@seyyah2015 biz bebeğe karar verdiğimiz ilk ay ben gidip muayane oldum sorun çıkmadı ve biz denemeye başladık. 10 ay denedik olmadı benim doktorum eşinde sorun olmalı muayene olsun dedi bir oldu ki son evre varikosel yani 10 ayı çöpe attık. o kadar beklediğimiz için bazen çok kızıyorum kendime. 11. aya girmiştik eşim ameliyat oldu. 17. ayı bitiriyoruz hala yok bebek bekliyoruz. ne kadar yıprandığımı bilemezsin. bu aydan sonra sanırım asla olmayacak bizim bebeğimiz gibi geliyor artık. senden güzel bir haber alıp teselli bulmayı öyle çok istiyorum ki..
Canım eşinin sonucları nasıl varmı bir gelişme ne dedi doktorunuz insallah güzel haberler almıssınızdırarkadaslar bizim 7. Ay yani ikinci kontrolumuz bugun iki bucukta. Dua edin test sonucumuz hayırlısıyla iyi cıksın.
Insallah güzel sonuclar alırsınız canım bende bugün çatlama iğnesi oldum doktor iki tane olgun yumurtan olusmus çoğul gebelik olabilir biz bu durumda ara veriyoruz ilişkide yasaklıyoruz cogul gebelik istemediğimiz bir drum dedi yinede sen bilirsin dedi bende iğne istedim çünkü Allah ne nasip ettiyse o olur sırf ikiz olmasın deyip ara versem vicdan azabı çekerdim evlat istiyoruz körün istediği bir göz Allah verdi iki göz deriz fenada olmaz hani rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin@nisandeniz seni biliyorum ama eşinin ameliyat olduğunu bilmiyordum canım. bizim de 7 ay oldu ameliyat olalı ama olmadı. nasip kısmet herşey Allah'tan.
sukretmekgerek canımm dün biz eşimle kötü bir şey öğrendik canımız çok sıkıldı eşim de o psikolojiyle test vermek istemedi bende ısrar etmedim haliyle ama bugün yarın gidip verecek o zaman söylerim sana. sağ ol sorduğun için.
yalnız Allah'ın dediği olur kızlar. herşey bir vesile ol deyince olduran kurban olduğum Allah bizim için de bir ol deyiversin herşey olur inşallah. ha olmazsa da yine takdir i ilahi. Allah ın bunda da bir bildiği vardır biz asla bunu sorgulayamayız ve ondan iyisini bilemeyiz. biz sadece elimizden geleni yapıp tevekkül edebiliriz. olmayanı zorlamak da Allah ın gücüne gider. ben Allah tan yalnızca hakkımızda hayırlısını diliyorum hiçbir zaman asla olacak demedim demem de Allah izin verirse olacak. böyle düşünün ve biraz zamana bırakın. nasıl olsa olacakla öleceğe çare bulunmaz. Rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah hepimiz için. AMİN.
daha önce hamile kalamamış olsam umudum yok diyeceğim, kalmıştım ama sperm kalitesizdi belki bir problem olacaktı çocukta diyorum hadi onlar düştü diye unutuyorum. Düzelsin diye elimizden geleni yapıyoruz kasmayayım kendimi olursa olur diyorum ama artık psikolojimi de bozmaya başladı herkes hamile. Dert bir değil ben bir de kalp hastasıyım oldu oldu olmadı yapamayacağım bir daha, bu kadar isteyip ay sonu olup kırmızıyı görünce ister istemez üzülüyorum. Umarım artık olsun dediği zamanlar gelir de Allah bizi de görür.
merhaba benim eşiminde hiç belirtisi yoktu sperm testinde sekil bozuklugu ve hareketlilik az dı muayene oldu varıkoselden oldugu söylendi tek taraflı ameliyatta oldu 8 ay öncemerhaba arkadaşlar,nerden başlasam billmiyorumm....en başta vajinismustumm off 9 ay tam bi kabustu neyseki bitti çok şükür,neyse 1 yıl 10 aydır korunmasız ilişki oluyor ama hiç hamile kalamadım nasip değilmiş rabbim daha ol emri vermemiş...neyse geçen yaz dr a gittik hsg çektik sağ tüp tıkalı dediler laparoskopik ameliyat ile de bakılsın dedi dr bende van'a gittim özel istanbul hastanesinde ameliyat oldum çok şükür tıkalı değilmiş rahim kasıldığı için öyle görünmüş...eşime de bakıldı sayıda şekilde ve miktarda hiç sorun yo dedi dr ama hız %8 ...varikosel tanısı konuldu ilaç verdi kullandı eşim tekrar dr a gitti varikosel yok dedi dr...işin tuhaf kısmı EŞİMDE HİÇ VARİKOSEL BELİRTİSİ OLMADI..BACAĞA AĞRI SANCI gibi hiç bişey yaşamıyor...böyle olanınız var mı?
geçmiş olsun canım ya...eee ameliyat sonrası değerlerde değişiklik oldu mu?bi ilerleme var mımerhaba benim eşiminde hiç belirtisi yoktu sperm testinde sekil bozuklugu ve hareketlilik az dı muayene oldu varıkoselden oldugu söylendi tek taraflı ameliyatta oldu 8 ay önce
Evet var cok sukur sperm sayimizda zaten sorun yoktu morfiloji 2idi 9oldu hareketsiz sperm %70 di 46 ya dustugeçmiş olsun canım ya...eee ameliyat sonrası değerlerde değişiklik oldu mu?bi ilerleme var mı
Sonucu yaz mutlaka canımmerak edenler için şunu söyleyeyim benim eşimin ameliyattan sonra 3. ayında Allah a şükür değerleri düzelmişti şimdi merak için 7. ay testi de yaptıracağız.
merhaba arkadaşlar,nerden başlasam billmiyorumm....en başta vajinismustumm off 9 ay tam bi kabustu neyseki bitti çok şükür,neyse 1 yıl 10 aydır korunmasız ilişki oluyor ama hiç hamile kalamadım nasip değilmiş rabbim daha ol emri vermemiş...neyse geçen yaz dr a gittik hsg çektik sağ tüp tıkalı dediler laparoskopik ameliyat ile de bakılsın dedi dr bende van'a gittim özel istanbul hastanesinde ameliyat oldum çok şükür tıkalı değilmiş rahim kasıldığı için öyle görünmüş...eşime de bakıldı sayıda şekilde ve miktarda hiç sorun yo dedi dr ama hız %8 ...varikosel tanısı konuldu ilaç verdi kullandı eşim tekrar dr a gitti varikosel yok dedi dr...işin tuhaf kısmı EŞİMDE HİÇ VARİKOSEL BELİRTİSİ OLMADI..BACAĞA AĞRI SANCI gibi hiç bişey yaşamıyor...böyle olanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?