %4 ve üzeri iken krugere göre %14 ve üzeri, bir de sınıflandırma olmadan bakanlar var onlar biraz daha amatör merkezlerde çıkıyor %90 falan yazıyor morfolojiye. yani sen verdiğin testteki normal aralık olarak ne yazılmışsa ona bakman lazım canımCanım morfolojinin kaç olması gerekio normalde yüzde ikide duydum benim eşiminki en son yüzde kırkikiydi doktor bununla ilgili birşey demedi bize
Ameliyattan sonra en az 3 ay gecmesi gerekiyor.Şuan degerler dusuktur buyuk ihtimal.fıkrı olan cvp yazsın ltfen. kararszm pazartesı adetn 3. gnu gtmem lazm muayene ıcın bu ay asılama olcaksam. yksa bıdakı aya kadr bklesemmı 3 ay gecms olr spermle yenılenms olur heralde
Allah razı olsun canım, içimde bir burukluk var ama çok şükür eskisi gibi dağıtmıyorum kendimiSeyyah2015 benim bat a 11 gün var ama benim umudum yok canım ya. Senin negative olmasına da üzüldüm kalpten istemiştim pozitive cıkmasını cunku cok sevdim seni ama sen üzülme sakın tamam mı? sizin değerleriniz cok güzel Allah izin verirse cok yakın sizin bebiş.
canımfıkrı olan cvp yazsın ltfen. kararszm pazartesı adetn 3. gnu gtmem lazm muayene ıcın bu ay asılama olcaksam. yksa bıdakı aya kadr bklesemmı 3 ay gecms olr spermle yenılenms olur heralde
Allah razı olsun canım, içimde bir burukluk var ama çok şükür eskisi gibi dağıtmıyorum kendimibunda hem eşimin hem de sizlerin payı büyük. umut etmek ama aynı zamanda olumsuz sonucu da kabul etmek önemli. öğrenmesi zor ve uzun sürdü ama öğreniyorum galiba. inşallah bekleyişin hayırla sonuçlanır
Kızlar ben dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım ama ikinci çizginin izi bile yok okadar tertemiz ikinci çizginin yeri negatif vallahi bu ayla ilgili umutlarım tükendi bu sabahtan itibaren sanırım hastalanıcam ben gebelik yok yine bat tarihim 11 nisan eer olsaydı gebelik artık çıkardı heralde 2 gün kaldı hastalanmama? çünkü 30 martta yumurtladım ben zaten ovülasyon testiyle takip etmiştim bu zamana kadar çıkardı bhcg seviyem dimi en azndan çoook silikte olsa ikinci çizgi belirirdi yani diye düşünüyorum döllenme olmuş olsaydı şimdi 11. Günü falan olcaktı gebeliğin çizgi azda olsa çıkardı heralde arkadaşımın tam hastalanacağı gün yaptığı testte iki çizgi de gayet belirgindi hemde anında çıkmıştı oyyyhhh vallahi bu ay da böyle oldu napalımbakalım kırmızı kartı umarım geçikmeden yerim bari de bir sonraki ay için çalışmalarımız uzamasın bir an önce gelsin adetim bitsin bari geçen ay gecikti bir hafta ve çok ağrılı olmuştum bu ay öyle olmasa bari birbirimize güç verelim kızlarrr umutlarımızı yitirmeyelim inşallah hiç bi zaman bu sabah neden bilmiyorum ama ikinci çizgiyi hiç göremeyince bir yorgunluk çöküverdi üstüme aylardır uğraşıyoruz çabalıyoruz yoruldum sanırım biraz psikolojik olarak acaba bu kadar üstelememek mi lazım diyorum kendi kendime sabahtan beri olursa olur zaten uğraşmasan mı artık diyorum içimden kendime acaba çok mu kitlendik bu konuya başka şeylerle ilgilenmek lazım havalar güzelleşti mis gbi bahar geldi spora başlamak gerek yüzmeye falan acaba güzellikleri kaçırıyomuyuz bu kadar kendimizi bu konuya odaklayarak oyyhh bilmiyorum kafamda deli sorular:/ Rabbim hayırlısını versin
Allah razı olsun canım, içimde bir burukluk var ama çok şükür eskisi gibi dağıtmıyorum kendimibunda hem eşimin hem de sizlerin payı büyük. umut etmek ama aynı zamanda olumsuz sonucu da kabul etmek önemli. öğrenmesi zor ve uzun sürdü ama öğreniyorum galiba. inşallah bekleyişin hayırla sonuçlanır
canımZehreNur un dediği gibi 3 ay geçmesi lazım, 74 günde yenileniyor spermler. bir ay daha sabredip öyle gitmeniz daha iyi olabilir. biz 90-100. günler arasında bi zamanda gitmiştik.
Ameliyattan sonra en az 3 ay gecmesi gerekiyor.Şuan degerler dusuktur buyuk ihtimal.
Bizim 3ay da duzeldi fakat hala gebelik olmadı.haziranda senesi doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?