Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canım ameliyttan birbucuk ay sonra bir ay kadar keçibpynuzu kürü uyguladık onun dısında eşim suan neofortil kıllanıuor 22 günü kaldı bitmesine
Ramazana yakın test verin cnm ramazana bırakmayın hiç üzülme onunda sabrı oluyo bu sefer 6. ay düzelir psikolojisiyle unutuyosun bile bnde eşim üzülür diyodum ama o kadar uzulmedi doktor 6 ay sonrasi belli olur demiş çünkü neofortil neye iyi geliyo biliyo musun cnm bize emodex verdiler

canım hiç sıkmayın canınızı, bak bizim ameliyattan sonra ilk test sıfır çıktı, hiç bir değer yoktu formda düşün. eşim doğal olarak karalar bağladı doktor kesin konuşup çocuğunuz olmaz filan demiş. ama sakin kalmak sabretmek önemli, en fazla 15 gün bekleyip testi yenilersiniz zor bişey değil sonuçta, hem doktor ona göre vitamin filan verir

Neofortil ek vitamin diye biliyorum canım doktor onu önerdi bize 400 tl ye aldık ilaçlar ameliyat bize baya pahaloya maloldu insallah sonuclarını alırız hepimiz sizin ilaç nasıl bir ilaç nezamandır kullanıyor eşin benimki ameliyattan onbes yirmi gün sonra kullanmaya basladı

Aynen canım bende eşimle konusayım olmazsa ramazandan önce birdaha yenileriz testi

2.54 çıktı tatlım. Nasip yaa arastirilacaksa da biraz ara5vermek istiyorum

Hmm canım benim biraz kafanı dinle kendini iyi hissettiginde tekrar başlarsın hayirlsiiyla inşallah zamanını bekliyor inan herseyin zamanı var benimde bi çok sorunum varken oldu diyorum zamaniymis yoksa neler Neler yaptım o aylarda olmadı rabbim izniyle zamanı gelince engel tanımadan olacak bunu düşün hiç yorma kafanı sen kendine iyi bak önemli olan o

Arkadaşlar benimde eşim pazartesi ameliyat olcak Ben buranın enerjisine sizlerin dualariniza çok güveniyorum Rabbim insaallah hepimizi sevindirsin güzel sağlıklı bebisler nasip etsin bizlere bugünleri bu huzunleri geride bırAkıp mutlulukla yaşayalım

Amin
Amin cnm inşallah. .. Duamizda olursun Allah bütün ameliyat olacaklarin yardimcisi olsun..Hiç endiselenme Rabbim yardım ediyo bi kaç gün içinde eşin ayaga kalkar zor değil gerçekten sen işi saglama al cnm amrliyattan sonra doktorunuz ilac ne verirse onu kullanin ve keciboynuzu kuru veya k.boynuzu soğuk prezi kullanin ben biraz geç başladım başta bilgim yoktu o yüzden sanslisin cnm ınşallah hayirli haberlerini alırız

Rabbim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin canım endişe edicek hiçbişey yok benim eşim öplen ameliyat oldu dört bes saat sonra taburcu olduk ve hiç ağrısı olmadı çok şükür içini ferah tut ve korksan dahi eşine belli etme onlar bizden daha çok korkuyor emin ol benim eşim bana belli etmemeye çalıltı ama bacakları elleri titriyordu hani amdliyata girmeden kağıt imzalatıyorlarya eşim onu elleri titreyecek imzaladı hiç gitmiyor o an gözümün önünden ama geçti çok şükür suan degerlerimiz ne durumda bilmiyorum pazartesi test yaptırmayı düşünüyoruz

Hadi hayirlisi trabzonda mi yapilacak ameliyatin

Ona başlamıştık canim hunnap markaninkine 1 aydir kullaniyorz birda promotil die bingda takviyesi vardı daha oncesinde vermişti doktorumuz bir kismi duruyor onu ameliyattan sonra mi devam etsek ki cok
Teşekkür edrrim canim ya Allah razı olsun hepinizden 1 aydir hunnap marka pekmezden kullanıyor esim daha once promotil die bi gida takviyesi vermisti doktr bir kismi kalmisti ona ameliytttn sonra mi devam etsek acaba

Cok teşekkür ederim hayırlısı ile atlatalım onunda en büyük destekcisi benim birbirimize kenetlenmiş durumdayiz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaallah

