Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sabredebilirsen bir gün daha sabret
sabredemezsen
sabah ilk idrarla yap canım...

seyyah2015 yaptın mi test. Erken6gebelik testi alsaydin diğerleri vermez bir sonuç. Benim de bat 11 nisan ama normalde 1 hafta erken olurum. Gelen giden yok henüz. Bende tüm hazirliklarimi yaptım dondurulmuş tedavisi için. Ama inşallah gelmez adetim. Ara ara bel karın agrim oluyo ama ben düşük yaptığım gebeligimde ilk başlarda müthiş adet belirtileri yasamistim. Davul gibi göğüs bel karın ağrısı falan filan. Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah
Haberdar et olur mu. Yazmasam da okuyorum sürekli. Careler caresi maşallah arkadaşım sana. Buranin incisi sensin şu an. İnşallah inci boncuk gibi diziliriz bir an önce

Kızlar ben dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım ama ikinci çizginin izi bile yok okadar tertemiz ikinci çizginin yeri negatif vallahi bu ayla ilgili umutlarım tükendi bu sabahtan itibaren sanırım hastalanıcam ben gebelik yok yine bat tarihim 11 nisan eer olsaydı gebelik artık çıkardı heralde 2 gün kaldı hastalanmama? çünkü 30 martta yumurtladım ben zaten ovülasyon testiyle takip etmiştim bu zamana kadar çıkardı bhcg seviyem dimi en azndan çoook silikte olsa ikinci çizgi belirirdi yani diye düşünüyorum döllenme olmuş olsaydı şimdi 11. Günü falan olcaktı gebeliğin çizgi azda olsa çıkardı heralde arkadaşımın tam hastalanacağı gün yaptığı testte iki çizgi de gayet belirgindi hemde anında çıkmıştı oyyyhhh vallahi bu ay da böyle oldu napalım bakalım kırmızı kartı umarım geçikmeden yerim bari de bir sonraki ay için çalışmalarımız uzamasın bir an önce gelsin adetim bitsin bari geçen ay gecikti bir hafta ve çok ağrılı olmuştum bu ay öyle olmasa bari birbirimize güç verelim kızlarrr umutlarımızı yitirmeyelim inşallah hiç bi zaman bu sabah neden bilmiyorum ama ikinci çizgiyi hiç göremeyince bir yorgunluk çöküverdi üstüme aylardır uğraşıyoruz çabalıyoruz yoruldum sanırım biraz psikolojik olarak acaba bu kadar üstelememek mi lazım diyorum kendi kendime sabahtan beri olursa olur zaten uğraşmasan mı artık diyorum içimden kendime acaba çok mu kitlendik bu konuya başka şeylerle ilgilenmek lazım havalar güzelleşti mis gbi bahar geldi spora başlamak gerek yüzmeye falan acaba güzellikleri kaçırıyomuyuz bu kadar kendimizi bu konuya odaklayarak oyyhh bilmiyorum kafamda deli sorular:/ Rabbim hayırlısını versin

kızlar yaptım test ama hala tek çizgi, hayırlısı olsun napalım, yarın Rabbim ne gösterecek bize bakalım, Z ZeynepTerzi canım duygularını ve düşüncelerini anlayabiliyorum aynı süreçten geçiyoruz hepimiz, umutlarımız, hayallerimiz, hayalkırıklığımız, yorgunluklarımız var. ama tevekkül etmek lazım, elimizden geleni yapmak lazım ama dediğin gibi hayatı da kaçırmamak lazım, ben battaniye örüyorum hala, mutlu bir haberi aldığımda eşime vericem doğuma kadar saklaması için, ama kendimiz için de bir şeyler yapmak lazım, bebişin geleceği varsa biz mutluyken huzurluyken gelsin inşallah

Allah yardımcın olsun canım, hepimize en kısa sürede güzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim

Canım morfolojinin kaç olması gerekio normalde yüzde ikide duydum benim eşiminki en son yüzde kırkikiydi doktor bununla ilgili birşey demedi bize
farklı sınıflandırmalar var canım. who ya göre kruger e göre gibi gibi. who ya göre normali %4 ve üzeri iken krugere göre %14 ve üzeri, bir de sınıflandırma olmadan bakanlar var onlar biraz daha amatör merkezlerde çıkıyor %90 falan yazıyor morfolojiye. yani sen verdiğin testteki normal aralık olarak ne yazılmışsa ona bakman lazım canım

Seyyah2015 benim bat a 11 gün var ama benim umudum yok canım ya. Senin negative olmasına da üzüldüm kalpten istemiştim pozitive cıkmasını cunku cok sevdim seni ama sen üzülme sakın tamam mı? sizin değerleriniz cok güzel Allah izin verirse cok yakın sizin bebiş.

