Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım inşallah tedavin bebişli olur biz henüz başlamadık, bayramdan sonra başlayacağız inşallah. biraz fiziken ve ruhen dinlenmek istedim. senin tedavin nasıl gidiyor?
Amin canim sagol
İyi gidiyor hamdolsun ikinci kontrolum var yarın.drum transfer buyuk ihtimal diğer ay olur dedi bitek ona canım sıkıldı ama hayırlısı olsun bunca zaman bekledik bir ay daha bekleriz artık hayırlısıyla pozitif i gorelimde..bu işler zormuş gercekten psikolojik olarak tamamen hazır oldugunda basla canım inş sen ve buradaki herkes guzel haberler verir

Kruger iyi tüp bebek merkezinde Who gecerli degil yanlıs sonuc veriyormuş

Kızlar test sonucu çıktı kruger falan değil
Bu özel hastaneler ancak parayı düşünür

öyle sonuç çıktı ki sperm sayısı 8 milyon
ileri hızlı hareketli sperm sayısı % 20
komple yalan hiçbir zaman %1 i bile bulmamışken %20 olması imkansız
hep %0 çıkıyor
değer sistemi farklı bu hastanenin

bu değerler düşük dedi doktor...yani doğal yoldan hamilelik şansı az dedi (direk yüzüme yok demek istemedi)

bir de klomen verdi 3 kutu proxeed kullanma dedi...

offff gene mutsuzluk gene mutsuzluk

Canım senin kaç ay olmuştu ameliyat olalı? Kaç ay sonra bu sonuçlar çıktı yani Bizim de 9. Ay bitiyor ve hala ameliyattan sonra hiç test yaptırmadı eşim ben de çok merak ediyorum. Konuyu da hiç açmıyorum eşime. Ve benim de şöyle bir sıkıntım var prolaktin hormonum çok yüksek normal değeri 4 ile 20 arasında olması gerekirken benimki 46. İki katından fazla doktorum hiperprolaktin hastası gibi bişi olduğumu söylüyo çünkü hep yüksek çıkıyor bir ilaç kullanıorum onu kullanırken normal değere yaklaşıyor ama ilacı kesince yine yükseliyor maalesef hamileliği büyük oranda engelleyen birşeymiş bu durum yani biz de sorun her iki tarafta aslında. Eşim bi test yaptırsa aslında belkide değerleri düzeldi bilmiyoruzki belki benden kaynaklı olarak olmuyo çocuğumuz şuanda doğru adımlar atamıyoruz oyüzden de. herşey kısmet tabiki ama şu aralar bu konuyu bir saldıkki sorma konuşmuyoruz bile bu konu hakkında

buradaki arkadaşlarla tüp bebek sayfasında da beraberizzzz
ZehreNur betul61 E Eylulde_gel
tabi ben size göre şu an çömez oluyorum
bu sayfadaki diğer arkadaşlara da hala en içten dileklerimle ve dualarımla hayırlısını diliyorumm.

10. ay canım...2. testimiz ameliyat olalı
eşimi zor ikna ettim onda da saçma sapan bir sonuç çıktı
doğru olduğunu hiç düşünmüyorum

ama doktor değerleriniz düşük dedi olumsuz konuştu...Benim sorunum da yaşım ...32 yaşıma girdim zaman aleyhime işliyor
ameliyattan sonra da hiç bir fayda görmedik..

eşime klomen verdi 3 kutu belki onlar işe yarar şifa Allah tan

keşke aramızda hamile olanlar olsa da hepimize umut olsa

canım biz çarşamba tüp için görüşmeye gideceğiz.
madem dediğin gibi siz de bir tüp ü düşünseniz.
öyle bir planınız yok mu?

canım biz çarşamba tüp için görüşmeye gideceğiz.
madem dediğin gibi siz de bir tüp ü düşünseniz.
öyle bir planınız yok mu?

canım benim var ama eşimin yok...
aslında boşa vakit kaybettiğimi düşünüyorum hatta tüp bebekle ikiz annesi olmayı öyle çok istiyorum ki
Eşimi ikna edemiyorum kabullenmiyor

aslında boşa vakit kaybettiğimi düşünüyorum hatta tüp bebekle ikiz annesi olmayı öyle çok istiyorum ki
Canim hiç canını sıkma bigün kabullenecek mecbur. O konduramamais kendine. Bi Tup bebek doktoruyla gorusseniz, Dr şakır şakır saydirir biyolojik gerçekleri o da anlar muhakkakm bi bilir kişinin konuşmasında gerek en kisa zamanda esinle.

aynen canım bu durumu ben de yaşıyorum
kimsenin çocuğunu sevemez oldum aman nazarı değdi diyecekler diye...
Allah verir
Kendilerinin çocuğu oldu diye bunu kendilerinden biliyorlar...
Rabbim hepimize sabır versin
Amin Canım beklemekten başka çare yok öyle insanlara beduada etmiyorumda ama çok öfkeleniyorum insanın çok zoruna gidiyo beklemek kadarsa zor bişey yok ya

canım bizim gibi olanlar da sperm genetiği önemli sanırım
eğer gebe kalıp düşükle sonuçlanıyorsa sebebini araştırmak gerekiyor
cuma günü başka bir doktora gideceğiz acaba bu doktor ne diyecek
anladım canım bız genetık test yaptık sukur temız cıktı..ama nasıp zamanı var herseyın

Görüşmeye kendi istekli olması lazım canım.. Bebek iki kişinin ortak isteğiyle olur...
İş akraba arkadaş çevresinin bilmesini istemiyor ameliyatı da gizlice oldu zaten.
Israrcı olamıyorum. ameliyat olalı 10. ayımız oldu. Seneye şehir değiştireceğiz belki ozaman ister.

Ama insanların konuşmalarını dedikodularını saçmasapan sorularını çekmek gerçekten çok zor

anladım canım. biraz daha sabret bakalım öyleyse. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

merhba canm neden proxeed kullanma dedı doktr? bızede kullan demstı ama etkı etmedı kullanma demedı halada

Bi hamile haberi alsak umudumuz olcak ama maalesef oda yok niye yok onuda düşünüyorum demekki varikosel ameliyatı denen şey işe yaramıyor ameliyat sonrası direk tedavi olmak gerekiyor boşa mı bekliyoruz kızlar yaa hamile olup da yazmayan arkadaş varsa lütfen yazsın bi umudumuz olsun cidden umut tükendi sabırda git gide azalıyor

Burda bi Careler caresi var. O da tarihe geçecek. Ameliyat tan 2 ay sonra hamile kalan tek arkadaşımız. Doğum bile yapmıştır şimdiye sanirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…