Evet film gerekli elle de tespit edilebilir.Okuyunca acaba bu benım gelecek yazım mı dıye dusundum.
Merhaba
bılındıgı uzre benım 3. tedavıde olan bır oglum var ılk evlılıgımden.
2. evlılıgımde 3 kere gebelık yasadım.
ilkini biz aldırdık
ikincisi baska bır sebebten sonlandırıldı 14 haftalık
ücüncüde bos gebelık
doktor arastıralım dedı. Esımın sperm testını verebılmesı ıcın yatagı fılan ayırdım yeter artık dedım hem korunmuyor hem arastırtmıyor kendını kesınlıkle cok yıpratıcı bır surec katılıyorum. Neyse dedım sen benı oldurmek ıstıyorsun herhalde ya korun bıraklım pesını ya da korunmayacaksan gıt testı yaptır. Testı yaptırdı morfolojı 1 ılerı hareketlılık %8 . sorunu bende zannederken megerse ondaymıs . suanda urologa gıtmemız lazım ama bılıyorum kı gonullu degıl. bugun doktora gıttık doktor sabrınız varsa 3-4 ay deneyın yoksa dırek tup bebek yapalım dedı. adamlarda tup bebek olsun dıye hıc urologa gondermıyorlar dedım varıkosel fılmı cekılmesın mı bahcecıden tansel kaplancanla gecmısten olan bır hukukumuz var sagolsun dun oda testlerı yorumladıgında hormon ve varıkosel fılmı yapılsın sonucları bana mesajla ıletın dedı. Ama suanda 3-4 ay normal deneme kararı alındıgına gore esımın hıc zannetmıyorum kı kendılıgınde hadı urologa gıdelım desın. Bakalım benım surecım nasıl olacak. Buarada esım hormon tahlılınıde vermedı sorun yok bende sorun yok dıye dıye vermedı. Dusuna rtık sperm sonuucu cıkınca o da bı neye ugradıgını sasırdı gelen menıyı sperm sandıgı ıcın herhalde ne dıyım bakalım ne olacak.
neyse varıkosel fılmı cekılmelımı kızlar? morfolojıyı etkılermı varıkosel?
Morfolojı duzelebılırmı pekı? doktor hıc onermedı dırek tup bebek musterısı olarakmı baktı acaba dıyede dusundum hanı. ınsallah hıcbırıne kalmaz ama urologa bıle ıstersen gıt dedı. zaten esımınde canına mınnetEvet film gerekli elle de tespit edilebilir.
Morfolojiyi ve butum degerleri etkiler varikosel
haklısın canım, ovülasyon takibi her gün folik asit kullan derken her dakika bebek bizim aklımızda, eş faktörü kesinlikle önemli, doktorla kendisi de konuşmuyor mu, sonuçta amacın işkence yapmak değil ya, güzel bir şey için ortak bir çaba veriyorsunuz, Rabbim yardımcın olsun canım, insanların kişiliğini değiştiremiyoruz malesef, benim de annem bazen enerjimi düşürüyor ama artık dur demeyi öğrendim, eşimin varikosel olduğunu söylemedim, ilk kez bu ay doktora gidiyoruz, sebepsiz infertiliteymiş, beklememek için tüp bebek deneyeceğiz dedim, ertesi gün kafasında kurmuş kurmuş eşinden dolayı mı olmuyor, sende mi sorun var diye eşelemeye başladı, bir de konuşurken çok depresif ve neredeyse ağlayacak gibi konuşuyor. ben de kısa kesip konuyu değiştirdim. napalım insanları değiştiremeyiz ama kendi içimizde çok şeyi halledebiliriz. inşallah eşin de yola gelir de sana destek olmaya başlar, erkek için de kadın için de zor bir süreç
Düzelir bizim 2 ydi 70 oldu.Morfolojı duzelebılırmı pekı? doktor hıc onermedı dırek tup bebek musterısı olarakmı baktı acaba dıyede dusundum hanı. ınsallah hıcbırıne kalmaz ama urologa bıle ıstersen gıt dedı. zaten esımınde canına mınnet
fılm nasıl cekılıyor dıcemde testıslerdenmı cekılıyor esım cok sey degıl nasıl desem ınatcıDüzelir bizim 2 ydi 70 oldu.
Dna hasarıda vardı o da varikosel kaynaklı dedi.
