- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
Eşine söyle bu Allah'ın işi hiç belli olmaz siz gene İki üç günde bir beraber olmaya devam edin ben de henüz hamile Kalamadım ama verikosel ameliyatından önce iki üç günde bir olmaya devam ediyorduk@ZeynepTerzi ben eylülde 4 yıllık evli olacağım. çocuk isteyeli 20 ay bitiyor. ameliyat olalı 8 ay oldu. hiç isyan etmedim etmem de bir gün olsun neden ben neden biz demedim. sıkıntı eşimde ama bir kere bile eşime senden ötürü olmuyor demedim. dediğin gibi her ay bir umutla bekliyoruz bir de benim işim sizden daha zor çünkü ben her gün yanımda bir bebeğin büyüdüğüne şahit oluyorum yanımda çalışanım 5buçuk aylık hamile oğlu olacak her gün birlikte çalışıyoruz ilk denemelerinde hamile kaldı ama ben hiçbir zaman Allah ım neden bana vermedin de ona verdin demedim tövbe haşa. inancı Allah takdir ederse tam bir insanım dualarla yaşıyorum istiyorum umut ediyorum ama takdir Allah ın. bu ay bizim de eşimden dolayı boş geçti sanırım artık nasılsa olmuyor diye o da çabalamaktan vazgeçiyor ovulasyon döneminde sadece bir kere beraberlik oldu. kalbini de kırmak istemiyorum ama çok üzülüyorum. ekimde tüp e karar verdik. çünkü artık benim takatim kalmadı. içimde bir evlat özlemi var ve olmadıkça o ateş beni korlanıp daha da yakıyor. zamanda aleyhimize geçiyor. artık annelik duygusunu tatmadan ölmekten korkmaya başladım çünkü yarına uyanacağımıza garantimiz yok. tüm kalbimle dua ediyorum ki ekimdeki tüp bebeğimiz bize tutunsun inşallah. zeynep senin benim buradaki herkesin yüzü tez zamanda gülsün istiyorum. bunu çoktan hakettik. Allah muradımızı versin canım arkadaşım.
Eşine söyle bu Allah'ın işi hiç belli olmaz siz gene İki üç günde bir beraber olmaya devam edin ben de henüz hamile Kalamadım ama verikosel ameliyatından önce iki üç günde bir olmaya devam ediyorduk
isteği azaldı sanırım artık. birliktelik bile istemiyor gibi. bir şey de diyemiyorum. sadece bir günle umut da edilmiyor ama veren Allah ne diyeyim mucize bekliyorum.
canm allah nasıp ettyse bırgunde yeter... nasıp etmedyse 20 gnde denesen olmaz blıyosun bunu... takma kafana allah buyuk
Mrb kizlar herkese cokk,gecmis olsun,cumlemize,,,canim,senin esinin durumu,benim esimdede var,psikolojik bende etkileniyorum ama icime atiyorum,onlar icin,zor,durum,,,oncelikle benim hikayem kisaca 5yilimdayim,ilk,sene dusunmedik,,sonra karar verdik esime ilk teshis konulmadi 6 ay baska ilaclarla bosa gtti,,,sonra baska hastanrye gttik,varikosel dedi,,ileri,hiz yanilniyosam yuzde 20 idi,,sayi,maşallah iyi morfoloji 2 idi,,,ameliyat oldu,hemen,,,3 ay sonra ilk test verdik,,,sayi iyi,,,ileri hiz 1 bir,,,morfoloji 3,,,,dr bize en,erken 6 ay en gec 1 yil icinde cocuk olur olmazsa baska sebebler arastirilir dedi,,,ameliyat yapan,dr profesor dalinda idi,,,derken yine, bi test ileri hiz sifir,,,morfoloji,4,,,,sperm sayisi,da artmisti,,,uzulduk vs derken asilama olduk tutmadi,,,derken ameliyatin tam,1,ci,yilinda dogal yoldan hamile kaldim,,,oncesi testinde bizim ileri,hiz sifirdi,,,,,tabi bebek,gelismedi,kurtaj oldum,,,,5 ay ara verdim baktim olmuo deger yine sifir ve morfoloji,ise bir 1 idi,,,tupe,karar verdik,,budegerlerle tup denedik,,,zor,idi,zamanim,gecmesi,sonucum 5,88 mi,ne cikti, ,tutmadi oda kimyasal gebelik oldu,,son bir,yil,yasadigim bunlar,,zordu,benim icin allaha sigindik,,vardir zamani,,tabi esim ilaclar kullandi,birakti vs,,benim buarada testlerim,normal,hersey,,,en,son,dr genetik test istedi yaptrdik,sukur genetik temiz,cikti,,,bekliyorum,demem,o ki,ben sifir degerle hamile kaldimisteği azaldı sanırım artık. birliktelik bile istemiyor gibi. bir şey de diyemiyorum. sadece bir günle umut da edilmiyor ama veren Allah ne diyeyim mucize bekliyorum.
