Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allahtan ümit kesilmez Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin

Merhaba arkadaşlar Rabbim bebek isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah. Benim eşimde şubat ayında çift taraflı ameliyat oldu yani 5 . ayımızdayız 1 yıl 7 aydırda korunmuyoruz . Galiba bu ay düşük yaptım adet günümde ilk iki gün çamur renginde lekelenme oldu ve kesildi 5 gün sonra idrarda test yaptım pozitif çıktı biraz silikti 3 gün sonra bidiha idrarta test yaptım yine silikti bu dönem bayram tatiline denk geldiği için kan testi yaptıramadım pazar günüde aktif kan gelmeye başladı çok şiddetli bir ağrıyla birlikte bir iki saat sürdü lavaboya gittiğimde peçeteye doku parçası geldi kan pıhtısı değildi şeffaf zar şeklindeydi sonrada ağrılarım azaldı pazarteside kan testi yaptırdım betahcg 5.61 çıktı perşembe günüde doktor için randevu aldım kontrole gideceğim. tahminim kimyasal gebelikti . Duygu durumum düzeldi ağır üzüntüden sonra çok şükür umudum tekrar tazelendi.

Kızlar ameliyatın 12. Ayında test sonucu mlde 20 milyon hız %25
Sonuc agustos ta tüp tedavisine baslayacagız
Bu sonucu almadan once karar vermiştim zaten
Kızlar aşılama normal ilişkiden farksızmış 10 kişiden birinde tutuyormus drumuz dedi
İyi dusunun derim sonucta aynı hormon ilacları kullanılıyor sonuc negatif olunca ister istemez yıkılıyorsun

Herkese merhaba. Ben 2 yıl önce miyom ameliyatı oldum, eşim 11 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama hâlâ bebeğimiz olmuyor. Son aylarda üç kez klomen kullandım, bir kez aşılama yapıldı. Bu ay 30 ay bitti ama olmuyor. Allah hepimize daha fazla bekletmeden bebeklerimizi versin inşallah

@nisandeniz seni biliyorum ama eşinin ameliyat olduğunu bilmiyordum canım. bizim de 7 ay oldu ameliyat olalı ama olmadı. nasip kısmet herşey Allah'tan.
sukretmekgerek canımm dün biz eşimle kötü bir şey öğrendik canımız çok sıkıldı eşim de o psikolojiyle test vermek istemedi bende ısrar etmedim haliyle ama bugün yarın gidip verecek o zaman söylerim sana. sağ ol sorduğun için.

Insallah güzel sonuclar alırsınız canım bende bugün çatlama iğnesi oldum doktor iki tane olgun yumurtan olusmus çoğul gebelik olabilir biz bu durumda ara veriyoruz ilişkide yasaklıyoruz cogul gebelik istemediğimiz bir drum dedi yinede sen bilirsin dedi bende iğne istedim çünkü Allah ne nasip ettiyse o olur sırf ikiz olmasın deyip ara versem vicdan azabı çekerdim evlat istiyoruz körün istediği bir göz Allah verdi iki göz deriz fenada olmaz hani rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

eşimin arkadaşına doktor varikosel var , ameliyat olman lazım demiş ama ameliyat olmamış şimdi karısı 2. ye hamile hiçbir şey kullanmadım yemedim içmedim demiş sadece tahin pekmez çok yediğim ay eşim hamile kaldı demiş Rabbim ol desin yeter ki benim eşimde varikosel bile yok neler yedi içti kulanmadığı şey kalmadı doktor hiçbir şey kullanmasan bile olur senin çocuğun dediği halde

yalnız Allah'ın dediği olur kızlar. herşey bir vesile ol deyince olduran kurban olduğum Allah bizim için de bir ol deyiversin herşey olur inşallah. ha olmazsa da yine takdir i ilahi. Allah ın bunda da bir bildiği vardır biz asla bunu sorgulayamayız ve ondan iyisini bilemeyiz. biz sadece elimizden geleni yapıp tevekkül edebiliriz. olmayanı zorlamak da Allah ın gücüne gider. ben Allah tan yalnızca hakkımızda hayırlısını diliyorum hiçbir zaman asla olacak demedim demem de Allah izin verirse olacak. böyle düşünün ve biraz zamana bırakın. nasıl olsa olacakla öleceğe çare bulunmaz. Rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah hepimiz için. AMİN.

