Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşine söyle bu Allah'ın işi hiç belli olmaz siz gene İki üç günde bir beraber olmaya devam edin ben de henüz hamile Kalamadım ama verikosel ameliyatından önce iki üç günde bir olmaya devam ediyorduk

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1saat dir son 200 sayfayı okuyorum daha öncekileri okumuştum yaşadıklarınızı nerdeyse hissediyorum benim eşimde 28 temuzda mikro oldu ve o bekleyiş başladı gerçe benim hikayem çokkkk uzun benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez

6.5 senelik evliyiz ve 5 yıldır istiyoruz ama doktorların ustun zekası ve bizim yanlış bildiklerimiz bizi bugüne getirdi anacak 1.5 ay oldu varikoselden haberimiz oldu keşke daha önceki doktorlar anlasaydı 5 sene acı çekmeseydik son 1 senemizde 3 tüp bebek yapıp yıpranmasaydım varikoseli probleminiz varsa tüp yapmayın bizde tek sıkıntı sperm azlığı olmasına rağmen olmadı taki bununogrendim kendi çabalarımla

Eşine söyle bu Allah'ın işi hiç belli olmaz siz gene İki üç günde bir beraber olmaya devam edin ben de henüz hamile Kalamadım ama verikosel ameliyatından önce iki üç günde bir olmaya devam ediyorduk

isteği azaldı sanırım artık. birliktelik bile istemiyor gibi. bir şey de diyemiyorum. sadece bir günle umut da edilmiyor ama veren Allah ne diyeyim mucize bekliyorum.

isteği azaldı sanırım artık. birliktelik bile istemiyor gibi. bir şey de diyemiyorum. sadece bir günle umut da edilmiyor ama veren Allah ne diyeyim mucize bekliyorum.

canm allah nasıp ettyse bırgunde yeter... nasıp etmedyse 20 gnde denesen olmaz blıyosun bunu... takma kafana allah buyuk

Mrb Kızlar herşeye şükür etmek gerekmis adet olmaya bile bunu çok iyi anladım yaklaşık iki aydır günüm geçiyor tabi ne sevinç ne hayaller umutlar testler derken sonu hüsran 26 gunde bir olurken gecen ay 31 gün oldum hastaneye kan tasti vermeye gitmistim oysaki neyse bu ay yine gecikme 36 gün oldu adet yok testler negatif hergun yaptim 40 gun oldgunda kan testi yaptircaktim ki hastalandim ama sukrettim adet olduguma ve şuan sancimdan ölüyorum resmen gecikmenin çabası fazla fazla sancı. .... Adetime sevincegim aklima gelmezdi gebelik yoksa neden geciksin ki diye düşündüm okudum bi çok rahatsizlik olabiliyormus oldugum i için sukrettim ve sevindim size tavsiyem sağlık herseyden önce geliyor.....

Mrb kizlar herkese cokk,gecmis olsun,cumlemize,,,canim,senin esinin durumu,benim esimdede var,psikolojik bende etkileniyorum ama icime atiyorum,onlar icin,zor,durum,,,oncelikle benim hikayem kisaca 5yilimdayim,ilk,sene dusunmedik,,sonra karar verdik esime ilk teshis konulmadi 6 ay baska ilaclarla bosa gtti,,,sonra baska hastanrye gttik,varikosel dedi,,ileri,hiz yanilniyosam yuzde 20 idi,,sayi,maşallah iyi morfoloji 2 idi,,,ameliyat oldu,hemen,,,3 ay sonra ilk test verdik,,,sayi iyi,,,ileri hiz 1 bir,,,morfoloji 3,,,,dr bize en,erken 6 ay en gec 1 yil icinde cocuk olur olmazsa baska sebebler arastirilir dedi,,,ameliyat yapan,dr profesor dalinda idi,,,derken yine, bi test ileri hiz sifir,,,morfoloji,4,,,,sperm sayisi,da artmisti,,,uzulduk vs derken asilama olduk tutmadi,,,derken ameliyatin tam,1,ci,yilinda dogal yoldan hamile kaldim,,,oncesi testinde bizim ileri,hiz sifirdi,,,,,tabi bebek,gelismedi,kurtaj oldum,,,,5 ay ara verdim baktim olmuo deger yine sifir ve morfoloji,ise bir 1 idi,,,tupe,karar verdik,,budegerlerle tup denedik,,,zor,idi,zamanim,gecmesi,sonucum 5,88 mi,ne cikti, ,tutmadi oda kimyasal gebelik oldu,,son bir,yil,yasadigim bunlar,,zordu,benim icin allaha sigindik,,vardir zamani,,tabi esim ilaclar kullandi,birakti vs,,benim buarada testlerim,normal,hersey,,,en,son,dr genetik test istedi yaptrdik,sukur genetik temiz,cikti,,,bekliyorum,demem,o ki,ben sifir degerle hamile kaldim

