Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım kusura bakma lütfen. Hiç noktalama olmadığı için cümle nerede bitiyor, ne demek istiyorsun anlayamıyorum . Eşim bir yıl önce ameliyat oldu

Canım kusura bakma lütfen. Hiç noktalama olmadığı için cümle nerede bitiyor, ne demek istiyorsun anlayamıyorum . Eşim bir yıl önce ameliyat oldu
Suanki değerleri nedir eşinin düzelme varmı benim bugün adetim bitti doktora gidip rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum iki hafta sonra eşi ameliyat olalı altı ay olacak tam bir aydaha beklesemmi film için çok kararsızım

slm kızlar,2 yıl 8 aylık evliyim, 1 yıl 10 aydır korunmasız ilişki oluyor,,,hiç gebelik olmadı,10 ay önce tedaviye başladık tüplere bakıldı hsg ile,sonra laparoskopi ameliyatıyla da bakıldı yumurtalara,rahime ve tüplere...hiç bir sorun çıkmadı çok şükür...hormonlarda çok iyi...eşime bakıldı sonrada,varikosel teşhisi konuldu,sayı 35 milyon,şekil normal herşey iyi bi hızda sorun var dedi dr,hız %8....vee 10 ay ara verdik tedaviye,bu ay yine gittik dr'a dr ameliyat olacaksın dedi eşime,bende istemiyorum ameliyat olmasını,okuduğum kadarıyla pek sonuç alan yok...ama diğer yandan bizim 3 tanıdığımız da ameliyat oldu ve en geç 3 ay sonra hamilelik oldu,biri de eşimin öz amca oğlu...böyle ailede de olunca eşim yapalım diyo..sizce ne yapmalıyım.2 ay önce ameliyat olan komşumuzun eşi şimdi 1buçuk aylık hamile..sizin varikoselden önce probleminiz neydi tam olarak,yazarsanız çok memnun olurum...eşimin tek sorunu hız%8 olması,hatta dr şöylede dedi bu hızla hamilelik olabilir ciddi bi sorun değil...LÜTFEN AÇIKLAMALI CVP VERİN LÜTFEN BÜTÜN DETAYLARIYLA...

arkadaşım 1 yıldır korunmadan bebek istiyosun dr proxed evicap vermedi mi. yada alternatif keçi boynuza uyguladın mı. burada kim ameliyat sonrası 3 ayında hamile kaldı kiminde düzelme olmadı. ona siz karar vereceksiniz. bizim mesala düzelme olmadı. ameliyat korkulacak bi şi diil ben şu an tüp bebk tedavisi görüyorum inanki onun yanına bi şeyi yok. e ameliyat olun bekleyin 6 ay ki. bence sayı ve ileri hız varsa ameliyat sonrası düzelme olur. yoksa tüp bebek yapacak bir şeyin yok allah şifa versin.

Canım benim eşimde 11 subatta ameliyat oldu onunda sayı iyi tek sorun hareketti ameliyattan önce hareket yüzde 25 ameliyattan üç ay sonra yüzde 35 oldu buay altıncı ayımız hala gebelik olusmadı

Sukretmekgerek bence 6 ayını bekle 7 ayinda başlarsınız tedaviye bu alti ayda bi hikmek olmasa illede 6 ay demezler bizede bi 6 ay daha bekleyin dediler beklermiyoz bilmiyorum en azından aşılama düşünüyorum bnce acele etme derim bak bnm 8 ay oldu dün

Cnm
Canım bnce hiç düşünme hemen ameliyat olsun eşin hiç öyle zor bişey degil bi gunde ameliyat olup ayaga dikiliyorlar bnde olmasini istemedim ama eşim olurum dedi ve oldu ...bu kadar cevrende güzel örnek varken ne diye dusunesin ki bnm etrafimda bizden başka kimsede yok destek verecek biride yok en azından cevrenden destek alırsın bunu yaşayan biliyor yaşamayan asla bilmez biz ameliyat konusunda 6 ay bekledik hastane yüzünden siz beklemeyin derim canı gönülden diyorum baktin 6 olmasa ki inşallah olur bebisin aşılama tüp bebek düşünürsünüz bak bizim 8 ay oldu halaa bi umut beklemedeyiz

