- 1 Kasım 2013
- 3.181
- 2.716
- 333
Canim esasında degerleriniz iyi Varikosel e göre. 3.4 mm Varikosel var ve hareket maşallah 30. Bizim 1 buçuk oldu ameliyat a hala 0 hala 0Bu variko
Bu varikosel dediğimiz şey engelliyor sa ameliyattan sonra da pek bi etkisi yok mu yani canım napmamız bu sperm değerleri ile zor mu hamile kalmak
Ya. Bir sürü site de varikosel olupta hamile kalan var ameliyat olmadanAy canım ya bilmiyorum onu da denedim ki 1 yıldır bizim tuple bile çocuğumuz olmadı. Bu son denemem8z artık uzun bi ara vericez çünkü maddi olarak toparlanmanın zor olucak. Bendeki pko da çok etkiliyor sanırım. Bi de bizde hareket 0 olunca hiç bir ise yaramıyor diyebilirim
Bizim değerlerimiz çok çok kötü ama. Sizinki sayıyı biraz destekleseniz yeter. Bir sürü yerde çok ama ben de tedaviyle anlatıyorum. Normal i bırak 1 aşılama 3 tüp tedavim var.Ya. Bir sürü site de varikosel olupta hamile kalan var ameliyat olmadan
Ben o gruba dahil olamadim ne yazikki ameliyat olduğumuz halde. 5 yıl oldu arkadaşım öncesi sonrasım sizinki bu kadar uzun surmesin inşallahYa. Bir sürü site de varikosel olupta hamile kalan var ameliyat olmadan
Bı varikosel spermleri mi öldürüyorBizim değerlerimiz çok çok kötü ama. Sizinki sayıyı biraz destekleseniz yeter. Bir sürü yerde çok ama ben de tedaviyle anlatıyorum. Normal i bırak 1 aşılama 3 tüp tedavim var.
Ben o gruba dahil olamadim ne yazikki ameliyat olduğumuz halde. 5 yıl oldu arkadaşım öncesi sonrasım sizinki bu kadar uzun surmesin inşallah
Anacim secenek birakmadin ki napsak:) önce bi Relax tatlım. Bunlarla stres etme kendini. Bence Rabbim nasip edince mutluluktan gözün bir şey görmicek acısını bile dusunmiceksin. Şahsen bu korkular bende de var (di) tüp bebek stresli ruhsal dengenin bozukdugu o muayene ye haliyle de acıya alıştığımız bir süreç oluyor. Ama eger ki tüp bebekle hamile kalirsak illa sexeryan die bişi yok. Hangisi uygunsa yapılabilir. Lakin kan civiltici ilaç kullananlar normal doğum yapamıyor epidural sezeryan olamıyor. Tüp normal gebelik farketmez bunda. Rabbim yüzümüzü güldürsun, bütün acıları unutturacak mutluluklar nasip etsin bize inşallahMrb Kızlar aklımda hep bu soru var korkumdan ntden de arastirmiyorum tüp bebek olunca ki inşallah olur illa Sezaryan mı oluyor normal doğum olmuyor mu her ikisinden de korkuyorum lütfen yardimci olun
Canim hiç de acele etmiyorsun. Biraz hareket varsa spermlerde aşılama bence de mantıklı. Kasım a da bırakma :)Kızlar selam uzun zamandır takip edemedim telefonun bozulduseyyah2015 ne yaptın nasılsın seni merak ettim bu arada yeni katılanları olmuş topige hosgeldnz bnde bsey danisacagm size eşim mayısta ameliyat oldu henüz kontrole gitmedi ama ben o kontrole gittikten sonra hsg çektirip tupleri me baktirsam mi diyorum bende sorun olmadığını söylemişti jinokolg ama yine de şüphe var içimde sizce ne yapmalıyım artık beklemekten çok Yoruldum kasım gbi aşılama yaptırmak istiyorum sizce acele mi ediyorum bizim sonuçlarımiz çokta düşük değildi ama çift taraflı varikosel vardı
