Allah razı olsun canım, senin hamilelik nasıl gidiyor, altta çıkan bebek resimlerini görünce duygulandım bir an
Canımmm Allah Razı olsun senden de Rabbim şifalarımızı dağıtsın bugece hepimizin inşallah gönlümüzden geçen güzellikleri hakkımızda hayırlı eylesinseyyah2015 canımm seninde kadir gecen mübarek olsun inşallah. o zaman sana iyi tatiller ama burayı da ihmal etme çünkü güzel haberlerinden haberdar olmak isterim. Allah bu mübarek zamanlarda gönlümüzden geçeni hepimize nasip etsin. tabi ki Z ZeynepTerzi 'yi de unutmadım. AMİN.
Herkese hayırlı kandiller canım bu çikolata kisti ne oluyo yumurta kisti dedikleri şeymi nasıl öprendin oldugunu hormonntestiylemiKızlar benide duanızda eksik etmeyin
Hepinizin kandili mubarek olsun bu gecenin hurmetine Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Ben tüp bebege karar verdim arkadaşlar agustos ayında baslıyoruz.şuan vitamin ilacları kullanıyorum.
Çikolata kistim varmış birazda tsh hormonum yuksekmiş şimdiye kadar hiçbir dr soylememişti bunu..yeni testler yaptırıcam bayramdan sonra
Hakkımızda hayırlısı olsun
İyi tatiller seyyahcım bende bayramın ikinci gunu gidiyorum artık tatil baslasınnn
Yumurtalık kistiyle aynı mı bilmiyorumHerkese hayırlı kandiller canım bu çikolata kisti ne oluyo yumurta kisti dedikleri şeymi nasıl öprendin oldugunu hormonntestiylemi
İyi geceler kızlar hayırlı ramazanlar herkese...biz 5senelık evlıyız 2yıldır bebğimz olmuyor eşimde varikosel cıktı haziran 13te ameliyat olduk çift taraflı geçen hafta yumurtlama günümdü değerlendırdık sayılır ama o günden beri hep kahverengi akıntı geliyor ve daha adetıme 10gün var böyle bir şey yaşayan varmı
Bu cocuga engelmiymiş peki canımYumurtalık kistiyle aynı mı bilmiyorum
Rahim içini döşeyen endometrial hücrelerin rahim dışında yerleşerek üremesidir.yazıyor nette.vajinal ultrasonda gordu dr.
Agrılı adet agrılı ilişki en buyuk belirtisi yıllardır bu sorunu yasıyorum sebebi buymuş.
Onca dra gittim hiçbiri gormemişti
Sanırım tüp bebek merkezindeki ultrasonlar daha ayrıntılı gosteriyor
Kızlar benide duanızda eksik etmeyin
Hepinizin kandili mubarek olsun bu gecenin hurmetine Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Ben tüp bebege karar verdim arkadaşlar agustos ayında baslıyoruz.şuan vitamin ilacları kullanıyorum.
Çikolata kistim varmış birazda tsh hormonum yuksekmiş şimdiye kadar hiçbir dr soylememişti bunu..yeni testler yaptırıcam bayramdan sonra
Hakkımızda hayırlısı olsun
İyi tatiller seyyahcım bende bayramın ikinci gunu gidiyorum artık tatil baslasınnn
Canım aynen öyle benim tanıdıgım agır pkolular bile 2.cocugu dogurdu Rabbim nasip ettikten sonra boş.dr bana rezervin çok iyi dedi bazı çikolata kistleri rezervi azaltıyormuş.birde bu kist tutunmaya engel dedi yani gebelik oluşsada tutunamadan düşüyor demekkiCanım geçmiş olsun cikolata kisti ni hiç kafana takma benimde vardı hala da var portakal büyüklüğünde cikolata kistiyle hamile.kaldım 1buçuk sene sorun sadece bu dendi ama eşime bakılınca ve amelyat olunca sonuç gebelik oldu çok şükür 1buçuk senemi mahvettim ben bana her gittiğim doktor direk tup.bebek dedi başka türlü olmaz bu kistle erimezmis bu kistler büyümüş yumurtanın catlamamasi sonucu kendi içine kanayan kiste cikolata kisti deniyor yumurtalik kisti normal içi su olan kistler ama bu içi kan olunca adına o yüzden cikolata kisti deniyor bana direk tup bebek diyen doktorlara tek tek gidip hesap sorasim var kafana hiç takma o yüzden canım rabbim nasip ettiyse kistmis suymus buymus engel değil ha bende de troid var 2 senedir tsh ilaç kullanıyorum onuda takma kafana rabbim şifani versin inşallah
Canım aynen öyle benim tanıdıgım agır pkolular bile 2.cocugu dogurdu Rabbim nasip ettikten sonra boş.dr bana rezervin çok iyi dedi bazı çikolata kistleri rezervi azaltıyormuş.birde bu kist tutunmaya engel dedi yani gebelik oluşsada tutunamadan düşüyor demekkisukretmekgerek
Tüp bebektede basarı oranı düşüyor haliyle
Drum senin gibi hastalarda tutunma oranı yuksek dedi capı kucuk oldugu için ve rezerv iyi oldugu için
Bebişin cinsiyeti ne canım
Sag salim kucagına alırsın inşallah bize bol bol dua et canım
Masallah prensesineAynı şeyleri doktor bana da dedi ama bence bunları düşünme çünkü benimki normal yoldan oldu bana asilama senin için boş uğraş olur demiştiler hatta direk tup bebeğe git kistin boyu büyük çünkü demişlerdi hep Sağol canım benim kızımız olacak hayirlsiiyla inşallah hep dualarimdasiniz
Masallah prensesine
Canım çikolata kisti hamile kaldıktan sonra agrı yapıyor mu? Boyutu küçülüyor mu yoksa daha mı buyuyor
Doğumu hangisini dusunuyorsun cnm sezeryan mı normal miYok canım ben ilk başlarda çok korkmustum bişi olur diye doktorum onu unut artık demişti hamile kaldıktan sorna onun hiç bir önemi kalmıyor eğer doğuma kadr adet gormedigin için eriyebilir erimezse dogumu sezaryan yapıp ksitide alırız dedi geçen ay baktirmistim kiste gerileme var demişti boyutunu sormadım dalginliktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?