- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
rica ederim canım, dediğim gibi doktorlar 6 ay beklemeyi öneriyorlar. doktor bana altı ay dediğinde kanım donmuştu :) ama hakikaten beklemek gerekiyor. altı ay sonunda çok ilerleme olmazsa ek tedaviler araştırılabilir.Anladım Çok Teşekkür ederim sperm sayısında zaten sorunumuz yoktu hareketlilik kısmında biraz düşükLük vardı.eskisi bana göre daha iyi gibi geldi ama inş. Seninde dediğin gibi ameliyattan sonra artış gösterir ileri hareketlilik.tek sorunumuz hareketlilik.Ve ameliyat olalı 3 ay oldu daha ne kadar beklememiz gerekecek sencesperm sayısı ameliyat olduktan sonra 300 milyondan 18milyona düştü inş oda tekrar artış gösterir
Caniiim... Çok teşekkürler. Her şey yolunda şükür. Kalbimizi duyduk. Tescilli hamile oldum. :) rabbim senle beraber herkese nasip etsin. Konuşmanız çok güzel geçsin. Ama enişte bey bu kez ılımlı yaklaşacak gibi geliyor bana:)Hanımlar napıyorsunuz :) bu ay da kırmızı kartı gören varmı aranızda? Ben bugün yarın bekliyorum herzamanki gibi belki gelmez umuduyla tabi... E Eylulde_gel sen naptın canım herşey yolunda mı?seyyah2015 ya senin durumlar nasıl bir sonraki ay tüp tedavisine başlamayı düşünüyordun hazırlıklar nasıl gidiyor? Ben bu akşam eşimle tüp bebek tedavisi için konuşmayı planlıyorum bakalım be tepki vericek neye karar vericez çok merak ediyorum biliyosunuz pek yanaşmıyor tüp bebek olayına... haber veririm burdan konuşunca. Ben artık harekete geçmemiz gerektiğini düşünüyorum ciddi ciddi. Hayırlısıyla elimizden geleni yapalım istyorum o zamanda olmazsa nasipte yokmuş belkide demek daha bi rahatlatıcak beni normal yolla olamayacağına öyle bi inandımki artık... tabi Allah hayırlısını nasip etsin O nun izniyle olsun herşey tüple de olmayacak belki bilmiyoruz ama biz gerekli olan herşeyi yapmalıyız denemeliyiz en başta diye düşünüyorum artık çünkü hiçbirşey yapmıyoruz son 4 aydır ne ilaç ne kür uyguluyoruz çok üzülüyorum bu duruma
Caniiim... Çok teşekkürler. Her şey yolunda şükür. Kalbimizi duyduk. Tescilli hamile oldum. :) rabbim senle beraber herkese nasip etsin. Konuşmanız çok güzel geçsin. Ama enişte bey bu kez ılımlı yaklaşacak gibi geliyor bana:)
Selam 10 yillik evliyim 8 bucuk yasinda oglum var evliligimin 1. Yilinda esimde varikosel oldugunu ogrendik amelyat oldu 3 ay sonra hamile kaldim yine 5 yil gecmisti bebek olmamisti tup bebek yaptirdim dis gebelik oldu 6ay sonra tekrar normal hamile kaldim 4 aylikti sollanmasi gerekiyodu sorun vardi sollandirdik aradan simdi 2 yil gecti 2 yil icinde 2 yumurta takibi 1 asilama 3 tup bebek yaptirdim hamile kalamadim sonra esimde yine hafiften tek tarafli varikosel varmis ogrendik ve esim dun amel yat oldu bakalim hayirlisi artik bizim sayimiz 24 milyon total 96 milyon sayi iyi ama yuzde 10 hareketli harekette sorun var doktor sadece neofortil vermis ben yine yaninda ne verebilirim[/QUOTE