Tüplerimde sorun çıkar die korkuyorum canım yan etkisi varmı rahim filminin yoksa çektireyim birşey olmaz aslında içim rahat eder en azından

Kızlar selamlar, yeni katılan arkadaşlar olmuş ne yazık kiRabbim sıkıntınızı uzatnasin inşallah.bilen bilir bizim ameliyata 1 buçuk yıl oldu. Son bir yıla da iki tüp denemesi bir histerekopi Sigdirdik.rahimde biraz çökme varmış Dr um onu duzeltmis ve tiraslama yapmış. Bu ay tekrar denicez inşallah
Sabırsızlıkla adetimi bekliyorum
Dua edin lütfen. Ayrıca kızlar erkek infertilitesinde şu aşılama işiyle hiiic ugrasmayin zaten aynı ilaçlar kullanılıyor. Maddi açıdan toparliyabiliyorsaniz direkt tüp e geçin. Bunu her arkadasa tavsiye ediyorum ve haklı çıkıyorum ne yazık ki.ha kadında bir problem olur sebepsiz olur o ayrı. Rabbim hepinizin muradini kollarına kondursun. Bu arada seyyah2015 arkadaşım tupe baslamana sevindim. Ankarada gurgan kliniği duydum iyi diyorlar lakin gurgan hocayı gorebilene de aşk olsunmus

yasemintttt canım arkadaşım bu sfer allahın izniyle bebişimizi kucağımıza alacaz 2016 ağustos tüp bebk grubunada gel....:)bu arada dediklerinin altına imzamı atıyorum aşılama bence sadece rapor için yapılabilir yoksa ben daha duymadım ki hamile kalanı:)

İnşallah canım benim. Tamam gelirim

Canım sen naptın asılama yaptırdınmı buay son mesajlara bakamamıstım ama sanırım bir kez denemiştin
canım ikinciyi de denedim ama olmadı malesef. eşim şehirdışında olacak ve bayram filan da girecek araya, bayramdan sonraki reglimde tüpe başlamayı düşünüyoruz artık

canım sağolasın mesajın için, tüpe bayramdan sonraki reglimde başlayacağız büyük ihtimal, ben de biraz yıprandığımı ve yorulduğumu hissediyorum, bu açıdan biraz zihnen ve bedenen dinlenmek iyi olacak inşallah. aşılama konusunda kesinlikle haklısın benim de inancım azdı ama doktoruma bunu anlatamadım, maddi olarak sorun yapmıyoruz dememize rağmen aşılamada ısrar etti, sonuç hüsran ve yorgunluk...

Hanımlar nasılsınız bugün rahim filmi çektirdim normal muayeneden hiçbir farkı yok ne ilaç ne baska birşey hiçbişey kullanmadım gerekte yokmus bakırköy radyotom radyomar 450 tl öneririm

Guzel Gun iyi dileklerin için teşekkürler...galiba kesin ameliyat olacak eşim,inşallah bu ayın sonunda başlicaz,erzurumda bildiğiniz iyi bi dr var mı???? ,evicap da kullandı eşim betul61 eczaneden keçi boynuzu özü de aldık bu ay eşim kullanıyor,incir kürleri vs herşeyi denedik tabi boş oturmadık, aman dr'lara düşürmeden ver allahım diye ne dualar ettik nasipte bu varmış demekki...bu da geçer inşallah nasipten öteye yol yookmuşşş

Bence hiç bekleme. Hatta reglinin 21. günü hormonlarına da baktır. Bir sorun varsa şimdiden öğrenmiş olursun

Değerleri tamamen düzeldi. Ameliyattan üç ay sonra test yaptırdık düzelmişti.
Haziranda da aşılama için tekrar bakıldı. tüm değerleri normaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…