- 9 Aralık 2015
- 780
- 416
- 53
Benim eşimde ameliyat olalı dört ay oldu benim doktorumda buay için klomen verdi eğer olmazsa rahim filmi dedi ama bende çektirmek ve bekleme konusunda kararsızımseyyah2015 Z ZeynepTerzi canlarım dün doktora gittim ve üç ay daha deneyin sonra filmi çekerim dedi. çünkü eşinin iyileşmesi 3 ay olmuştur ameliyat olalı 6 ay olsa da dedi. düşün ki sen şimdi sadece 3 aydır bebek istiyorsun 3 ay daha bekleyeceksin dedi. bakalım üç ay daha bekleyeceğiz. doktoruma güveniyorum. hayırlısı.
Eşiniz hangi tarihte ameliyat oldu rahim filmi cektirme konusunda hem fikiriz deseyyah2015 Z ZeynepTerzi canlarım dün doktora gittim ve üç ay daha deneyin sonra filmi çekerim dedi. çünkü eşinin iyileşmesi 3 ay olmuştur ameliyat olalı 6 ay olsa da dedi. düşün ki sen şimdi sadece 3 aydır bebek istiyorsun 3 ay daha bekleyeceksin dedi. bakalım üç ay daha bekleyeceğiz. doktoruma güveniyorum. hayırlısı.
Canım senin yasın kaç aslında dogru iyileştiğini üç ayda düşünürsek suan sadece bir ay olmus oluyosukretmekgerek canım benim doktorumu dinledikten sonra sizin iyileşmenin 1 ay olduğunu düşünüyorum ve 5 ay daha beklemeye hakkı olduğunu düşünüyorum ama tabiki doktorun ve sen daha iyisini bilirsiniz. ben bize 3 ay daha şans verdim. Guzel Gun canım benim eşim 23 aralıkta ameliyat oldu 6 aya giriyoruz işte. rahim filmi için üç ay daha bekleyeceğim ben çünkü doktorum yaşımdan dolayı tüplerimin tıkalı olmayacağını düşünüyor.
Bnm esimde 2 aralikta ameliyat oldu ayni ayda olmuşlar bnm yaşım da küçük daha 22 yaşındayım bizde 3 ay daha mi beklesek ne yapacagimi bilemiyorumsukretmekgerek canım benim doktorumu dinledikten sonra sizin iyileşmenin 1 ay olduğunu düşünüyorum ve 5 ay daha beklemeye hakkı olduğunu düşünüyorum ama tabiki doktorun ve sen daha iyisini bilirsiniz. ben bize 3 ay daha şans verdim. Guzel Gun canım benim eşim 23 aralıkta ameliyat oldu 6 aya giriyoruz işte. rahim filmi için üç ay daha bekleyeceğim ben çünkü doktorum yaşımdan dolayı tüplerimin tıkalı olmayacağını düşünüyor.
Canım aslında mantıklı ilk üç ay spermlerin yenilenmesi ile geçio ameliyat yerlerinin iyileşmesi iç dikişlerin erimesi falan filan bir iyileşme süreci o da ozaman bizim de ilk üç ayı saymazsak ameliyattan sonraki yani şuanda 4. Ayımızda sayılıyoruz yani daha 2 ay daha sabırla beklemek lazım e benim bu ayı ben saymıyorum zaten temmuz ve ağustos ayınında geçmesini beklemek lazım bu durumda kısmet nasip tabi de bekleriz napalım beklemeyip napıcaz zaten:) ömrümüz beklemekle geçiyor valla eşim temmuzda bayramdan sonra test yaptırıcak inşallah bakalım bizim de son durum o zaman belli olucak canım sonrasında yine bekliycez Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah doğru vakitte....seyyah2015 Z ZeynepTerzi canlarım dün doktora gittim ve üç ay daha deneyin sonra filmi çekerim dedi. çünkü eşinin iyileşmesi 3 ay olmuştur ameliyat olalı 6 ay olsa da dedi. düşün ki sen şimdi sadece 3 aydır bebek istiyorsun 3 ay daha bekleyeceksin dedi. bakalım üç ay daha bekleyeceğiz. doktoruma güveniyorum. hayırlısı.
Ben de eşime 6. Ayda gidip bi test yaptirsak diye çok söyledim ama ikna edemedim hep sonuç degismediyse şimdi ne yapcaz diyordu yapacak tek şey vardı o da ameliyat olmak onun da çare olmadığını öğrenip üzülmek istemiyor diye düşünüyorum ben. 8. Ayimiz dolduğunda da artık vakit kaybetmek istemiyorum dedim ben de o da doktora gitti. Sen de vakit kaybetmeyelim de sen de git doktora ikna edemezsen de kadın doğum doktoru senin test sonucunu istiyor dersin
Benim eşimde ameliyat olalı dört ay oldu benim doktorumda buay için klomen verdi eğer olmazsa rahim filmi dedi ama bende çektirmek ve bekleme konusunda kararsızım
Canım ben buay adet oldugumda kadın doğum doktoruna gittim eşinde ilerleme var senin testlerinde gayet iyi dedi isterseniz bekleyin isterseniz tedaviye baslayalım ama bu asamada tedavide cok farkettirmiyr dedi ben klomen istedim senin zten kendiliğinden yumurtan olusup çatlıyor ama istersen bslayalım tedaviye dedi bende sitres yaptıgım için buay klomen verdi eger olmazsa rahim filmide cekeriz dedi doktor ama ben bir iki ay daha beklerim rahim filmi için şuan cok cesaretim yok onun içinbir kaç ay daha bekleyin bence zaten spermlerin oluşması 3 ay demişti bize doktor sayının artması da birkaç sürse. Size neden rahim filmi çekilecek?
