Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba rahim filmini çektirdim öyle çok ağrıli Bişey değildi ama ilac vücuduna enjekte edilirken bi karın ağrısı oldu. Sonuçları doktora gösterdik hidrosalpinks var dedi. İki aşılama deniycez olmazsa tüp bebek öncesi biri operasyon olursun dedi. Ciddi bişey mi dedim merak etme sorun yok dedi ama aklıma takıldı işte. Bilen var mıdır acaba bunu

Seyyah 2015 çok sevindim degerlerinizin duzelmesine inşallah kendiliğinden gelir bebişleriniz

Arkadaşlar merhaba 1 haftadr giremiyor dum iş güç yogunluktan Rabbim hepimizi sevindirsin insallah bizde bugün doktora gittik 16 mayıs a ameliyat randevusu aldık ama bir arkadas ameliyatın gerekli olmadığını yazmış yani kadn dogmcunun oyle söylediğini kafam karıştı simdi sizler ne düşüyorsunuz önce böyle bi sorun varaa onu ortadan kaldırmak gerekmez mi Cok sıkıntılı bir süreç rabbim yarmdcimz olsun

Canım sonuclarınız iiyi ileri hız yüzde kaç ve ml de kaç milyon sayısı yazarmısın bana doktor ileri hızlı en az 6 milyon olmalı ml de demişti
canım eşim test sonucunu hemşireye vermiş dosyamıza eklemiş kadın. o kadar ayrıntı var mı bilmiyorum, eşim tek başına gitti bu sefer, ben olsaydım yazardım kağıttaki her şeyi :)

haklısın canım, bana kalsa biraz daha zamana bırakırım ama çevreden çok bunaldım artık. insanlar eskiden bebek yok mu derlerdi, şimdi çekinmeden doktora gittiniz mi diyorlar, iki günlük tatilim burnumdan geldi, diken üstünde şimdi kim doktoru soracak diye bekledim

canım eşim test sonucunu hemşireye vermiş dosyamıza eklemiş kadın. o kadar ayrıntı var mı bilmiyorum, eşim tek başına gitti bu sefer, ben olsaydım yazardım kağıttaki her şeyi :)
Anladım canım hakkınızda hayıtlısı olsun bende eşimin durumunu cok merak ediyorum ama daha üç ayın dolmasına var beklemek zorundayız bir doktor bana ilişkiden sonra kalktıgında spermler geri bosalıyorsa varikoseldir demişti bende hala devam ediyor bu duru sizdede öylemi kalktıgımda geri bosalıyorbazen az bazen çok birde bazen bir iki saat geçiyor tekrar sanki bosalıyor gibi birşeyler

Bende hep bosaliyo o. Normal sanıyordum ben hastaliktanmiymis :)) seyyah2015 canım değerler çok guzelki. Çok sevindim. Tatlım tupe geçme bence hemen. Az sabır

bana eşimin doktoru değilde baska bir doktor demişti eşim bosaldıgında spermler ileri gidemez oldugu yere akar bu yüzden sen kalktıgın gibi geri gelir demişti biz ilk korunmayı bıraktıgımızda bu konuyu intenetten arastırmıstım normal yazıızyordu herkes belkide varikosel olunca daha cok akıyor bilemiyorum ama benden hala akıyr kalktıgımda

bize öyle bir şey demedi doktor. ama öyle bir şey olduğunu sanmıyorum canım, normalde de geri geliyordu, ameliyattan ya da değerler düzeldikten sonra dikkatimi çekecek kadar olmadı.

Bende hep bosaliyo o. Normal sanıyordum ben hastaliktanmiymis :)) seyyah2015 canım değerler çok guzelki. Çok sevindim. Tatlım tupe geçme bence hemen. Az sabır
sağolasın canım :) haklısın sabretmek gerek, bakalım doktorumuz ne diyecek, bu ay yumurtlamayı kaçırdık test yaptırcaz diye ve bu ay bebek meselesinden başka koşturmamız gereken 2-3 iş var. takvimimizi nasıl belirleyeceğiz hiç bilmiyorum

canım herkesde akıyor fazlasi dışarı akarmis ben iliskiden sonra kalkmiyorum sabaha kadar sabah olunca kalkinca dışarı cikan çıkıyor...