Film cektirsin 2 veya 3.duzeyse ameliyat faydalı.ama 1.duzey cıkarsa genelde ameliyat önermiyorlar
Madem hastaneye gidiyorsun aşılama denesene xpreiaZ..tüp için krediyi bitmesini bekliyosun madem o zamana kadar 2 3 defa aşılama deneyebilirsin.degerler çok iyi ama forumda sebepsiz infertilite konularını okudukca aşılama ve tüpe daha sıcak bakmaya basladım.Yok canım sonuçları almaya bile beni yolluyor benimkiAyy sonuçlar bütün kederimi sildi gerçekten eşim de bişey çıkmasın da ben gider gelirim tedavi olurum onla uğraşmak zor olanı, spermiyogram normal çıkmış 2 hafta sonra dna hasar da iyi çıkarsa daha da ellemeyeceğim adamı ben kadın doğum kontrolüne başlayacağım önümüzdeki aya. Klomen vs ne gerekiyorsa başlayalım artık benim adıma.
Benim annem yokmuş gibi davranıyor, halimi hatrımı sormuyor dertleşmek isteğimde konuyu kapatıyor falan hangisi daha kötü bilemedim. Ama gidip gelip bilmemkimin çocuğu hamile imiş, kuzeninin çocuğu erkek imiş, falanca da 3 ay önce evlendi hamile imiş falan saçma sapan anlatıyor. Ama anne sonuçta bir iki tersledim ama şimdi hı öyle mi hayırlı olsun deyip geçiyorum.
Gülü seven dikenine katlanır.fılm nasıl cekılıyor dıcemde testıslerdenmı cekılıyor esım cok sey degıl nasıl desem ınatcı
morfolojının degısmesıne sasırdım bıze degısmez dedıler ama henuz urologla kesın gorusmedık
Okuyunca acaba bu benım gelecek yazım mı dıye dusundum.
Merhaba
bılındıgı uzre benım 3. tedavıde olan bır oglum var ılk evlılıgımden.
2. evlılıgımde 3 kere gebelık yasadım.
ilkini biz aldırdık
ikincisi baska bır sebebten sonlandırıldı 14 haftalık
ücüncüde bos gebelık
doktor arastıralım dedı. Esımın sperm testını verebılmesı ıcın yatagı fılan ayırdım yeter artık dedım hem korunmuyor hem arastırtmıyor kendını kesınlıkle cok yıpratıcı bır surec katılıyorum. Neyse dedım sen benı oldurmek ıstıyorsun herhalde ya korun bıraklım pesını ya da korunmayacaksan gıt testı yaptır. Testı yaptırdı morfolojı 1 ılerı hareketlılık %8 . sorunu bende zannederken megerse ondaymıs . suanda urologa gıtmemız lazım ama bılıyorum kı gonullu degıl. bugun doktora gıttık doktor sabrınız varsa 3-4 ay deneyın yoksa dırek tup bebek yapalım dedı. adamlarda tup bebek olsun dıye hıc urologa gondermıyorlar dedım varıkosel fılmı cekılmesın mı bahcecıden tansel kaplancanla gecmısten olan bır hukukumuz var sagolsun dun oda testlerı yorumladıgında hormon ve varıkosel fılmı yapılsın sonucları bana mesajla ıletın dedı. Ama suanda 3-4 ay normal deneme kararı alındıgına gore esımın hıc zannetmıyorum kı kendılıgınde hadı urologa gıdelım desın. Bakalım benım surecım nasıl olacak. Buarada esım hormon tahlılınıde vermedı sorun yok bende sorun yok dıye dıye vermedı. Dusuna rtık sperm sonuucu cıkınca o da bı neye ugradıgını sasırdı gelen menıyı sperm sandıgı ıcın herhalde ne dıyım bakalım ne olacak.
neyse varıkosel fılmı cekılmelımı kızlar? morfolojıyı etkılermı varıkosel?
Kızlar sonuç çıktıTOPLAM 87 milyon hız %75morfoloji %5
Çok şükür Rabbime yaaa
Yok canım ya nerdeeYa gerçekten birikiyor birikiyor ve insan bir noktada patlayacak gibi oluyor, ya ısrar eden çocuksuz yaşayamam diyen biziz sanki, onlar için ne kadar zorsa bizim için de öyle istemiyorum desin Tamam eyvallah ama o da yok. Bugün sabah test yaparken kabı alıp kafasında kırasım geldi gerçekten ya sabır deyip çıktım odadan. Neyse ki susmuşum test sonucu öyle berbat sanıp içim içimi kemirecekti.
Eşin elle muayene edildi mi senin peki? Doppler ile kesin derecesi falan belli olur. Sayı ve hıza etkili oluyor imiş ameliyat ama bizim morfoloji de yükselmiş 4 ay önce 3 tü bu teste göre 5 olmuş. Normali 4 ve üzeri olan sınıflandırmaya göre. Ameliyat olalı da 11. Aydayız
Az önce sonuçları beklerken dayanamadım gözlerim doldu eşim trip yaparken ağlamaklı olunca hemen özür dilemeler şakalar komiklikler çay çorba ikramları hediye alma teklifleri falan.. Demekki ben güçlü durdukça sinirini asabiyetini benden çıkarmaya çalışıyor, benim de güçsüz olduğumu anlayınca destek olması gerektiğini anlıyor.
