Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar 11 de aşılamam var inşallah. Dualarınızı bekliyorum inşallah bu ay bebiş gelir

Hanımlar merhaba moralim cok bozuk doktordan geldim şimdi buay ilk kez klomen kullanmıstım bugün adetmin 12,günü doktor günde iki doz sana fzla gelmiş yumurtan çok büyümüş dedi başka bi yumurtam daha vrdı oda küçükmüş çatlama iğnesi falan yapmadı adetin üçüncü günü gel bakalım büyüyen yumurtan adetle gitmişmi kistmi olmus kontrol edelim dedi çok heveslenmemiştim ama doktor öyle dediğinde ister istemez çok üzüldüm eşimde benden haber bekliyo ne diyeceğim şimdi ben oda cok üzülcek Doktor küçük olan yumurtan belk büyür çatlar bilemeyiz ama düşük ihtimal dedi yumurtaların ikiside kalitesizmiş önümüzdeki ay daha düşük doz veririz dedi

Canım geçmiş olsun, siz yine de deneyin sonuçta her ay tutma şansı aynı aslında. Ben de aşılama yaptırdım şimdi. Tutmazsa bir ay es geçip sonraki adette çığıracakmış doktor. Zor ama sabredicez

Evet canım çok zor bir durum doktor da kesin olusmaz hamilelik diyemem ama cok düşük ihtimal dedi çok üzgünüm ama elimden de hiçbirşey gelmiyor

Aynen canım dengeyi kurmak lazım ama bunun içinde nerede saplanıp kaldığını farketmesi lazım insanın ama bu da öyle kolay olmuyo bazen öyle kaptırıp gidiyoruz farkına bile varmadan tevekkül etmek çok zor bazen gerçekten inşallah rabbim bizi daima tevekkül eden kullarından eylesin şu mübarek ramazan ayı da şifasıyla gelmiştir belki bizlere bi umut doğuyo ramazan aylarında benim içime niye bilmiyorum dertlerin dermanı oluyomuş gibi... Her yıl dua edenlere orucunu tutabilenlere Hediyeler bırakır da gidermiş ramazan ayı ve senin aşılaman da inşallah bu ay tutar canım hediyeni alırsın inşallahh Allahın izniyle oyüzden çok çok dua edelim

seyyah2015 Allah ım inşallah hayırlısıysa bu sefer emeğini boşa çıkarmasın canım benim. beni sorarsanız sanki biraz saldım valla hiç kocama yanaştığım yok halbu ki 12. gündeyim ama bir isteksizlik var herhalde havalardan. bakalım kısmet.

kıyamam canım, gerçekten insanda bir bıkkınlık da olabiliyor, özellikle görevmiş gibi belirli günlerde olacak olması garip oluyor, ama ne yapalım mecbur

seyyah2015 hiçç değerlendirmedik biliyor musun? bir 8. gün oldu başka da yok. bugün 13. günüm düşün. halbu ki bu ay kalsaydım doğum günüme geliyordu doğum. kısmet. sanırım biraz akışına bırakacağım. dualarım seninle.

Kızlar birşey sorsam bebis için eşlerimizin 3 günlük perhize uymak mı gerekiyo test için 3 gün şart yaa kafam karıştı daga az yada daha fazla gün olsa ne olur sonuçta yumurtalarının ne zaman olacağı belli olmuyor ne zaman çift çizgi çıkarsa sizce dikkat edilmelu mi

Canım hiç takma onu Allah nasip ettiyse herşekil olur diye düşünüp rahatlat kendini bana doktor yumurtanüç dört gübe catlayabikir gün asırı ilişki dedi bende birgün daha bekleyelim öyle baslayalım dedim üç gün olacaktı eşim o gece istediği halde sırf üç gün olsun diye ben istemedim ve sonuc eşim o gece rüyasında bosalmıs benim bundan anladıgım şu bişeyleri kontrol altına nekadar almaya calıssak okadar zora düşüyor o yüzden demem oki akısına bırak iki günde bir denemeye calıs ama olmazsa canını sıkma

