Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ay çok sevindim canım. Sağlıkla daim olsun. Rica etsem o kötü değerler nasıldı yazar mısın
Deyerler tamam sifirdi canim.hic olu sperm bile yoktu.cok wukur tam 1 yil ve deyerler 11 faiz olunca ben hamile oldugumu oyrendim.ama hic umidim yoktu

Deyerler tamam sifirdi canim.hic olu sperm bile yoktu.cok wukur tam 1 yil ve deyerler 11 faiz olunca ben hamile oldugumu oyrendim.ama hic umidim yoktu
Oyyy maşallah ya. Ben hiç sizlanmayim o zaman. Çok mucizevi bisey olmus. Yalnız acayip merak ettim. Nerelisin :)

Ameliyattan 9 ay sonra hamile kaldım ben. Çok uğraştık ama. Tedaviler kürler. Olmaz dediğim ay oldu. Üstelik ilk kez hiç belirti yaşamadım o ay.
Canım rabbim devamını sağlıkla getirmeyi nasip etsin Tebrikler. Sizin değerler nasıldı

Canım rabbim devamını sağlıkla getirmeyi nasip etsin Tebrikler. Sizin değerler nasıldı
Değerler cok düşüktü ve umudum iyice azalmisti ameliyat sonrası iyilesme ya aş ama kalıci oldu. Biz artık tüp bebek karari almistık. Rahim filmi cekildim hatta. 1 ay sonra hamile kalmısım. Rahim filminden diyeceğim ama bir sorun cikmadi filmde. Çok şükür tabi çok skntı yaşadik. Her ay yaptığim testler hala aklima gelince dolar gözlerim.

Ameliyattan 9 ay sonra hamile kaldım ben. Çok uğraştık ama. Tedaviler kürler. Olmaz dediğim ay oldu. Üstelik ilk kez hiç belirti yaşamadım o ay.
Canım sende biliyorsun çok zorlu ve yıpratıcı bir süreç bende bazen çok üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor rica etsem ameliyattan önce ve sonraki değerlerini yazarmısın benim eşim ameliyat olmadan degerleri iyiydi luan ne durumda bilmiyoruz üç ay dolumca test yaptırcaz insallah gerek kalmaz esim suan neofortil birde damar acıcı bir ilaç kullanıyor onun dısında keçiboynuzukürü uyguluyor sende yaptıklarınızı anlatırmısın

Kızlar selamlar. Adetim geçti 2 gün. Ki ben hep bir hafta önce adet olurum. 9 gün geçmiş oluyo. Test yapıyorum 3 gundur şu hassas olanlardan.silik çıktı 3 tanesi. Hatta dorduncuyu suya tuttum acaba gölge mi diye hiic belirmedi bile. Tüp bebek ttansferimin 4. Günü aynı testten yaptırmıştım yani adete 7 gün kala bundan az koyu çıkmıştı. O zaman betam da 17 çıkmıştı. Yarın hemen kan vericem ama korkuyorum. Bu beta 17 den düşük herhalde öyleyse degerim de çok düşük. Bu kez de kimyasal gebelik yaşıyor olabilirim. dua edin lütfen. Teste güveniyorum inanılmaz hassas. Yada adet yaklasinca beta 5 e yakın çıkıyo bu test ondan boyke görünüyo. Bilemedim yahu

Canım hadi inşallah yarına güzel haberler verirsin, geç döllenme falan olup ondan silik çıkmıştır belki. Inşallah pozitif olur ve sağlıkla devamı gelir

doktorum hamile şansın çok düşük dediği bir arkadşımdan gebelik müjdesi aldım
canım neden olmasın ...
İnşallah tutmuştur bu ay....Hadi hayırlısı
müjdelerle gel

doktorum hamile şansın çok düşük dediği bir arkadşımdan gebelik müjdesi aldım
canım neden olmasın ...
İnşallah tutmuştur bu ay....Hadi hayırlısı
müjdelerle gel
Ay inşallah hepimize nasip olsun. Bu arada inanılmaz adet belirtileri de var bakalım ne olcak

Hayırlı haberlerle donersin inşallah canim

Canım. İnşallah vardir cok heycanlandim hadi hayirlsii testi atsaydin buraya keşke benim de adet günümde çok silikti atmistim buraya baya silik ti koyulaşır merak etme yükseldikçe

Yok canım akşam uzeriydi hep. Hiic dikkat etmedim vakte sabirsizligimdan

Elinde varsa bide sabah yap inşallah pozitif tir canım hayirlisiyla güzel haberi bizede ver

Evet canim bebis büyüyor bakalım 3ay bitecek hayirlsiiyla sizlerde yetişir arkamdan inşallah cabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…