Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım baska drlara gittin mi peki?gitmediysen en az bi 4 5 dra daha gorun lutfen.Cok ciddi bir konu..Allah şifa versin
Kızlar benimde bat yaklastı gogus hassasiyeti dışında belirtim yok
Bu arada hepinize hayırlı ramazanlar.
Rabbim bu mubarek gunlerın hurmetine isteyen herkese tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin

Geçen yaz 5 doktora gittim ama hiçbiri rahim filmi çektir demedi eşimde varikosel olduğu için herkes ona odaklandı eşim ameliyat oldu 8. Ayimizda doktora gittik o da artık sizi bekletmek istemiyorum aşılama ile başlayalım sonrası tüp bebek tedavisi yaparız dedi. Bu süreç de devlet desteği için. Aşılama öncesi rahim filmi istedi orda çıktı tuplerimde sıvı olduğu. Geçen yaz çok fazla doktora gidince hepsi de kafamı karıştırdı bazıları ağlattı doktorun biri de çok fazla doktora gidip de kafanı karıştırma guvendigin bir doktorla devam et dedi ben de bu yüzden 3 aydır aynı doktora gidiyorum univ hastanesinde Prof. Aslında çok haklısın kolay verilecek bir karar değil tuplerim alınacak ve bu da normal yolla asla çocuğumun olamaması demek. Çok da üzüldüm bunu ilk duyduğumda ama 2 yıldır bekliyoruz biz eşimde sorun sanmıştık ki değerleri çok da kötü değildi ama şimdi düşününce benim yüzümden olmuyormuş başka çarem yok gibi şu an. Ben de bilmiyorum artık Allah hakkımızda hayırlısıni versin.

Mrb. Kızlar eşimle 6 aya dogru gidiyoruz ramazan bitimi test yaptıracağız Allah nasip ederse.Bi kac tane bilgi öğrendim onu sizinle paylaşmak istiyorum eşlerimizin tek proplemi aslında tek varikosel değilmiş karaciğer de önemliymiş sperm konusunda bıldırcın yumurtası sabah 2..3 tane icildiginde sayı artiyomus ve gazlı icecekler sakincaliymis maden suyu kola gibi sülfür asit olduğu için biz başladık nacizane fikrim neyin nasıl fayda verecegi belli olmaz testte gittigimizde farkını görür isem paylasacam sizle

U umudumol1907 tüplerinin neden alınacagını anlamadım canım ya?
Tüplerde enfeksiyon sonrası sıvı oluşabiliyormuş ve bu sıvı tüplere kalıcı hasar veriyor ve tüplerde şişlik yapıyor. Tüplerde olan bu sıvı bebeğin tutunmasına engel oluyor tutunsa bile bebeği zehirleyebiliyor ve dolayısıyla düşükle sonuçlanabiliyormuş. Bunlar benim internette okuduklarım bu durumda olanlar varsa daha güvenilir kaynaklardan konuyu araştırsınlar insanlara yanlış bilgi vermek istemem. Tüplerin içi operasyonla temizleniyormuş önceden ama tekrarlanabilen bir durum olduğu için son yıllarda tüpleri temizlemek yerine ya tüplerin bağlantısı kesiliyor ya da alınıyor. Yani bu durumdaki tüplerin hiçbir faydası yok maalesef

U umudumol1907 benim içime senin baska bir doktora daha gitmen dogdu niyeyse canım. Tüp alınma durumuna sıcak bakmadım. Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama keske benim doktoruma gidebilsen.

Allah razı olsun canım amin inşallah amiiiinnnnn elimiz kucağımız boş kalmayacak inşallah benim bu aydan pek umudum yok diodum ya kırmızı kartı gördüm bugün ama sanırım çok umutlanmadığım için burukluğum nerdeyse hiç olmadı yola devam bakalım bu ay da çok dikkat etmiycem ben akışına bırakıcam valla eşim testi yaptırana kadar son durumumuz nedir öğrenene kadar azıcık rahat takılıyım diorum bu bana da iyi gelicek diye düşünüyorum eşime de iyi gelicek inşallah psikolojik olarak rahatlama ayı bu ay :) ben ameliyattan sonra her ay kırmızı kartı görünce burdan yeni aya merhaba diorum adetten oldu benim için artık :) merhaba 7. Ay diorum öyleyse tekrar hayırlısı kısmet canlar...

U umudumol1907 canım başka bir doktora da görünmeni şiddetle tavsiye ediyorum bu durum önemli bişiy hemen moral bozma lütfen canım bi dur bakalım hemen tüplerin alınması falan demişsin internette her okuduğuna da takılmamaya çalış bazı konularda çok kirli bilgi var maalesef

Canım günaydın Allah razı olsun bil mukabele bu gece rüyamda Bebek emziriyordum o kadar farklı bir duygu ki rüyada bile. Rüyada şaşırıyorum aşılamam tutmuş işte diyorum ama bir türlü anlayamıyorum ne Zaman oldu hamilelik nasıl geçti, Bebek önce 2-3 günlüktü erkekti, sonra gezmeye çıkmışız bi bakıyorum kız çocuğum var, kokusunu içime çektim. O kadar etkilendim ki rüyadan anlatamam. RAbbim hepimize nasip etsin inşallah

seyyah2015 canımm rüyan hayır olsun inşallah. ben geçen ay rüyamda üç kere bebek emzirdim baktım anlamına birinin hamilelik haberini almak gibi bir şey yazıyordu nitekim de yanımda çalışan kız hamileymiş onu öğrendim.