Geçmiş olsun inşallah esila hanım ilk üç ay spermlerin yenilenmesi aşaması beslenme çok önemli brokoli spermlere müthiş iyi gelen bir sebze buharda da olur fırında da olur çorbası da olur :) biz ilk üç ay havuç kürü uyguldık 2 ay boyunca ve aktardan aldığımız bazı karışım vitaminler vardı onlrı içti eşim hergün sonrasında argin max die bir vitamin var ona başladı eşim günde 4 ya da 6 adet ondan kullandı buarada da keçi boynuzu kürü yaptık 2.5 ay boyunca da onu içmeye devam etti eşim aynı zaman da 3 ay kadar da evicap yani e vitamini içti günde bir tablet okadar. ben de soğan kürü uyguladım 4 ayda bir yumurtalıklarım temizlensin die polikistik var bende de maalesef... başka yardımcı olabileceğim birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım :)
Geçmiş olsun inşallah esila hanım ilk üç ay spermlerin yenilenmesi aşaması beslenme çok önemli brokoli spermlere müthiş iyi gelen bir sebze buharda da olur fırında da olur çorbası da olur :) biz ilk üç ay havuç kürü uyguldık 2 ay boyunca ve aktardan aldığımız bazı karışım vitaminler vardı onlrı içti eşim hergün sonrasında argin max die bir vitamin var ona başladı eşim günde 4 ya da 6 adet ondan kullandı buarada da keçi boynuzu kürü yaptık 2.5 ay boyunca da onu içmeye devam etti eşim aynı zaman da 3 ay kadar da evicap yani e vitamini içti günde bir tablet okadar. ben de soğan kürü uyguladım 4 ayda bir yumurtalıklarım temizlensin die polikistik var bende de maalesef... başka yardımcı olabileceğim birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım :)Selam 10 yillik evliyim 8 bucuk yasinda oglum var evliligimin 1. Yilinda esimde varikosel oldugunu ogrendik amelyat oldu 3 ay sonra hamile kaldim yine 5 yil gecmisti bebek olmamisti tup bebek yaptirdim dis gebelik oldu 6ay sonra tekrar normal hamile kaldim 4 aylikti sollanmasi gerekiyodu sorun vardi sollandirdik aradan simdi 2 yil gecti 2 yil icinde 2 yumurta takibi 1 asilama 3 tup bebek yaptirdim hamile kalamadim sonra esimde yine hafiften tek tarafli varikosel varmis ogrendik ve esim dun amel yat oldu bakalim hayirlisi artik bizim sayimiz 24 milyon total 96 milyon sayi iyi ama yuzde 10 hareketli harekette sorun var doktor sadece neofortil vermis ben yine yaninda ne verebilirim
mrb canm ınş saglıkla alırsın bebeğini. sen ofis yaptrmış mydın doktr bnden ıstedıde. çok korkuom agrılı bır sey mıCaniiim... Çok teşekkürler. Her şey yolunda şükür. Kalbimizi duyduk. Tescilli hamile oldum. :) rabbim senle beraber herkese nasip etsin. Konuşmanız çok güzel geçsin. Ama enişte bey bu kez ılımlı yaklaşacak gibi geliyor bana:)
Canım hiç moral bozmadan çabalamaya devam edin inşallah keçiboynuzu sayı ve harekette çok fazla etkiliymiş bizde 2,5 ay kullandık ama eşim test yaptırmamakta direndiği için ne kadar yararlı olup olmadığını anlayamadık maalesefben bu ay da kırmızı kart yiyenlerdenim.. yeni bitti. ama bu ay için planım yok. kafam rahat dolaşmak istiyorum bi süre. bakalım yapabilecek miyim.. keçi boynuzu kürü ve E vitamini devam. saraçoğlu'nun sperm artırıcı toplu bi kür var 3 aşama her biri bir ay sürüyormuş. ona başlamayı düşünüyoruz. hayırlısı Rabbimizden..
Canım ben de seni özledimseyyah2015 canımm nasılsın bana bayadır buradan bildirim gelmiyor özledim sizi.
benim ekimin sonunda Allah izin verirse transferim var.
biliyorsunuz E Eylulde_gel canım da tüp bebekle hamile bende ondan sonra 2. olurum inşallah.
Z ZeynepTerzi canım inşallah sende iyisindir.
bende yasemin e katılıyor ve ikinizi de tüp tedavisine davet ediyorum tutsun tutmasın insana daha tedavideyken bile öyle umut oluyor ki.
hepinizi seviyorumm.
