Canım baska drlara gittin mi peki?gitmediysen en az bi 4 5 dra daha gorun lutfen.Cok ciddi bir konu..Allah şifa versinAslında hiçbir sıkıntım yoktu doktor aşılama öncesi tedbir amaçlı rahim filmi istesi. Tüplerin kapalıysa aşılamayı boşuna yapmış oluruz dedi. Rahim filminde de tüplerinde sıvı var dedi, ben bişeyler sorayım kafama takıldı dedim, takılmasın önemli bişey değil dedi ama eve gelip araştırdım ki enfeksiyon sonrası tüplerde sıvı birikebiliyormuş bu sıvı da tutunmaya engel oluyormuş ve bebek tutunsa dahi bu sıvı bebeği zehirliyormuş. Bana sorsan hiç bir belirti şikayet hiçbişeyim yoktu. Ama yapacak bişey yok. Benim durumum ne aşamada onu da bilmiyorum ama doktor ilaç vs bişey vermedi. 2 aşılama yaptıktan sonra tüplerim alınacak sanırım öyle işte. Biz de 2 yıl bekledik hep eşimde sorun var sanıyorduk ama sorun bendeymiş. Bendeki sorun da ne kadar zamandır var onu da bilmiyorum neyse daha fazla içini karartmayayım
Geçen yaz 5 doktora gittim ama hiçbiri rahim filmi çektir demedi eşimde varikosel olduğu için herkes ona odaklandı eşim ameliyat oldu 8. Ayimizda doktora gittik o da artık sizi bekletmek istemiyorum aşılama ile başlayalım sonrası tüp bebek tedavisi yaparız dedi. Bu süreç de devlet desteği için. Aşılama öncesi rahim filmi istedi orda çıktı tuplerimde sıvı olduğu. Geçen yaz çok fazla doktora gidince hepsi de kafamı karıştırdı bazıları ağlattı doktorun biri de çok fazla doktora gidip de kafanı karıştırma guvendigin bir doktorla devam et dedi ben de bu yüzden 3 aydır aynı doktora gidiyorum univ hastanesinde Prof. Aslında çok haklısın kolay verilecek bir karar değil tuplerim alınacak ve bu da normal yolla asla çocuğumun olamaması demek. Çok da üzüldüm bunu ilk duyduğumda ama 2 yıldır bekliyoruz biz eşimde sorun sanmıştık ki değerleri çok da kötü değildi ama şimdi düşününce benim yüzümden olmuyormuş başka çarem yok gibi şu an. Ben de bilmiyorum artık Allah hakkımızda hayırlısıni versin.Canım baska drlara gittin mi peki?gitmediysen en az bi 4 5 dra daha gorun lutfen.Cok ciddi bir konu..Allah şifa versin
Kızlar benimde bat yaklastı gogus hassasiyeti dışında belirtim yok
Bu arada hepinize hayırlı ramazanlar.
Rabbim bu mubarek gunlerın hurmetine isteyen herkese tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin
Tüplerde enfeksiyon sonrası sıvı oluşabiliyormuş ve bu sıvı tüplere kalıcı hasar veriyor ve tüplerde şişlik yapıyor. Tüplerde olan bu sıvı bebeğin tutunmasına engel oluyor tutunsa bile bebeği zehirleyebiliyor ve dolayısıyla düşükle sonuçlanabiliyormuş. Bunlar benim internette okuduklarım bu durumda olanlar varsa daha güvenilir kaynaklardan konuyu araştırsınlar insanlara yanlış bilgi vermek istemem. Tüplerin içi operasyonla temizleniyormuş önceden ama tekrarlanabilen bir durum olduğu için son yıllarda tüpleri temizlemek yerine ya tüplerin bağlantısı kesiliyor ya da alınıyor. Yani bu durumdaki tüplerin hiçbir faydası yok maalesefU umudumol1907 tüplerinin neden alınacagını anlamadım canım ya?
Cemre Yaman sana özelden mesaj attımU umudumol1907 benim içime senin baska bir doktora daha gitmen dogdu niyeyse canım. Tüp alınma durumuna sıcak bakmadım. Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama keske benim doktoruma gidebilsen.
Z ZeynepTerzi veseyyah2015 ikinizi de görmeden tanımadan seviyorum. yazdıklarınızı okuyunca biraz da olsa rahatladım. doğru söylüyorsunuz. veren de Allah alan da. sorgu sual olmaz hikmetinden. Rabbim hepimizin bu iyi niyetini emeklerini çabalarını dualarını boşa çıkarmasın bizi kapısından eli boş çevirmesin inşallah.
Canım günaydın Allah razı olsun bil mukabeleZ ZeynepTerzi veseyyah2015 ikinizi de görmeden tanımadan seviyorum. yazdıklarınızı okuyunca biraz da olsa rahatladım. doğru söylüyorsunuz. veren de Allah alan da. sorgu sual olmaz hikmetinden. Rabbim hepimizin bu iyi niyetini emeklerini çabalarını dualarını boşa çıkarmasın bizi kapısından eli boş çevirmesin inşallah.
