Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım aynı bende sahurda yedim kırmızı kartı zaten yatarken agrılarım baslamıstı buay bende klomen deneyecegim doktor eşimin değerlerine de iyi dedi bakalım önümüzdeki ayda olmazsa rahim filmi çektircem eşim ameliyat olalı tam dört ay oldu aslında erken ama içim genede rahat değik ister istemez yiyip bitiriyorum kendimi ben ne yaparsam yapayım şüphesizki rabbim nasip edince olacak bunu bilmeme ragmen neden bu kadar üzülüyorum anlamıyorum bazen cok yıpranıyorum ve kimse beni anlamıyor bunu yasamayan bilmiyor Allah düşmanıma bile yasatmasın çok zor

yaaa üzüldüm şimdi arkadaşım.... haber varmı senden diye girdim siteye. hayırlısı allahtan dua edlim birbirimize.

Canım eşinin değerleri iyiye gidiosa sende dene tabi ek yöntemleri biz daha ameliyattan sonra hiç test yaptırmadığımız için eşimin değerleri ne durumda ne yapmalıyız bundan sonraki süreçte bilmiyoruz oyüzden de bir adım atamıyoruz tabi temmuza kaldı bizim herşey eşim testi o zaman yaptırcak bizde duruma göre yol alıcaz tekrardan bakalım değerler ne durumda yükseldimi yoksa daha da mı düştü kısmet bende polikistik var ama rahim filmi falan çektirmedim belkide benden de istenicek film bi gidebilsek doktora eşim inat etti gitmedi bu ay bende gitmedim bakalım temmuzda gidicez inşallah ameliyattan sonra ilk kez... Rabbim şifa versin hepimize

Eşin ameliyat olalı kaç ay olmustu canım insallah hakkınızda hayırlısı olsun benim eşimde yükselme var ama hala hareketi tam düzelmiş değil dört ay oldu bakalım insallah daha da yükselir sizinkide düzelmiştir insallah

Kizlar 1 günüm gecti adetim gecikti dun olmafik bugunde olmayinca bende sabah test yaptim ama tek çizgi çıktı insan bi beklenti içinde oluyormuş geciktiginde hic gecikmez bnmki normalde ve biraz önce olmuşum moralim çok bozuk yarin kan tahliliyle baktiracaktim bi umut işte moralim çok bozuk yaa

Canım sıkma canını demekki dha vakti zmanındeil bende bugün sahurda oldum tam günümde oldum hemde gecikince insan acabamı diyor ama ben acaba demeyi de bırakalı cok oldu insan biyerden sonra ümitlenmeyede korkuyor beklemekten sabretmekten baska cağremiz yok bol bol dua edelim

kızlaar bızdede varikosel sorunu var daha once yazmıstm belkı hatrlrsınız. bu ay cok farklı geçtı 18. gunumde kasık agrım basladı takı dun 29.gunume kadar sürdü. ve akıntmda baya oldu sarımsı akıntı. on gundr bır umut vardı bazı yerlerde sarı akıntıyı hamılelık belırtısı olrk okudum cok heveslendm amaa bnde dün aksam hasta oldum :sarımsı akıntm zaten olur ama bu ay çok yoğun oldu süreklı vardı ve bu ağrılar da neyin nesi anlamadm. yorum yapablcek olan var mı? benm aklıma kimyasal gebelk ve enfeksiyon gbı sorunlr gelıo

Canım bendede sarı akıntı birkaç aydır çok oluyor hatta bende enfeksiyon diye düşünmüştüm ama muayenede öyle birşey cıkmadı cok şükür herşey normal cıktı

Canım hayırlısı olsun inşallah diğer ay mujde almak nasip olur.
Eşim bugun agustosta tüp yaptıralım dedi aşılamayı istemiyor tutma oranı dusuk oldugu için zaman kaybı olur diyor.bu bilgileri ben veriyorum tabi ona..
Haklıda..asılamanın normalle farkı yok diyorlar.sanırım ben direkt tüpe gecicem
Bu ay bir senemiz bitti ameliyattan sonra..olmayınca olmuyor işte yeteri kadar bekledik

