- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Canım çok iyi yapmışsın. Kaderde ne var bilinmez. Ben de üç kez klomen kullandım. 1.ay 2 tane yumurta oluştu. 2.ay 10 tane yumurta oluştu. 3.ay 8 tane yumurta oluştu. Ama Allah ol demezse olmuyor işte. İnşallah sen hemen sonuç alırsınInsallah güzel sonuclar alırsınız canım bende bugün çatlama iğnesi oldum doktor iki tane olgun yumurtan olusmus çoğul gebelik olabilir biz bu durumda ara veriyoruz ilişkide yasaklıyoruz cogul gebelik istemediğimiz bir drum dedi yinede sen bilirsin dedi bende iğne istedim çünkü Allah ne nasip ettiyse o olur sırf ikiz olmasın deyip ara versem vicdan azabı çekerdim evlat istiyoruz körün istediği bir göz Allah verdi iki göz deriz fenada olmaz hani rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
Canım benim eşimde de hiçbir ağrı yoktu. Sperm testi düşük çıkınca ultrason ile baktılar ve öyle görüldümerhaba arkadaşlar,nerden başlasam billmiyorumm....en başta vajinismustumm off 9 ay tam bi kabustu neyseki bitti çok şükür,neyse 1 yıl 10 aydır korunmasız ilişki oluyor ama hiç hamile kalamadım nasip değilmiş rabbim daha ol emri vermemiş...neyse geçen yaz dr a gittik hsg çektik sağ tüp tıkalı dediler laparoskopik ameliyat ile de bakılsın dedi dr bende van'a gittim özel istanbul hastanesinde ameliyat oldum çok şükür tıkalı değilmiş rahim kasıldığı için öyle görünmüş...eşime de bakıldı sayıda şekilde ve miktarda hiç sorun yo dedi dr ama hız %8 ...varikosel tanısı konuldu ilaç verdi kullandı eşim tekrar dr a gitti varikosel yok dedi dr...işin tuhaf kısmı EŞİMDE HİÇ VARİKOSEL BELİRTİSİ OLMADI..BACAĞA AĞRI SANCI gibi hiç bişey yaşamıyor...böyle olanınız var mı?
Merhaba canım. Ben de haziranda aşılama yaptırdım ama olmadı. Bu ay da klomen kullandım ve 8 yumurta oldu. İnşallah bu sefer olmuştur. Yoksa ben de iki ay dinlenip tüp bebeğe başlayacağımArkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir yazamadım, maalesef bu ay da olmadı, bir de üzerine 3 cm kist gelişmiş adetime yakın günlerde üç kez acile gittim, ağrım devam etseydi Dr ameliyata alacaktı, hastanede yattım neyseki değerler normal olduğu ve ağrım kesildiği için ameliyata gerek kalmadı, bir ya da iki ay bedenen ve ruhen dinlenip tüp denemeyi düşünüyoruz, bütün Bayram'ı sancıyla geçirdim, acildeki doktorlar da bel ağrısıdır deyip gönderdi, aklınızda bulunsun apandisit ağrısı gibi bir şey ve ayakta kaldığınızda ya da otururken şiddeti artan bir sancı. Aşılama sonrasında gelişebilen bir komplikasyonmuş. Tespit edilememesi durumunda içerde patlama ve kanama durumu olabiliyormuş. Bayram'da adet olmaktan korkarken o an canımın derdine düştüm adet olayım diye dua ettim. Bugünlerde yoğunum biraz sayfadaki yazıları okuyamadım ama en kısa zamanda damlarım buraya, Rabbim hem kişisel olarak hem de ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günleri hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin
inşallah olmuştur canımMerhaba canım. Ben de haziranda aşılama yaptırdım ama olmadı. Bu ay da klomen kullandım ve 8 yumurta oldu. İnşallah bu sefer olmuştur. Yoksa ben de iki ay dinlenip tüp bebeğe başlayacağım
Bnde ankaradayim ve tüp bebek düşünüyorum bildigim bir yer yok siz öğrendiğiniz de yazarsanız sevinirimkızlar biz ankarada tüp bebek merkezi aramaya başladık bir liste oluşturup görüşmeye gideceğiz ortamına bakacağız merkezin. iyi ve kötü duyduklarınızı yazar mısınız buraya? aşılama konusunda sonuç beklediğim gibi oldu. negatif düşünüyorum diye kendime kızıyordum ama gerçekten zaman kaybıymış, keşke doktoru dinlemeyip tüp deneseydik doğrudan...
