Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim aslında kimyasal bence. Testler git gide siliklesti çünkü

Kan testi yaptırdın mi canım ben çok umutluydum senden bu kez olacak diye peki neden negatif oluyo o arastiriliyomu acaba ne desek boş sana suan kendimden biliyorum hiç bi teselli söz seni rahatlatmicak inşallah daha fazla bekletmez bebisler sizi dilimden sadece bu çıkıyo ne kadar zor olduğunu ta içimde yaşıyorum inan

2.54 çıktı tatlım. Nasip yaa arastirilacaksa da biraz ara5vermek istiyorum

Canım bencede biraz ara verip kafanı dağıritmaya calıs brnim yengemde tüp bebekten sonra dogal yolla hamile kaldı düşünmedi ve dua etti bol bol sende öyle yap Allah bizede birgün nasip edecek insallah bu duyguları yasamayı bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz hepimiz heray aynı üzüntüleri yasıyoruz dısardan takma demesi kolay ama takılıyor işte

kızlar bende 6 gün varken hassas erken gebelik testi yapmıştım negative çıktı.
şuan bat a 4 gün var.
testten sonra tabiki umutlarım yok oldu.
ameliyattan sonra 5. ayda böyle geçti.
kendime ve hepimize sabır diliyorum Cuma saati.
AMİN.

İlk denemen miydi tüp için arkadaşım? Hayırlısı ile gelsin bebeğin inşallah. Ben de civardayım da hangi doktorla olacak tedavin? Ufuk hocayı duydum baya.
canım ben ufuk beyle öngörüşme yaptım ama hasan beyi sectim:)

canım hayırlısı inşallah üzmemeye çalış. benim bu ay adet 7 gün geçtü ilkk kez hayatımda. adet olunca üzüldüm ama dedimki eksiksiz ksusursuz olsunda 1 ay 2 ay 3 ay nasip ne zamnsa o zamn olsun. rabbbim sabrını artırsın.

herşey yolunda gitsin , bebeğinin gelişine vesile olsun inşallah...
amin canım allah razı olsun. ufuk bey eşimin sonucunu gördüğünde tüp bebek şansı %50 civarındadır ama sizin değerlerinize göre bu değer daha da azalıyor dedi. çok umutlu değil ama dua ile başlıyorum hayırlısı allahtan.

canım nasıl böyle birşey oldu anlamadım ama çok üzüldüm...
Nasipten öte yol yok...
çok yoruldun üzüldün..inşallah rabbim en yakın zamanda kapılar açar...

Hanımlar ameliyattan nekadar sonra test yaptırmıstınız subat 11 de olmustu eşim suan hastayım bir ay daha beklemelimiyim
Cnm eger merak ediyosaniz ve kullandiginiz ilac veya kür varsa eşin bi test yaptirsin ki dogru yolda mi ilerliyosunuz en azindan ondan emin okursunuz..bizim 5 ayimiz 3 ayimizda yaptirdik 42 mil 36 mil.düşmüş fakat hareketlilik artmış en azından bi deneyin derim düşük çıkması normal 6 ayda tam yeniliyomus kendini zaten yüksek cikarsada 6 aya gelmeden hamiş olursun inşallah denemekte fayda var

Ayy cnm bnm yaa Allah senden razı olsun onemseyip cvp verdigin icin ugrasmissin da. Dedigin dogru bizde guvenmedik test sonuclarina devlet özel hepsine gittik..bizdede farkli çıktı acaba 6 ay dolmadigi için mi bilemedim sayi düştü ameliyat oncesine göre biraz da olsa hareketlilik artmis...bende bi sorayim dedim hani hepimiz birbirimizin halinden çok iyi anliyoruz

canım ne demek, cümlemizden razı olsun, bugün hastaneye gittim ama değerlere bakmaya fırsat olmadı malesef. altı ay içerisinde değerlerde oynama olurmuş canım, siz vitamin kür filan kullanıyosanız devam edin, sprem örneği verdiği ortam, eşinin psikolojisi, merkezin donanımlı olması vs her şey etkiliyor değerleri

selam canımlar, bu ay aşılama deneyeceğiz inşallah. bugün kan tahlili verdim, ultrasonla baktılar, problem yok çok şükür. pazartesiden cumaya kadar klomen hapı verdi onu kullanıcam. sonra diğer pazartesi tekrar kontrole gidicem inşallah. annemle tartıştık filan derken moralim bozuktu, dedim heralde hastaneye gidince ağlarım. ama hastaneye gidince bana bir cesaret geliyor eşim çalışıyordu tek başıma gittim, sakin sakin diğer hastalarla kaynaşa kaynaşa atlattım bugünü de elhamdülillah her ay sanki sabrım kalmamış gibi patlamalara geliyorum ama iş başa düşünce paşa paşa sabrediyorum. geçen ay tüp yapıcam diye pirelenmiştim hatırlarsanız ama şimdi diyorum iki ay aşılama denerim dişimi sıkar sabrederim. bu arada hastalardan birinden şey öğrendim, eczanelerde marmelat kıvamında keçiboynuzu satılıyormuş, belirli bir marka söylemedi ama tahta kaşığı da paketin içinde yer alan şişe şeklinde bir ürünmüş. biz kaynatılıp içilen kürden yapmaya çalışmıştık ama kötü koktuğu için eşim içemedi, ama bu marmelat tatlıymış aklınızda bulunsun. ayrıca keçiboynuzu biz kadınlar için zararlıymış sanırım fsh hormonumuzu olumsuz etkiliyormuş. öyle işte, görüşürük

Sonuç negatif kızlar
tatlım geçmiş olsun, Rabbim sabır versin, böyle durumlarda söyleyecek şey bulmak zor, ama duygularını içimde hissediyorum, Rabbim inşallah bu zamanlarını en güzel şekilde mükafatlandırır, ki ben inanıyorum, Rabbim bir yerden sıkıntı veriyorsa başka yerden mutlaka hayrını verir. acını yaşa ama kendine de iyi bak olur mu

canım biz yaklaşık 100 gün olduğunda yaptırmıştık
Bizde yapyırırsak pazrtesi gün yaptırabiliriz ozamanda 95,gün oluyor ama test çok düşük çıkar diye çok korkuyorum eşim ozaman yıkılır bira daha bekleyelim desek yumurtlama günüydü falan derken ramazan geliyor çokta merak ediyorum durumu acıkcası çok kararsızım bukonuda nekadar merak etsemde eşimin üzülmesinden korkuyorum

Evet canım ameliyttan birbucuk ay sonra bir ay kadar keçibpynuzu kürü uyguladık onun dısında eşim suan neofortil kıllanıuor 22 günü kaldı bitmesine

Tamam cnm aklimda bulunsun önemli bi konuya degindin aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…