Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir yazamadım, maalesef bu ay da olmadı, bir de üzerine 3 cm kist gelişmiş adetime yakın günlerde üç kez acile gittim, ağrım devam etseydi Dr ameliyata alacaktı, hastanede yattım neyseki değerler normal olduğu ve ağrım kesildiği için ameliyata gerek kalmadı, bir ya da iki ay bedenen ve ruhen dinlenip tüp denemeyi düşünüyoruz, bütün Bayram'ı sancıyla geçirdim, acildeki doktorlar da bel ağrısıdır deyip gönderdi, aklınızda bulunsun apandisit ağrısı gibi bir şey ve ayakta kaldığınızda ya da otururken şiddeti artan bir sancı. Aşılama sonrasında gelişebilen bir komplikasyonmuş. Tespit edilememesi durumunda içerde patlama ve kanama durumu olabiliyormuş. Bayram'da adet olmaktan korkarken o an canımın derdine düştüm adet olayım diye dua ettim. Bugünlerde yoğunum biraz sayfadaki yazıları okuyamadım ama en kısa zamanda damlarım buraya, Rabbim hem kişisel olarak hem de ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günleri hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin
Canım cok gecmis olsunArkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir yazamadım, maalesef bu ay da olmadı, bir de üzerine 3 cm kist gelişmiş adetime yakın günlerde üç kez acile gittim, ağrım devam etseydi Dr ameliyata alacaktı, hastanede yattım neyseki değerler normal olduğu ve ağrım kesildiği için ameliyata gerek kalmadı, bir ya da iki ay bedenen ve ruhen dinlenip tüp denemeyi düşünüyoruz, bütün Bayram'ı sancıyla geçirdim, acildeki doktorlar da bel ağrısıdır deyip gönderdi, aklınızda bulunsun apandisit ağrısı gibi bir şey ve ayakta kaldığınızda ya da otururken şiddeti artan bir sancı. Aşılama sonrasında gelişebilen bir komplikasyonmuş. Tespit edilememesi durumunda içerde patlama ve kanama durumu olabiliyormuş. Bayram'da adet olmaktan korkarken o an canımın derdine düştüm adet olayım diye dua ettim. Bugünlerde yoğunum biraz sayfadaki yazıları okuyamadım ama en kısa zamanda damlarım buraya, Rabbim hem kişisel olarak hem de ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günleri hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin
Benimde bir yıl bitti..kalan zaten ilk 6 ay içinde kalıyor olmuyorsa olmuyor demektir normal devam edip psikoloji bozmaya gerek yok bence zaman cok kıymetli hızla akıp geçiyor ve biz hala yerimizde sayıyoruzbu ay ameliyat olali 1 yil olcak 28.ne ama hamile kalamadim henüz ne olcak artik bilmiyorum insanin sabri kalmiyor allahim bize güç kuvvet versin ...inşallah sizlerden güzel haberler alırız...
Benim de 8.ay ama direk tup bebek mi yapsam asilamimi denesem once bilmiormBenimde bir yıl bitti..kalan zaten ilk 6 ay içinde kalıyor olmuyorsa olmuyor demektir normal devam edip psikoloji bozmaya gerek yok bence zaman cok kıymetli hızla akıp geçiyor ve biz hala yerimizde sayıyoruz
Çoktan tüp bebek kararı verseydim diyorum
Değerler nasıl canımBenim de 8.ay ama direk tup bebek mi yapsam asilamimi denesem once bilmiorm
canım ya böyle kocalar da mı var...çok üzüldüm adına allah nasip eder inşallah.benimkinde varikosel var dr ameliyatsız aşılama yapalım dedi geçen sene eşim olur dedi ama ben kabul etmedim,ekimden bu yana denedik kendiğinden olur ümidiyle,zaten eşim öğretmen olduğu için kışın ara verdik tedaviye,kendiliğinden olmadı bakalım ne yapcaz daha kesin değil bu ay biraz kafa dağıtmak için bitlis ve van gezmelerine gitcez sonrası allah büyükcanım biz ekimde ameliyat olduk hiç gebe kalamadım
kendi üroloji doktorumuz ameliyat sonrası ileri hızlı hareketli sperm sayısı %0 olmasına rağmen ümit yok demedi
ama başka doktorlara mail attığımda hep bana aşılama deneyin dediler...