Sagolasın cnm biraz olsun rahatladim o hatayı bnde yapıyorum tam olcak zaman 3 günü bekleyim yok olur yok olmaz hep bu hataya düşüyorum takıntı oldu derdeyse yanlış yaptığımı farkettim bu aralar çünkü sanki bo gorevmis gibi olması hiç hoş olmuyo insanın ilişkiye bakış acisida değişiyor sanki Allahım cümlemize evlat nasip etsin Aminn

canım bizim doktorlar 2, 3 ya da 4 gün diyorlar genellikle. ama çalışmalar için gün aşırı önerdiler. ama gerçekten de akışına bırakmak lazım içinden gelmiyorsa ya da bazen peşpeşe günlerde çalışma yapmak istediğinde engellemeyin kendinizi, sonuçta bebeğin yanında cinsellik de evliliğimizin bir parçası. bunu bebek çalışmalarına odaklamak evliliğimizde sıkıntı oluşturabilir zamanla.

Slm kızlar nasılsıniz sizi takip ediyorum sürekli canım seyyah2015 ins bu asilaman tutar rabbim bebeğini nasip eder insallah bu arada kızlar ilişki günlerine çok takılma yın gerçekten çok yipratici oluyor benim hamile kaldığım ay sadece 3gun üst üste ilişki olmuştu bazen hakkaten bugün olacak diye düşündüğüm çok gün oldu ve insan gerçekten etkileniyor ve kötü oluyorsun o yüzden bence ovu testi kullanın en azından yumurtlama olduğu günu tespit edip ilişki sağlanması daha kolay olur gibi geliyo bana nasip kısmet herseyden önce olacağı varsa ister işte ister istemediğin gün olsun Rabbim nasip etmiş se olur siz kendinizi sikmayın ben 2 yılimi verdim bu şekilde ne sitres ne sıkıntılarla ve anladım ki nasip zamanin ne zamansa o zaman olacak anlatabilmisimdir umarım ben anlatım konusunda iyi degilimdir hepinizin hakkında en hayirlsii olsun kadir gecesinde bol bol dua edin ben sizler için edicem rabbim kabul eder insallah gUzel güzel haberler inizi alırız

Kızlar nasılsınız buay daha önce olmayan birşey oluyo daha önceleri ilişkiden sonra ayaga kalktıgımda herşey geri çıkmıs gibi oluyordu buraya kadar normalmiş ama benden birkaç saat aonra bir iki gün ara arada kiloduma akıyordu buay da ilişkiden sonra geri akıyor ama ondan sonra yarım saat bisaat sonradan sonra akan birşey olmuyo buay ilk kez klomen kullandım buna sebep olan klomenmi yoksa ameliyattan sonra dört ay geçti düzeldimi herşey bilemiyorum ama hangisiin sayesinde çok merak ediyorum buay klomen kullansamda kaliteli yumurtam olusmadı biri olması gerekenden büyük diğeride küçükmüş o yüzden yinede umudum yok

Allah razı olsun canım 6 temmuz gibi görünüyor, tam da bayram tatili ailelerle birlikte olacağız, adet olursam üzüntümü belli etmemem lazım, bebiş gelirse hemen söylemek istemiyorum kötü denk geldi
Canım bizim bat tarihlerimiz aynı seninle geçen ay da öyle olmuştu sanırsam ben de temmuzun altısında regl olucam :) aklım sende inşallah olmazsın bu ay regli en azından onu saklamak daha kolay olur gülücükler saçar durursun herkese onlar anlam veremese de :) ama insanın üzüntüsünü saklması daha zor Rabbim inşallah bu ay birimizin yüzüne güler kadir gecesinde bol bol meryem suresi okuyalım hepimiz için inşallah

Allah razı olsun canım, senin hamilelik nasıl gidiyor, altta çıkan bebek resimlerini görünce duygulandım bir an

Allah razı olsun canım, vallahi bir yanım çok sabırsız diğer yanım sabret hayırlısı olsun diyor. hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım, yumurtlama dönemine kadar elimizden geleni yapıyoruz gerisi de sabır ve tevekkül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…