O değerle hamile kalmak sevindirici kaybetmek de bir o kadar üzücü bizimde jareketimiz hep sifirdi öncesi sonrası. Üçüncü tedavimdeyim Tüpte inşallah son olur.sana da geçmiş olsun arkadaşım Rabbim tez zamanda muradini versin inşallah

Amin,
canim amin insallah bukez tutar senin,bebegin,,,senbgenetik test yaptirdin mi canim esinle beraber

Amin,

canim amin insallah bukez tutar senin,bebegin,,,senbgenetik test yaptirdin mi canim esinle beraber
Yok canım ya. O aklımda hep soru işareti. Küçük bi şehirde yaşıyorum. Nerde nasıl yaptiracagimi da bilmiyorum açıkçası. Ama o testi ben istiyorum Dr um gerek görmese de.teDavi büyük şehirde özel hastane olduğu için CTS yada mesai bitimi gidebiliyiruz.

Canim benimde,dr istemedi,,en,son,ben israr edince tabi tup parasi,tirtiklasin,die hakkimi helal etmiorum bu yonde,,oncelikle ozele gidiyorum orda esimle benim testime 1500,dedi 15 gunde cikar dedi,,,istersen universite hastanesinde yaptir ucretsiz dedi sure uzun,dedi,,,ben universteyi aradim 8 ay sonra randevu dedi,,yalvardim vaktim yok,,5 aya dusurdu,,derken kan verdik,,3 aya cikar dedi,,aradim vs yok sole,bole,,en,son,kusura bakmayin kaniniz,bolunmedi,die,inceleyemedik dediler,,,hAstaneye tek basima,resmen gttim,diklendim,,nasil,olur vs,,kanimi,kaybettiniz bozdunuz,vs die tartistim,,tabi alttan,aldilar beni,,en,son,dedim ki,ben arastirdim,bazi,illerin,universte hastanelerini,Aradim,,,bana dedikleri bi,kanin hucresinin bolunup bolunmeyecegi 15 gunde belli olur,sizi sallamislar,vs dedi,,,sonuc tekrar yapalim,dediler,,kabul,etmedim,,baska,universte hastanesinde ucretsiz yaptirdim,bir ay olmadi,sonucumu aldim

Univerte hastanesini ara,,genetik bolumune baglan,,,randevu iste,,ben baska ile tlfn actim gelin,dediler,,direkt gttim giriste kadin dogumdan sira aldim yonlendirsin die,,esimle beraber kan verdik,ciktik geldik,,aslinda 10,dk,lik is

Araştırma hastaneleri de yapıyor sanırım demi. Genetik poliklinik i var Kayseri de. Ordan mi randevu almalıyım.

Univerte hastanesini ara,,genetik bolumune baglan,,,randevu iste,,ben baska ile tlfn actim gelin,dediler,,direkt gttim giriste kadin dogumdan sira aldim yonlendirsin die,,esimle beraber kan verdik,ciktik geldik,,aslinda 10,dk,lik is
Ben bi el atayım bu konuya Sağol arkadaşım. Allah razı olsun

İnsallah bebegin yada bebeklerin,bukez seninle,olur,gerek,kalmaz,genetik testine,,rabbim gonlundeki,muradinizin hayirlisini versin,,hayirsizsa hayirliya cevirsin insallah amin,

canım çok zorluklar geçmiş başından
İnşallah bu kadar emeğin karşılığını alırsın
benim eşiminde ileri hızlı hareketli sperm sayısı %0
ameliyattan sonra da hiçbir değişiklik olmadı sadece sayısı 20 milyondan 40 milyona çıktı...
Boşuna ameliyat oldu diye düşünüyorum...
ben hiç gebe kalamadım...sanırım kalamayacağım da bu gidişle

bir de kızlar morfoloji sizin bahsettiğiniz %1 %2 %4 gibi değerler bizim testte ise
şöyle yazıyor

Morfoloji: büyük küçükbaşlı %18 çift başlı %0 Amorf başlı %18 Boyun defektli %18 Kuyruk defektli %7 aglutine olmuş spermatozid YOK 900.000 de lökosit var (WHO kriterlerine göre)

farklı testler mi aynı şey değil mi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…