Adet geçmeden bir şey olmaz derler de dikkat etmek gerek canım yine de. Kullanma derimKızlar Bata beş gün var ve hastayım
sizce antibiyotik kullanmalı mıyım?
Adet geçmeden bir şey olmaz derler de dikkat etmek gerek canım yine de. Kullanma derim
Aşılama yı kimseye onermiyorum ben sağlıklı sağlıksız hiç kimseye. Kimsenin ümidini kirmamak için de söylemiyorum. Hazır siz vazgecmisiniz.canım biz 1 yılı doldurduk ameliyatta. 9. Ayda tüp bebeğimiz düşükle sonuçlandi. Bu ayda adeti bekliyorum dondurulmuş tedavisine baslicam inşallah. Ama gelmedi adetim bir türlüKızlar merhaba bende katıldım aranıza eşimde çift taraflı varikosel çıktı ameliyat olacak öncesinde bi aşılama mı yaptırsak diye düşündük ama sonra üç ayda dönüyormuş normale diyip oluruna bıraktık sizde durumlar nasıl ameliyat sonrası hamile kalma olasılığı nedir
Dondurulmuş ne oluyo? İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın aşılamayla olanları görünce hevesleniyorum bende eşinin değerleri normale döndü mü neden normal olmuyo ki acaba ne süreçler bekliyor biziAşılama yı kimseye onermiyorum ben sağlıklı sağlıksız hiç kimseye. Kimsenin ümidini kirmamak için de söylemiyorum. Hazır siz vazgecmisiniz.canım biz 1 yılı doldurduk ameliyatta. 9. Ayda tüp bebeğimiz düşükle sonuçlandi. Bu ayda adeti bekliyorum dondurulmuş tedavisine baslicam inşallah. Ama gelmedi adetim bir türlü
Yok canım donmedi. Tüp Bebek tedavisinde kalan embriyo lari dondurduk. Dondurulmuş tedavisi o oluyo :)Dondurulmuş ne oluyo? İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın aşılamayla olanları görünce hevesleniyorum bende eşinin değerleri normale döndü mü neden normal olmuyo ki acaba ne süreçler bekliyor bizi
Ay bende korkuyorum eşimin üç beş spermi var onlar da ameliyattan sonra bitecek diye :)Yok canım donmedi. Tüp Bebek tedavisinde kalan embriyo lari dondurduk. Dondurulmuş tedavisi o oluyo :)
Yok canım kötüye giderse ilk 3 ayda gidiyo. Sonra en kötü ihtimal eski değerlere dönüyor. İşe yaramadigi görülmüş ama dibe vurduğu görülmemiş bu meredin. Kalbini ferah tut lakin her şeye de hazırlıkları ol emi. Nankör bir hastalık. Bizde ameliyat hiç bi işe yaramazken, burda bizimle hemen hemen aynı değerlere sahip bi arkadas 2. Ayda hamile kaldı. Hiiic Belli olmuyo. Tevekkül u halledin gerisi allahtan. Oyke böyle geçiyo zaman. Ki ben çok canitez sabırsız bir insanım. 1.5 yıl ameliyatı bekledik. Öncesinde aşılama sonrasında tüp bebek. Rabbim bekletiyo bir yerlerde. Almak nasip olsun hepimizeAy bende korkuyorum eşimin üç beş spermi var onlar da ameliyattan sonra bitecek diye :)hayırlısı olsun canım
Canım çok zorlu bir süreç gerçekten aşırı sabır istiyor Rabbim bu kadarlık bekleyişinin mükafatını göstersin bende her ay artık kendimde belirti görüp hamileliğe yormaktan bıktım bakalım ameliyatı hangi güne verecekler araştırma hastanesindeYok canım kötüye giderse ilk 3 ayda gidiyo. Sonra en kötü ihtimal eski değerlere dönüyor. İşe yaramadigi görülmüş ama dibe vurduğu görülmemiş bu meredin. Kalbini ferah tut lakin her şeye de hazırlıkları ol emi. Nankör bir hastalık. Bizde ameliyat hiç bi işe yaramazken, burda bizimle hemen hemen aynı değerlere sahip bi arkadas 2. Ayda hamile kaldı. Hiiic Belli olmuyo. Tevekkül u halledin gerisi allahtan. Oyke böyle geçiyo zaman. Ki ben çok canitez sabırsız bir insanım. 1.5 yıl ameliyatı bekledik. Öncesinde aşılama sonrasında tüp bebek. Rabbim bekletiyo bir yerlerde. Almak nasip olsun hepimize
