Slm kizlar ben esim ameliyat olmadan once Bahar sayfaya yazmistim hatta baya konusmustuk arkadaslarla esim ameliyat oldu degerlerimizde sadece sayi da yukselme oldu hareketleri yine ayniydi yani degismemisti doktor hayirlisi dedi ama esim 12 subat ta ameliyat oldu 12 mayista test istedi doktor gittik verdik ama beb o sirada hamileymisim haberim yoktu 20mayis gunum gecince yine umursamadim taaki on gun gecene kadar birde baktim Hamileymisim suan dorduncu ayim bitiyor oglum olacak insaallah sizlerin konusmadini okudum birini duysak umidimiz olsa doye inanin hep bu sayfaya giriyordum ama giris sifremi kaybetmistim sizin yazdiklarinizi okuyordum simdi size yaziyprum asla umidiniz yitirmeyn cunku mevla hayirli zamanda veriyor emin olun bizim ameliyat siradan klasik oldu herkes mikro cerrahi olmazsa olmaz demisti ve ameliyat sonrasi sayi ciddi yukseldi ancak hareketlilik azdi yine de buna ragmen sabrettik dua ettik ve sabrin sonunda selamete ulastik ins hayirla kucagima alirim sizlere de rabbim hayirli evlatlar versin tanimasam da sizleri hepiniz duamdasiniz
İleri hareketli %30 canım
Morfoloji bakılmadı özel hastane olduğu için olabilir sanırım Total 33 ml ama 11 ml sperm var bunun 36 sı hareketli 30 ileri 6 yerinde hareket ama bugun hasta oldum yine bu ay da yok eşime doktor kesinlikle ameliyat dedi.bu ay 3 tane sağlıklı yumurtam vardı ama olmadı suan adetim de parça parça geliyor et gibiBence sizin morfolojide sorun yoksa
şansınız çok yüksek ....Aşılama bence tutar bu değerle
ileri hareket % 30 çok iyi bir değer total sperm sayısı da iyiyse hatta doğal yoldan bile olabilir.
ama morfoloji önemli
Morfoloji bakılmadı özel hastane olduğu için olabilir sanırım Total 33 ml ama 11 ml sperm var bunun 36 sı hareketli 30 ileri 6 yerinde hareket ama bugun hasta oldum yine bu ay da yok eşime doktor kesinlikle ameliyat dedi.bu ay 3 tane sağlıklı yumurtam vardı ama olmadı suan adetim de parça parça geliyor et gibi
Canım bilmiyorum ki testte sadece bunlar yazıyor anlamadım yaniileri hızlı %30
yerinde hareketli %6
peki yavaş ileri hareketli?
bu değerler who ya göre mi?
bu test bende şüphe oluşturdu açıkçası....Kruger e test yapan bir yerde test tekrarı yaptırın bence
ameliyat sayıyı yükseltiyor bizim durum çok umutlu değil bizde bile artış oldu
Neden şüphe oluşturduğunu da söyleyeyim biz bu ay başka bir özel hastanede test yaptırdık
yaptırdığımız hastane who ya göre değil krugere göre değil öyle bir test işte
ve şaşırdık her zaman %0 olan ileri hareket o testte %20 çıktı...ki bizim için imkansız değer
ve en kötü zamanlarda bile en düşük 18 milyon çıkan sperm sayısı 8 milyon çıkmış
saçma çıktı
testten teste değişiyor
kaldıki who nun kriterlerini bile doktorlar ılımlı sonuç olarak görüyorlar
Biz de kruger testi yapan hastane arıyoruz şuan
Canım bilmiyorum ki testte sadece bunlar yazıyor anlamadım yani
Canım 3 hastaneye göründük 3 ü de ameliyat dedi bize de elle muayene yaptı elimizde ki sonuçlara baktılar ameliyat kesinlikle dedi
Testleri de ultrasonu da özel hastane de yaptık o değerleri devlete gösterdik ikisi de ameliyat dedi.varikosel sol taraf olunması lazım dedi valla kafam allak bullak ama ameliyat olucak sanırım bi iki ayahımmm anladım neden renkli dobbler de bakılmadı acaba..
demekki elle muayenede bile anlaşılıyor
Arkadaşlardan bazıları hamile kaldı belki siz fayda görürsünüz
inşallah
canım gözün aydın, hatırlıyorum seni, böyle güzel haberler almak çok güzel gerçekten, Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinSlm kizlar ben esim ameliyat olmadan once Bahar sayfaya yazmistim hatta baya konusmustuk arkadaslarla esim ameliyat oldu degerlerimizde sadece sayi da yukselme oldu hareketleri yine ayniydi yani degismemisti doktor hayirlisi dedi ama esim 12 subat ta ameliyat oldu 12 mayista test istedi doktor gittik verdik ama beb o sirada hamileymisim haberim yoktu 20mayis gunum gecince yine umursamadim taaki on gun gecene kadar birde baktim Hamileymisim suan dorduncu ayim bitiyor oglum olacak insaallah sizlerin konusmadini okudum birini duysak umidimiz olsa doye inanin hep bu sayfaya giriyordum ama giris sifremi kaybetmistim sizin yazdiklarinizi okuyordum simdi size yaziyprum asla umidiniz yitirmeyn cunku mevla hayirli zamanda veriyor emin olun bizim ameliyat siradan klasik oldu herkes mikro cerrahi olmazsa olmaz demisti ve ameliyat sonrasi sayi ciddi yukseldi ancak hareketlilik azdi yine de buna ragmen sabrettik dua ettik ve sabrin sonunda selamete ulastik ins hayirla kucagima alirim sizlere de rabbim hayirli evlatlar versin tanimasam da sizleri hepiniz duamdasiniz
Ay canım benim allah razı olsun. Duygulandirdin beni. Arkadaşım test günüm perşembe ama idrar testleri pozitif:) ikinci transfer deki gibi test gününe kadar kimyasal olmazsa, şu anda her şey yolunda
Ay canım benim allah razı olsun. Duygulandirdin beni. Arkadaşım test günüm perşembe ama idrar testleri pozitif:) ikinci transfer deki gibi test gününe kadar kimyasal olmazsa, şu anda her şey yolunda
canım gözün aydın, inşallah hep böyle pozitif devam ederAy canım benim allah razı olsun. Duygulandirdin beni. Arkadaşım test günüm perşembe ama idrar testleri pozitif:) ikinci transfer deki gibi test gününe kadar kimyasal olmazsa, şu anda her şey yolunda
Kızlar merhaba 15 aylık evliyim ve hiç korunmadık 2 ay önce klomen e başladım eşimde göründü sperm sayıları az çıktı 11 ml Hareketli 33 ml Total % 30 ileri hareketli cıktı röntgen çektirdik varikosel var sol da 3,4 ameliyat dedi.bu ameliyattan sonra hamile kalanlar var mı lütfen yardımlarınızı bekliyorum
özelden yazdım şimdi canım.Hayırlı olsun çok sevindim adınıza Allah kucağınıza almak nasip etsin.seyyah2015 csnim doktorları yazabilirsen çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?