Canım benim durumumu biliyorsun olmuyor değil düşüyor, o yüzden düz tüp bebek de değil bize önerilen cgh lı tüp bebek. Yani aşılama ile normal yolla denememiz arasında bir fark yok bizim için. Bir de takibe gideceğim yer çok ufak bir ilin hastanesi olacak, ilçeden ile gideceğim aşılama da yapıldığını sanmıyorum orda.Madem hastaneye gidiyorsun aşılama denesene xpreiaZ..tüp için krediyi bitmesini bekliyosun madem o zamana kadar 2 3 defa aşılama deneyebilirsin.degerler çok iyi ama forumda sebepsiz infertilite konularını okudukca aşılama ve tüpe daha sıcak bakmaya basladım.
sebepsiz olması daha yıpratıcıymış gercekten diğer turlu beklentim azdı en azından
Ameliyat öncesi eşimin inadı yüzünden araştırma hastanesinde verdik testi, sonuç 26 milyon sperm aktif 6 milyon hareket falan da kötü idi direk morfoloji yazmıyor idi. Işte meğer o zaman o testte yanlışmış. Makine de okutmuşlar ameliyat sonrası da yine öyle kötü çıkınca ısrar ettim eşim özelde verdi test resmen yarı yarıya fark vardı. Yani tam olarak ameliyat öncesi kaçtı bilmiyoruz. Sadece 4 ay önce 3 tü bunda 5 olmuş bunu biliyoruz güvenilir testler içindeAllah devamınıda nasıp etsın ınsallah.
Doktora gıdıp yumurta takıbını dusunuyormusunuz buarada? Bırde Morfolojı amelıyattan once kac ıdı?
Morfolojı etkılenmıyor dedı bana bugun doktor ama doktorda urolog degılAmeliyat öncesi eşimin inadı yüzünden araştırma hastanesinde verdik testi, sonuç 26 milyon sperm aktif 6 milyon hareket falan da kötü idi direk morfoloji yazmıyor idi. Işte meğer o zaman o testte yanlışmış. Makine de okutmuşlar ameliyat sonrası da yine öyle kötü çıkınca ısrar ettim eşim özelde verdi test resmen yarı yarıya fark vardı. Yani tam olarak ameliyat öncesi kaçtı bilmiyoruz. Sadece 4 ay önce 3 tü bunda 5 olmuş bunu biliyoruz güvenilir testler içinde
Bızede pgt'lı tup bebek dedıler 3-4 ay olmazsa normal yolla.Canım benim durumumu biliyorsun olmuyor değil düşüyor, o yüzden düz tüp bebek de değil bize önerilen cgh lı tüp bebek. Yani aşılama ile normal yolla denememiz arasında bir fark yok bizim için. Bir de takibe gideceğim yer çok ufak bir ilin hastanesi olacak, ilçeden ile gideceğim aşılama da yapıldığını sanmıyorum orda.
Aşılama tüp işleri için en az 1 sene daha beklememiz gerek. Tayin durumumuz var bir ay sonra belli olacak büyük şehir olursa gittiğimiz zaman için düşünebiliriz onları
Ay cok şükür canım içim rahatladı valla bende korkmaya baslamıstım eşimfede öle olur diye sükürki sonucun iyi ameliyat olalı nekadar oldu canım olmadan önceki değerleriniz neydiKızlar sonuç çıktıTOPLAM 87 milyon hız %75morfoloji %5
Çok şükür Rabbime yaaa
Canım benim durumumu biliyorsun olmuyor değil düşüyor, o yüzden düz tüp bebek de değil bize önerilen cgh lı tüp bebek. Yani aşılama ile normal yolla denememiz arasında bir fark yok bizim için. Bir de takibe gideceğim yer çok ufak bir ilin hastanesi olacak, ilçeden ile gideceğim aşılama da yapıldığını sanmıyorum orda.
Aşılama tüp işleri için en az 1 sene daha beklememiz gerek. Tayin durumumuz var bir ay sonra belli olacak büyük şehir olursa gittiğimiz zaman için düşünebiliriz onları
harika tatlım, gözünüz aydın , çok sevindimKızlar sonuç çıktıTOPLAM 87 milyon hız %75morfoloji %5
Çok şükür Rabbime yaaa
Benim de 2 kimyasal bir de kürtaj var 2.5 senede. Işte 1 senedir de hamilelik olmuyor. Morfoloji yi ben de etkilemiyor diye biliyordum ama artan başka arkadaşlar da var diye biliyorumMorfolojı etkılenmıyor dedı bana bugun doktor ama doktorda urolog degıl
ılgınc yahu sasırdım dogrusu ınsallah hep boyle hersey cok guzel gıder
senınde dusuklerın var sanırım dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?