Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım transferin gerçekleşti mi

Eşim ilk bebeğimiz düştüğünde sorunun benden kaynaklandığını söyleyelim senin üstüne gelmesinler demişti. Şimdi annesi hiç laf söylemedi sadece artık düşünün gibi cümleler dışında bunların çok masum kalacağını yeni tecrübelerimle anlamış oldum. Çekmeyen bilemez gerçekten, iyiki burda konuşabiliyoruz herkes birbirini anlayabiliyor. bizim de mutlu olacağımız günler gelecektir inşallah.

Canım en azından birkez hamile kalmışsın...Bu gösterir ki tekrar hamile kalabilirsin..
Millet can sıksa da hayatının merkezine söylenenleri alma..
Malum hormonlardaki değişim, yani stres bizi de etkiliyor.
Adet gören her kadın hamile kalabilirmiş
inşallah biz de doğal yoldan olmasa da hamile kalabileceğiz.
bekleyelim hala olmazsa alternatif var en azından

LÜTFEN OKUYUN... efsunsuz P pamukefe kızlar oluyo mu yani şimdi bu yaptığınız?bebek istediğinizi ve olmadığı için üzüldüğünüzü asla belli etmeyin herkesin yanında .valla kimse derman olmuyo,dost üzülür halinize,DÜŞMAN SEVİNİR...ki biz kimin dost kimin düşman olduğunu bilmiyoruz öyle değil mi??EEŞİNİZİ ÜZMEYİN,SORUNUN ONDA OLDUĞUNU HATIRLATMAYIN,İMA BİLE ETMEYİN,stres onu ve spermleri etkiliyor eşlerimiz de üzülüyor sanki onlar arkadaşlarının baba olduklarını görünce üzülmüyorlar mı?üstelik erkekler bizden daha çok arkadaşları olduğu için bizim duyduğumuzdan daha fazlasını duyuyor,ha belki öyle uzaktan konuşmak ne kadar da basit diyenleriniz olur...benim de eşim varikosel dr ameliyat olmalı dediğinde yemin ederim eşimin yanında hiç belli etmedim bile üzüldüğümü...nasipte bu varsa bunu da yaşarız dedim,hiç üzülme ben yanında olacağım daima dedim...çok uzun olacak ama lütfen okuyun...diyorsunuz ki keşke ameliyat olmasaydı,peki elinizde garantiniz var mı ameliyat olmadan çocuğunuzun olacağı,hayır...hesaplar üstünde bir hesap vardır derler ya, allah ol demeden asla olmayacak, o gün geldiğinde ise herkes olmaz artık dese bile olacak... biz de başta tedirgin olduk tam 10 ay önce dr ameliyat dediğinde yapmadık ve değerler 10 ay önce daha iyiydi şimdi sayıda düşüş var ameliyat olmasa ilerler ve spermleri tamamıyla yok eder bu illet...biz 3 ay sonrasına ameliyat için gün aldık nasipse eşim ameliyat olacak en az 10 dr a göründük hepsi de ameliyat sonrasında %70 %80 düzelme olacak spermlerde dedi...biz acele etsek bile allah istemeden olmayacak.örneği var burda,kuzenimin eşi 5 ay önce ameliyat oldu ama onlar ameliyat öncesinde bi an önce olsun diye bi kez tüp yaptılar ilkinde tuttu hemde ikiz,geçen gün bebekler 4 ayı bitirdiler ama düşük yaptı bi kız bi erkek,,demem o ki acele etsek bile nasipte olduğu zaman gelecek,acele etmeyin 1 seneniz dolsun..ha bu arada şunu da söyleyeyim sizin dr söyledi mi bilmem ama bizimki dedi ki ameliyat sonrasında eşine hergün kırmızı et yiyeceksin ama sulu yemek olmayacak ya fırında ya yağda yada mangalda yapıp ye özellikle sabah kahvaltıdan sonra 2 3 parça kırmızı et ye.çok hızlı toparlanırsın spermler çabuk yenilenir...uzun oldu hakkınızı helal edin..VE UNUTMAYIN ALLAH SIKINTI GÖSTERDİĞİ KULUNA MÜKAFATINI DA BOLCA VERİR,SABIRLA DUAYLA BEKLEYENE...ALLAH SABRIMIZI DAİM ETSİN

allah yar ver yardımcımız olsuun hepımızın bende bır buıcuk senelık evlıyım 10 aydır denemelerımız var daha uzun sure evlat hasretı ceken herkesın yardımcısı olsun rabbım tup bebek tedavısı ıcın fsh değeri kaç olması gerekıyor yanı şöyle sorayım benım herşey normal fsh 12.48 kımı doktor yuksek kımı normal dıyor yaşım 26 annem cok erken menopoza gırdı sızce yuksekmı tedavıye başlayayımmı

canım benim fsh 10,25 dr birazcık yüksek dedi ama sorun eşinde olduğu için ilaç vermiyorum eşin ameliyat olunca sen yine hormon tahlii yaptır dedi..

