Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

arkadaşım çok sevindim. En azından tedaviden fayda gören birisinin olması güzel...
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...
Bizler de hala o macun şu ilaç şu kür uğraşıyoruz
hatırladıkça bizler için de dua et.

İleri hareketli %30 canım

Bence sizin morfolojide sorun yoksa
şansınız çok yüksek ....Aşılama bence tutar bu değerle
ileri hareket % 30 çok iyi bir değer total sperm sayısı da iyiyse hatta doğal yoldan bile olabilir.
ama morfoloji önemli

Morfoloji bakılmadı özel hastane olduğu için olabilir sanırım Total 33 ml ama 11 ml sperm var bunun 36 sı hareketli 30 ileri 6 yerinde hareket ama bugun hasta oldum yine bu ay da yok eşime doktor kesinlikle ameliyat dedi.bu ay 3 tane sağlıklı yumurtam vardı ama olmadı suan adetim de parça parça geliyor et gibi

ileri hızlı %30
yerinde hareketli %6
peki yavaş ileri hareketli?

bu değerler who ya göre mi?

bu test bende şüphe oluşturdu açıkçası....Kruger e test yapan bir yerde test tekrarı yaptırın bence
ameliyat sayıyı yükseltiyor bizim durum çok umutlu değil bizde bile artış oldu

Neden şüphe oluşturduğunu da söyleyeyim biz bu ay başka bir özel hastanede test yaptırdık
yaptırdığımız hastane who ya göre değil krugere göre değil öyle bir test işte

ve şaşırdık her zaman %0 olan ileri hareket o testte %20 çıktı...ki bizim için imkansız değer
ve en kötü zamanlarda bile en düşük 18 milyon çıkan sperm sayısı 8 milyon çıkmış
saçma çıktı
testten teste değişiyor
kaldıki who nun kriterlerini bile doktorlar ılımlı sonuç olarak görüyorlar

Biz de kruger testi yapan hastane arıyoruz şuan

Canım bilmiyorum ki testte sadece bunlar yazıyor anlamadım yani

Canım bilmiyorum ki testte sadece bunlar yazıyor anlamadım yani

sen bilirsin ama bir doktora daha görünmekte fayda var
ve daha iyi bir yerde test yaptırmakta ameliyat öncesi
biz 2 doktora göründük ikisi de ameliyat deyince mecbur olduk

Canım 3 hastaneye göründük 3 ü de ameliyat dedi bize de elle muayene yaptı elimizde ki sonuçlara baktılar ameliyat kesinlikle dedi

Canım 3 hastaneye göründük 3 ü de ameliyat dedi bize de elle muayene yaptı elimizde ki sonuçlara baktılar ameliyat kesinlikle dedi

hımmm anladım neden renkli dobbler de bakılmadı acaba..
demekki elle muayenede bile anlaşılıyor
Arkadaşlardan bazıları hamile kaldı belki siz fayda görürsünüz
inşallah

hımmm anladım neden renkli dobbler de bakılmadı acaba..
demekki elle muayenede bile anlaşılıyor
Arkadaşlardan bazıları hamile kaldı belki siz fayda görürsünüz
inşallah
Testleri de ultrasonu da özel hastane de yaptık o değerleri devlete gösterdik ikisi de ameliyat dedi.varikosel sol taraf olunması lazım dedi valla kafam allak bullak ama ameliyat olucak sanırım bi iki aya

bende cok ugrastim macun kur vs lerle bal polen karışımı yaptim sonra corek otu yagi icti eşim baya bi daha sonra keci boynuzu vs yani insan her duydugunda belki budur derman diye yapıyor allah razi olsun ins saglikla alırız kucagimizza rabbim size de hayirla saglikla bir evlad versin daha fazla aratmadan ama umidinizi yitirmeyin bes senedir cocugu olmayan tup bebek tedavisine bas vurmaya gidecek olan arkadaşım bu ay hamile kalmis onun eşi kanserdi yumirtaliklari alindi ama imkansizi imkanli kilan rabbim var

canım gözün aydın, hatırlıyorum seni, böyle güzel haberler almak çok güzel gerçekten, Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

selam arkadaşlar, nasılsınız, yeni arkadaşlar da katılmış görmeyeli, hoşgeldiniz ben ikinci aşılama faciamdan sonra biraz dinlenmeye çektim kendimi. inşallah bir ay sonra tüp için girişimlerimiz başlayacak. ankara da tüp deneyecek olan varsa bana önerilen iki doktor var, onları özelden paylaşabilirim. doktor isimlerini kendisi başka bir alanda prof olan ve ankarada birçok merkezde tedavi görmüş olan güvendiğim bir doktordan aldım. önümğzdeki ay iki merkezle de görüşmeye gideceğiz inşallah.

Ay canım benim allah razı olsun. Duygulandirdin beni. Arkadaşım test günüm perşembe ama idrar testleri pozitif:) ikinci transfer deki gibi test gününe kadar kimyasal olmazsa, şu anda her şey yolunda

hadi çok şükür...namazdan sonra dua ettim kendime sana ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlara...
hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması için

pozitifi görmek bile öyle güzel ki...
hadi hayırlısı sabırsızlıkla bekleme zamanı :)

Herkese merhaba guzel hayırlı haberler var çok sevindim arkadaşlar sabr etmek kadar zor bişey yok Allah yardımcımız olsun

Hayırlı olsun çok sevindim adınıza Allah kucağınıza almak nasip etsin. seyyah2015 csnim doktorları yazabilirsen çok mutlu olurum.

9. Ayimizda da yine hüsran bugün adet olacak gibiyim. Hayirlisi demekten başka çarem yok hepimiz bir gün anne oluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…