O değerle hamile kalmak sevindirici kaybetmek de bir o kadar üzücüMrb kizlar herkese cokk,gecmis olsun,cumlemize,,,canim,senin esinin durumu,benim esimdede var,psikolojik bende etkileniyorum ama icime atiyorum,onlar icin,zor,durum,,,oncelikle benim hikayem kisaca 5yilimdayim,ilk,sene dusunmedik,,sonra karar verdik esime ilk teshis konulmadi 6 ay baska ilaclarla bosa gtti,,,sonra baska hastanrye gttik,varikosel dedi,,ileri,hiz yanilniyosam yuzde 20 idi,,sayi,maşallah iyi morfoloji 2 idi,,,ameliyat oldu,hemen,,,3 ay sonra ilk test verdik,,,sayi iyi,,,ileri hiz 1 bir,,,morfoloji 3,,,,dr bize en,erken 6 ay en gec 1 yil icinde cocuk olur olmazsa baska sebebler arastirilir dedi,,,ameliyat yapan,dr profesor dalinda idi,,,derken yine, bi test ileri hiz sifir,,,morfoloji,4,,,,sperm sayisi,da artmisti,,,uzulduk vs derken asilama olduk tutmadi,,,derken ameliyatin tam,1,ci,yilinda dogal yoldan hamile kaldim,,,oncesi testinde bizim ileri,hiz sifirdi,,,,,tabi bebek,gelismedi,kurtaj oldum,,,,5 ay ara verdim baktim olmuo deger yine sifir ve morfoloji,ise bir 1 idi,,,tupe,karar verdik,,budegerlerle tup denedik,,,zor,idi,zamanim,gecmesi,sonucum 5,88 mi,ne cikti, ,tutmadi oda kimyasal gebelik oldu,,son bir,yil,yasadigim bunlar,,zordu,benim icin allaha sigindik,,vardir zamani,,tabi esim ilaclar kullandi,birakti vs,,benim buarada testlerim,normal,hersey,,,en,son,dr genetik test istedi yaptrdik,sukur genetik temiz,cikti,,,bekliyorum,demem,o ki,ben sifir degerle hamile kaldim
canim amin insallah bukez tutar senin,bebegin,,,senbgenetik test yaptirdin mi canim esinle beraberO değerle hamile kalmak sevindirici kaybetmek de bir o kadar üzücübizimde jareketimiz hep sifirdi öncesi sonrası. Üçüncü tedavimdeyim Tüpte inşallah son olur.sana da geçmiş olsun arkadaşım Rabbim tez zamanda muradini versin inşallah
Yok canım ya. O aklımda hep soru işareti. Küçük bi şehirde yaşıyorum. Nerde nasıl yaptiracagimi da bilmiyorum açıkçası. Ama o testi ben istiyorum Dr um gerek görmese de.teDavi büyük şehirde özel hastane olduğu için CTS yada mesai bitimi gidebiliyiruz.Amin,
canim amin insallah bukez tutar senin,bebegin,,,senbgenetik test yaptirdin mi canim esinle beraber
Canim benimde,dr istemedi,,en,son,ben israr edince tabi tup parasi,tirtiklasin,die hakkimi helal etmiorum bu yonde,,oncelikle ozele gidiyorum orda esimle benim testime 1500,dedi 15 gunde cikar dedi,,,istersen universite hastanesinde yaptir ucretsiz dedi sure uzun,dedi,,,ben universteyi aradim 8 ay sonra randevu dedi,,yalvardim vaktim yok,,5 aya dusurdu,,derken kan verdik,,3 aya cikar dedi,,aradim vs yok sole,bole,,en,son,kusura bakmayin kaniniz,bolunmedi,die,inceleyemedik dediler,,,hAstaneye tek basima,resmen gttim,diklendim,,nasil,olur vs,,kanimi,kaybettiniz bozdunuz,vs die tartistim,,tabi alttan,aldilar beni,,en,son,dedim ki,ben arastirdim,bazi,illerin,universte hastanelerini,Aradim,,,bana dedikleri bi,kanin hucresinin bolunup bolunmeyecegi 15 gunde belli olur,sizi sallamislar,vs dedi,,,sonuc tekrar yapalim,dediler,,kabul,etmedim,,baska,universte hastanesinde ucretsiz yaptirdim,bir ay olmadi,sonucumu aldimYok canım ya. O aklımda hep soru işareti. Küçük bi şehirde yaşıyorum. Nerde nasıl yaptiracagimi da bilmiyorum açıkçası. Ama o testi ben istiyorum Dr um gerek görmese de.teDavi büyük şehirde özel hastane olduğu için CTS yada mesai bitimi gidebiliyiruz.