Evet bende ara vermeyi düşünüyorum iki yıldır uğraştıgım yeter diye düşünüyorum benim ablam hemen hamile kalmıs hatta pişman olmustu beklemediği bir haberde bende kendi haline bırakacağım belki benimkide beklenmedik anda olurinşallah olmuştur canımçok yorucu bir süreç, ülkedeki olaylar da üstüne geldi bir ya da iki ay dinlenmeyi düşünüyorum
canım biz de araştırma aşamasındayız aslında, prof dr hakan yaralı yı önermiş eşime arkadaşı. bir iki dr daha bulmuştuk ama isimlerini unuttum. medicana ya da gideceğiz, eşimin ameliyatını orada yaptırmıştık ve hastanenin sistemli çalışması hijyeni ve verilen hizmeti beğenmiştik. biraz daha araştıracağız hem maddi hem manevi külfetli bir süreç, iyi karar vermek lazımBnde ankaradayim ve tüp bebek düşünüyorum bildigim bir yer yok siz öğrendiğiniz de yazarsanız sevinirim
Dua ediyorum ama regl öncesi bütün belirtilerim var. Bu ay da olmadı galibainşallah olmuştur canımçok yorucu bir süreç, ülkedeki olaylar da üstüne geldi bir ya da iki ay dinlenmeyi düşünüyorum
detle ne demek canım? Ben de üç kez kullandım ama ilaç bana fazla geldi. 8-10 yumurtam oluştu, olmadı o yüzden. Bugün regl oldum. Bu ay ilaç kullanmayacağımArkadaslar ilk klomen çatlama iğne tedavimi bugün detle sonlandurmıs bulunuyorum moralim çok bozuk
Bugün itibariyle yazacaktım buay neden kullanmayacaksın peki üçündedemi ilaç fazla geldi bana bir tablet verdi doktorum iyi geldi ama iki tablet bana fazla geliyor bende buay devam edip etmemek konusunda kararsızım sizdeki sorun nedir eşin nezaman ameliyat oldudetle ne demek canım? Ben de üç kez kullandım ama ilaç bana fazla geldi. 8-10 yumurtam oluştu, olmadı o yüzden. Bugün regl oldum. Bu ay ilaç kullanmayacağım
Canım bu konuyu bende merak ediyorım aşılama düşünüyorum ama bende rahim filmi çekilmedim kaç ay oldu eşin ameliyat olalı değerleri nedir yazarmısınKızlar bana yardımcı olun aşılama denicem olacağı yok artık bekle bekle umudum kalmadi...Aşılama yaptiranlar mutlaka rahim filmi cektirdi mi cektirmeden yaptiran var mı
Merhaba güzel gün elimden geldiğince yardımcı olayım eşim varikosel ameliyati olalı 8 ay olduğunda doktora gittik artık sizi daha fazla bekletmek istemiyorum dedi bu arada 2 yıldır hiç hamile kalmadım ben. Aşılama yapacağım ama öncesinde rahim filmi çekelim dedi aslında bu bir zorunluluk değil ama asilamanin başarı şansı normal yolla hamile kalmakla aynı o yüzden aşılama tutmazsa tüp bebeğe geçebilirsiniz. Ben rahim filmi çektirdim sana da tavsiyem cektirmen yönünde tüplerin kapalı mı bakılması gerekiyor. hiç öyle ağrıli bir şey degil hiç o ınternette anlatılanlara bakma videolarını falan da izleme. Çok fazla şey bilmenin pek de iyi bir şey olmadığına karar verdim ben bu süreçte. Bilince daha çok stres oluyorsun. İnsan bebek için yapamam dediğin herşeye katlanıyor ve Allah öyle bir güç veriyor ki sen bile şaşırıyorsun. 2. Asilamami yaptırdık bu ay tutmazsa öbür ay tüp bebeğe geçeceğiz. Bana göre 1 yıl içinde hamile kalamiyorsan doktora gidilmeli beklemek boşa vakit kaybı stres üzüntü vs. Vs. Hiç kafana takma bi an önce tedaviye başlaKızlar bana yardımcı olun aşılama denicem olacağı yok artık bekle bekle umudum kalmadi...Aşılama yaptiranlar mutlaka rahim filmi cektirdi mi cektirmeden yaptiran var mı
Ben geçen bir merkezle görüştüm adet bitince yapılıyormus onuncu güne kadar yapabiliriz dediler asılamada bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinden 36saat sonra yapılıyor oda12,gün oluyor genelde ikisiniaynı ayda yaptırma bence bende 23 yasındayım yasımız yakınÇok sagolasın cnm biz aynıyız galiba 7 ay bitti 8 aya bi kac gun kaldı çok bunaldım kızlar size tavsiyem sayıda düşüş varsa eşiniz tekrardan bi uiltrason çektirsin ki biz oyle yaptık sonocumuz sıfıra dogru gidiyor ve varikosel illeti maalesef gitmemis ameliyat boşa gitti olan bize oldu mikrocerrahi ile olmuştu oysa 2 yıldır bebek istiyoruz sebebini bulmak ögrenmek beklemek derken 2 yılı devırdik tup bebek için yas krıteri varmis 23 olmak lazımmiş bnm yas 22 oldg için 1 yıl beklemem lagzım çok çaresiz hissediyorum kendimi tek umut aşılama fakat bnm cnm cok acıddıgı icin korkum buyuk normal muanede bile bagirarak aglayan ben rahim filmi aşılamaya nsl dayanacam bilmiyorum umudum da kalmadı bweklemek çare degil doktor yasımız küçük oldugu için 6 ay daha beklememizi söyledi evleneli 3 yıl olacak bı kaç aya millet sorgu peşinde bunaltıyorlar hani bebek sorusundan bunaldım
keşke ameliyat olmasaydı eşim 42 millondan 18 milyona düştü degerler bi umut işte aşılamaya yönleniyorum rahim filmini ne zaman çektirmek gerekiyo adetten bi kaç gun sonra yazıyo araştırdıgım kadarıyla eee aşilamayada adetin ikinci gunü baslamak gerekiyorsa bnm ıkı ay mi beklemem lagzım biri rahim filmi digeri asılama için yrdımcı olun lütfen...............
canım ben çektirdim, çekilmesi şart olabilir, çünkü aslında aşılama ya da tüp bebeğe karar verirken doktorun tüm tahlilleri yapmış olması gerekiyorKızlar bana yardımcı olun aşılama denicem olacağı yok artık bekle bekle umudum kalmadi...Aşılama yaptiranlar mutlaka rahim filmi cektirdi mi cektirmeden yaptiran var mı
Canım sen naptın asılama yaptırdınmı buay son mesajlara bakamamıstım ama sanırım bir kez denemiştincanım ben çektirdim, çekilmesi şart olabilir, çünkü aslında aşılama ya da tüp bebeğe karar verirken doktorun tüm tahlilleri yapmış olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?