Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Eşimi doktora götüremiyorum maalesef 6. ayda sperm sayısına bakılacaktı ama gitmem de gitmem. Sanki o değil ameliyatı olmuş artık yalnızca test için gideceksin yok inatçı. ben doktora giderim sıkıntı değil, bir de sizin dediğiniz otu deneyeyim. Sabırla beklemekten başka çaremiz de yok

Zaten ameliyat öncesi değerleri yükseltmiştik biz bir fark da olmayabilir demişti doktoru o zaman olsun ben olacağım demişti şu an elimizde ne var onu da bilmiyorum ben

seyyah2015 Z ZeynepTerzi canlarım yarın 11'de doktoruma gidiyorum eşim ameliyat olalı 6 ay oldu bir sonuç alamadık rahim filmi istiyorum diyeceğim sanırım haftaya pazartesi de çekilirim. biraz korkmuyor da değilim ama yaptıracağım vazgeçmek yok o bebiş buraya gelecek hıh

seyyah2015 canım biz ameliyattan beri o pekmezi kullanıyoruz faydasını gördük tabi önce Allah ın izniyle. sende içir eşine mutlaka ama tahta kaşıktan başka bir şey içine sokmasın o önemli. 2. aşılama yerine direk tüp mü deneseniz diye de düşünmüyor değilim canım ya. bizim hsg de bir sıkıntı çıkarsa ya da çekildikten sonra da olmazsa direk tüpe geçeceğiz eşimle öyle konuştuk. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

canım hakikaten stres yapmamaya çalış, dört ay erken bir süre, ben de o dönemlerde çok sabırsızdım, doktor altı ay bekleyin deyince gözüme sanki on yıl demiş gibi görünmüştü. ama bak sekizinci ayımıza girdik, Rabbim sabrını da dayanma gücünü de veriyor, dediğin gibi bu süreçte kendinle ilgili işlemlere bakabilirsin, zaman kazanmış olursunuz, Rabbim çok bekletmesin hayırla sonuçlandırsın inşallah

yaaa üzüldüm şimdi arkadaşım.... haber varmı senden diye girdim siteye. hayırlısı allahtan dua edlim birbirimize.
Allah razı olsun canım, yeni işemlere başladık bugün adetim bitiyor, umutlu olsam da olumsuz ihtimali daha çok düşünüyorum artık, yoksa hayalkırıklığı büyük oluyor

öyle canım, güçlü durmak lazım elimizden geldiğince, inşallah çabalarımız eninde sonunda güzel sonuçlanır,

öyle canım, güçlü durmak lazım elimizden geldiğince, inşallah çabalarımız eninde sonunda güzel sonuçlanır,
Insallah canım bende bzen cok yoruluyorum ama hep umudum var Allah bizede nasip edecek insallah bun tüm kqlbinle inanıorum klomenim bugünle yarın kaldı bitsin ayın 22 sine gün verdi doktorum bkalım ne diyecek merakl bekliyorum dualrınızı eksik etmeyin

canım hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun, hiç korkma canım maximum beş dakika süren bir işlem, sonrasında da bir problem çıkmıyor, ben gözümde çok büyütmüştüm, illa ki acı oluyor ama dayananılmayacak gibi değil bence

canım biz de en baştan tüp istiyoruz ama doktor hiç yaklaşmadı tüp fikrine, ona kalsa her şey normal, bu aralar koşturmacamız çok, biz de en azından bir şey yapmış olmak için aşılamaya ok dedik.

Canim bakamadim uzun zaman buraya hakkinda hayirlisi senle hemen hemen ayniydi durumumuz ben ameliyat senesi dolmayi beklicem asilama icin insallah en kisa zamanda allah bebislerimize kavusturur

Ben de eşime 6. Ayda gidip bi test yaptirsak diye çok söyledim ama ikna edemedim hep sonuç degismediyse şimdi ne yapcaz diyordu yapacak tek şey vardı o da ameliyat olmak onun da çare olmadığını öğrenip üzülmek istemiyor diye düşünüyorum ben. 8. Ayimiz dolduğunda da artık vakit kaybetmek istemiyorum dedim ben de o da doktora gitti. Sen de vakit kaybetmeyelim de sen de git doktora ikna edemezsen de kadın doğum doktoru senin test sonucunu istiyor dersin

