Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok sagolasın inan çok güzel yazmissin bizimde kaderimiz böyleymiş demekten kendimi alı koyamiyorum.Ben size şöyle anlatayım kendimi ben 21 yasindayim eşim aralıkta ameliyat oldu bir yildirda bebek istiyoruz olmuyo diye muaneye gittigimizde çıktı hiç aklımıza gelmemişti dogrusu varikosel diyede bişey bilmiyoduk burasi bnm için umut yeri oldu normalde içine kapanigim bu konuda kimseyle konusamadigim icin çok iyi geliyo burası önlisans mezunuyum herkes evde nsl vakit geciriyosun bugün naptin çocuk var mi sorularindan çok bunldim herkes bi beklenti içinde yaşımin küçük olması sebebiyle heralde.Iste evde sıkılmıyor musun bi çocuğun olsa fena olmaz mi sorularindan gına geldi bunaliyorum mutlu olamiyorum biliyorum büyük bi sınav içindeyiz sabır lazım ama 12 aydan bu zamana kadar çocuk bekleyim her adet gördüğümde hayattan umudum kalmıyor sonra duzeliyorum diger aya ümit bagliyorum daha erken farkindayim aralikta ameliyat oldu eşim şurada 6 ayın bitimini bekleyip aşılama düşünüyorum 1 yıl bekleyecek mecalim kalmadı doktorumuz 1 yıl bekleyin demiş bibyil daha beklersem olmasa bi yıl kaybolmasini istemiyorum onca korkuma rağmen bekleyip sonuca göre aşılama denemelimiyim çok uzun oldu kusura.bakmayın simdiden teşekkür ediyorum

Biz sırf içimizde kalmasın diye 0 hareketle aşılama denemistik canım. 5 10 ileri hareket varsa yapın tabi aşılama. Allah hemen versin ama olmazsa ben senin yerinde olsam tüp bebek için de 1 buçuk iki yıl beklerim.

canım sonuçlar gayet iyi sen neden umutsuz konuştun ki? ilk değerleriniz nasıldı?
canım haklısın o gün biraz duygusaldım panik yaptım :) ama şöyle bir durum var aslında bu son merkezde ilk yaptırdığımız test sınırın altında çıktı. aynı merkezde ikinci yaptırdığımız test normal çıktı. medicana da yaptırdığımız testte sayı fazlaydı sadece, 252 milyondu

günaydın arkadaşlar, bu ay yumurtlama takibi yapmadım takvime göre bakarsak yumurtlamayı da yakalayamadık. koşturmacalar, eşimin tam yumurtlama zamanı test vermesi filan derken kaçtı gitti. normalde 14-16. günlerde yumurtlardım, dün 18. gündü ama akıntım 16-17. günler olduğu için acep dün mü yumurtladım. kasıkta batma ve sırtımda hafif bir ateş hissettim dün gün boyu. eğer öyleyse dünkü çalışma tam denk geldi demektir. kafamda deli sorular

Arkadaşlar eşim varikoseli ameliyatsız halletti. sayı ve hız sorunu vardı. At kestanesi kapsülü ve gotu kola,at kestanesi,üzüm çekirdeği kapsülü kullandı. Bunun yanında bitkisel karışım vardı bal ile karıştırılan çok ucuza mal oluyor. 1 paketini 25 liraya almıştı faydası olunca 3 paket birden aldı. fakat o 3 paketi kullanmaya gerek kalmadan hamile kaldım. at kestanesini de kesinlikle denesin eşiniz.

canım en azından yaş olarak gençsin...
önünde uzun yıllar var
ben senden 10 yaş büyüğüm ve hala bebeğim yok
sen on yıla 3.sünü bile doğrurursun
Allah en ummadık zamanda kapılar açar

Varikosel ameleliyatsiz giden bi hastalık değil ki. Belki ona bağlı değerler duzelmistir. Değerler neydi sonra ne oldu?

Varikosel ameleliyatsiz giden bi hastalık değil ki. Belki ona bağlı değerler duzelmistir. Değerler neydi sonra ne oldu?

tabiki ameliyatsız düzelmedi damarlar ama, eşim damarlarının küçüldüğünü ve ağrısının kalmadığını söylüyordu. Akabinde o ay hamile kaldım zaten. Daha önceki testlerde sperm sayısı 2 milyon hız 25% çıkıyordu.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin. Belki almisindir. Hareket varmış sizde sayı da düzeliyor bir şekilde hareket olunca. Bizim 1 yıl geçti hep 0 hep 0

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin. Belki almisindir. Hareket varmış sizde sayı da düzeliyor bir şekilde hareket olunca. Bizim 1 yıl geçti hep 0 hep 0
sağol canım. inşallah darısı senin başına. Bence saraçoğlu ile görüş eşim 3 aşamalı kür de kullandı baya faydası oldu. Belki size de faydası olur.

sağol canım. inşallah darısı senin başına. Bence saraçoğlu ile görüş eşim 3 aşamalı kür de kullandı baya faydası oldu. Belki size de faydası olur.
Şimdi ikinci tüp bebek tedavimdeyim. 3 mayista transfer olacak. Allah korusun olumsuz olursa dondurulmuş embriyolarimi hep kullanmayı istiyorum. Çünkü hali hazirda bebek olunca insan onlara kavuşmak istiyo :)

Şimdi ikinci tüp bebek tedavimdeyim. 3 mayista transfer olacak. Allah korusun olumsuz olursa dondurulmuş embriyolarimi hep kullanmayı istiyorum. Çünkü hali hazirda bebek olunca insan onlara kavuşmak istiyo :)
Evet bizim de var dondurulmuşlar 3 tane :) kardan adamlar bekliyor :)

aynen canım sıfır olunca insan daha bir ümitsiz oluyor
ama buna rağmen hamile kalanlar olabiliyor..

inşallah bebeklerine kavuşursun canım
ler dedim ikiz mi olacak ne :)

inşallah bebeklerine kavuşursun canım
ler dedim ikiz mi olacak ne :)
Canım ya aslında bende pko-troid-kilo üçlüsü var başta pko ya önemli değil dendi de etkiliyor bence demek ki. Gerçi troid kontrol altında. Bilmiyorum bu da sorun gibi görünüyor. Vlla ikizi de istiyorum. İnşallah olur:) pozitif alınca da korku bitmiyor ki yok düzenli artacak mi yok devam edecek mi. İlk dusugumden sonra bu korkum da oldu. İnşallah güzel ilerler bu kez

Arkadaşalr merhaba,
Pazartesi günü eşim sol taraftan varikosel ameliyatı oldu. Şimdi iyileşme sürecinde. Üç ay sonra spermiyogram vericekmiş. Bu üç aylık süreçte kür veya ilaç kullanan oldu mu?
Eşimin morfolojisi 3 tü. Doktor ona çocuğun olsun olmasın bu ameliyatı olman lazım demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…