Sağol canım ya beklemek yıprattı artık hata ettik diye düşünüyorum ben hsg çektirmeden ameliyat oldu eşim hiç düşünmedik bunu önce aşılama mi denemek gerekir diyorsunCanim hiç de acele etmiyorsun. Biraz hareket varsa spermlerde aşılama bence de mantıklı. Kasım a da bırakma :)
Valla canım ben üçüncü tup bebek tedavimdeyim. Öncesinde bir aşılamaSağol canım ya beklemek yıprattı artık hata ettik diye düşünüyorum ben hsg çektirmeden ameliyat oldu eşim hiç düşünmedik bunu önce aşılama mi denemek gerekir diyorsun
Sağol canım verdiğin bilgiler için inşallah pozitif sonuç alırsın dualarım sizlerle o kadar zor ki bu tedaviler için doğru adresi bulmak samsunda yaşıyorum özel hastaneye hiç güvenmiyorum fakültede var oranın da labaratuvar inin iyi olmadığını duydum sen hangi sehirdesin nerede yaptirdinValla canım ben üçüncü tup bebek tedavimdeyim. Öncesinde bir aşılamainşallah benim gibi uzun bir yok olmaz seninki diyim ve baslayim; şimdi biz aşılama yaptirdik çok cahildik o zaman. Yıkanmış değerlerde bile 0 hareketli Sperm vardı ona rağmen yaptirdik. Olasılık 0 di yani. Tavsiyem değerler minumum un üzerindeyse aşılama. Ha karar verdiniz Dr muayene hanesinde bilinçsiz kişilerle yaptırmayın. Bir tup bebek merkezinde embriyologun iyi olduğu bir kurumda yaptırın. Çünkü bi laborantin yikadigi spermle embriyologun yikadigi spermin kalitesi aynı olmuyor. Sonra doktorunuz değerli aşılama için de yeterli bulmadi az bekleyin dedi varsayalım; paran varsa direkt tüp bebeğe dal arkadaşım. Çünkü kullanılan ilaçlar yaşanan stres aynı. Varsın daha kaliteli olsun. Ha bir de yolda çakıl taşları var sayalim:) olsun Allah değil mi insana dayanma gücünü verip cillop gibi asfalt çektiren :)
Bu arada dua et arkadaşım sonucumu bekliyorum...
Ben kayseri de yaptırdım canım. Çok acemilikker çok aksilikler yaşadım. Özel tüp bebek merkezi de olur.yeter ki tüp bebek kalitesi olan bi yer olsun. Yolunuz şansınız açık olsun canımSağol canım verdiğin bilgiler için inşallah pozitif sonuç alırsın dualarım sizlerle o kadar zor ki bu tedaviler için doğru adresi bulmak samsunda yaşıyorum özel hastaneye hiç güvenmiyorum fakültede var oranın da labaratuvar inin iyi olmadığını duydum sen hangi sehirdesin nerede yaptirdin
Çok teşekkür ederim canım hepimizin inşallahBen kayseri de yaptırdım canım. Çok acemilikker çok aksilikler yaşadım. Özel tüp bebek merkezi de olur.yeter ki tüp bebek kalitesi olan bi yer olsun. Yolunuz şansınız açık olsun canım
Kızlar eşimde hareketlilik %30 demiştim aşılama ile hamile kalma şansım var mı ameliyat olmadan sizceÇok teşekkür ederim canım hepimizin inşallah
Bende oranları çok anlamıyorum canım anlayan arkadaşlar yazarlar cevapKızlar eşimde hareketlilik %30 demiştim aşılama ile hamile kalma şansım var mı ameliyat olmadan sizce
Kızlar eşimde hareketlilik %30 demiştim aşılama ile hamile kalma şansım var mı ameliyat olmadan sizce
İleri hareketli %30 canımcanım hareketlilik bizde de var ama ileri hızlı hareketli sperm yok
dolayısıyla hamilelik oluşmuyor
ileri hareket lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?