900.000 lokosit mi çıkmış
Lokosit enfeksiyon gibi birsey miydi bnm
canım bızımde aynı zaten uzulme degerler degısmedı tam tersı dustu ...ben sıfır ıle hamıle kalım dusukle sonuclansada allahtan umıt kesılmezcanım çok zorluklar geçmiş başından
İnşallah bu kadar emeğin karşılığını alırsın
benim eşiminde ileri hızlı hareketli sperm sayısı %0
ameliyattan sonra da hiçbir değişiklik olmadı sadece sayısı 20 milyondan 40 milyona çıktı...
Boşuna ameliyat oldu diye düşünüyorum...
ben hiç gebe kalamadım...sanırım kalamayacağım da bu gidişle
Canım üzülme ben artık eminim bile bile deniyo insanlar karşısındaki insandan eksik olunca ve başka kusur bulamayınca o konuyu didikliyo ben neyapim 7 sene olcak ve artık söylemek zorunda kaldığımda oluyo bu seferde hava atıyorlar bak bizim çocuğumuz ne tatlı ne gerizekalı insanlar var bir bilsen kimisi hamile diye görüşmüyo iyi anlamda mı kotu mu bilmiyorum ama kırıcı oluyo yani alahtan sabır diliyorum Allah büyük elbet bir gün herşey değişecek umut etmeyi bırakmayın sakınKızlar moralim çok bozuk yaa millet ne meraklı offff yaaa kimseyle gorusmuyorum zaten yetmiyor bu seferde msjda yaziyolar işte hamilelik düşünüyor musun zamani gelmedi mi teyze ne zaman olcaz yegen yokmu evlileri bırak bekarlara ne oluyo anlamıyorum meraklı melahatlar demekki var bisey herkez yavrusu olsun ister hele ki ev hanimiysan milletin gözü bnde eylülde 3 yıl olacak evliligimiz ben Napayim simdi sinirlenmek aglamamak elde degil Allahim bize ve burdaki bütün abla ve kardeslerime evlat nasip eyle hayırlısıyla Ya Rabbim.........
Sor bakim sen dogurunca onlar mi bakcakmış, başları göğe mi ericekmis. Takma kuzum ya derdine dert katma...Kızlar moralim çok bozuk yaa millet ne meraklı offff yaaa kimseyle gorusmuyorum zaten yetmiyor bu seferde msjda yaziyolar işte hamilelik düşünüyor musun zamani gelmedi mi teyze ne zaman olcaz yegen yokmu evlileri bırak bekarlara ne oluyo anlamıyorum meraklı melahatlar demekki var bisey herkez yavrusu olsun ister hele ki ev hanimiysan milletin gözü bnde eylülde 3 yıl olacak evliligimiz ben Napayim simdi sinirlenmek aglamamak elde degil Allahim bize ve burdaki bütün abla ve kardeslerime evlat nasip eyle hayırlısıyla Ya Rabbim.........
canım bızımde aynı zaten uzulme degerler degısmedı tam tersı dustu ...ben sıfır ıle hamıle kalım dusukle sonuclansada allahtan umıt kesılmez
Canım üzülme ben artık eminim bile bile deniyo insanlar karşısındaki insandan eksik olunca ve başka kusur bulamayınca o konuyu didikliyo ben neyapim 7 sene olcak ve artık söylemek zorunda kaldığımda oluyo bu seferde hava atıyorlar bak bizim çocuğumuz ne tatlı ne gerizekalı insanlar var bir bilsen kimisi hamile diye görüşmüyo iyi anlamda mı kotu mu bilmiyorum ama kırıcı oluyo yani alahtan sabır diliyorum Allah büyük elbet bir gün herşey değişecek umut etmeyi bırakmayın sakın
O değerle hamile kalmak sevindirici kaybetmek de bir o kadar üzücübizimde jareketimiz hep sifirdi öncesi sonrası. Üçüncü tedavimdeyim Tüpte inşallah son olur.sana da geçmiş olsun arkadaşım Rabbim tez zamanda muradini versin inşallah
Sagolasin cnm daha iyi anlıyorum artık insanları. .. Rabbim yüzümüzü güldürsunCanım üzülme ben artık eminim bile bile deniyo insanlar karşısındaki insandan eksik olunca ve başka kusur bulamayınca o konuyu didikliyo ben neyapim 7 sene olcak ve artık söylemek zorunda kaldığımda oluyo bu seferde hava atıyorlar bak bizim çocuğumuz ne tatlı ne gerizekalı insanlar var bir bilsen kimisi hamile diye görüşmüyo iyi anlamda mı kotu mu bilmiyorum ama kırıcı oluyo yani alahtan sabır diliyorum Allah büyük elbet bir gün herşey değişecek umut etmeyi bırakmayın sakın
Takmamak elde degil ama takmicam onlara inat ..... İyi ki varsınız derdimi paylaştığım birçok arkadasim oldunuzSor bakim sen dogurunca onlar mi bakcakmış, başları göğe mi ericekmis. Takma kuzum ya derdine dert katma...
Ay canım benim allah razı olsun. Esin desteği on ayağı olmazsa zor bu iş. O yüzden Rabbim sana da yardım etsin. Ayın 29 unda tekrar transfer var. Güzel olacak bu kez inşallahCanım arkadaşım inşallah bu tedavinde başarılı olur..
ümidini kaybetme 20 yıl çocuk sahibi olamayıp 7. tüp te ikiz bebeği olan birini biliyorum
Durumlarımız aynı olmasına rağmen ben eşimi bırak tüp bebeğe sperm testi vermeye bile ikna edemiyorum..
Yarın zorla doktora gideceğiz hala hareket sıfırsa gerçekten hayal kırıklığı olacak
hayırlısı Allah tan
canım inşallah tedavin bebişli olurSelam kızlar bilmeyenler vardır belki yine yazayım ameliyatın 14. Ayındayız ve bugun tüp bebek tedavisine basladım.
Bazen olmayınca olmuyor..bizede baska yollar aramak dusuyor Rabbim vesile kılarda bebişime kavusurum inşallah dualarınızı esirgemeyin
Sizler inşallah benim kadar beklemezsiniz.
Toplamda 2.5 yıl oldu..
Allah hepimizin yuzunu guldursun
seyyah2015 canım hayırlı olsun tedavin hangi aşamadasın?
Ay canım benim allah razı olsun. Esin desteği on ayağı olmazsa zor bu iş. O yüzden Rabbim sana da yardım etsin. Ayın 29 unda tekrar transfer var. Güzel olacak bu kez inşallah
Merhaba arkadaşlar.
Biz ameliyati olalı bu ay 3ay bitti hamd olsun. Ama benim başından beri sabrı ile sinandigim şey zaman oldu. Öyle zor geçiyor ki zaman benim için. 2yıllık evliyiz ve hiç korunma olmadı ilk 3-4 ay dışında. Bazen diyorum keşke hiç haberim olmasa ve bu bekleyiş içinde olmasaydim.
Son günlerde yakın arkadaşlarimin hamile haberini ust üste aldım hep. En son dün de 3aylik evli erkek kardeşim ve gelinimiz bebek beklediklerini söylediler. Bu sevincin yanında içim öyle acıyor ki.
Beklemek daha da zorlaşıyor. Kötü düşüncelere kapılmayacagim. Vesveselerin beni aldatmasına kanmayacagim diyorum. Bir yandan da farkındayim bütün o hislerin.
Rabbimiz yardımcimiz olsun. Hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin..
Bu bekleyişler çok sürmesin Allahım ol de oluversin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?