Araştırma hastaneleri de yapıyor sanırım demi. Genetik poliklinik i var Kayseri de. Ordan mi randevu almalıyım.Canim benimde,dr istemedi,,en,son,ben israr edince tabi tup parasi,tirtiklasin,die hakkimi helal etmiorum bu yonde,,oncelikle ozele gidiyorum orda esimle benim testime 1500,dedi 15 gunde cikar dedi,,,istersen universite hastanesinde yaptir ucretsiz dedi sure uzun,dedi,,,ben universteyi aradim 8 ay sonra randevu dedi,,yalvardim vaktim yok,,5 aya dusurdu,,derken kan verdik,,3 aya cikar dedi,,aradim vs yok sole,bole,,en,son,kusura bakmayin kaniniz,bolunmedi,die,inceleyemedik dediler,,,hAstaneye tek basima,resmen gttim,diklendim,,nasil,olur vs,,kanimi,kaybettiniz bozdunuz,vs die tartistim,,tabi alttan,aldilar beni,,en,son,dedim ki,ben arastirdim,bazi,illerin,universte hastanelerini,Aradim,,,bana dedikleri bi,kanin hucresinin bolunup bolunmeyecegi 15 gunde belli olur,sizi sallamislar,vs dedi,,,sonuc tekrar yapalim,dediler,,kabul,etmedim,,baska,universte hastanesinde ucretsiz yaptirdim,bir ay olmadi,sonucumu aldim
Ben bi el atayım bu konuya Sağol arkadaşım. Allah razı olsunUniverte hastanesini ara,,genetik bolumune baglan,,,randevu iste,,ben baska ile tlfn actim gelin,dediler,,direkt gttim giriste kadin dogumdan sira aldim yonlendirsin die,,esimle beraber kan verdik,ciktik geldik,,aslinda 10,dk,lik is
Tabi orasi yapiyor,arastirma vs ucretsoz ozellerde pahali,1000 lira ve ustuAraştırma hastaneleri de yapıyor sanırım demi. Genetik poliklinik i var Kayseri de. Ordan mi randevu almalıyım.
Mrb kizlar herkese cokk,gecmis olsun,cumlemize,,,canim,senin esinin durumu,benim esimdede var,psikolojik bende etkileniyorum ama icime atiyorum,onlar icin,zor,durum,,,oncelikle benim hikayem kisaca 5yilimdayim,ilk,sene dusunmedik,,sonra karar verdik esime ilk teshis konulmadi 6 ay baska ilaclarla bosa gtti,,,sonra baska hastanrye gttik,varikosel dedi,,ileri,hiz yanilniyosam yuzde 20 idi,,sayi,maşallah iyi morfoloji 2 idi,,,ameliyat oldu,hemen,,,3 ay sonra ilk test verdik,,,sayi iyi,,,ileri hiz 1 bir,,,morfoloji 3,,,,dr bize en,erken 6 ay en gec 1 yil icinde cocuk olur olmazsa baska sebebler arastirilir dedi,,,ameliyat yapan,dr profesor dalinda idi,,,derken yine, bi test ileri hiz sifir,,,morfoloji,4,,,,sperm sayisi,da artmisti,,,uzulduk vs derken asilama olduk tutmadi,,,derken ameliyatin tam,1,ci,yilinda dogal yoldan hamile kaldim,,,oncesi testinde bizim ileri,hiz sifirdi,,,,,tabi bebek,gelismedi,kurtaj oldum,,,,5 ay ara verdim baktim olmuo deger yine sifir ve morfoloji,ise bir 1 idi,,,tupe,karar verdik,,budegerlerle tup denedik,,,zor,idi,zamanim,gecmesi,sonucum 5,88 mi,ne cikti, ,tutmadi oda kimyasal gebelik oldu,,son bir,yil,yasadigim bunlar,,zordu,benim icin allaha sigindik,,vardir zamani,,tabi esim ilaclar kullandi,birakti vs,,benim buarada testlerim,normal,hersey,,,en,son,dr genetik test istedi yaptrdik,sukur genetik temiz,cikti,,,bekliyorum,demem,o ki,ben sifir degerle hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?