Selamunaleykum. Bu mübarek ramazan ayında ALLAH u Teala benim yüzümü güldürdü inşallah bebek sahibi olmak isteyen her kim varsa Allah ım haklarında hayırlı ise kulaklarını boş bırakma inşallah. Biz ekim sonunda capada çift taraflı varikosel ameliyatı olduk yaklaşık 4 buçuk saat sürdü sonra 3 ve 6 içinde spermogram istendi ilkini verdik yükselme yüzde50 nin ustun ydi bu geçen pazartesi tüp bebek konuşmaya gidicektik ve son tahlil yapılacaktı ben perşembe günü öğrendim gebe olduğumu ve dün eşimin tahlilini aldık hızlı hareketli yuzde 10 a dusmuş .doyecegim o ki ne olur umudunuzu kirmayın ve aklınıza takmayin evet bende çok takiyodum ama geçen ay hiç düşünmeye fırsatım olmadı ve o kadar kosturdumki Allah ım inşallah erkenden almaz benden yavrumu ne olur dua edelim inanıyorum ki dua herşeyin başı sadece dua edelim inşallah allahım hepinizin yüzünü güldürür hayırlısı ile Allah a emanet olun dua ile...

Bu aralar birde
cok sevindim canım adına mevlam hayırlısıylakucagınada almayı nasip eder insallah benim eşim de ameliyat olalı dört ay oldu buay bende takmak istemiyorum yumurtlama dönemi geldiğinde gene aklıma geliyor ister istemez aklımdan cıkarmak çin ne yapmam gerekiyor bu konuda bana da bi yol gösterin

Canım hadi inşallah filimden de güzel haberler alıcaksın bizim sizinle ameliyat zamanımız hemen hemen aynı sanırım bizim de 6 ay bitti 7nin içindeyiz ben de rahim filmi çektirmedim ama çektirsemmi acaba diye çok düşündüm... Hala düşünüyorum :) bu ay biz kafa tatilindeyiz demiştim ya bu ay eşimin ailesiyle ilgili üzücü bi olay yaşadık eşimin morali çok bozuk çok üzgün ve stresliyiz ikimizde zaten kafa izni yapmasaydık ta bu stres ve üzüntüyle hiç birşey olmazdı heralde adet sancılarımı azaltır umuduyla soğan kürü yapıcam bu ay ben sadece kendime eşim vitaminlerini bile almıyor şuand okadar kafası dolu bende hiç üstüne gitmiyorum akışına bıraktık yani biraz hayırlısı olsun herşeyin inşallah filmin sonucunu sabırsızlıkla bekliyor olucam canım Allah yardımcın olsun... seyyah2015 canım sen de ara vermeden ikinci aşılamayı yapıcakmışsın takdir ediyorum azmini aynen devam inşallah hiç bırakma olurmu rabbim şu mübarek ramazan ayı hürmetine dualarımızı duysun şifalarımızı dağıtsın bol bol rahmetiyle inşallah...

Benim gebeligimin ilk oluşması istanbuldan Nevşehir e giderken olmuş doktorun hesaplaması öyle ve yolda tutmuş diyo:) arkasından haftada iki düğün ve iki kına ve hepside yakın akraba gidip yardım ettım bi ğün ona bi ğün ona inanki düşünmeye fırsatım olmadı artık çalışmayı düşünüyordum kafam dağılsın diye bide çok dua iste herkesten utanma sakın dua bu allah A açılan ellerden kimin duası kabul olunur bilemezsin allah yardımcın olur inşallah:)

Amin insallah Allah isteyen herkese nasip etsin

seyyah2015 Z ZeynepTerzi canlarım dün doktora gittim ve üç ay daha deneyin sonra filmi çekerim dedi. çünkü eşinin iyileşmesi 3 ay olmuştur ameliyat olalı 6 ay olsa da dedi. düşün ki sen şimdi sadece 3 aydır bebek istiyorsun 3 ay daha bekleyeceksin dedi. bakalım üç ay daha bekleyeceğiz. doktoruma güveniyorum. hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…