daha önce hamile kalamamış olsam umudum yok diyeceğim, kalmıştım ama sperm kalitesizdi belki bir problem olacaktı çocukta diyorum hadi onlar düştü diye unutuyorum. Düzelsin diye elimizden geleni yapıyoruz kasmayayım kendimi olursa olur diyorum ama artık psikolojimi de bozmaya başladı herkes hamile. Dert bir değil ben bir de kalp hastasıyım oldu oldu olmadı yapamayacağım bir daha, bu kadar isteyip ay sonu olup kırmızıyı görünce ister istemez üzülüyorum. Umarım artık olsun dediği zamanlar gelir de Allah bizi de görür.

Görür canım benim görür. çok geçmiş olsun sağlığın yerinde olsun da gerisi gelir önce biz önemliyiz bu hayatta. hiç kendini kasma bende çok zor zamanlardan geçtim delireceğimi falan düşünmeye başlamıştım bebek konusu yüzünden ama hata etmişim. şu an gayet rahatım akışına bıraktım sonuçta herşey olacağına varıyor. benim personelim burnumun ucunda 5 aylık hamile ama bebişi doğmadan çok seviyorum hiç kalbim dönmüyor benim yok diye. Allah herkese hayırlısını versin önce.

merhaba arkadaşlar,nerden başlasam billmiyorumm....en başta vajinismustumm off 9 ay tam bi kabustu neyseki bitti çok şükür,neyse 1 yıl 10 aydır korunmasız ilişki oluyor ama hiç hamile kalamadım nasip değilmiş rabbim daha ol emri vermemiş...neyse geçen yaz dr a gittik hsg çektik sağ tüp tıkalı dediler laparoskopik ameliyat ile de bakılsın dedi dr bende van'a gittim özel istanbul hastanesinde ameliyat oldum çok şükür tıkalı değilmiş rahim kasıldığı için öyle görünmüş...eşime de bakıldı sayıda şekilde ve miktarda hiç sorun yo dedi dr ama hız %8 ...varikosel tanısı konuldu ilaç verdi kullandı eşim tekrar dr a gitti varikosel yok dedi dr...işin tuhaf kısmı EŞİMDE HİÇ VARİKOSEL BELİRTİSİ OLMADI..BACAĞA AĞRI SANCI gibi hiç bişey yaşamıyor...böyle olanınız var mı?

merhaba benim eşiminde hiç belirtisi yoktu sperm testinde sekil bozuklugu ve hareketlilik az dı muayene oldu varıkoselden oldugu söylendi tek taraflı ameliyatta oldu 8 ay önce

merhaba benim eşiminde hiç belirtisi yoktu sperm testinde sekil bozuklugu ve hareketlilik az dı muayene oldu varıkoselden oldugu söylendi tek taraflı ameliyatta oldu 8 ay önce
geçmiş olsun canım ya...eee ameliyat sonrası değerlerde değişiklik oldu mu?bi ilerleme var mı

merak edenler için şunu söyleyeyim benim eşimin ameliyattan sonra 3. ayında Allah a şükür değerleri düzelmişti şimdi merak için 7. ay testi de yaptıracağız.

BirAsilAnnesi Canım ben açık miyom ameliyatı oldum, Eşim varikosel ameliyatı oldu.Sonra ben rahim ağzı genişletme operasyonu oldum. Üç kez klomen kullandım. Bir kez aşılama yapıldı. Klomenle 8-10 yumurtam gelişiyor ama olmuyor. Bakalım Allah ne zaman nasip edecek. Biz elimizden geleni yaptık

sukretmekgerek mutlaka yazacağım canım yaptırdığımız zaman merak etme.
@nisandeniz hepsini okudum biliyorum canım ya biliyorum çok zor zamanlar zor işlemler ama inşallah Allah emeklerinizin karşılığını tez zamanda verir. bizim ameliyattan sonra 7. ayımız. bende bir sıkıntı yok eşiminki düzeldi gibi gözüküyor bundan sonrası Allah a kalmış hayırlısıyla bekliyoruz.

bizim de sancı ağrı problemi hiç yoktu
sperm kalitesizdi oyüzden ameliyat olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…