- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
amin canım, Allah razı olsun, bir şeyler netleştikten sonra daha iyi oluyor insan. çok şükür dr umutsuz konuşmadı, Rabbim taşıyamayacağımız yük yüklemez, bu sıkıntılar varsa sabrım da var demekki, hastanede başka hastalarla konuştum, gerçekten zor durumda olan, bir umut kırıntısı bekleyen, mucize isteyen çiftler var. inşallah Rabbim bu konuda herkesin duasını kabul eder ya da yerine bu acıyı unutturacak mutluluklar nasip eder. senin bebiş de büyümüş maşallah, nasıl gidiyor hamilelikseyyah2015
Hadi hayırlısı olsun hakkinizda canım kafaya çok takma imkansız bişey yok, sizin için en hayırlısı ne işe o olacaktır emin ol
amin canım, Allah razı olsun, bir şeyler netleştikten sonra daha iyi oluyor insan. çok şükür dr umutsuz konuşmadı, Rabbim taşıyamayacağımız yük yüklemez, bu sıkıntılar varsa sabrım da var demekki, hastanede başka hastalarla konuştum, gerçekten zor durumda olan, bir umut kırıntısı bekleyen, mucize isteyen çiftler var. inşallah Rabbim bu konuda herkesin duasını kabul eder ya da yerine bu acıyı unutturacak mutluluklar nasip eder. senin bebiş de büyümüş maşallah, nasıl gidiyor hamilelik
Deherleriniz nasıldı ki canımArkadaşlar merhaba yeni üye oldum ben, aslında uzun zamandır takip ediyorum burda yazılanları, insanın bazen kendini anlayan, seninle aynı şeyleri yaşayan, aynı duyguları paylaşan birilerine o kadar çok ihtiyaç duyuyor ki.... Bu öyle zor bir süreç ki hepinizden destek bekliyorum... Biz 5 yıllık evliyiz 2 yıldır da bebeğimiz olmuyor, geçen yıl doktora gittik eşimle birlikte eşimde 3. derece varikosel çıktı ama doktorlar kendiliğinden olur dedi bu süreçte biz de 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini denedik ama sonuç negatif olunca eşim ameliyat olmaya karar verdi. Geçen yaz ameliyat oldu ve üstünden 8 ay geçti ve ben hiç hamile kalmadım. Son iki aydır da ovülasyon testlerini denedim ve gününü tutturduğumuzu düşünüyorum. Bu arada eşim prxeed kullandı 3 ay sonra bitkisel tedavilere yöneldik, ilaç çok pahalı olunca, keçiboynuzu kürü kullandı eşim, bu aralar çakşır otu diye bir şey keşfettik onu deniyoruz. Bana bi akıl verin doktora ne zaman gitmeliyiz, biraz daha kendi halinde olmasını mı beklemeliyiz?.. O kadar yoruldum, üzüldüm, hayal kırıklıkları yaşadım, o kadar yıprandım ki Allah hepimizin yardımcısı olsun
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz. dualrım seninleee.. ay ağlayasım geldiBu arada kızlar tahlil verdim sonuç bekliyorum. Sabah kalkamadim
değerlerimizi şu an tam olarak hatırlamıyorum ama eşimde sperm hareketsizliği sorunu var ileri hızlı a+b 35 olması gerekiyor birden fazla hastanede yaptırdık tahlilleri o yüzden farklı değerler çıktığı için aklımda kalan bu ve ameliyattan sonra hiç sperm testi yaptırmadıkDeherleriniz nasıldı ki canım
Ay canım sağolasın ama korkuyorum. Olumsuz olmasından, olumlu olup kötü şeyler yaşamaktan. Hoş olumsuz da olsa tüp bebeğe baslicam bu adetimleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz. dualrım seninleee.. ay ağlayasım geldi