Canım benim senden bir güzel haber alırım belki umuduyla açtım sayfayı...
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin bu duruşunu çok beğeniyorum...
sanki içimizden biri hamile kalsa hepimize bir ışık yanacak gibi hissediyorum.
olmayınca da okadar üzülüyorum...hayırlısı Rabbim herşeyin en iyisini bilir...ben de umutsuzca bekliyorum...
Biz elimizden geleni yapalım da
varlıkla da imtihan var yoklukla da...

arkadaşlar günaydın, güzel mesajlarınız için teşekkür ederim, dün doktora gittim ikinci aşılamayı deneyeceğiz, klomen verdi yine, haftaya kontrol var, bu sefer çok ümitli değilim aşılama geçsin de tüpe başlayalım diye bekliyorum açıkçası

merhaba üç yıl önce bebeğimiz olmuyor diye doktora gitmiştik, eşimde morfoloji sorunu çıktı ve normal yolla hamile kalamazsın dedikleri anda kalmıştım ama bebek düştü. O arada eşim ameliyatı düşünmüyordu keçiboynuzu pekmezi ve E vitamini ile normal spermleri oluştu ve doktoru ameliyata gerek yok ne yaptıysanız devam edip bebeği yapın demişti. Fakat bu kez eşim ameliyat olmak istedi aralık ayında oldu ve bu ay 6. ayımızı bitirdik. Bu ay denemede maalesef bebek olmadı. Kadın doğum doktorları morfoloji sıkıntı değil derken ürologlar kromozomal bozukluk olur bebekte demişti. Bu konuda hem fikire sahip olmaması doktorların kafamı daha karıştırdı. Yaşımızda geçti gidiyor, burada yazılanları okuyunca da korktum acaba hiç ameliyat olmamalı mıydı bilmiyorum. Hala keçiboynuzu pekmezi E vitamine devam ediyoruz. Umarım Herkes için hayırlısı olur.

Söylediğine katılıyorum Zeynep terzi ikinci aşılama geçtikten sonra farklı doktorlara da gitmeyi düşünüyorum hatta tekrar rahim filmi cektireyim diyorum hayırlısı bakalım. Bu arada aşılama benim de negatifle sonuçlandı adetim 3 gün gecikti ki normalde tam saatinde gelir acaba mi dediğim anda adet oldum beklemek negatifi görmekten daha zor

kızlar bu arada hastanede başka bir hastanın önerdiği keçiboynuzu özünü buldum, markası hunnap, yanında tahta kaşığıyla birlikte veriyolar, eczacı kadın, aç karnına iki kaşık yesin her gün dedi, bakalım inşallah şifa olur, b ve e vitamini de almayı düşünüyoruz tekrar.

Canım bende suan klomen kullanıyorum bugün dördüncü günüm ilk kez Allahtan unut kesilmez o hakkımızda hayırlı olnı biliyor süphesizki biz nekadar sabredemesekte bu adetim tam gününde geldi yine üzüldüm yoruldum ama yapcak bişey yok bizim imtihanmızda bu

O pekmezi biliyorum bende kansızlık için içmiştim eşimede içirmiştim spermler için

Eşin ameliyati olmuş artık geçmişe dönme şansımız yok o yüzden sana tavsiyem önüne bak kadın doğum doktorları ile urologlar ameliyat konusunda aynı fikre sahip değiller kadın dogumcular bunu vakit kaybı olarak görüyorlar ama tedavi edilmesi gereken bir durum varsa onun da tedavi edilmesi gerekir. Artık sabırla bekle bu arada kürleri de uygula ve 7 -8. Ayda da doktora git doktora gitmeyi de çok geciktirme derim ben. Bu arada çaksir otu varikosele çok iyi geliyor ve mesir macunu içinde bir sürü vitamin var eşimbunları kullandı asilamada sperm tahlili yapılmıştı değerleri %50 çıktı.

Canım inanırmısın bende eşim bosunmı ameliyat oldu diye düşünmeye basladım eşimden dha kötü durumda olan arkadasımın eşi ameliyt istemedi dha doktor ilaç verdi hemen hamile kaldı benim eşim ameliyat olalı okadar zaman geçti tık yok bizdede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…