ben de hala doğal yoldan deniyorum bir yandan da eşimin doğal olmayacağını anlamasını bekliyorum
çünkü ben çoktan ümidimi kestim
bizim dr dedi ki aşılama herkeste tutmayabiliyor sorun spermin şeklinde veya rahmin şekil bozukluğundaysa aşılama pek tutmaz,bence direkt tüp bebek yapın garanti olurBenim de 8.ay ama direk tup bebek mi yapsam asilamimi denesem once bilmiorm
bence tüp yapın ilk önce.kuzenime aşılama mı tüp mü dediler tüp dedi ve ilkinde tuttu,aşılama da ilişki gibi yani spermi rahmin içine bırakıyorlar ama tüpte ikisini dışarda dölleyp koyuyorlarDeğerler nasıl canım
Aşılamayı bende düşünüyordum ama cok arastırdım basarı sansı dusuk benim drumda normal ilişkiden farksız dedi.10 kişiden 1inde tutuyormuş.
E tüple aynı ilacları kullanıyorsun vucut yıpranıyor..
canım test sonuçlarınız nasıl, inşallah iyidirarkadaslar bizim 7. Ay yani ikinci kontrolumuz bugun iki bucukta. Dua edin test sonucumuz hayırlısıyla iyi cıksın.
Zaten tüp yapıyorum önceki mesajımı okumamışsınızbence tüp yapın ilk önce.kuzenime aşılama mı tüp mü dediler tüp dedi ve ilkinde tuttu,aşılama da ilişki gibi yani spermi rahmin içine bırakıyorlar ama tüpte ikisini dışarda dölleyp koyuyorlar
canım seyyah olsun denediniz aşılamayıda. belki hep aklında kalacaktı keşke yaptırsaydım diye. biz ne istedik de vermedi yüce llah inşallah verecek ağutos ayında tüp bebek yaptırackalr diye grup var oraya da uğra muhakka. insan dertleşiyor. ben yumurta toplama sonrası ohss riski olduğu için ertlendi ağustos adeti ile başlayacaz inşallah. ben kendime iğne bile yapamazken....HAYIRLISI:)kızlar biz ankarada tüp bebek merkezi aramaya başladık bir liste oluşturup görüşmeye gideceğiz ortamına bakacağız merkezin. iyi ve kötü duyduklarınızı yazar mısınız buraya? aşılama konusunda sonuç beklediğim gibi oldu. negatif düşünüyorum diye kendime kızıyordum ama gerçekten zaman kaybıymış, keşke doktoru dinlemeyip tüp deneseydik doğrudan...
ayy canım hadi hayırlısı, sağolasın bir uğrayayım oraya, vallahi insan gözü kara oluyor gerçekten, yavaş yavaş alışıyoruz her yeni sürececanım seyyah olsun denediniz aşılamayıda. belki hep aklında kalacaktı keşke yaptırsaydım diye. biz ne istedik de vermedi yüce llah inşallah verecek ağutos ayında tüp bebek yaptırackalr diye grup var oraya da uğra muhakka. insan dertleşiyor. ben yumurta toplama sonrası ohss riski olduğu için ertlendi ağustos adeti ile başlayacaz inşallah. ben kendime iğne bile yapamazken....HAYIRLISI:)
Degerler 8.ayda morfoloji 9 oldu ikiydi.hareketlenmelerde arti oncesine gore sayimizda problem yok 27yasindayiz dr lar gencsiniz en azindan ameliyat 1sene olsun diyor off zor bir surec allah hayirlisiyla bizede hayirli evlatlar nasip etsinbence tüp yapın ilk önce.kuzenime aşılama mı tüp mü dediler tüp dedi ve ilkinde tuttu,aşılama da ilişki gibi yani spermi rahmin içine bırakıyorlar ama tüpte ikisini dışarda dölleyp koyuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?