Arkadaslar bir şey daha daniscam size biz 2015 haziran ayindan beri uğraşıyoruz ilk doktora gittigimiz de hic bir sorun yok dediler felan oyalandik 2016 ocak ayinda ben dayanamayip artik klomen+ovitrell yaptrdm o ayda. Sonra olmaynca yine tekrar doktora gtmedim sag tarafimda 22 mm capinda yumurta oluşmuştu ama olmadi sonra esim tekarr test yaptrm dedi varikosel çıktı ama bizim degerlerimiz çok düşük olmadığı halde ileri derecede çıktı neyse ben bu ayin 2 nde adet oldum ama nasıl bir ağrı kadin doğum acile gttim orda doktor pko dan şüphelendi sonra hemen ertesi gun özel hastaneye gttm oda 19 mm capinda folikul kisti gördü ilac başladı ama öncesinde kontrollerimde hic boyle bisey soylenmdi bana kafam con karıştı bu catlatma tedavisinden sonra olusmuş olabilir başına böyle bi durum gelen varmi acaba

Canım yanlıs yönlendirmek istemem ama bildiüim.kadarıyla bazılarında klomenden sonra kist olusabiliyor o yüzden doktorlar ara veriyor tedaviye olmadıgında benimde eşimin değerleri kötü değil ama benim eiimdede ileri derece varikosrlçıktı doktor bize varikoselin derecesi önemşi değil önemli olan vucuda verdiği hasar dedi yani birinci derece varikosel olup degeri sıfırda olabilir dördüncü derece olup değeri iyide benim eşimde dördüncü derece çıktı ama değerleri iyiydi eşinin degerlerini yazarmısın karsılastıralım

Merhaba seyyah2015 biz de bu ay aşılamaya başlayacağız, benim iğne tedavisi olacak yalnız. Doktor adetin 2. günü gel dedi ama dün ya da bugün adet olmam gerekiyordu hala olmadım. Bu ay soğan kürü uygulamıştım acaba ondan gecikmiş olabilir mi? İlk defa adetimin gelmesini dört gözle bekledim:)

canım inşallah güzel hayırlı bir sonuç alırız, soğan kürü etkilemiş olabilir ama başka şeylerde olabilir, malum adet meselesi havadan sudan bile etkilenebiliyor. ben de geçen ay rahim filminden sonra antibiyotik kullandım muhtemelen o yüzden 2 gün gecikti benim de. ama hormonlarım normal çıktı. senin ilk aşılaman mı?

Ben de bu ay rahim filmi çektirdim ve antibiyotik kullandım ama antibiyotik adet düzenini etkiler mi bilemiyorum. Benim ilk aşılamam olacak ama hormon testi falan istemedi doktor. Tüplerimde sıvı varmış öyle söyledi doktor, pek ümidim yok aşılamadan tüp bebeğe kalacak benim bebek sanırım hakkımızda hayırlısı. Senin ilk aşılaman mı

evet canım ilk olacak inşallah, hormon testi dediğim kanda bakılan hormonlar, lh fsh filan. geç de olsa erken de olsa hayırlısı olsun canım, bu ay olmasın da öbür ay olsun ama sağlıkla hayırla gelsin inşallah. üç ay filan çevremdeki bir iki kişi hariç herkese ertelediğimizi söyleyeceğiz, gerçekten kafam 2-3 gündür daha rahat

En doğrusunu yapmışsın erteleme fikriyle. Biz kimseye söylemedik hatta aileler bile bilmiyor. İnsanlar bilmedikleri halde soru yağmuruna tutuyorlar, yok yaşın geldi hatta geçiyor bile, düşün artık, sonra pişman olursun da vs vs bitmiyor yani. Biz de daha düşünmüyoruz diyoruz o halde böyle, anlatmamak en güzeli. Sadece bir arkadaşım biliyor onunla da geçen dertleşirken epey ağladım, demek ki dedim insanlar bilse her birine anlatırken ayrı ağlarım heralde neyse, demem o ki herkes her şeyi bilmesin. Kimin evinde ne olduğunu neler yaşandığını kim biliyor ki öyle değil mi? Bişey sorcam aşılama tahminen kaçıncı gün oluyor, bana adetinin 2. günü gel iğne tedavisine başlayalım dedi doktor ve 5 tane iğne var günde bir tane. İğneler bittikten sonra kaçıncı gün aşılama yapılıyor?

Hanımlar perşembe öğleden sonra adet olmustum bugün üçümcü günüm fakat çok kanama oluyorum neden olabilir ped dayandıramıyorum lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…