Amin canim sagolcanım inşallah tedavin bebişli olurbiz henüz başlamadık, bayramdan sonra başlayacağız inşallah. biraz fiziken ve ruhen dinlenmek istedim. senin tedavin nasıl gidiyor?
Kruger iyi tüp bebek merkezinde Who gecerli degil yanlıs sonuc veriyormuşkızlar bugün test yaptırdık bu sefer kruger e göre yaptılar
sonuç çıkmadı henüz...
Acaba WHO yöntemi daha iyi Kruger yöntemi mi
bilen var mı?
tüp bebek merkezlerinde kruger kullanıldığını okudum
Canım senin kaç ay olmuştu ameliyat olalı? Kaç ay sonra bu sonuçlar çıktı yani Bizim de 9. Ay bitiyor ve hala ameliyattan sonra hiç test yaptırmadı eşim ben de çok merak ediyorum. Konuyu da hiç açmıyorum eşime. Ve benim de şöyle bir sıkıntım var prolaktin hormonum çok yüksek normal değeri 4 ile 20 arasında olması gerekirken benimki 46. İki katından fazla doktorum hiperprolaktin hastası gibi bişi olduğumu söylüyo çünkü hep yüksek çıkıyor bir ilaç kullanıorum onu kullanırken normal değere yaklaşıyor ama ilacı kesince yine yükseliyor maalesefKızlar test sonucu çıktı kruger falan değil
Bu özel hastaneler ancak parayı düşünür
öyle sonuç çıktı ki sperm sayısı 8 milyon
ileri hızlı hareketli sperm sayısı % 20
komple yalan hiçbir zaman %1 i bile bulmamışken %20 olması imkansız
hep %0 çıkıyor
değer sistemi farklı bu hastanenin
bu değerler düşük dedi doktor...yani doğal yoldan hamilelik şansı az dedi (direk yüzüme yok demek istemedi)
bir de klomen verdi 3 kutu proxeed kullanma dedi...
offff gene mutsuzluk gene mutsuzluk
İnşallah ilk ve son deneemn olur da Çömez olarak kalırsın tatlim:)buradaki arkadaşlarla tüp bebek sayfasında da beraberizzzz
ZehreNur betul61 E Eylulde_gel
tabi ben size göre şu an çömez oluyorum
bu sayfadaki diğer arkadaşlara da hala en içten dileklerimle ve dualarımla hayırlısını diliyorumm.
İnşallah ilk ve son deneemn olur da Çömez olarak kalırsın tatlim:)
Canım senin kaç ay olmuştu ameliyat olalı? Kaç ay sonra bu sonuçlar çıktı yani Bizim de 9. Ay bitiyor ve hala ameliyattan sonra hiç test yaptırmadı eşim ben de çok merak ediyorum. Konuyu da hiç açmıyorum eşime. Ve benim de şöyle bir sıkıntım var prolaktin hormonum çok yüksek normal değeri 4 ile 20 arasında olması gerekirken benimki 46. İki katından fazla doktorum hiperprolaktin hastası gibi bişi olduğumu söylüyo çünkü hep yüksek çıkıyor bir ilaç kullanıorum onu kullanırken normal değere yaklaşıyor ama ilacı kesince yine yükseliyor maalesefhamileliği büyük oranda engelleyen birşeymiş bu durum yani biz de sorun her iki tarafta aslında. Eşim bi test yaptırsa aslında belkide değerleri düzeldi bilmiyoruzki belki benden kaynaklı olarak olmuyo çocuğumuz şuanda doğru adımlar atamıyoruz oyüzden de. herşey kısmet tabiki ama şu aralar bu konuyu bir saldıkki sorma konuşmuyoruz bile bu konu hakkında
10. ay canım...2. testimiz ameliyat olalı
eşimi zor ikna ettim onda da saçma sapan bir sonuç çıktı
doğru olduğunu hiç düşünmüyorum
ama doktor değerleriniz düşük dedi olumsuz konuştu...Benim sorunum da yaşım ...32 yaşıma girdim zaman aleyhime işliyor
ameliyattan sonra da hiç bir fayda görmedik..
eşime klomen verdi 3 kutu belki onlar işe yarar şifa Allah tan
keşke aramızda hamile olanlar olsa da hepimize umut olsa
canım biz çarşamba tüp için görüşmeye gideceğiz.
madem dediğin gibi siz de bir tüp ü düşünseniz.