Canım ben 6.aya kadar olabilir de olmayabilir de gözüyle baktım hep önemli olan 6.aydan sonrası dio doktorlar oyüzden bu ay da olmadıysa hiç takma kafana çalışmalara da aynen devam etmeye çalışın moral bozmak yok :) bizim 6.ay bitti 7.aydayız artık bakalım artık bu yaz daha da odaklanıcaz inşallah artık doktorlara farklı yöntemlere ramazan ayı bi geçsin de bakalım hayırlısıyla ben bu ayı kendime kafa tatili ilan ettim hatta hiiiiç kasmıycam çalışmalar için temmuzda düşünürüz sonrasını artık diyorum:) iyi geldi bu düşünce biliomusun beklentilerimiz yoruyo aslında bizi bu süreçte ama beklentiye girmeden de bazı şeyler olmuyo. psikolojik olarak ara verdim bende bu ay gerçekten düşünmiycem ne olur ne biter diye:) kısmet :)Hanımlar ben kırmızı kartı yedim ağrılarım uyumadan baslamıstı yavastan uyandığımda baktım olmusum ameliyatın dördüncü ayı da böylelikle olmadı yarın tam dört ay olacak ameliyat olalı
Canım sen çok güçlü bi kadınsın gerçekten bunu öylesine söylemiyorum hissettiriyosun bunu bizlere... ilk denemenizdi bu sonuçta içindeki burukluğu şuanda belki senin kadar hissedemem ama bende üzüldüm şuandakızlar günaydın malesef dün akşam kırmızı kartı yedim ben deyarım saat filan ağladım rahatladım, yapacak bir şey yok, elimizden geleni yaptık demekki nasip değilmiş bu aya biraz toparlanıp tekrar doktora gidicem inşallah, hakkımızda hayırlısı olsun kızlar, üzüntüye kapılıp niye olmuyor niye biz diye isyan etmek istemiyorum, vardır bir hayır bunda da
Allah razı olsun canım, güçlü olmaya çalışıyorum, ilk kez adet olduğumu öğrendiğimde ağladım, eşim korktu sen hiç bu yüzden ağlamamıştın dedi, insan ekstra işlemler yaptırınca ümidi artıyor ister istemez, ama hep söylediğim gibi hayatımı buna odaklamamaya çalışıyorum, Allah muhafaza isyana gider sonu, elimdeki birçok nimeti göremez hale gelirim. gerçekten bebek meselesi kafaya takılmayacak önemsiz bir mesele değil ama dünyanın da sonu değil, bin şükür verdiklerine bin şükür nimetlerine... duaya, çalışmaya, ümit etmeye devam...Canım sen çok güçlü bi kadınsın gerçekten bunu öylesine söylemiyorum hissettiriyosun bunu bizlere... ilk denemenizdi bu sonuçta içindeki burukluğu şuanda belki senin kadar hissedemem ama bende üzüldüm şuandahepimizin halkında hayırlı olanı versin rabbim inşallah birbirimize dua etmeyi hiç bırakmayalım dualarımdasın bakalım doktor ne diyecek gelişmelerden haberdar et bizi de olurmu aklım sende
Aynen canım doğru diyosun altı ay en az beklemek gerekiyor ama işte ah bu sitres düşünceler şimdi doktordan geliyorum yasın küçük isterden bekleyelim istersen baslayalım tedaviye dedi bende buay klomen istiyorum dedim buay olmazsa rhim filmi cekcez önümüzdeki ay klomeni aldım yarın baslayacagım insallah takdir Allahtan en azından düşünmemiş olurum klomeni kaç aydır aklımdaydı buay denemiş olayım bariCanım ben 6.aya kadar olabilir de olmayabilir de gözüyle baktım hep önemli olan 6.aydan sonrası dio doktorlar oyüzden bu ay da olmadıysa hiç takma kafana çalışmalara da aynen devam etmeye çalışın moral bozmak yok :) bizim 6.ay bitti 7.aydayız artık bakalım artık bu yaz daha da odaklanıcaz inşallah artık doktorlara farklı yöntemlere ramazan ayı bi geçsin de bakalım hayırlısıyla ben bu ayı kendime kafa tatili ilan ettim hatta hiiiiç kasmıycam çalışmalar için temmuzda düşünürüz sonrasını artık diyorum:) iyi geldi bu düşünce biliomusun beklentilerimiz yoruyo aslında bizi bu süreçte ama beklentiye girmeden de bazı şeyler olmuyo. psikolojik olarak ara verdim bende bu ay gerçekten düşünmiycem ne olur ne biter diye:) kısmet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?