canım hoşgeldin aramıza, vereceğin kararda yaşınız ve değerleriniz önemli faktör. biz bir buçuk yıllık evliyiz, bende bir problem yok, eşimin değerleri de sınırda, dr aşılama ya da tüp arasındayım dedi mesela. sen ve eşin tüm tahlilleri yaptırdınız mı? eğer her şey normalse belki beklenebilir, ama gebeliği zorlaştıran faktörler varsa bence beklemek zaman kaybı olabilir, bu benim şahsi fikrim tabiArkadaşlar merhaba yeni üye oldum ben, aslında uzun zamandır takip ediyorum burda yazılanları, insanın bazen kendini anlayan, seninle aynı şeyleri yaşayan, aynı duyguları paylaşan birilerine o kadar çok ihtiyaç duyuyor ki.... Bu öyle zor bir süreç ki hepinizden destek bekliyorum... Biz 5 yıllık evliyiz 2 yıldır da bebeğimiz olmuyor, geçen yıl doktora gittik eşimle birlikte eşimde 3. derece varikosel çıktı ama doktorlar kendiliğinden olur dedi bu süreçte biz de 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini denedik ama sonuç negatif olunca eşim ameliyat olmaya karar verdi. Geçen yaz ameliyat oldu ve üstünden 8 ay geçti ve ben hiç hamile kalmadım. Son iki aydır da ovülasyon testlerini denedim ve gününü tutturduğumuzu düşünüyorum. Bu arada eşim prxeed kullandı 3 ay sonra bitkisel tedavilere yöneldik, ilaç çok pahalı olunca, keçiboynuzu kürü kullandı eşim, bu aralar çakşır otu diye bir şey keşfettik onu deniyoruz. Bana bi akıl verin doktora ne zaman gitmeliyiz, biraz daha kendi halinde olmasını mı beklemeliyiz?.. O kadar yoruldum, üzüldüm, hayal kırıklıkları yaşadım, o kadar yıprandım ki Allah hepimizin yardımcısı olsun
tatlım inşallah hayırlı zamanda gelecek yavrular. ben de bi sonraki adeti bekliyorum, eşimle tüp bebek fikrine meyilliyiz ama dr ne karar verecek bakalımKızlar sonucum negatif dua edin. Hemen adet olup yavrularimi almak için tedaviye baslayim
Kızlar sonucum negatif dua edin. Hemen adet olup yavrularimi almak için tedaviye baslayim
ben de sana yazmıştım tam canım, vallahi aşılama bize mantıklı gelmedi. baya okudum ordan burdan, başarı şansı %15 diyor. zaten normalde de gebelik şansı %20. onun yerine %50 ihtimal olan tüp bebek daha mantıklı. hem eskisi kadar yıpratıcı bir süreci de yokmuşBende sonuçlar dibe vurmussa aşılamayı bile tavsiye etmiyorum. Direk tüp bebek.seyyah2015 tüp bebeğe başlayın da Yoldaş olalım birbirimize :)
Yok canım inan. Hatta çok heyecanlı oluyo. Sadece fazla yumurtan olursa opu dan sonra az sancı oluyo. Birde ilaçlar herkese duyarlılık yapmiyo yaparsa da şişkinlik gaz hafif sancı. Onlarda katlanilmicak şeyler değil. Çok korkuyordum ben. Ama şükür her şey iyi geçti düşük hariç. Şimdi 7 embriyomuz buzlukta bekliyor. Bu ay da ikisini alicam inşallahben de sana yazmıştım tam canım, vallahi aşılama bize mantıklı gelmedi. baya okudum ordan burdan, başarı şansı %15 diyor. zaten normalde de gebelik şansı %20. onun yerine %50 ihtimal olan tüp bebek daha mantıklı. hem eskisi kadar yıpratıcı bir süreci de yokmuş
anladım canım, peki bir seferde birden fazla embriyo oluşturulup donduruluyor mu mutlaka, neye göre karar veriliyorYok canım inan. Hatta çok heyecanlı oluyo. Sadece fazla yumurtan olursa opu dan sonra az sancı oluyo. Birde ilaçlar herkese duyarlılık yapmiyo yaparsa da şişkinlik gaz hafif sancı. Onlarda katlanilmicak şeyler değil. Çok korkuyordum ben. Ama şükür her şey iyi geçti düşük hariç. Şimdi 7 embriyomuz buzlukta bekliyor. Bu ay da ikisini alicam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?