öyle bir planınız yok mu?
Canim hiç canını sıkma bigün kabullenecek mecbur. O konduramamais kendine. Bi Tup bebek doktoruyla gorusseniz, Dr şakır şakır saydirir biyolojik gerçekleri o da anlar muhakkakm bi bilir kişinin konuşmasında gerek en kisa zamanda esinle.canım benim var ama eşimin yok...
aslında boşa vakit kaybettiğimi düşünüyorum hatta tüp bebekle ikiz annesi olmayı öyle çok istiyorum ki
Eşimi ikna edemiyorum kabullenmiyor
Amin Canım beklemekten başka çare yok öyle insanlara beduada etmiyorumda ama çok öfkeleniyorum insanın çok zoruna gidiyo beklemek kadarsa zor bişey yok yaaynen canım bu durumu ben de yaşıyorum
kimsenin çocuğunu sevemez oldum aman nazarı değdi diyecekler diye...
Allah verir
Kendilerinin çocuğu oldu diye bunu kendilerinden biliyorlar...
Rabbim hepimize sabır versin
Burda alahtan birbirimizi anlıyoruz Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib etsin tez Zaman'daSagolasin cnm daha iyi anlıyorum artık insanları. .. Rabbim yüzümüzü güldürsun
anladım canım bız genetık test yaptık sukur temız cıktı..ama nasıp zamanı var herseyıncanım bizim gibi olanlar da sperm genetiği önemli sanırım
eğer gebe kalıp düşükle sonuçlanıyorsa sebebini araştırmak gerekiyor
cuma günü başka bir doktora gideceğiz acaba bu doktor ne diyecek
Canim hiç canını sıkma bigün kabullenecek mecbur. O konduramamais kendine. Bi Tup bebek doktoruyla gorusseniz, Dr şakır şakır saydirir biyolojik gerçekleri o da anlar muhakkakm bi bilir kişinin konuşmasında gerek en kisa zamanda esinle.
canım benim var ama eşimin yok...
aslında boşa vakit kaybettiğimi düşünüyorum hatta tüp bebekle ikiz annesi olmayı öyle çok istiyorum ki
Eşimi ikna edemiyorum kabullenmiyor
merhba canm neden proxeed kullanma dedı doktr? bızede kullan demstı ama etkı etmedı kullanma demedı haladaKızlar test sonucu çıktı kruger falan değil
Bu özel hastaneler ancak parayı düşünür
öyle sonuç çıktı ki sperm sayısı 8 milyon
ileri hızlı hareketli sperm sayısı % 20
komple yalan hiçbir zaman %1 i bile bulmamışken %20 olması imkansız
hep %0 çıkıyor
değer sistemi farklı bu hastanenin
bu değerler düşük dedi doktor...yani doğal yoldan hamilelik şansı az dedi (direk yüzüme yok demek istemedi)
bir de klomen verdi 3 kutu proxeed kullanma dedi...
offff gene mutsuzluk gene mutsuzluk
merhba canm neden proxeed kullanma dedı doktr? bızede kullan demstı ama etkı etmedı kullanma demedı halada
Burda biBi hamile haberi alsak umudumuz olcak ama maalesef oda yok niye yok onuda düşünüyorum demekki varikosel ameliyatı denen şey işe yaramıyor ameliyat sonrası direk tedavi olmak gerekiyor boşa mı bekliyoruz kızlar yaa hamile olup da yazmayan arkadaş varsa lütfen yazsın bi umudumuz olsun cidden umut tükendi sabırda git gide azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?