Kızlar çok bunaldım herkes hamile yada doğum yapıyor cok güzel hani istemedigimden degil ama bizim sonumuz ne olcak artık n umudum var nede başka bişey hicbiseyden mutlu olamıyorum her ay aynı sonla karşılaşmak yıpratıyor beni sabrım kalmiyo tüp bebek aşılama korkumda var ne olcak bu böyle yaa offfffff

Canım benim.....İnsan çok üzülüyor ama elden ne gelirki ne çare varsa denemekten başka...

Hayırlısı Allahtan...Geçen bir bebek arabası gördüm ister istemez bebeğe baktım...
Bebek down sendromluydu içten içe üzüldüm.Sonra annesine baktım kadın hamile...
Ya ikinci bebek de down sendromlu olursa
inşallah 2. bebek de down sendromlu olmaz diye dua ettim.
Herkesin sınavı başka canım...çekenler anlar..
İnşallah biz de sağlıklı bebeklere kavuşuruz anne olma heyecanını yaşarız.
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
Umudunu yitirme

canım sabır sabır, bebek konusunda en çok bu lazım bize. hamile haberi gelmese bile her yer bebek mağazalarıyla cicili bicili bebek eşyalarıyla dolu. uzun süredir dikkatimi çeken diğer şey ise anne olanların sürekli annelikten başka güzel bir şey yokmuş gibi paylaşım yapması, tam tersi annelik bizim sadece bir yönümüz, bunu unutmamak lazım. korku konusunda ben de öyleydim canım ama valla gözümü kararttım. youtube da bu işlemleri animasyonla filan anlatan videolar var. izlerken korkumu unuttum duygulandım, gözlerim doldu. o anlara şahitlik etmek elbet daha da güzel olacaktır. zaten çok fazla acı duyacaksan anesteziyle ya da başka yöntemlerle kolaylaştırırlar. inşallah güzel haberler gelecek buraya da, gönlünü ferah tutmaya çalış

canım sonuçlar gayet iyi sen neden umutsuz konuştun ki? ilk değerleriniz nasıldı?

Sagolasin cnm dedigin dogru herkesin bi sınavı var iste bugün resmen coktum kizlar 45 milyonla basladik ameliyat sonrasi dustugumuz hale bakin 32 milyondu simdide 20 milyona düşmüş ne gelir ki elinden kimseye derdimi anlatamiyorum aglamaktan dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden napicam ben yaa 21 22 yaşındayım yasadiklarim ağır geliyo artik

21 yaşında mısın? Kaç senedir evlisin ki sen?

Kızlar eşimin 5 mayısta randevusu var tahminen bi sonraki hafta sperm testi için randevu verirler.arastırmada kruger olarak yapılacak.içten içe çok korkuyorum sonuçlar iyi çıkmazsa diye.bu stres bizi öldürecek Allah hepimizin yardımcısı olsun :-(

Guzel Gun bak ne güzel nikin var. Ben 30 yaşındayım. 3 yildir bu savaşı veriyorum. 4 yıldır evliyim. Bir sürü tedaviden sonra ameliyat aşılama... tüp bebeğe geçtim ve düşük yaptım. İnan negatif olsa o kadar uzulmezdik sanırım. Ben dahil burdaki herkesin anneligi tadacagina yürekten inanıyorum ama normal ama en kötü ihtimalle tüp bebek. Lakin olacak. Yasin çoook genç çok güzel. Ha bu aşamalardan geçiyoruz inan stresinden kolay asilamasi da tüp bebeği de. Hatta zevkli ve heyecanlı. Her anina şahit oluyorsun. Ama cidden beterin beteri var ben tedavim esnasında tüp bebek yaptiranlara bile giptayla bakanları gördüm. Onu da yaptiramayanlar var. Yok yumurtasi olmuyo yok azosperm falan filan. Varikosel e nankör derim ama en kolayı kısırlıkta. Kalbini hiic daraltma. Ha bu arada o çocuk görünce, hamile görünce uzulmeler geçiyo hiç biri daim değil. Çünkü Allah insanı gerçeğine donderiyor. Senin nezdinde tüm arkadaşlarıma söylüyorum. Belli bir zaman normal olmuyorsa geçelim tup bebeğe. Öyle ulaşılması yapılması zor bir tedavi değil. Ben ikinci tedavimdeyim. Rabbim nasip ederse 3 mayista transfer olacak. Velhasili kelam sukretmek gerek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…