Canım ben de seni özledimeşimi ikna ettim bende sonunda ama tabi biraz zaman alıcak bizim süreç bakalım haberdar edicem yine burdan ayın 10undan sonra gidiyoruz inşallah doktora ona göre doktor bir yol çizecek inşallah bize de. Senin transfere de az kalmış ne güzel :) şimdi benim şöyle bir durumum var birde adetim gecikti bu ay şuanda 5 gün gecikmeliyim 6 aydır hiç gecikme olmamıştı hep gününde gelirdi hatta bir gün önce bile geldiği olurdu şimdi bu gecikme moralimi bozdu yine ister istemez beklentiye girio insan ama ben gerçekten doğal yolla olucağı umudunu kaybetmiştim yani aslında umut kaybetmek de diil de kabullenmiştim durumu adet olucağımdan emin oluyodum ve gününde geliodu hiç umut beslemiyodum. şimdi acaba düşüncesi yine kafamda idrar testi yaptım bu sabah 4aydır hiç yapmamıştım bu sabah yaptım 5 gün gecikince ama negatif çıktı her zamanki gbi heralde geç yumurtladım bu ay geç yumurtlayınca adet tarihi de uzuyo bakalım beklemedeyim hala en son mart ayında 1 hafta gecikmiş takvimime göre sonra bir daha hiç gecikmedi. bide bu ay okadar sivilcelendimki yüzüm attı resmen belkide strestendir kısmet artık
Amaan canım benim maşallah. Rabbim devamına kavustursun canım. Bazı Dr lar önden felaket tellalcisi gibi konuşur. Hiic takma. Adet kaç gün Geçmis oluyor canım. Bu de 6000 lerde olunca kese gorunur. Bakıldı mi hiç Usg.Kızlar Rabbim nasip ederse bebeğim olacak
Gebelik takvimine göre 5+5 günlük hamileyim
mucize gibi
Ancak bir takım olumsuzluklar var
beta hcg 6000 doktor biraz düşük dedi haftaya göre
istediğim miktarda artış olmamış dedi
bir de tsh yüksek çıktı
bir de malum varikosel illeti yüzünden spermler sağlıklı değildi
bu sebeple düşük ihtimali var
Lütfen bana dua edin sağlıklı bir gebeliğim olsun
hepinize umut olayım...doğal yoldan hamile kalınabileceğine dair....
Aynen canım hala beklemedeyim ben henüz kırmızı kart görünmedi hayırlısı bakalım regl olsam da üzülmiycem çünkü artık tedavimize başlıycaz Allahın izniyle :) ben de senin güzel haberlerini bekliyorum canımbazı aylar öyle olur canım merak etme. tedavi için gözün aydın ikna edebildiysen. senin de hayırlı haberlerini almayı çok istiyorum yakın zamanda. kafana hiçbir şeyi takma tüp bebek insan aşamaları bile umut oluyor. düşünsene embriyolarımı dondurdular şu an ben hayatımda ilk defa anne aday adayıyım bu kadar yakınım. hamd olsun. senin haberlerini bekliyor olacağım canım benim.
Amaan canım benim maşallah. Rabbim devamına kavustursun canım. Bazı Dr lar önden felaket tellalcisi gibi konuşur. Hiic takma. Adet kaç gün Geçmis oluyor canım. Bu de 6000 lerde olunca kese gorunur. Bakıldı mi hiç Usg.
Çok sevindim yaahuu:)
Canım nası sevindim şuanda biliyomusun güzel haberler alıyoruz bu sayfadan da harika bi haber bu hepimiz için de :) senin eşinin kaç ay olmuştu canım ameliyat olalı ? Bir de hcg nin düşük çıkması belki geç döllenmedendir olabiliyor öyle geç yumurtladıysan bir kaç gün kadar hcg de yavaş yavaş yükselir hem daha 5 hafta 5 günlük değilmi bebişin hiç takma kafana gerçekten Rabbimin izniyle yükselir değerlerin bizi de haberdar et burdan bol bol dinlenmeye çalış hiç ağırlık falan kaldırma 1 kilo bile :) ayy hadi inşallah herşey olumlu gider canımKızlar Rabbim nasip ederse bebeğim olacak
Gebelik takvimine göre 5+5 günlük hamileyim
mucize gibi
Ancak bir takım olumsuzluklar var
beta hcg 6000 doktor biraz düşük dedi haftaya göre
istediğim miktarda artış olmamış dedi
bir de tsh yüksek çıktı
bir de malum varikosel illeti yüzünden spermler sağlıklı değildi
bu sebeple düşük ihtimali var
Lütfen bana dua edin sağlıklı bir gebeliğim olsun
hepinize umut olayım...doğal yoldan hamile kalınabileceğine dair....
Canim bence her şey yolunda. Benim 2700 küsür du en son olcturdugumde adetim 6 gün geçmişti. Kese görününce betaya bakmiyorlar bile. Senin Dr fazla garantici davranmiş. Her şey güzel olacak arkadaşım merak etme. Çoook sevindim valla. Bizi de haberdar et her şeyden.Allah razı olsun darısı bizim gibi aylarca bekleyen herkesin başına olsun...
kese göründü canım beta hcg 6000 ancak artması gerektiği miktarda artış olmamış
son regl tarihim 23 ağustostu
5 gün gecikmiş adetim hiç önemsemedim bile
sonra test yaptım baktım pozitif şaşırdım
ama inan daha mutlu olamadım bu olumsuzluklar yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?