canım benim rabbim dermansız dert vermesin. üzülme sakın ben il duydugumda 15 gün ağladım insan her geçen gün alışıyor bence ameliyat olun kafanızdan çıksın inan ameliyat kolay..@Guzel Gun iyi dileklerin için teşekkürler...galiba kesin ameliyat olacak eşim,inşallah bu ayın sonunda başlicaz,erzurumda bildiğiniz iyi bi dr var mı???? ,evicap da kullandı eşimbetul61 eczaneden keçi boynuzu özü de aldık bu ay eşim kullanıyor,incir kürleri vs herşeyi denedik tabi boş oturmadık, aman dr'lara düşürmeden ver allahım diye ne dualar ettik nasipte bu varmış demekki...bu da geçer inşallah nasipten öteye yol yookmuşşş
Canım eşinin değerleri nasıl yazarmısın8. aya girdik arkadaşlar ameliyattan sonra ama bizim de hala bebek yok mutlu haber veremediğim için üzgünüm. 1 yıl dolduktan sonra biz de tüp e başlayacağız. hakkımızda hayırlısı.
Canım eşinin değerleri nasıl yazarmısın
Benim eşiminde herşeyi iyi sayı morfoloji ama hareketi düşük buay beşinci ay bakalım altıncı ayda ne durumda olacağız insallah gerek kalmaz test yaptırmaya birdaha çok yıpratıcı bir süreçameliyatın 3. ayında değerlere baktırdık büyük gelişme vardı sayıda ve hızda hiçbir sıkıntısı yoktu sadece morfoloji ameliyattan öncede 2 sonrada 2 onda bir gelişme yok ne yazık ki.
Benim eşiminde herşeyi iyi sayı morfoloji ama hareketi düşük buay beşinci ay bakalım altıncı ayda ne durumda olacağız insallah gerek kalmaz test yaptırmaya birdaha çok yıpratıcı bir süreç
Amin insallah birinci testi nasıldı pekibiz daha 2. testi yaptıramadık hep araya bir şeyler girdi. eşim bugun yarın yaptıracak testi bakalım size haber veririm. inşallah hepimizin emekleri sonuç verir.
A
Amin insallah birinci testi nasıldı peki
Yüzde kaçı hareketli sayısı kaç demek istedim canım pardon açıklayıcı yazmamısım kusura bakmaDedim ya 3. aydaki test morfoloji hariç çok iyiydi inşallah morfoloji de düzelmiştir bu sefer.
Yüzde kaçı hareketli sayısı kaç demek istedim canım pardon açıklayıcı yazmamısım kusura bakma
Düzeldi gibi hareket dısında herşeyi normal ama hareketi düşükOlsun canım. inan yüzdelerini hatırlamıyorum işteyim ya evden bakar yazarım sana.
senin eşininki düzeldi mi ameliyattan sonra durumu nasıl?
İnsan ara ara giriyor heralde bu psikolojiye canım Rabbim belki önümüze bir şanş çıkarır doğru zaman gelince herşey kendiliğinden gerçekleşir eşler de kendiliğinden çabalamaya başlar belki bilmiyorum artık hayırlısı olsun demekten başka bişi gelmio elimizden en güzel tevekkül bu belkide yaşayıp görücez herşeyi. Biz 5 yıllık evliyiz yaş geldi 29 a genç anne olmayı çok isterdim ama nasip olmucaksa yapıcak bişiyimiz de yokZ ZeynepTerzi canım benim ne yapacağız bu kocalarıbiliyor musun 1 yıla kadar bekleyeceğim ameliyattan sonra dedim tüp bebek için ama bu ay benim de normal yolla olacağına olan inancım azalmaya başladı. daha fazla vakit kaybetmeden tüp e mi geçsek diye düşünmeye başladım. tabiki ameliyattan sonra aylar geçtikçe insanın umudu azalıyor. bizim de 8. aya giriyor. hakkımızda hayırlı olsun inşallah arkadaşım. şaştım bende artık ne diyim.
Allah bize sabır versin çok zor Biz bir yıldir çocuk istiyoruz olmuyor Hatta Tam bugün Hemen hemen bir yıl 45 gun oldu hemen eşime 3veya4 ay önce verikosel teşhisi kondu çok zorİnsan ara ara giriyor heralde bu psikolojiye canım Rabbim belki önümüze bir şanş çıkarır doğru zaman gelince herşey kendiliğinden gerçekleşir eşler de kendiliğinden çabalamaya başlar belki bilmiyorum artık hayırlısı olsun demekten başka bişi gelmio elimizden en güzel tevekkül bu belkide yaşayıp görücez herşeyi. Biz 5 yıllık evliyiz yaş geldi 29 a genç anne olmayı çok isterdim ama nasip olmucaksa yapıcak bişiyimiz de yokAllah bilir herşeyin doğrusunu... Bide yıllar geçtikçe insan çocuksuz yaşntıya da alışıyo rahatlığa iyice alışıo çocuk olunca bi anda alıştığın herşey değişecek bunu biliyoruz zaten ama bu rahat hayata alışınca ve yaş da gidince nası olur bilmiyorum düşünsene 5 yıldır çocuksuz bir evililik yaşıyosun bu uzun bir süre... uyku sorunun yok günün her öğünü yemek yaoma zorunlulupun yok evi hergün dezenfekte etme zorunluluğun yok işten eve geldiğinde dinlenebiliosun çocuğunla ilgilenme zorunluluğun yok bunlar evliliğin başında tatlı gelio tabi ama çocuk çok gecikmeden olunca ona da adapte oluyosun kolaylıkla sonrasında şimdi bizim 5 yıl oldu iyice saldık kendimizi rahatlık konusunda sorumluluğumuz yok çünkü bir can için daha da olmazsa bilmiyorum artık:) insan hayatında çocuğun olgunluk açısından da önemi çok büyük bence çünkü büyük ve harikulade bir sorumluluk içgüdüsel fedakarlık... Doğanın kanunu bi bakıma yani ama çabalıyoruz yıllardır işte. Biz evliliğimizin 2. Yılından beri istiyoruz bir çocuğumuzun olmasını bizden bir parçaya sahip olabilmeyi onu hayırlısıyla büyütebilmeyi anneliği babalığı tatmayı 3 yılı bitirdik şimdi 3 yıldır deniyoruz çabalıyoruz çok uzun bi süre bizim için düşünsene sürekli her ay bir ümit 36 ayın her ayı bir ümitle yaşadık... ameliyat olalı da 10 ay oldu hayat ne gösterecek Rabbim bizim için ne yazmış daha neler görücez bakalım yaşayıp görücez kaderi tenkit etmek olmaz neden çocuğumuz olmuyo diye yani buyüzden çabalamaya çalışmalara devam edicez elbet Allahın izniyle inşallah ama şu ara bi ara verdim düşünme konusunda yorulduğumu hissettiğim için işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?