canım inşallah 3 ay içerisinde bebiş sürpriz yapar, sabrımızın sonu selamet olacak inşallah ben inanıyorumseyyah2015 Z ZeynepTerzi canlarım dün doktora gittim ve üç ay daha deneyin sonra filmi çekerim dedi. çünkü eşinin iyileşmesi 3 ay olmuştur ameliyat olalı 6 ay olsa da dedi. düşün ki sen şimdi sadece 3 aydır bebek istiyorsun 3 ay daha bekleyeceksin dedi. bakalım üç ay daha bekleyeceğiz. doktoruma güveniyorum. hayırlısı.
canım geçmiş olsun, ben de bu ay klomen kullandım ve aşırı bulantım ve akıntım oldu. dün hemşireye sordum güzel yumurtlamışsındır dedi, ben de üsteledim hatta başka bir sorun olmasın diye, yok yumurtlamadan kaynaklanmıştır dedikızlaar bızdede varikosel sorunu var daha once yazmıstm belkı hatrlrsınız. bu ay cok farklı geçtı 18. gunumde kasık agrım basladı takı dun 29.gunume kadar sürdü. ve akıntmda baya oldu sarımsı akıntı. on gundr bır umut vardı bazı yerlerde sarı akıntıyı hamılelık belırtısı olrk okudum cok heveslendm amaa bnde dün aksam hasta oldum :sarımsı akıntm zaten olur ama bu ay çok yoğun oldu süreklı vardı ve bu ağrılar da neyin nesi anlamadm. yorum yapablcek olan var mı? benm aklıma kimyasal gebelk ve enfeksiyon gbı sorunlr gelıo
Hadi hayırlısı ozaman canım inşallah bu sefer tutsun Rabbimin izniyle ama dediğin gibi çok falza beklentiye girmemeye çalış biliyorum zor beklentiye girmemek te emek veriyosun çabalıyosun çünkü gönlünü ferah tutmak çok zor düşünmemek elde değil yani ooy oy ama bu ay ben hiiç düşünmüyorum nası iyi geldi bana rahatladım biraz stresim azaldı yumurtlama dönemimmi değilmi diye ne zaman çalışma yapmalıyız die hiç düşünmüyorum akışına bıraktım ovülasyon testi de yapmadım hiç durumum ne bilmiyorum oyüzden de stresim yok arada bunu yapmanızı tavsiye ederim kızlar terapi niyetine :) kendimizi unutuyoruz resmen daha da batıyoruz dertlerimizin içine maalesef sahip olduğumuz güzellikleri göremez hale geliyoruzcanımlar merhaba, yoğunluktan ve ramazandan dolayı bir türlü yazamadım buraya, umarım herkesin keyfi yerindedir, benim yarın aşılamam var, zaman çok çabuk geçiyorbu ay umutlu ama daha az beklentiyle 2. aşılamayı da yaptırıyoruz inşallah. görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler
aynen öyle canım çok haklısın, başkalarına anlatınca da tek mesele bu haline geliyor, başka bir şey konuşamaz haline geliyoruz. ve daha çok stresleniyoruz.. benim de bazen 24 saat bebek düşündüğüm kendimden geçtiğim zamanlar oldu ama çok şükür atlattım. şimdi eşimi tembihliyorum bebek olunca seni kendimi dünyayı unutursam bana bir çimdik at :) çünkü hayat hiçbir dönemde tek bir şeyden ibaret olmamalı, insan neyin delisi olursa ondan çekermiş, halbuki hayat başka başka şeylerle daha güzel, sadece kendine odaklananlar bencil oluyor, sadece çevreyi düşünenler hayalkırıklığı yaşıyor dengeyi kurmak lazım o yüzden.. bazen çok sıkılıyorum sadece bebeğinden, sadece eşinden, sadece kendinden bahsedenlerden başka şeyleri önemsemeyenlerden.. ay ben de içimi döktüm resmenHadi hayırlısı ozaman canım inşallah bu sefer tutsun Rabbimin izniyle ama dediğin gibi çok falza beklentiye girmemeye çalış biliyorum zor beklentiye girmemek te emek veriyosun çabalıyosun çünkü gönlünü ferah tutmak çok zor düşünmemek elde değil yani ooy oy ama bu ay ben hiiç düşünmüyorum nası iyi geldi bana rahatladım biraz stresim azaldı yumurtlama dönemimmi değilmi diye ne zaman çalışma yapmalıyız die hiç düşünmüyorum akışına bıraktım ovülasyon testi de yapmadım hiç durumum ne bilmiyorum oyüzden de stresim yok arada bunu yapmanızı tavsiye ederim kızlar terapi niyetine :) kendimizi unutuyoruz resmen daha da batıyoruz dertlerimizin içine maalesef sahip olduğumuz güzellikleri göremez hale geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?