Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bızımde aynı zaten uzulme degerler degısmedı tam tersı dustu ...ben sıfır ıle hamıle kalım dusukle sonuclansada allahtan umıt kesılmez

Kızlar moralim çok bozuk yaa millet ne meraklı offff yaaa kimseyle gorusmuyorum zaten yetmiyor bu seferde msjda yaziyolar işte hamilelik düşünüyor musun zamani gelmedi mi teyze ne zaman olcaz yegen yokmu evlileri bırak bekarlara ne oluyo anlamıyorum meraklı melahatlar demekki var bisey herkez yavrusu olsun ister hele ki ev hanimiysan milletin gözü bnde eylülde 3 yıl olacak evliligimiz ben Napayim simdi sinirlenmek aglamamak elde degil Allahim bize ve burdaki bütün abla ve kardeslerime evlat nasip eyle hayırlısıyla Ya Rabbim.........

Canım üzülme ben artık eminim bile bile deniyo insanlar karşısındaki insandan eksik olunca ve başka kusur bulamayınca o konuyu didikliyo ben neyapim 7 sene olcak ve artık söylemek zorunda kaldığımda oluyo bu seferde hava atıyorlar bak bizim çocuğumuz ne tatlı ne gerizekalı insanlar var bir bilsen kimisi hamile diye görüşmüyo iyi anlamda mı kotu mu bilmiyorum ama kırıcı oluyo yani alahtan sabır diliyorum Allah büyük elbet bir gün herşey değişecek umut etmeyi bırakmayın sakın

Sor bakim sen dogurunca onlar mi bakcakmış, başları göğe mi ericekmis. Takma kuzum ya derdine dert katma...

canım bızımde aynı zaten uzulme degerler degısmedı tam tersı dustu ...ben sıfır ıle hamıle kalım dusukle sonuclansada allahtan umıt kesılmez

canım bizim gibi olanlar da sperm genetiği önemli sanırım
eğer gebe kalıp düşükle sonuçlanıyorsa sebebini araştırmak gerekiyor
cuma günü başka bir doktora gideceğiz acaba bu doktor ne diyecek

aynen canım bu durumu ben de yaşıyorum
kimsenin çocuğunu sevemez oldum aman nazarı değdi diyecekler diye...
Allah verir
Kendilerinin çocuğu oldu diye bunu kendilerinden biliyorlar...
Rabbim hepimize sabır versin

Canım arkadaşım inşallah bu tedavinde başarılı olur..
ümidini kaybetme 20 yıl çocuk sahibi olamayıp 7. tüp te ikiz bebeği olan birini biliyorum

Durumlarımız aynı olmasına rağmen ben eşimi bırak tüp bebeğe sperm testi vermeye bile ikna edemiyorum..
Yarın zorla doktora gideceğiz hala hareket sıfırsa gerçekten hayal kırıklığı olacak
hayırlısı Allah tan

Sagolasin cnm daha iyi anlıyorum artık insanları. .. Rabbim yüzümüzü güldürsun

Merhaba arkadaşlar.
Biz ameliyati olalı bu ay 3ay bitti hamd olsun. Ama benim başından beri sabrı ile sinandigim şey zaman oldu. Öyle zor geçiyor ki zaman benim için. 2yıllık evliyiz ve hiç korunma olmadı ilk 3-4 ay dışında. Bazen diyorum keşke hiç haberim olmasa ve bu bekleyiş içinde olmasaydim.
Son günlerde yakın arkadaşlarimin hamile haberini ust üste aldım hep. En son dün de 3aylik evli erkek kardeşim ve gelinimiz bebek beklediklerini söylediler. Bu sevincin yanında içim öyle acıyor ki.
Beklemek daha da zorlaşıyor. Kötü düşüncelere kapılmayacagim. Vesveselerin beni aldatmasına kanmayacagim diyorum. Bir yandan da farkındayim bütün o hislerin.
Rabbimiz yardımcimiz olsun. Hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin..
Bu bekleyişler çok sürmesin Allahım ol de oluversin...

Ay canım benim allah razı olsun. Esin desteği on ayağı olmazsa zor bu iş. O yüzden Rabbim sana da yardım etsin. Ayın 29 unda tekrar transfer var. Güzel olacak bu kez inşallah

canım inşallah tedavin bebişli olur biz henüz başlamadık, bayramdan sonra başlayacağız inşallah. biraz fiziken ve ruhen dinlenmek istedim. senin tedavin nasıl gidiyor?

Ay canım benim allah razı olsun. Esin desteği on ayağı olmazsa zor bu iş. O yüzden Rabbim sana da yardım etsin. Ayın 29 unda tekrar transfer var. Güzel olacak bu kez inşallah

canım zaten en çok beklemek yoruyor
hele de boşuna beklediğini düşünüyorsan

kızlar bugün test yaptırdık bu sefer kruger e göre yaptılar
sonuç çıkmadı henüz...

Acaba WHO yöntemi daha iyi Kruger yöntemi mi
bilen var mı?
tüp bebek merkezlerinde kruger kullanıldığını okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…