canım neden önermiyorsun aşılamayı sen yaptırmıştın değil mi? hiç bir artısı yok mu diyosun ? bende bugün yarın hastalanıcam muhtemelen bu ay da olmadı yani dün test yaptım negatifAşılama yı kimseye onermiyorum ben sağlıklı sağlıksız hiç kimseye. Kimsenin ümidini kirmamak için de söylemiyorum. Hazır siz vazgecmisiniz.canım biz 1 yılı doldurduk ameliyatta. 9. Ayda tüp bebeğimiz düşükle sonuçlandi. Bu ayda adeti bekliyorum dondurulmuş tedavisine baslicam inşallah. Ama gelmedi adetim bir türlü
Canım yok 3 ay yok 6 ay bekle derken 1 yıl geçiyo zaten. Aşılama sağlıksız spermler de gereksiz bir sey bence. Aşılama yaptırdım keşke yaptirmasaymisim. Onda da hemen hemen aynı ilaçlar kullanılıyor. Kisinin6maddi imkanı varsa aşılama yerine tüp bebek bence. Hiic sıcak bakilmicak bir şey değil çok heyecanlı bir süreç her ana şahit oluyorsun. Bi de olumsuz olursa dondurulmuş bebislerin duruyo onlar için heyecanlaniyor ve sabirsizlaniyorsun. :)) bende çok önyargılı ve korkuyodum hiiic de zor değilmişcanım neden önermiyorsun aşılamayı sen yaptırmıştın değil mi? hiç bir artısı yok mu diyosun ? bende bugün yarın hastalanıcam muhtemelen bu ay da olmadı yani dün test yaptım negatifbiz haziran ilk haftası gidiceez doktora ameliyattan sonra ilk defa sperm analizini de yaptırıcaz 6ay sonra ilk kez yani. çok merak ediyoruz snucu ve doktorun değerlendirmesini eğer iyi sonuçlar çıkmazsa belki aşılamayı düşünürüz diyoduk düşünmeyelim mi ozaman canım ya bilemedim şimdi tüp bebeğe de eşim pek sıcak bakmıyor olmazsa olmıycak zorlamayalım diyor o konuda fazla konuşmadık bu konuyla ilgli gerçi.... ama doktorumuz ameliyattan sonra 1 yıl kesinlikle bekliycez demişti ameliyatı olduğu zaman eşim. kısmet bakalım hangi kapı açılıcak bize hangi yol çıkıcak önümüze nasip artık yaşıycaz ve görücez Rabbim şifalarımızı nasip etsin bizlere biyerlerde hepimize inşallah amin
ameliyattn snra takvıye bişeyler kullandınız mı acaba? ve neler?Aşılama yı kimseye onermiyorum ben sağlıklı sağlıksız hiç kimseye. Kimsenin ümidini kirmamak için de söylemiyorum. Hazır siz vazgecmisiniz.canım biz 1 yılı doldurduk ameliyatta. 9. Ayda tüp bebeğimiz düşükle sonuçlandi. Bu ayda adeti bekliyorum dondurulmuş tedavisine baslicam inşallah. Ama gelmedi adetim bir türlü
Canım ilk üç ay Neofortil sonraki 3 ay arimidex. Arada doğal şeyler keçi boynuzu gibi. Ha şunu diyim bizim hastalığın tanimiyla ameliyat arası 1.5 yıl vardı. Hastalığın kesfindeki değerlere anca döndük. Yani ameliyat olmadan önce değerlerimiz bir buçuk yılda daha da düşmüştü.ameliyattn snra takvıye bişeyler kullandınız mı acaba? ve neler?
Ay çok sevindim canım. Sağlıkla daim olsun. Rica etsem o kötü değerler nasıldı yazar mısınMerhaba kizlar.size bit umut olsun diye yaziyorum.ewin gecen yil martda varikoselden ameliyat oldu.ameliyatdan sonra 2 kes doktora gitdi.deyerler sifir.sonra iwinden dolayi 6 ay kadar gidemedi doktora.2016 ilk ayinda domtora gitdi yine deyerler sifir.bir deyiwiklik yokdu.1 ay ilac kullan dedi doktor.ve yine gel.2ci ay yine gitdik.deyerler sifirdan 11 faize cikmiwdi.yine ilac yazdi.ama meyerse ben hamileymiwim.cok sevindik.Allah isteyen her kese nasib etsin.umidinizi kayb etmeyin Allah isteyince oluyor.bu arada 2 yildir evliyim.
Ameliyattan 9 ay sonra hamile kaldım ben. Çok uğraştık ama. Tedaviler kürler. Olmaz dediğim ay oldu. Üstelik ilk kez hiç belirti yaşamadım o ay.Geçmiş mesajları okudum genelde herkes kırmızı kartı görmüş zaten ümidim yoktu iyice dibe vurmus durumdayım bize umut olcak kimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?