Arkadaşım sağolasın. Şimdi sen deyince eski hastane katiylarina baktım. Bana hiç fsh bakılmaMis. Sadece TSH pregosteron e2 ve sarılık bakilmis. Dr um USG de bakınca yumurtalikar gayet iyi demişti belki ondan bakmamistir.onunda fazları var ya. Seninki sadece luteal faz icin yüksek. Bi tüp bebek Dr U sana daha iyi yol gösterir canım. Ben ne desem boş

Biz spermler ne oldu onu da bilmiyoruz gitmeyecegim dediği için ısrar etmiyorum. Bizim doktor ameliyat olmadan deneyin yükselmiş değerler demişti olmak istedi eşim belki de iyi oldu bekliyoruz ama genetik bi problem olabilirdi. Ekim ayında da kan vereceğiz ikimizin genetigine bakılacak zaten sonuç çıkınca ya kadar neredeyse bir yılı dolduracagiz. Kasım sonu tüp bebek için giderim doktora. Şimdide tüp olmaz demeye başladı eşim ikiz olursa kalbin dayanmaz diye. Kendini bi bırakmıyor akışına, sigara iciyordu zorla biraktirdim çocuk olmuyor iyi olamiyorsun diye en azından onu dinledi. Geç olacak ama bi şekilde bizde bebek sahibi olacağız inşallah moral bozmak yok

Kızlar merhaba 15 aylık evliyim ve hiç korunmadık 2 ay önce klomen e başladım eşimde göründü sperm sayıları az çıktı 11 ml Hareketli 33 ml Total % 30 ileri hareketli cıktı röntgen çektirdik varikosel var sol da 3,4 ameliyat dedi.bu ameliyattan sonra hamile kalanlar var mı lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Kızlar merhaba 15 aylık evliyim ve hiç korunmadık 2 ay önce klomen e başladım eşimde göründü sperm sayıları az çıktı 11 ml Hareketli 33 ml Total % 30 ileri hareketli cıktı röntgen çektirdik varikosel var sol da 3,4 ameliyat dedi.bu ameliyattan sonra hamile kalanlar var mı lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Canim hep diyorum keşke bu topige hoş geldin demesek diye... bi kaç arkadaşımız dışında be yazık ki doğal gebelik yok kimimiz aşılama, kimimiz tüp bebek tedavisinde....

Bu variko
Canim hep diyorum keşke bu topige hoş geldin demesek diye... bi kaç arkadaşımız dışında be yazık ki doğal gebelik yok kimimiz aşılama, kimimiz tüp bebek tedavisinde....
Bu varikosel dediğimiz şey engelliyor sa ameliyattan sonra da pek bi etkisi yok mu yani canım napmamız bu sperm değerleri ile zor mu hamile kalmak

Bu variko
Bu varikosel dediğimiz şey engelliyor sa ameliyattan sonra da pek bi etkisi yok mu yani canım napmamız bu sperm değerleri ile zor mu hamile kalmak

benim eşimin amca oğlu da ameliyat oldu 1 yıl 1 ay sonra değerleri düzeldi ve hamile kaldı eşi,ümidinizi kesmeyin ben ameliyat sonrası 1 yıl beklicem,ve etrafımda bu ameliyattan sonra hamile kalan 4 kişi daha var çevremde yani ben ümitliyim,ama bilmem duydunuz mu preseed jel varmış sperm hızı için biz onu da kullanırız belki bu ay

Bu variko

dr ameliyattan önce sonuçlara bakarak düzelme şansının yüzde kaç olduğunu söylüyor,bize %70 80 düzelir dedi,dr a sor bunu çünkü herkesin farklı oluyor derecesi

Evet duydum hatta birisi böyle hamile kalmış eşine varikosel diyipte

Ay canım ya bilmiyorum onu da denedim ki 1 yıldır bizim tuple bile çocuğumuz olmadı. Bu son denemem8z artık uzun bi ara vericez çünkü maddi olarak toparlanmanın zor olucak. Bendeki pko da çok etkiliyor sanırım. Bi de bizde hareket 0 olunca hiç bir ise yaramıyor diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…