seyyah2015 canım bugün büyük gün senin bat günün dimi tahlil yaptırıcakmısın inşallah gördüğün rüyan gerçek olur bebişini emzirdiğin kokusunu içine çektiğin günleri de görürsün inşallahhhhh hayırlı haberler al Rabbimin izniyle bugün BirAsilAnnesi sen ne durumdasın canım? Batı yaklaşan var mı başka hanımlar :) Benim reglim bugün tam anlamıyla geldi lekeliydi 2 gündür ama bugün ağrıdan bayılıyodum kızlar ya çok kötü geçio polikistik olduğum için ve bunun tek çözümünün doğum yapmam olduğunu söylüyorlar bana yıllardır eğer doğum yaparsam kadın doğumla ilgili herşeyimin yenileniceğini ve adetlerimin düzene gireceğini ağrılarımın azalıcağını söylüyorlar bugün işyerindeki hemşire de aynı şeyi söyledi ama ne yazıkki ben yıllardır bu ağrıyı çekiyorum acillere taşınıyorum ağrı kesici ilaçlar alıyorum o günlerde sürekli çok acı çekiyorum ve bunun bir tedavisi yok maalesef tek çözümüm doğumsa o da artık Allah a kalmış Allhım bu acılarımın bir anlamı olsun bu cefanın bir mükafatı olsun die dua ediyorum sadece

Hanımlar ben kırmızı kartı yedim ağrılarım uyumadan baslamıstı yavastan uyandığımda baktım olmusum ameliyatın dördüncü ayı da böylelikle olmadı yarın tam dört ay olacak ameliyat olalı

Canım ben 6.aya kadar olabilir de olmayabilir de gözüyle baktım hep önemli olan 6.aydan sonrası dio doktorlar oyüzden bu ay da olmadıysa hiç takma kafana çalışmalara da aynen devam etmeye çalışın moral bozmak yok :) bizim 6.ay bitti 7.aydayız artık bakalım artık bu yaz daha da odaklanıcaz inşallah artık doktorlara farklı yöntemlere ramazan ayı bi geçsin de bakalım hayırlısıyla ben bu ayı kendime kafa tatili ilan ettim hatta hiiiiç kasmıycam çalışmalar için temmuzda düşünürüz sonrasını artık diyorum:) iyi geldi bu düşünce biliomusun beklentilerimiz yoruyo aslında bizi bu süreçte ama beklentiye girmeden de bazı şeyler olmuyo. psikolojik olarak ara verdim bende bu ay gerçekten düşünmiycem ne olur ne biter diye:) kısmet :)

Z ZeynepTerzi canım sorma benim de kulağım seyyah2015 'te Allah ım hayırlı haberler almasını nasip etsin inşallah. ben zaten 6 gün kala erken gebelik testinde negative i görmüştüm o yüzden bat ı beklemiyorum ama bat a 2 gün var. benim de adetlerim genc kızlığımdan beri ağrılı geçer acillik olurdum artık daha iyi geçiyor diyebilirim ama bende pko yok kendiliğinden böyle. adet olayım zaten hsg çektireceğim bakalım o ne çıkacak. Allah tan hayırlısı canlarım.

kızlar günaydın malesef dün akşam kırmızı kartı yedim ben de yarım saat filan ağladım rahatladım, yapacak bir şey yok, elimizden geleni yaptık demekki nasip değilmiş bu aya biraz toparlanıp tekrar doktora gidicem inşallah, hakkımızda hayırlısı olsun kızlar, üzüntüye kapılıp niye olmuyor niye biz diye isyan etmek istemiyorum, vardır bir hayır bunda da

Canım sen çok güçlü bi kadınsın gerçekten bunu öylesine söylemiyorum hissettiriyosun bunu bizlere... ilk denemenizdi bu sonuçta içindeki burukluğu şuanda belki senin kadar hissedemem ama bende üzüldüm şuanda hepimizin halkında hayırlı olanı versin rabbim inşallah birbirimize dua etmeyi hiç bırakmayalım dualarımdasın bakalım doktor ne diyecek gelişmelerden haberdar et bizi de olurmu aklım sende

Allah razı olsun canım, güçlü olmaya çalışıyorum, ilk kez adet olduğumu öğrendiğimde ağladım, eşim korktu sen hiç bu yüzden ağlamamıştın dedi, insan ekstra işlemler yaptırınca ümidi artıyor ister istemez, ama hep söylediğim gibi hayatımı buna odaklamamaya çalışıyorum, Allah muhafaza isyana gider sonu, elimdeki birçok nimeti göremez hale gelirim. gerçekten bebek meselesi kafaya takılmayacak önemsiz bir mesele değil ama dünyanın da sonu değil, bin şükür verdiklerine bin şükür nimetlerine... duaya, çalışmaya, ümit etmeye devam...

seyyah2015 canımm çok haklısın düşüncende böyle düşünmeye devam et Allah mükafatını verecektir. bende eşime hep bunu söylüyorum hiç olmayadabilir dünyanın sonu değil biz yine iki kişilik dünyamızda yaşamaya devam ederiz diye. ben yine de senin çok yakında hayırlı haberi alacağına yürekten inanıyorum ve dua ediyorum. Allah ım tüm iyilerin dualarını geri çevirmesin inşallah. AMİN.

Aynen canım doğru diyosun altı ay en az beklemek gerekiyor ama işte ah bu sitres düşünceler şimdi doktordan geliyorum yasın küçük isterden bekleyelim istersen baslayalım tedaviye dedi bende buay klomen istiyorum dedim buay olmazsa rhim filmi cekcez önümüzdeki ay klomeni aldım yarın baslayacagım insallah takdir Allahtan en azından düşünmemiş olurum klomeni kaç aydır aklımdaydı buay denemiş olayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…