kzlar bısey sorcam esm amelıyat olalı ıı ayoldu.. asılama ıcın gtcez bu ay gtsemmı yksa bı aydahamı bklesem bılgısı olan varı. spermler yenılenmısmıdr

fıkrı olan cvp yazsın ltfen. kararszm pazartesı adetn 3. gnu gtmem lazm muayene ıcın bu ay asılama olcaksam. yksa bıdakı aya kadr bklesemmı 3 ay gecms olr spermle yenılenms olur heralde

fıkrı olan cvp yazsın ltfen. kararszm pazartesı adetn 3. gnu gtmem lazm muayene ıcın bu ay asılama olcaksam. yksa bıdakı aya kadr bklesemmı 3 ay gecms olr spermle yenılenms olur heralde
Ameliyattan sonra en az 3 ay gecmesi gerekiyor.Şuan degerler dusuktur buyuk ihtimal.
Bizim 3ay da duzeldi fakat hala gebelik olmadı.haziranda senesi doluyor

Allah razı olsun canım, içimde bir burukluk var ama çok şükür eskisi gibi dağıtmıyorum kendimi bunda hem eşimin hem de sizlerin payı büyük. umut etmek ama aynı zamanda olumsuz sonucu da kabul etmek önemli. öğrenmesi zor ve uzun sürdü ama öğreniyorum galiba. inşallah bekleyişin hayırla sonuçlanır

canım ZehreNur un dediği gibi 3 ay geçmesi lazım, 74 günde yenileniyor spermler. bir ay daha sabredip öyle gitmeniz daha iyi olabilir. biz 90-100. günler arasında bi zamanda gitmiştik.

Canım hayırlısı olsun...
Ben de ümitsizlerdenim... Üstüne bir de hasta oldum boğaz enfeksiyonu
ya gebeysem diye ilaç da içemiyorum. Adete altı gün daha var
eşim hamile değilsin diyor ilaç iç sağlığın önemli diyor
%1 de olsa ihtimal varsa ilaç içemem...
zor bir durumdayım kızlar
keşke bilsem net olarak

sanırım ben de o yoldayım...
bu ay da tutmadığını düşünüyorum.
birşeylerle uğraşıyorum ama gittiğim heryer de ya bir bebek ya bir bebek kıyafeti ya bir hamile görüyorum
nasıl kafa dağıtılacak

İnşallah canım ben de ilk zamanlar hüngür hüngür ağlardım
insan zamanla kabulleniyor
Allah verdikleriyle de sınar insanı
Vermedikleriyle de
Israrla dua etmekten başka ne çare var ki...
insan bazen takat bulamıyor o yüzden buradayız birbirimizi anlayıp destek oluyoruz

günaydın arkadaşlar. bu ay da kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım. yarım saat içinde atlattım, içimde bir sızı hep var ama onunla yaşamaya alıştım sanırım. hava çok güzel, şimdi güzel bir pazar kahvaltısı hazırlayacağım, sonra da oturup bundan sonraki süreci konusacağız eşimle. hep dediğim gibi bebek, Rabbimizin bize verdiği sayısız nimetten sadece biri, bebek yok diye diğerlerine şükürsüzlük etmemem lazım, şükrolsun verdiklerine, inşallah diyelim vereceklerine. bu ay yas tutmadan bekleyeceğim inşallah. öpüyorum sizleri, kendinize çook iyi bakın

Seyyah2015 canımm sana bir sey danısacagımm. bat a 10 gün var sabah atesimi ölçeyim dedim 36.1 ve 35.7 cıktı sence digital derece mi bozulmus yoksa bu ayda mı olmadı dersin? Simdiden tesekkürler.

canım ZehreNur un dediği gibi 3 ay geçmesi lazım, 74 günde yenileniyor spermler. bir ay daha sabredip öyle gitmeniz daha iyi olabilir. biz 90-100. günler arasında bi zamanda gitmiştik.

tm cnm sagol öyle mantklı gelıyo banada ama bı yandanda kısmet dıyorm takdr allahın. arastrym bı netten bakıyımda ona gore yarn gtcem yada gtmıcem hayrlısı rtık

Ameliyattan sonra en az 3 ay gecmesi gerekiyor.Şuan degerler dusuktur buyuk ihtimal.
Bizim 3ay da duzeldi fakat hala gebelik olmadı.haziranda senesi doluyor

bızım degerlerde pek sıkntı yoktu aslında canm agrısı cok oldugu ıcın amelıyat olmstu o yuzden gtsemmı dıye dusunuyorum aslnda ocakta bı asılamamz oldu snra braktık amelıyat ıcın 2 ay ara verdık degerlerde pek sıkntı olmaıgı ıcın kararsz kaldm bı ay daha bklesekmı dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…