- 3 Haziran 2015
- 530
- 396
- 23
Doğumu hangisini dusunuyorsun cnm sezeryan mı normal mi
Buay cıksaydı bukadar takazdım belki ama bu birkaç ay öneki test farklı doktora gittim ne olur ne olmaz diye yanıma aldım sonuclarımıda bakarken söyledi ve inanılmaz üzüldüm arastırdıgımsa gerekten de düşükmüş bu dger ama diğer doktorlar nasıl anlamamıs bunu bilmiyorumsukretmekgerek canım cook takıyorsun o yuzden hormonlarını olumsuz etkiliyorsun bence. Kaldı ki bu ay yumurtan gelismedigi icin sonuc oyle cıkmıs olabilir zaten her ay yumurtlatyacagız diye bir sey yok bazı aylar bos gecebilir rahat ol.
Insallah canım eşimde öyle diyo Allah nasip ettiyse herşekil olur ben baya üzüldüm durmak zaman kaybımıdır diye düşünmeye basladım eşimde kızdı pazartesi kendi doktoruma da gidicem bakalım o ne diyecek bana bundan hiç bahsetmemişti çünkü aynı sonuclara da bakmıstısukretmekgerek yasın daha genc hersey guzel olacak merak etmee. Zamana bırak Allah buyuktur.
Amin insallah Allah hepimizin yüzünü güldürür bende buay oluruna bırakcam hiç düşünmicem dedim sadee catlamayan yumurtam catlamısmı die kontrole gittim ve amh değerimin düşük oldugunu öğrendim bu cok ciddi ve geri dönüşümü olmayan bişeymiş o yüzden elimde değil takmıyım düşünmeyim diyorum genede üzülüorum herşey sınav gerçekten bizde beşinci ayımızdayız bakalım bekliyoruz bendede sorun yok diye biliodum taki düne kadar doktor bana tüp bebege kadar gider bu durum dedi ne yapmalıyım bilmiorum rahim filmide çaktirmedim henüz ameliyattan sonra bekleyelim dedik çok zor bir süreç ve yaşamayan gerçekten anlamıyo bu süreci Allah hepimizin yardımcısı olsunsukretmekgerek seni çok iyi anlıyorum zaman kaybı yaşamaktan korkuyorsun ama bazı şeyleri de zamana bırakmak lazım. biliyorsun ki vazgeçtiği bıraktığı anda hamile kalan çok kişi var. gerçekten stres üstünde çok düşünme herşeyi çok olumsuz etkiliyor. bak bizim ameliyat olalı 7 ay oldu ve ben tam 20 aydır bekliyorum nerdeyse eşimin durumu düzeldi bende sıkıntı yok ama hala bekliyoruz demek ki zamanı var yazılmış bir şeyler var o yüzden oluruna bırakmak lazım. biliyorum bana da hep takıyorsun oluruna bırak dediklerinde gıcık olurdum ama bu ay anladım ki ne yazık ki haklılar. hepimiz için hakkımızda hayırlısı tatlım. sen benim kardeşimle yaşıtsın Mevlam yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah.
Birebir aynı durumdayız yaa bnmde 26 gunde bir olurken bugün 31 gün oldu sabah gittim hastaneye kan testi için kandan önce ultrasonla bakiyim dedi istemedim ama yinede baktılar gebelik yok dedi yinede kan verin dedi kanı verene kadar öğle oldu test sonucu yarına kaldı zaten sonuca gerek kalmadı ulyradonArkadaslar merhaba esimin ameliyatinin 8.ayindayiz.adetim duzenlidir 26gunde bir olurum bu ay 4gun geciktim dayanamadim kan testi yaptim negatifve psikolojikmiydi anlamadim eve geldim afedersiniz kahverengi leke geldi silindigimde adet gelcek dedim kesildi sizce hamile olma ihtimali varmidirr
Canim malesef benimde kanamam oldu bu ayda husran...İdrar testi yaptınız m
Birebir aynı durumdayız yaa bnmde 26 gunde bir olurken bugün 31 gün oldu sabah gittim hastaneye kan testi için kandan önce ultrasonla bakiyim dedi istemedim ama yinede baktılar gebelik yok dedi yinede kan verin dedi kanı verene kadar öğle oldu test sonucu yarına kaldı zaten sonuca gerek kalmadı ulyradon
ultrasonla bakınca haliyle kanamam oldu
benim esimde pazartesi gunu iki tarafli verokosel amaliyati olacak insallah tez zamanda bebis olur allah hepimize nasip etsinameliyatın 7. ayında yine hüsran oldu bu ay, ilk kez 27 günde adet oldum normalde 30 günde olurum. Bir daha ki ay artık sperm kontrolüne gitmeyi kabul etti eşim sonunda. Bekle bekle her ay ikimizde kötü sonuçla yıkılıyoruz resmen
İnsallah iyi cikar bizim baya farketti morfoloji 2 di 9 olmustuarkadaslar bizim 7. Ay yani ikinci kontrolumuz bugun iki bucukta. Dua edin test sonucumuz hayırlısıyla iyi cıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?